178
Olyan multis játékokat írjatok amelyik szerintetek a legjobb
-
Rundstedt17 #98 egyetértek én is a cod 1t bírtam jobban.
De a wolf neked nem lagzott? -
#97 vannak benne érdekes dolgok...
pl hogy az fps-től függenek a skilljeid :D értsd: nagyobb fps = nagyobb ugrás, gyorsabb reload, gyorsabb fire rate etc...
egy főként multis cuccnál ez elég gáz
persze ez minden q3 engines játéknál megvan :/
-
Myron #96 ja meg ha begurul egy gránát a képernyőre akkor egy bazi nagy nyíl jelzi, h vigyázz gránát :D
meg egy csomó ilyen gagyiság volt még benne, nem fogom most felsorolni, nem is akarom -
Myron #95 ut99 teljesen más mint az újabbak.
az egész hangulata, a pályák, fegyverek, model-ek, stb stb
a 99 tökéletes volt, az újak meg valahogy... nem is az h rosszak de a 99 nél nem jobbak az tuti
codos kijelentésem:
válassz pl mp44-et. kezdj el lőni
de úgy h nem is célzol csak úgy nagyjából. jéé nem is szór, ha meg igen, akkor még az is direkt jó, mer ha nem tudsz célozni, pont beakad egy HS :D
cod ou után a cod2-vel mikor játszottam, csak pislogtam h úristen... bárkit, bárhány embert szétdaráltam, mert egyszerűen semmi tudás nem kellett hozzá.
komolyan már poénból azt csináltam h nem is foglalkoztam a szórással, csak nyomom a gombot, és haltak meg az emberek. na mondom ez is nagy szar lett
na és akkor miaz h megbújok egy sarokban és visszatöltődik az életem? LOL!
szánalmas!!!
persze jött ki mod, ami csomó dolgot olyanra visszacsinál mint a cod1-ben volt
de akkor kérdem én mi a faszért nem maradnak az emberek a régebbinél?
mert az új szebb...
na kb ennyi. ezért mondom h lowskill. felmennek a kis 12 éves pöcsök full graffal, 40 átlagfps-el, és nyomják az mp44-et. -
Rundstedt17 #94 az már tényleg a múlté -
Louis Cyphre #93 Nekem a Medal of Honor Allied Assault volt az igazi. -
Rundstedt17 #92 "Battlefield szintúgy, se kinézetre, se semmiben nem fogott meg, sőt irritál, mégis a legtöbben istenítik, de hogy miért arra nem jöttem rá soha"
Arra én sem.... -
Rundstedt17 #91 "cod2-től lowskill az egész
a cod1 meg az uo azok jók voltak
CS:S az jó
UT99 az jó, 2003, 2004, meg a 3 már szarok
Q4 nem téma, nagy fos, senki se játszik vele -> Q3 CPMA mod evvel se pedig jó csak régi
wolfenstein: enemy territory -> szintén nagyon jó, csak már kevesen játszák
az a baj h a régi játékok sokkal skillesebbek meg jobbak voltak
mai játékok meg lowskill szarok, mindenki csak hentel, azt azokkal játszanak mind"
A régiek mitől lennének skillesebbek?
Jah jóh a wolf csak olyat életemben nem tapasztaltam hogy ne enné a lag....
Ut99 omg!ugyanolyan szemét mint a többi.
Megmagyaráznád a cod-os kijelentésed is?
-
Rundstedt17 #90 A Diablo 2-nél nincs unalmasabb ismétlődőbb játék a világon valahogy nem izgat hogy a karim meg találja az überfasza ultra ritka itemet vagy 1000 az n-ik baal után....... -
Rundstedt17 #89 igen az egeres veteránok:D -
Rundstedt17 #88 "cod al még nem jaccottam... de utalom az olyat ahol csak hentelnek."
Mert az UT 2004-ben meg a CS-ben logikai feladványokat kell megoldani? -
Myron #87 battlefield heroes még csak béta és még nem játszhat vele mindenki csak akit kisorsoltak nem? -
ktomi22 #86 CS:S
CS 1.6
Quake Live
Battlefield heroes
UT 2004
cod al még nem jaccottam... de utalom az olyat ahol csak hentelnek. -
#85 egyértelmű harmadszorra -
#84 A CS népszerűségének oka egyértelmű, alacsony gépigény,elfut bárhol a susnyásba is,gyors hentelésre ideális,de persze fél óra játék után már gecire lefáraszt. -
Unreal1942 #83 Igaz ezt ki is felejtettem. Egész éjszakákat tudtunk játszani vele :) -
#82 Egyértelmű, hogy a WoW!
