5661
  • Fabio Capello
    Kérdés:

Ha indítanánk egy KOTH (King Of the Hill) sorozatot, mit szólnátok hozzá?

A győztes bennmarad, és egy új csapat kihívhatja, mondjuk heti két meccs keretében, ennyi lenne a lényeg, persze néhány szabállyal.

Aztán ha elfogynak a kihívók, győztest avatunk :P
  • SG fan
    Imádom a mostani mutációt! XD M60-as végtelen tölténnyel! Szinte már csorog a nyálam! :D
  • SG fan
    Ne is legyen!
    Egyrészt felesleges lenne szerintem, másrészt ugyan az történne velünk a L4D2-kel mint ami az első rész tulajdonosaival történt. Hogy hiába vették meg az első részt hiszen szinte már minden benne van a kettőben szóval ahogy ők, mi is csak rá csesznénk a harmadik résszel. Max ha már nagyon elavult a grafika akkor adjanak ki újat, de addig ne. Csak szívnám, hogy megint vegyek egy új játékot. A DLC-kkel meg simán fenn lehet tartani a 2-őt. :)
  • FSpofon
    Nincs rá szükség, ezt bővítik tartalommal, ahogy a TF2-vel is teszik lassan 4 éve.
  • Jaka923
    A közeljövőben biztos nem.
  • darki81
    3-ik rész lesz majd szerintetek?
  • Optimus Prime
    Ez Valve. Csak az a biztos, ami már megjelent. :)
  • tototto
    DLCvel mi a helyzet, úgy volt Portal 2 megjelenése után jönni fog az l4d1ből a maradék és az új kampány(végleges)?
  • SG fan
    Na mi az, csak egy kis időre hagyom abba a L4D2-őt és máris kihal a fórum? XD
  • Optimus Prime
    Mindenki a 3-at várja, azért nem írd ide.
  • Rage47
    néha igen
  • Skorzeny8814
    Nézi még valaki ezt a fórumot?
  • Optimus Prime
    Valaki esetleg tudja mikor jön ki a DLC? Vagy ennek nincs pontos ideje, becslése lévén Valve. :)
  • Skorzeny8814
    De amúgy tud valaki megoldást az általam említett problémára? (Rochelle to Zoey mod)
  • Skorzeny8814
    Nem tudom, van e különbség. Sztem az akkor használ, ha be van kapcsolva a Steam, amikor játszol. Én nem szoktam belépni.

Amúgy csak én látom így, vagy tényleg az van a neved helyén az utolsó kommentednél, hogy "Zsidó Patkány"? XD
    (Nem sértegetésnek szántam, tényleg ezt látom)
  • TheGrinder
    C:\Program Files\Left for Dead 2\leftfordead2\addons??? Nekem Steam mappába szokta felrakni.
  • SG fan
    LOL te kis perverz!
  • Skorzeny8814
    Hát nekem más skinek működtek add-on nélklü is. Csak be kellett másolni a letöltött .vpk fájlokat (feltéve hogy úgy töltötted le) a játék mappájában ide: "C:\Program Files\Left for Dead 2\leftfordead2\addons" és már használja is. Csak egy karakterre egyszerre egy skint lehet használni. Legalább is nekem így ment. De ez a "Rochelle to Zoey" dolog nem csak skin hanem valami bonyolultabb, ezért nem igazán értem mit kéne kezdenem vele :(
  • Optimus Prime
    Nekem se ment egy mod se, pedig telepítettem az add-on mizét is. Gyakorta egy ilyen modot se bírtam működésre bírni. Próbáltam a Zoey nude modot, de az se ment, mi több Zoey így teljesen eltűnt és csak a cuccai látszódtak.
  • Skorzeny8814
    Ahhoz, hogy Rochelle-ből Zoey-t csináljak mire lenne szükségem? Töltöttem le egy vpk fájlt, ami erre hivatott, de semmit sem csinál :(
  • Skorzeny8814
    Ja, még valamai. Elfelejtettem még megkérdezni, hogy a shotgun-ok hangja is előhozható e valahogy TPS nézetben, mert meg se nyikkannak :S
  • Skorzeny8814
    Köszi, sikerült :) Már csak azt kéne megoldanom, hogy a célkereszt TPS nézetben passzoljon a valódihoz, mert az nagyon nem megy. Próbáltam a "c_thirdpersonshoulderaim"-et állítgatni, de sehogy sem passzol. Próbáltam azt is, ami belinkelt anyagban van, de az sem pontos. Megoldható ez egyáltalán valahogy?
  • Tatyla
    mert ezt neked kell a konzolban megszerkeszteni
  • Skorzeny8814
    Sziasztok!

Szeretnék letölteni egy TPS nézet modot a Left fot Dead 2-höz, és találtam is egyet Gamebanana.com-on. Van egy pár komment, hogy milyen jó, meg minden, de egy árva letöltés-gombot sem találok az oldalon :(

Tudna valaki segíteni?
    link: http://www.gamebanana.com/scripts/6113
  • MerlinW
    Ha állnak, vagy sétálnak, nincs sziluett. Sosem volt. Jól bevált taktika ennek kihasználása pl Hard Rain nádasában való átsomfordálásánál.
  • PeeTeR
    ez nekem is feltunt o.O
    parszor meg is ettem a kefet ez vegett :D
  • Magh
    Az alap, hogy infestedként a sziluettek rendszeresen eltűnnek? Tehát néha a "semmiből" tűnik elő egy-egy survivor. ELég irritálól
  • PeeTeR
    azt tessek ott hasznalni es lesz boven server
    (sima kereso bugos a LMS ota)

• lolSL
    mindig a közeli lagmentes játékokat mutatja csak.
  • Bepantheras
    Dettó, nálam is ez a hiba. Alig tudok játszani pedig jelenleg is több mint 13 ezren játszanak. Nem értem, mi lehet a gond.... Telepítsem újra a steam klienst? Valaki próbálta már?
  • blackparty
    Lehet azért csinálják hogy kimozduljanak hétvégén a L4D-sek :D
  • blackparty
    nálam is, sztem a steam-nél lesz a gond.
  • Lunki88
    Nálam már megint alig talál szervert az ingame kereső. Mindegy hogy coop vagy versus, nagy nehezen kidob két játékot és ennyi. Router nélkül is kipróbáltam de ugyanez van.
  • SG fan
    Huh ezt már láttam de elég régen. Amúgy marha jó! Van első része is, az sem rossz! XD
  • Narxis
    :D
  • PeeTeR
    pfff hat nem tudom volt -e mar en csak most bukkantam ra, nagyon agyament :D

• SigS
    http://www.afterlifegaming.net/main/index.php?showtopic=9112
  • SigS
    Valve removed the vocalize feature because it was abused
  • SG fan
    LOL! Tényleg! XD
  • PeeTeR