5661
-
#5063 Szerintem megéri megvenned ha egy kicsit is szereted a multis játékokat :) csapatmunka az van (mondjuk néha nehéz a külföldiekkel) de rengeteg magyar játszik még vele szóval ha találsz magadnak megfelelő "játszópajtást" akkor egész jó kis játékokat lehet összehozni :) Én a mai napig szeretek vele nyomulni [hála Darksector-nak mert mert nélküle nem lett volna meg:)] ha olyan a banda akkor jókat lehet szórakozni, vannak idegesítő pillanatok de hát melyik játékban nincsenek :) szó mi szó ennyi pénzért tényleg adhatsz neki egy esélyt :) -
#5062 ~20.000 játékos mindig játszik vele. Minden DLC ingyenes, mindent tartalmaz. -
#5061 Hát sokat nem kell tenni, asszem max 2 személyes kapcsolók és másra nem emlékszem, nemtudom mert összevissza játszogattam bele a pályákba. -
#5060 Játszogattam vele, de ingyen dLC-t nem láttam még, vagy automatikussan letölti őket azért nem vettem észre nem tudom. -
gregtom6 #5059 Amúgy a 2-ben is csak megyek/lövök van? Nincs csapatmunka, vagy nem egyedül kinyitható zárak, fejtörők, valami?
Oké, h ez nem Portal 2, de akkor is. Akik anno fizettek érte, még ma is megvennék, v már bánják, h megvették? -
gregtom6 #5058 Ezek szerint te se játszottál vele, mert a Valve csak ingyenes DLC-ket ad ki minden játékukhoz. -
gregtom6 #5057 Hát ha más cég csinálta volna, nem tetszene. De Valve játék.
Viszont az marhára bosszant, h ilyen szarok miatt nem jön a HL új része, v jön, de jó sokára, ezért lehet, h inkább bojkottálnám.
Különben meg én történetre számítottam a L4D 1-ben is, és nem igazán volt.
Bár van talán valami vállalat benne, a menedékhelyeken olvasható szövegek, de h abból mik derülnek ki, nemtom. -
#5056 DLC-k tudtommal nem ingyenessek (nem 100% biztos).
Nem gyengén játszák!
Lesznek szerintem még DLC-k (nem 100% biztos). -
#5055 Szerintem megéri.
Viszont én nem vagyok rajongója a sorozatnak, ezért nem veszem meg... legyen akármennyire olcsó.
De amúgy ha kicsit is tetszik neked, akkor simán megéri. Ennyiért? A hülyének is. -
gregtom6 #5054 De mást is kérdeztem abban a kommentben:) -
#5053 Nem nem éri meg, mert úgyis csak 1-et tudsz egyszerre használni, külön 1 példány az meg csak 990ft. :P -
gregtom6 #5052 Jó, az a kérdés költői volt, mert a L4D2 topikban úgyse fogják az ellentettjét mondani :)
A többi kérdésre várok választ. Egyelőre szerintem két pizza jobban megéri. -
#5051 Röviden: kurvára megéri -
gregtom6 #5050 Hy all!
Kérdésem: Megéri 1300 ft-ért a két L4D?
Hány dlc-t adtak az első részhez, és miket tartalmaztak?
Valamint a 2 mennyire jó? mert azzal egyáltalán nem játszottam.
Játszik ezekkel egyáltalán valaki még?
Fognak még DLC-k jönni hozzájuk, v nem valószínű?
A válaszokat előre is kösz. -
#5049 1. Hol olvastad?
2. Annyi biztos meglesz.
3. Vajon miről beszél?
4. Azok is kapnak, akik ezt nem csinálták? Csak mert azt írja "all". -
#5048 If 20,000 people can earn the Stream Crosser achievement (Survive a campaign of Cold Stream on any difficulty) by the end of day this Sunday, we will give all Steam players a reward - On July 22nd we will release Dead Air from the upcoming Cold Stream DLC early.
gogogo cold streamre mindenki :D -
#5047 Talán a patch? Nekem pár hete vacakolt, mert átlag 100 pingem volt szinte mindenhol. -
#5046 Mostanában rohattul laggol ha online-ba tolom... vagy 2 napja csinálja ezt. Szinte 5 másodpercenként akad... jácchatatlan.
Megnéztem a single-t az rendben van. Pedig ugyanazokon a szerókon játszok mint eddig, akkor mi fenéért van ez a szaggatás. -
Neoncsoves #5045 fene se tudja :D -
MrAndree #5044 Se L4D 3... -
Neoncsoves #5043 A macskám meglátta az L4D3 trailerét és...
NINCS IS MACSKÁM /trollface -
#5042 Ez azt jeleneti jön a DLC? Egyébként a Cold Stream piszok nehéz lett. -
#5041 L4D Developer
We are going to let the content servers calm down today and we will be releasing the Cold Stream update early Monday morning. -
#5040 -
#5039 Én meg 20-ért és úgy is megérte:) -
#5038 Én anno 3 júróért vettem -
#5037 -
#5036 Az internet előfizetésedet is mondd fel, abból is elvagy egy hónapig akkor.
A PC-d árából pedig évekig majszolhatod a kenyered.
let's get the fuck out of here... -
#5035 Inkább veszek belőle 4Kg kenyeret és kihúzom vele 2 hétig... -
Neoncsoves #5034 igazad van, menj el és inkább vegyél 2 doboz cigit és dögölj meg tüdőrákban, hidd el mindenki jobban jár! -
#5033 en 't' nelkul akartam ugyan ezt beirni de inkabb disztingvaltam magam -
#5032 1300 ft draga ?
sztar vagy. -
#5031 ~1300 ft :) ennél olcsóbb már hova legyen? ingyen úgyse fogják adni :D -
#5030 Túl drága még így is. :S -
#5029 ha van még ember akinek nincs meg l4d2 most akciós steamen ma 19:00-ig katt -
#5028 FiberPower forever! -
Neoncsoves #5027 diginet <3 -
#5026 jobb hat, csak itt meg UPC -n kivul nincs mas hogy rohadjon meg -
SG fan #5025 De jó, hogy nem vagyok UPC-is. Amikor netet váltottam azt akartam, de mivel nálunk nincs kiépítve a UPC hálózata (Győr) ezért nem az lett. Szidtam is érte a UPC-t rendesen. De így utólag úgy látszik, hogy így jobb is, hogy mást választottam. XD -
#5024 steam fórumon is van topicja, ott főleg ausztriai UPC-sek hangoztatják, hogy nekik is szar.. szóval nem is mo-n van a gond, és basznak javítani ennyi idő alatt.