5661
-
#4975 Kérdés:
Ha indítanánk egy KOTH (King Of the Hill) sorozatot, mit szólnátok hozzá?
A győztes bennmarad, és egy új csapat kihívhatja, mondjuk heti két meccs keretében, ennyi lenne a lényeg, persze néhány szabállyal.
Aztán ha elfogynak a kihívók, győztest avatunk :P -
SG fan #4974 Imádom a mostani mutációt! XD M60-as végtelen tölténnyel! Szinte már csorog a nyálam! :D -
SG fan #4973 Ne is legyen!
Egyrészt felesleges lenne szerintem, másrészt ugyan az történne velünk a L4D2-kel mint ami az első rész tulajdonosaival történt. Hogy hiába vették meg az első részt hiszen szinte már minden benne van a kettőben szóval ahogy ők, mi is csak rá csesznénk a harmadik résszel. Max ha már nagyon elavult a grafika akkor adjanak ki újat, de addig ne. Csak szívnám, hogy megint vegyek egy új játékot. A DLC-kkel meg simán fenn lehet tartani a 2-őt. :) -
#4972 Nincs rá szükség, ezt bővítik tartalommal, ahogy a TF2-vel is teszik lassan 4 éve. -
#4971 A közeljövőben biztos nem. -
#4970 3-ik rész lesz majd szerintetek? -
#4969 Ez Valve. Csak az a biztos, ami már megjelent. :) -
#4968 DLCvel mi a helyzet, úgy volt Portal 2 megjelenése után jönni fog az l4d1ből a maradék és az új kampány(végleges)? -
SG fan #4967 Na mi az, csak egy kis időre hagyom abba a L4D2-őt és máris kihal a fórum? XD -
#4966 Mindenki a 3-at várja, azért nem írd ide. -
#4965 néha igen -
Skorzeny8814 #4964 Nézi még valaki ezt a fórumot? -
#4963 Valaki esetleg tudja mikor jön ki a DLC? Vagy ennek nincs pontos ideje, becslése lévén Valve. :) -
Skorzeny8814 #4962 De amúgy tud valaki megoldást az általam említett problémára? (Rochelle to Zoey mod) -
Skorzeny8814 #4961 Nem tudom, van e különbség. Sztem az akkor használ, ha be van kapcsolva a Steam, amikor játszol. Én nem szoktam belépni.
Amúgy csak én látom így, vagy tényleg az van a neved helyén az utolsó kommentednél, hogy "Zsidó Patkány"? XD
(Nem sértegetésnek szántam, tényleg ezt látom) -
#4960 C:\Program Files\Left for Dead 2\leftfordead2\addons??? Nekem Steam mappába szokta felrakni. -
SG fan #4959 LOL te kis perverz! -
Skorzeny8814 #4958 Hát nekem más skinek működtek add-on nélklü is. Csak be kellett másolni a letöltött .vpk fájlokat (feltéve hogy úgy töltötted le) a játék mappájában ide: "C:\Program Files\Left for Dead 2\leftfordead2\addons" és már használja is. Csak egy karakterre egyszerre egy skint lehet használni. Legalább is nekem így ment. De ez a "Rochelle to Zoey" dolog nem csak skin hanem valami bonyolultabb, ezért nem igazán értem mit kéne kezdenem vele :( -
#4957 Nekem se ment egy mod se, pedig telepítettem az add-on mizét is. Gyakorta egy ilyen modot se bírtam működésre bírni. Próbáltam a Zoey nude modot, de az se ment, mi több Zoey így teljesen eltűnt és csak a cuccai látszódtak. -
Skorzeny8814 #4956 Ahhoz, hogy Rochelle-ből Zoey-t csináljak mire lenne szükségem? Töltöttem le egy vpk fájlt, ami erre hivatott, de semmit sem csinál :( -
Skorzeny8814 #4955 Ja, még valamai. Elfelejtettem még megkérdezni, hogy a shotgun-ok hangja is előhozható e valahogy TPS nézetben, mert meg se nyikkannak :S -
Skorzeny8814 #4954 Köszi, sikerült :) Már csak azt kéne megoldanom, hogy a célkereszt TPS nézetben passzoljon a valódihoz, mert az nagyon nem megy. Próbáltam a "c_thirdpersonshoulderaim"-et állítgatni, de sehogy sem passzol. Próbáltam azt is, ami belinkelt anyagban van, de az sem pontos. Megoldható ez egyáltalán valahogy? -
#4953 mert ezt neked kell a konzolban megszerkeszteni -
Skorzeny8814 #4952 Sziasztok!
Szeretnék letölteni egy TPS nézet modot a Left fot Dead 2-höz, és találtam is egyet Gamebanana.com-on. Van egy pár komment, hogy milyen jó, meg minden, de egy árva letöltés-gombot sem találok az oldalon :(
Tudna valaki segíteni?
link: http://www.gamebanana.com/scripts/6113 -
#4951 Ha állnak, vagy sétálnak, nincs sziluett. Sosem volt. Jól bevált taktika ennek kihasználása pl Hard Rain nádasában való átsomfordálásánál. -
#4950 ez nekem is feltunt o.O
parszor meg is ettem a kefet ez vegett :D -
#4949 Az alap, hogy infestedként a sziluettek rendszeresen eltűnnek? Tehát néha a "semmiből" tűnik elő egy-egy survivor. ELég irritálól -
#4948 azt tessek ott hasznalni es lesz boven server
(sima kereso bugos a LMS ota)
-
#4947 mindig a közeli lagmentes játékokat mutatja csak. -
Bepantheras #4946 Dettó, nálam is ez a hiba. Alig tudok játszani pedig jelenleg is több mint 13 ezren játszanak. Nem értem, mi lehet a gond.... Telepítsem újra a steam klienst? Valaki próbálta már? -
#4945 Lehet azért csinálják hogy kimozduljanak hétvégén a L4D-sek :D -
#4944 nálam is, sztem a steam-nél lesz a gond. -
#4943 Nálam már megint alig talál szervert az ingame kereső. Mindegy hogy coop vagy versus, nagy nehezen kidob két játékot és ennyi. Router nélkül is kipróbáltam de ugyanez van. -
SG fan #4942 Huh ezt már láttam de elég régen. Amúgy marha jó! Van első része is, az sem rossz! XD -
#4941 :D -
#4940 pfff hat nem tudom volt -e mar en csak most bukkantam ra, nagyon agyament :D
-
#4939 http://www.afterlifegaming.net/main/index.php?showtopic=9112 -
#4938 Valve removed the vocalize feature because it was abused -
SG fan #4937 LOL! Tényleg! XD -