Melyik a legjobb multis játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Értem. Az igazi csak a régi lehet, az újabbak nem jók mert szép a látvány, meg kicsit másabb... me más élmény meg nem olyan feeling. Nekem ez jön le ezekbõl. Ti dolgotok, de higyjétek el, az újabbak is nagyon élvezetesek, semmi gond nincs a játékokka. Nah jó, az újabbak (Carbon, Undercover) már nekem sem tetszik, az UT 3 sem igazán tetszik már, nem hozott újdonságot, és a botok is rosszak (pedig lehet 2-en coopban vinni, és úgy jó lehetett volna). Mikor haverom hozta a zászlót, sniperrel fedeztem, és 20-at le tudtam egymás után lõni, sorba ugyan azon a vonalon jöttek ki (direkt nem vitte be a zászlót egy kicsit, ellenségek meg respawnoltak). Ezután valahogy elment a kedvem tõle. Egyébként érdekes, pont az UT3 -nál írták nagyon sokan, hogy ez hozza az UT99 feelingjét, és nagyon jó.

Egyébként akik a CoD -okat dícsérik (és nem fragvadászok), miért vagyok biztos benne, hogy nem játszottak GRAW 1-2-vel, SWAT 4-el, ArmA-val, esetleg még RS Vegas 2-vel, illetve hasonló játékokkal úgy csapatban (team voice chat mellett, taktikázva). Kétlem, hogy utána valaki is a CoD -hoz vágyakozna.

azért az határozottan kimutatható h a coddal sokkal többen játszanak mint a mohaa-val
személy szerint nekem is jobban tetszik a cod
persze nem mindenki van így vele

"nem is próbáltam ki sose, és megindokoltam, hogy szerintem az újabbak miért jobbak"

hát gratulálok. ez esetben nem szeretném folytatni a vitát veled ebben a témában 😊
ha 99-ben elkezdtél volna neten játszani az UT99-el klánwarokat, majd megláttad volna a 2003-at akkor nem így vélekednél.
de lehet neked mások az igényeid. biztos van olyan is aki játszott a 99-el és a 2003 jobban bejön neki, de õket casual gamereknek hívják nem proknak.

sztem az undergroundnál sokkal jobb volt az 1 meg a 2. sajnálhatsz 😊
de a legjobb az a 4 volt. legjobb mapok, legjobb autók, fasza campaign.
underground2-rõl ne is beszéljünk. tök ugyanaz mint az 1, plusz még kóricálni a városba meg full jó tuningolt autók, meg fullos pinák meg húde nagy nigger vagyok, töröltem is a picsába nekem az underground1 is elég volt, még sok is

helliSh
MMORPG: Lineage 2 (csakis offical nem tört!)
Fps: Counter Strike valamelyik része.
Stratégia: Összes C&C játék 😊

AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

kuci06
ja, és igen, az NFS2 volt az igazi ^^

Egyszerûen AZ volt az a Need For Speed, amit a többség megkedvelt. Ezek az új, Fast & Furiousos, csicsás, menõzõs játékok teljesen kiölték a sorozatból az NFS feelinget.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
"Tudtommal az elsõ 3 közül egyik sem volt a 99-esben."

rosszul tudod

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Balumann
1. Mond már el, hogy úgy mégis mi a tökömben más a játékélménye... ez nem indok. Gameplay videókból, és képekbõl nagyon jól lehet következtetni, hogy milyen egy játék. Az újabbak is ugyan azt nyújtják, pergõs, akciódús, jó fegyverek, stb..
2. Sehol nem írtam, hogy az UT99 szar lenne, csak annyit, hogy én miért nem is próbáltam ki sose, és megindokoltam, hogy szerintem az újabbak miért jobbak.
Nekem az Assault, Ball, és az Onslaught mód tetszett a legjobban, persze TDM meg DM -et is játszottam, CTF -et nem nagyon. Tudtommal az elsõ 3 közül egyik sem volt a 99-esben.

Jah és nem vagyok újkrumpli, pl. a NfS -k összes résézvel is játszottam, nekem az Underground 1-2 és Most Wanted tetszett legjobban, illetve a Hot Pursuit 2 még az ami tetszett. Aki ezt (NFS2) mint az Underground 1-2 és Most Wantedet, azt csak sajnálni tudom. Jó volt akkoriban, de falramászok, ha azt mondja valaki, hogy ez volt az "igazi". Mert ez "más élményt nyújtott".