Méghozzá ez a WoW:
-
#81 egyertelmuen a Red Orchestra ;) -
CseNo #80 Hogyne lenne.. Az (Old Boys)And(Young Boys) szerver szinte mindig tele van. Van magyar klán is. És igen sok magyar van a szervereken. -
Myron #79 és játékos sincs :D -
CseNo #78 Soldier of Fortune II - nincs cheater, camper csak ritkán van. Nálam ez viszi a pálmát. -
Wolfsnack #77 egérrel a kezedben realitásról beszélni kicsit durva :)
CS inkább reflex játék mint taktika -
#76 őőő éjféltől ingyenes ?:O -
Unreal1942 #75 UT99, Ennél jobb sose volt.
BF Desert Combat, Nagyon jó volt csak elég kevesen játszották a BF árnyékában
BF Secret weapons, Még kevesebben játszották pedig nagyon jó mapok voltak benne.
Q2, Nekem felejthetetlen az online fps-t ezzel kezdtem :)
Q3 live, most jó kikapcsolódásnak
COD4 szuper lenne, de piszok sok cheater van. -
#74 Hát, nekem a eralitás a lényeg, nem mint az ilyen fos HALO-k ba:C Bádogos cig.nyokkal mész azt lősz:/
A cs az taktikai játék, nem lehet futni, mint mikor a pityuka lopja a ósön ös bringát.Ésszel kell játszani. -
#73 C-S, BF2. -
#72 ja meg cod4-be kifelejtettem egy hibát: awaiting connection 1..11... szerverek 99%-ával ezt csinálja sok embernek (köztük nekem is). Hiába rakod újra, hiába veszed meg mégegyszer, egyik se megy. Aki tudja, hogy kell megcsinálni, annak ööö nemtom micsinálok. -
#71 Egybkt nekem eddig ezek voltak a kedvenceim:
- Diablo 2: (nem értem, hogy eddig miért nem mondta senki). Nyomtam vele 4 évet, most is attól tartok, hogy felrakom, pedig nem kéne, mer nagyon rákockulnék :D. Ahhoz képest, hogy tele van bugokkal, óriási játék, mi sem bizonyítja jobban, hogy pár hónappal ezelőtt nem egy országban bekerült a top10 játék eladások dobogósai közé...
- Ragnarok Online: ocsmány, mégis szeretni való grafika, eszméletlen, pörgős játékmenet, végtelen szerverkonfig lehetőségek, az egyetlen MMORPG, ami engem megfogott, a többi ehhez képest lófasz (WoW is, ott még a kreténből is sok van).
- CoD4: hibátlan, profin kivitelezett, tökéletes (azt a kurva füstöt leszámítva).
- DotA: igaz ez csak egy War3 mod, de attól még mindenképp idetartozik :D
A CS-től ne várj sokat, nekem egy óriási csalódás volt... mondjuk a Half Life-ok is...
A többi MMORPG-t meg felejtsd el sztem (talán az Eve online jó, azt nem próbáltam). A legtöbb arról szól, hogy kockulsz egész nap, aztán ha imba vagy, akkor meg jöhet a noobozás, stb. -
Myron #70 http://www.xfire.com/games/
ezt a listát nézzétek meg, rendezzétek rank szerint
ezekkel játszanak manapság -
Myron #69 cod2-től lowskill az egész
a cod1 meg az uo azok jók voltak
CS:S az jó
UT99 az jó, 2003, 2004, meg a 3 már szarok
Q4 nem téma, nagy fos, senki se játszik vele -> Q3 CPMA mod evvel se pedig jó csak régi
wolfenstein: enemy territory -> szintén nagyon jó, csak már kevesen játszák
az a baj h a régi játékok sokkal skillesebbek meg jobbak voltak
mai játékok meg lowskill szarok, mindenki csak hentel, azt azokkal játszanak mind
-
S8DJ #68 én a Halo 2-re szavazok -
Wolfsnack #67 de az hogy, "azt se látod honnan lőnek és már halott vagy" mivel jobb?
