5661
  • blackparty
    Szerintem megéri megvenned ha egy kicsit is szereted a multis játékokat :) csapatmunka az van (mondjuk néha nehéz a külföldiekkel) de rengeteg magyar játszik még vele szóval ha találsz magadnak megfelelő "játszópajtást" akkor egész jó kis játékokat lehet összehozni :) Én a mai napig szeretek vele nyomulni [hála Darksector-nak mert mert nélküle nem lett volna meg:)] ha olyan a banda akkor jókat lehet szórakozni, vannak idegesítő pillanatok de hát melyik játékban nincsenek :) szó mi szó ennyi pénzért tényleg adhatsz neki egy esélyt :)
  • MerlinW
    ~20.000 játékos mindig játszik vele. Minden DLC ingyenes, mindent tartalmaz.
  • DarkSector
    Hát sokat nem kell tenni, asszem max 2 személyes kapcsolók és másra nem emlékszem, nemtudom mert összevissza játszogattam bele a pályákba.
  • DarkSector
    Játszogattam vele, de ingyen dLC-t nem láttam még, vagy automatikussan letölti őket azért nem vettem észre nem tudom.
  • gregtom6
    Amúgy a 2-ben is csak megyek/lövök van? Nincs csapatmunka, vagy nem egyedül kinyitható zárak, fejtörők, valami?
    Oké, h ez nem Portal 2, de akkor is. Akik anno fizettek érte, még ma is megvennék, v már bánják, h megvették?
  • gregtom6
    Ezek szerint te se játszottál vele, mert a Valve csak ingyenes DLC-ket ad ki minden játékukhoz.
  • gregtom6
    Hát ha más cég csinálta volna, nem tetszene. De Valve játék.
    Viszont az marhára bosszant, h ilyen szarok miatt nem jön a HL új része, v jön, de jó sokára, ezért lehet, h inkább bojkottálnám.
    Különben meg én történetre számítottam a L4D 1-ben is, és nem igazán volt.
    Bár van talán valami vállalat benne, a menedékhelyeken olvasható szövegek, de h abból mik derülnek ki, nemtom.
  • DarkSector
    DLC-k tudtommal nem ingyenessek (nem 100% biztos).
    Nem gyengén játszák!
    Lesznek szerintem még DLC-k (nem 100% biztos).
  • Fpocok
    Szerintem megéri.
    Viszont én nem vagyok rajongója a sorozatnak, ezért nem veszem meg... legyen akármennyire olcsó.
    De amúgy ha kicsit is tetszik neked, akkor simán megéri. Ennyiért? A hülyének is.
  • gregtom6
    De mást is kérdeztem abban a kommentben:)
  • DarkSector
    Nem nem éri meg, mert úgyis csak 1-et tudsz egyszerre használni, külön 1 példány az meg csak 990ft. :P
  • gregtom6
    Jó, az a kérdés költői volt, mert a L4D2 topikban úgyse fogják az ellentettjét mondani :)
    A többi kérdésre várok választ. Egyelőre szerintem két pizza jobban megéri.
  • Prince of Máté
    Röviden: kurvára megéri
  • gregtom6
    Hy all!

Kérdésem: Megéri 1300 ft-ért a két L4D?
    Hány dlc-t adtak az első részhez, és miket tartalmaztak?
    Valamint a 2 mennyire jó? mert azzal egyáltalán nem játszottam.
    Játszik ezekkel egyáltalán valaki még?
    Fognak még DLC-k jönni hozzájuk, v nem valószínű?

A válaszokat előre is kösz.
  • Fpocok
    1. Hol olvastad?
    2. Annyi biztos meglesz.
    3. Vajon miről beszél?
    4. Azok is kapnak, akik ezt nem csinálták? Csak mert azt írja "all".
  • lolSL
    If 20,000 people can earn the Stream Crosser achievement (Survive a campaign of Cold Stream on any difficulty) by the end of day this Sunday, we will give all Steam players a reward - On July 22nd we will release Dead Air from the upcoming Cold Stream DLC early.

gogogo cold streamre mindenki :D
  • Optimus Prime
    Talán a patch? Nekem pár hete vacakolt, mert átlag 100 pingem volt szinte mindenhol.
  • Bokafix2
    Mostanában rohattul laggol ha online-ba tolom... vagy 2 napja csinálja ezt. Szinte 5 másodpercenként akad... jácchatatlan.
    Megnéztem a single-t az rendben van. Pedig ugyanazokon a szerókon játszok mint eddig, akkor mi fenéért van ez a szaggatás.
  • Neoncsoves
    fene se tudja :D
  • MrAndree
    Se L4D 3...
  • Neoncsoves
    A macskám meglátta az L4D3 trailerét és...

NINCS IS MACSKÁM /trollface
  • Optimus Prime
    Ez azt jeleneti jön a DLC? Egyébként a Cold Stream piszok nehéz lett.
  • lolSL
    L4D Developer
    We are going to let the content servers calm down today and we will be releasing the Cold Stream update early Monday morning.
  • böröczk
  • MerlinW
    Én meg 20-ért és úgy is megérte:)
  • SigS
    Én anno 3 júróért vettem
  • PeeTeR
  • MerlinW
    Az internet előfizetésedet is mondd fel, abból is elvagy egy hónapig akkor.
    A PC-d árából pedig évekig majszolhatod a kenyered.

let's get the fuck out of here...
  • TheGrinder
    Inkább veszek belőle 4Kg kenyeret és kihúzom vele 2 hétig...
  • Neoncsoves
    igazad van, menj el és inkább vegyél 2 doboz cigit és dögölj meg tüdőrákban, hidd el mindenki jobban jár!
  • PeeTeR
    en 't' nelkul akartam ugyan ezt beirni de inkabb disztingvaltam magam
  • bertino
    1300 ft draga ?

sztar vagy.
  • blackparty
    ~1300 ft :) ennél olcsóbb már hova legyen? ingyen úgyse fogják adni :D
  • TheGrinder
    Túl drága még így is. :S
  • tototto
    ha van még ember akinek nincs meg l4d2 most akciós steamen ma 19:00-ig katt
  • Optimus Prime
    FiberPower forever!
  • Neoncsoves
    diginet <3
  • PeeTeR
    jobb hat, csak itt meg UPC -n kivul nincs mas hogy rohadjon meg
  • SG fan
    De jó, hogy nem vagyok UPC-is. Amikor netet váltottam azt akartam, de mivel nálunk nincs kiépítve a UPC hálózata (Győr) ezért nem az lett. Szidtam is érte a UPC-t rendesen. De így utólag úgy látszik, hogy így jobb is, hogy mást választottam. XD
  • FSpofon
    steam fórumon is van topicja, ott főleg ausztriai UPC-sek hangoztatják, hogy nekik is szar.. szóval nem is mo-n van a gond, és basznak javítani ennyi idő alatt.