Desiderata
lényegében COD:UO-ban a BAS játékmód errõl szól, van töb bázis amit egyszerre védeni és támadni kell, tankoktól pedig magas az adrenalin

HQ ("õrizd a rádiót") mód UO-ban azért vált öldöklésbe, mert behozták a sprintet, kis pályákon a futás felborítja a taktikát, bárki bárhol lehet

arcade a lövés abban a tekintetben hogy aki a célkeresztben van az meghal
de ha a véletlenre bízzuk a pontosságot akkor pedig jön a felháborodás hogy pedig eltaláltam mégse halt meg
nekem a "gránáttól belassulás" is idegesítõ, bár tény hogy megviselne életben már a robbanás hangja is

sajnos legtöbben ponttáblazat miatt játszanak és nem csapat érdekeit nézik
régebben ezeket kidobták szerverrõl, ma örülnek ha valaki belép

én komolyan még fizetnék is (mondjuk havi ezrest), hogy valaki szervezzen jó public szervereket és jó közösségeket
kuci06
"Ajánljuk hozzá"

wut

Gondolom h az a cb határ 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Most ha nincs reflexed az a te bajod, nem a játék hibája 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ezt a 250-et honnan veszed? hallottad vagy olvastál leírást?
mert a 125 után a 333 az ami a következõ szint. de ez quake 3 motornál
cod4 meg nem q3 motor. vagy igen?

havercsotány
ARTIP 12

Murder3
Szerintetek miért a codot írtam oda mint 2. világháborús és kiemelendõ háborús játék.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Cod4..
250 fps-tõl lehet a legnagyobbat ugrani...
125fps picit meghosszabbítja az ugrást de nem lesz magasabb...
A tárazás nem lesz gyorsabb ezt a baromságot nemtudom honnan szedte bárki is..😄
Ha begurul a gránát blabla....Erre találták fel a server konfig fájlt,bizony kikapcsolható a sok kijelzés,szinte minden..
Hogy noskillz lenne? Lol.
Ízlések és pofonok,de baromságokat ne beszéljünk már,én is be tudok menni sok szerverre ahol ledarálok mindenkit,de akinek errõl szól annak csak gratulálni tudok😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

ha csak képeket láttál akkor minek mondasz véleményt?
úgy imádom az ilyet...

fogalmad se lehet az egész ut99-es játékélményrõl
megmondom neked, teljesen más
az h te a 2004-ben jármûvekkel meg ûrhajókkal flangálsz és neked az jön be az más dolog, de ennek kb semmi köze a 99-hez.

és ez általában is így van más játékoknál. jön az újkrumlpi, a 6. része a játéknak amit elõször lát, mondja hú de király, aztán valaki jön és mondja h az 1. meg a 4. rész volt a legjobb aztán meg hülyének nézi õt az újszülött, h fú az 1 az mekkora szar, láttam képeket tök pixeles, hogy lehet az jó
na kb ez a színvonal
itt pl NFS-re gondolok.

tényleg gáz
de úgyis mindenki leveszi minimumra a grafot, és lekorlátozzta 125-re az FPS-t mert 125-ön lehet a legnagyobbat ugrani.
azért a 125-öt minden gép tudja. annál meg hiába több, nem lesz jobb.
van egy hosszabb leírás h miért, lényeg h egy kerekítésbõl adódóan 125 az "optimális" fps

nem laggzott

hát ez kb a wolfenstein: enemy territory

bodesz
Quake live.

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Van ilyen, Battlefieldnek hívják...

Murder3
A cod multija meg sem próbál nem arcade lenni.

Eygébként a háborús fílinget nem a taktika adja hanem inkább a szellemiség.

Mert lehet bármilyen mod a cod2 vagy akármelyiken ha kb a léyneg a statt lesz.
A ctf meg a sd esetleg közelít hozzá de azok is marhára távol vannak valójában mert az sd meg a ctf se arról szól hogy akkor védünk támadunk stb hanem ott is az esztelen hent.