játéknak különben se a realitás a célja hanem a szórakoztatás -
#66 Egyértelmű, hogy a CS:S.Nem ilyen élethűtlen szarok mint cod2 meg cod 4:C
Tag nam akart belehalni 2 tár desertbe:C Barrettel ellőttem a szÍvét, futott tovább:/Szar az egész cod. -
#65 ha a rendőr kasztot választod az -értelem +sörhas stat pontokat ad, és lövöldözhetsz -
Wolfsnack #64 régen CS-vel játszott mindenki mert nem volt más
szerencsére 2003-ban(?) kijött a COD és el lehetett felejteni a CS-t, minden problémájával együtt
mostanra viszont megkopott COD fénye, köszönhetően a gagyi folytatásoknak széthúzott a mezőny
manapság csak pár tucat begyepesedett játszik naponta COD és COD:UO-t
de hogy CS még virágozni fog ennyi év után arra nem számítottam
Battlefield szintúgy, se kinézetre, se semmiben nem fogott meg, sőt irritál, mégis a legtöbben istenítik, de hogy miért arra nem jöttem rá soha
lehet hogy mindenki mást keres a játékokban, és ezért nem lehet ajánlani, tapasztalni kell -
#63 ilyenem vooolt / van még valahol :D
Amúgy meg Cséééééééééé -
73998104 #62 -
Szoki333 #61 egyértelműen a Counter Strike Source!!!Én még 1.6-tal kezdtem 4 éve, majd átváltottam Source-ra.. Azóta megunhatatlan, napi rendszerességgel játszok vele interneten!!!
+:OLCSÓ(7490ft)
+:MINIMÁLIS A GÉPIGÉNY(1.2-es proci), NORMÁLIS GÉPEN MAXON MEGY!
+:A JÁTÉK MEGVÉTELEKOR MEGKAPOD PLUSZBAN A: Half-Life 2: Deathmatch-OT, A Day of Defeat: Source JÁTÉKOT IS!
+:TÖBBMILLIÓAN JÁTSZANAK VELE, TÖBB EZER SZERVER KÖZÜL VÁLOGATHATSZ!
-:NINCS!
BATTLEFIELD 2142: A grafikája elmegy, az online verzió fantasztikus!!
GRAW 2-nek baromi jó a grafikája, de viszont állati szar irányítani :(
SWAT 4-ben tényleg minden iszonyat lassú ..zzzzZZZZzzzz..
Jedi academy csak lanon jó, haverokkal
Ajánlom, hogy mielőtt megvennél töltsd le a demót, vagy a teljes verziót, bár azzal nem mindig fogsz tudni online játszani :)
SOK SIKERT! :D -
#60 Jobb lett volna, ha megjelölsz kategóriát, hogy milyen típusu multit keresel, és milyen műfajban.
COOPokról írtam már egy ajánlót, azt ITT megtalálod.
Versushoz (tehát egymás elleni módhoz), tudom ajánlani "pötyibb" kategóriában (coopnál is írtam) a Worms-oket, Armagetron-t, Soldatot.
FPS-ek közül a Ghost Recon AW 1-2-t (főleg egy jó csapattal, jól taktikázva, hihetetlen jó). RS Vegas 2 is jó, sajnos hamar unható, és rengeteg idegesítő hiba (szörnyű találati rendszer, falba ragadó gránátok, stb), ettől függetlenül élvezhető egy ideig.
Akkor a SWAT 4 is nagyon jó multiban, bár kell egy kis idő, míg hozzászokik az ember a lassú mozgásokhoz, meg nagyon idegesítő tud lenni mikor azért halsz meg, mert 1 év mire előveszi a bilincset, meg a fegyvert.
Nagyon jó még a Splinter Cell CT versusa (ezt privátban is nagyon jó, 2 vs 2 -ben érdemes csak), sajna versus kitanulásához (vagyis a kém irányítása, és hogy úgy összetudjatok játszani) elkellhet 1 hónap rendszeres játék is, de utána fantasztikus. Leírásomat erről megtaláljátok a Splinter Cell CT topikjában.
Jedi Academyvel is el lehet szórakozni.
CS, Call of Duty-k sem rosszak, én mondjuk el nem tom képzelni, hogy hogy lehet ezekkel hosszabb ideig játszani. CoD UO -t még megértem, de az újabbak..., inkább fragvadászatra, és rambózásra kényszerít. Akkor már inkább UT2004 vagy UT3, esetleg Quake Wars vagy Battlefield 2. -
Neoncsoves #59