Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
steam profilom
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Nekem az a véleményem, hogy ezek a játékok nem valók 11 éveseknek, egész egyszerûen agyilag fel kellene nõni hozzá, ami jó esetben 16-18 évesen már sikerül.
Nem rég beszélgettem egy, hát nem rég felvett steames ismerõsömmel aki állandóan l4d2-õzni akart ami nem gond de ezt olyan idegesítõen csinálja, hogy az pff!!!! Írom neki, hogy nem, érek rá vissza írja, hogy ok de azért küldi folyamatosan a meghívókat és csak akkor hagyta abba amikor kiléptem a steambõl :S. Eddig is érdekes figura volt, de a múltkori beszélgetése mindent vitt! És most ne értsetek félre, nem kibeszélni akarom, hanem csupán kíváncsi vagyok a véleményetekre a helyzettel kapcsolatban.
(érdemes tudni róla, hogy 11 éves) A nevét nem árúlom el, hiszen nem akarom meg sérteni a személyiségi jogait értitek. 😊
Itt van a beszélgetés akit érdekel.
http://data.hu/get/3600595/LOL.doc
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
http://www.game-monitor.com/search.php?game=left4dead22&location=HU
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Ez mi a fene? És, hogy lehet kikapcsolni?
Ez volt a ludas: Kaizen's Left 4 Dead 2 config
Az meg már csak hab a tortán, hogy a consolban ilyeneket irogat:
Can't use cheat cvar fog_end in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar fog_color in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Továbbra is abban kellene a segítség, hogyan tudok mindent alapértelmezettre visszaállítani!
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Egyébként támogatom a kiegyensúlyozott csapatelosztást...én is folyton beszívom mostanában <#gonosz3>#gonosz3><#eljen>#eljen>
Kumiho #2179
Le voltam törve, hogy az Orange Box-omban nincs benne a HL😄eathmatch, csak megvásárolni lehet, erre most le tudtam szedni ingyen!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Egyébként pár ingyenes Valve játék ATi tulajoknak és nVidida tulajoknak.
Konfigom: A64300+ (2GHZ single), HD4650 (512), 2GB Ram
Szóval akkor nyugodt szívvel megrendelhetem a játékot szerintetek? Mivel kipróbálni nincs lehetõségem.
Amúgy köszi az Alien Swarmot-ot, nem is tudtam, hogy van ilyen frankó internetes játék ingyenesen. 😊
Egyébként demó csak limitált ideig volt a megjelenés elõtt, mint az 1-nél is. :S
Hangkártya:Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller
Videokártya NVIDIA GeForce 9600 GT