Egy egyszerû dolog hiányzik belõle de az nagyon a rendezett küldetésrendszer.

pl ha ilyen lenne hogy:

lenne 2 20 fõs csapat és egy elég nagy mapon lenne az egész.
És a fõ cél az lenne hogy be kellene venni az ellen bázisát, de persze ez nem lenne ily egyszerû mert pl a védekezõ csapatnak ki kellene elõre építenie egy védelmi rendszert teszem azt mint pl a singleba van hogy vegyétek be ezt az épületet és pl tartani kellene 5 percig amíg jönne az erõsítés.
Persze oylan melék feladatokat is égre kéne hajtani a gyõzelemért hogy pl a légvédelmi ágyúkat meg stb objektumokat kellene megvédeni/megsemmisíteni.

Ezt persze az életet úgy kellene megoldani hogy pl alapból mindnkinek lenne 10 respawnja és ha mondjuk teljestené a csapat 1 feladatot mindenki kapna pl 3+életet stb...

Szóval hogy a multi tényleg háborúra emlékeztessen ne pedig shooterre.
És ezt annyira nem is lenne nehéz megcsinálni csak uyge nem biztos hogy vonzaná az olyan embereket akik a statt miatt játszanak.

Mit szólnátok mondjuk egy ilyen modhoz amit fentebb leírtam?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Balumann
Egyébként az se teljesen helytálló, hogy nem hoztak semmit, csak sokmindent elvittek túl arcade irányba. Ezt már máshol is leírtam, hogy CoD 4 multija is állati jó lehetne. Kicsit lassítani kéne a mozgást - pl. a lehasalás-felállást is, ugrás közbe ne lehessen lõni, és utána is, célzást nehezíteni, mozgás közben mozogjon jobban a célkereszt (pontosan csak helybõl, célozva lehessen lõni), a "hardcore"-nak alapnak kéne lenni, életrendszert úgy megoldani, hogy egymást lehessen gyógyítani, és az is ilyen 5-10 mp-ig tartson, ha meglõnek ne lehessen pontosan célozni, lábon lövés esetén lábon járni (ahogy ArmA-ban például). Ezt az egész fejlõdést ki, perkeket így ki mert abban a formájában teljesen hülyeség. Mortygránát, last stand jó ötlet, de nem így, hanem mondjuk ha úgy találnak el, akkor legyen egy rövid idõ, ami alatt el lehessen engedni egyet (de nem automatikusan).
Jah, és több csapat-alapu módot + ki a pontszerzést, a küldetés teljesítése legyen az egyetlen cél.

Ezeknek 1 része benne lenne, már nagyon jó lenne szerintem.

Balumann
Igen, CoD UO-ban még valahogy jól lehetett csapatban játszani, érdekes módon én kb. fél évig legalább játszottam vele - akkor még nagyon sokan játszottak - és HQ -val nem találkoztam, csak az újabb részekben. (pedig UO-ban klánban is voltam!).
Az újabbakban viszont már hiába vannak ilyen módok, egyszerûen az egész inkább az öldöklésrõl szól. CS -ben is hiába van attack&defend -bombákkal vagy túszokkal- egyszerûen az sem a csapatjárékról szól, hanem az öldöklésrõl, flash aztán gyorsan kioldalazok, fejbelövöm ugrásból, továbbmegyek, most vszínûleg ott fog jönni, stb. Ghost Reconban AW2-ben pl. terület védõs mód van, ahova 1 embernek be kell menni, ott folyamatosan kell figyelni mindenfele, egymást segítve helyezkedni, és mozgáskor is felváltva haladni. És igazából ez CoD -ban sem volt annyira élvezetes (szerintem uo-ban sem, bár az inkább a pályákból adódóan), nem kényszerít annyira az összjátékra.
Aki GRAW 1-2-ben felmegy netre így egyedül, az vszínûleg pár perc után kilép, viszont csapatban egyszerûen fantasztikus tud lenni. Ez nem mondható el CoD -ról, nem kell ezerfele figyelni, és mozgásból is hirtelen be tudod célozni az ellenséget, és kilõni.

Desiderata
idõben tényleg régen jelent meg, de az újabbak se hoztak semmi újat amiért érdemes lett volna váltani, sõt...
ráadásul korosabb gépen is (akár) full grafikával fut

egyébként a "klánosodás" is árt ezeknek a játékoknak mert darabolja a mezõnyt
ezen nem kéne csodálkozni õskori fps...egyébként a 2 is kezd kihalni

Desiderata
COD-ban nem csak hentelés van, HQ módban van egy rádió amit védeni illetve foglalni kell
ez azért jó mert van cél, nem a "vadászd le a másikat"-ról szól
BAS módban pedig a tankkal bázisfoglalás is izgalmas tud lenni, sok múlik a csapatjátékon, a kommunikáción, az egymásra figyelésen
ezek a játékok 20 fõ fölött élvezhetõk igazán
na itt jön a probléma, nincsenek jó szerverek, gagyi beállításokkal vannak gányolva és laggolnak is mint állat
és ezek a szerverek széthúzzák a mezõnyt,
5-6 ember persze csak skalpszerzés céljából lövi egymást ekkora létszámnál nincs taktika, nincs háborús feeling
és igazából a régi jó játékosok is kikoptak már, újak pedig nem igen jöttek

xfire listája alapján Call of Duty a 12. legnépszerûbb, nevetséges
ez a szervereken miért nem látszik?

ennyire kevés szerverrel és emberrel egyszerûen nem érdemes játszani
és a játék árát már levitték a béka segge alá, szóval a játékosok száma csak csökkenni fog
de gondolom ez a többi játéknál is így van, széthullik az egész játékos társadalom lassacskán
Balumann
Nekem ez elég divatnak tûnik, hogy az UT2003, meg újabbak szarok. Én a 99 -rõl csak képeket láttam, a 2003-al és 2004-el játszottam elõször. Én pont úgy látom, hogy a 2004 lett a legélvezetesebb, jó fegyverek, jármûvek kerültek bele, mozgások, szép látvány is viszonylag, és pl. az Assault mód volt számomra a legemlékezetesebb.

CoD 2 (és újabbak) az valóban olyan, hogy teli van gagyiságokkal. Ugrás közben is pontosan lehet lõni - legalábbis puskával vagy sniperrel, akkor lõjj gépfegyverrel nagyjából arra, oldalazz egy kicsit és biztos, hogy headshot vagy elõbb meghal. Az egész valahogy annyira árkád. A CS is hasonló.

Egyébként GRAW2 meg SWAT 4 valóban lassú, és nem kellemes, de a játékmenetben ez rákényszerít a nem esztelen rohangálásra, hogy taktikusan mozogj, ezáltal sokkal életszerûbb lesz az egész... bár a swat4 az már lehet átesett a ló túloldalára (de elvileg vannak hozzá olyan módok, amik ezt módosítják). Singleben jók a CoDok, multiban viszont én elítélem az ilyen fragvadászós, és túl arcade játékmenetet (kivéve ha tényleg olyan a játék, és nem valamilyen harci).

Pl. CoD -ban és Cs-ben mész elõre, és közben lõsz. Ezzel szemben Ghost Reconban futás után kell 2-3 mp míg megállsz, addig lelõnek, Arma-ban szintén idõ míg becélzol valakit.
A másik amit ki nem állhatok, az az, amikor elkezdek valakire lõni, majd ilyen ultrareflexel rámnéz és lelõ. Sajnos ez CoD -ban, CS-ben és sok játékban megvan, nálam már ezért kiesnek. Far Cry 2 is igazából ezért esett nálam ki, mikor rájöttem, hogy mesterlövész puskától csak fejlövéstõl hal meg, amúgy csak lesérül, és megtudja gyógyítani magát, én töröltem. Mód persze nincs hozzá, hogy ezt be lehessen állítani.

castor
ut3

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

egyetértek én is a cod 1t bírtam jobban.
De a wolf neked nem lagzott?

kuci06
vannak benne érdekes dolgok...

pl hogy az fps-tõl függenek a skilljeid 😄 értsd: nagyobb fps = nagyobb ugrás, gyorsabb reload, gyorsabb fire rate etc...
egy fõként multis cuccnál ez elég gáz

persze ez minden q3 engines játéknál megvan :/

ja meg ha begurul egy gránát a képernyõre akkor egy bazi nagy nyíl jelzi, h vigyázz gránát 😄

meg egy csomó ilyen gagyiság volt még benne, nem fogom most felsorolni, nem is akarom

ut99 teljesen más mint az újabbak.
az egész hangulata, a pályák, fegyverek, model-ek, stb stb
a 99 tökéletes volt, az újak meg valahogy... nem is az h rosszak de a 99 nél nem jobbak az tuti

codos kijelentésem:
válassz pl mp44-et. kezdj el lõni
de úgy h nem is célzol csak úgy nagyjából. jéé nem is szór, ha meg igen, akkor még az is direkt jó, mer ha nem tudsz célozni, pont beakad egy HS 😄

cod ou után a cod2-vel mikor játszottam, csak pislogtam h úristen... bárkit, bárhány embert szétdaráltam, mert egyszerûen semmi tudás nem kellett hozzá.
komolyan már poénból azt csináltam h nem is foglalkoztam a szórással, csak nyomom a gombot, és haltak meg az emberek. na mondom ez is nagy szar lett

na és akkor miaz h megbújok egy sarokban és visszatöltõdik az életem? LOL!
szánalmas!!!

persze jött ki mod, ami csomó dolgot olyanra visszacsinál mint a cod1-ben volt
de akkor kérdem én mi a faszért nem maradnak az emberek a régebbinél?
mert az új szebb...
na kb ennyi. ezért mondom h lowskill. felmennek a kis 12 éves pöcsök full graffal, 40 átlagfps-el, és nyomják az mp44-et.

az már tényleg a múlté<#szomoru1><#vigyor>

Nekem a Medal of Honor Allied Assault volt az igazi.

PSN ID: Lord_Mortanius

"Battlefield szintúgy, se kinézetre, se semmiben nem fogott meg, sõt irritál, mégis a legtöbben istenítik, de hogy miért arra nem jöttem rá soha"
Arra én sem....

"cod2-tõl lowskill az egész
a cod1 meg az uo azok jók voltak
CS:S az jó
UT99 az jó, 2003, 2004, meg a 3 már szarok
Q4 nem téma, nagy fos, senki se játszik vele -> Q3 CPMA mod evvel se pedig jó csak régi

wolfenstein: enemy territory -> szintén nagyon jó, csak már kevesen játszák

az a baj h a régi játékok sokkal skillesebbek meg jobbak voltak
mai játékok meg lowskill szarok, mindenki csak hentel, azt azokkal játszanak mind"
A régiek mitõl lennének skillesebbek?
Jah jóh a wolf csak olyat életemben nem tapasztaltam hogy ne enné a lag....
Ut99 omg!ugyanolyan szemét mint a többi.
Megmagyaráznád a cod-os kijelentésed is?

A Diablo 2-nél nincs unalmasabb ismétlõdõbb játék a világon valahogy nem izgat hogy a karim meg találja az überfasza ultra ritka itemet vagy 1000 az n-ik baal után.......

igen az egeres veteránok😄

"cod al még nem jaccottam... de utalom az olyat ahol csak hentelnek."
Mert az UT 2004-ben meg a CS-ben logikai feladványokat kell megoldani?

battlefield heroes még csak béta és még nem játszhat vele mindenki csak akit kisorsoltak nem?

CS:S
CS 1.6
Quake Live
Battlefield heroes
UT 2004
cod al még nem jaccottam... de utalom az olyat ahol csak hentelnek.

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

bakvarnyu
egyértelmû harmadszorra <#vigyor1>

bakvarnyu
A CS népszerûségének oka egyértelmû, alacsony gépigény,elfut bárhol a susnyásba is,gyors hentelésre ideális,de persze fél óra játék után már gecire lefáraszt.

Igaz ezt ki is felejtettem. Egész éjszakákat tudtunk játszani vele 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Tinman
Egyértelmû, hogy a WoW!

Méghozzá ez a WoW:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mersant
egyertelmuen a Red Orchestra 😉

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Hogyne lenne.. Az (Old Boys)And(Young Boys) szerver szinte mindig tele van. Van magyar klán is. És igen sok magyar van a szervereken.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

és játékos sincs 😄