Melyik a legjobb multis játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Soldier of Fortune II - nincs cheater, camper csak ritkán van. Nálam ez viszi a pálmát.

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!

egérrel a kezedben realitásról beszélni kicsit durva 😊

CS inkább reflex játék mint taktika

fook
õõõ éjféltõl ingyenes ?😮

UT99, Ennél jobb sose volt.
BF Desert Combat, Nagyon jó volt csak elég kevesen játszották a BF árnyékában
BF Secret weapons, Még kevesebben játszották pedig nagyon jó mapok voltak benne.
Q2, Nekem felejthetetlen az online fps-t ezzel kezdtem 😊
Q3 live, most jó kikapcsolódásnak
COD4 szuper lenne, de piszok sok cheater van.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

solo
Hát, nekem a eralitás a lényeg, nem mint az ilyen fos HALO-k ba:C Bádogos cig.nyokkal mész azt lõsz:/

A cs az taktikai játék, nem lehet futni, mint mikor a pityuka lopja a ósön ös bringát.Ésszel kell játszani.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Laky
C-S, BF2.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Hegi90
ja meg cod4-be kifelejtettem egy hibát: awaiting connection 1..11... <#wow3><#wow3><#wow3> szerverek 99%-ával ezt csinálja sok embernek (köztük nekem is). Hiába rakod újra, hiába veszed meg mégegyszer, egyik se megy. Aki tudja, hogy kell megcsinálni, annak ööö nemtom micsinálok.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Egybkt nekem eddig ezek voltak a kedvenceim:
- Diablo 2: (nem értem, hogy eddig miért nem mondta senki). Nyomtam vele 4 évet, most is attól tartok, hogy felrakom, pedig nem kéne, mer nagyon rákockulnék 😄. Ahhoz képest, hogy tele van bugokkal, óriási játék, mi sem bizonyítja jobban, hogy pár hónappal ezelõtt nem egy országban bekerült a top10 játék eladások dobogósai közé...
- Ragnarok Online: ocsmány, mégis szeretni való grafika, eszméletlen, pörgõs játékmenet, végtelen szerverkonfig lehetõségek, az egyetlen MMORPG, ami engem megfogott, a többi ehhez képest lófasz (WoW is, ott még a kreténbõl is sok van).
- CoD4: hibátlan, profin kivitelezett, tökéletes (azt a kurva füstöt leszámítva).
- DotA: igaz ez csak egy War3 mod, de attól még mindenképp idetartozik 😄

A CS-tõl ne várj sokat, nekem egy óriási csalódás volt... mondjuk a Half Life-ok is...
A többi MMORPG-t meg felejtsd el sztem (talán az Eve online jó, azt nem próbáltam). A legtöbb arról szól, hogy kockulsz egész nap, aztán ha imba vagy, akkor meg jöhet a noobozás, stb.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

http://www.xfire.com/games/
ezt a listát nézzétek meg, rendezzétek rank szerint
ezekkel játszanak manapság

cod2-tõl lowskill az egész
a cod1 meg az uo azok jók voltak
CS:S az jó
UT99 az jó, 2003, 2004, meg a 3 már szarok
Q4 nem téma, nagy fos, senki se játszik vele -> Q3 CPMA mod evvel se pedig jó csak régi

wolfenstein: enemy territory -> szintén nagyon jó, csak már kevesen játszák

az a baj h a régi játékok sokkal skillesebbek meg jobbak voltak
mai játékok meg lowskill szarok, mindenki csak hentel, azt azokkal játszanak mind

én a Halo 2-re szavazok
de az hogy, "azt se látod honnan lõnek és már halott vagy" mivel jobb?
játéknak különben se a realitás a célja hanem a szórakoztatás

solo
Egyértelmû, hogy a CS:S.Nem ilyen élethûtlen szarok mint cod2 meg cod 4:C
Tag nam akart belehalni 2 tár desertbe:C Barrettel ellõttem a szÍvét, futott tovább:/Szar az egész cod.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Super Saiyan
ha a rendõr kasztot választod az -értelem +sörhas stat pontokat ad, és lövöldözhetsz

>:C

régen CS-vel játszott mindenki mert nem volt más
szerencsére 2003-ban(?) kijött a COD és el lehetett felejteni a CS-t, minden problémájával együtt

mostanra viszont megkopott COD fénye, köszönhetõen a gagyi folytatásoknak széthúzott a mezõny
manapság csak pár tucat begyepesedett játszik naponta COD és COD:UO-t

de hogy CS még virágozni fog ennyi év után arra nem számítottam

Battlefield szintúgy, se kinézetre, se semmiben nem fogott meg, sõt irritál, mégis a legtöbben istenítik, de hogy miért arra nem jöttem rá soha

lehet hogy mindenki mást keres a játékokban, és ezért nem lehet ajánlani, tapasztalni kell

fook
ilyenem vooolt / van még valahol 😄
Amúgy meg Cséééééééééé

egyértelmûen a Counter Strike Source!!!Én még 1.6-tal kezdtem 4 éve, majd átváltottam Source-ra.. Azóta megunhatatlan, napi rendszerességgel játszok vele interneten!!!
+😮LCSÓ(7490ft)
+:MINIMÁLIS A GÉPIGÉNY(1.2-es proci), NORMÁLIS GÉPEN MAXON MEGY!
+:A JÁTÉK MEGVÉTELEKOR MEGKAPOD PLUSZBAN A: Half-Life 2: Deathmatch-OT, A Day of Defeat: Source JÁTÉKOT IS!
+:TÖBBMILLIÓAN JÁTSZANAK VELE, TÖBB EZER SZERVER KÖZÜL VÁLOGATHATSZ!

-:NINCS!

BATTLEFIELD 2142: A grafikája elmegy, az online verzió fantasztikus!!
GRAW 2-nek baromi jó a grafikája, de viszont állati szar irányítani 😞
SWAT 4-ben tényleg minden iszonyat lassú ..zzzzZZZZzzzz..
Jedi academy csak lanon jó, haverokkal

Ajánlom, hogy mielõtt megvennél töltsd le a demót, vagy a teljes verziót, bár azzal nem mindig fogsz tudni online játszani 😊

SOK SIKERT! 😄

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Balumann
Jobb lett volna, ha megjelölsz kategóriát, hogy milyen típusu multit keresel, és milyen mûfajban.
COOPokról írtam már egy ajánlót, azt ITT megtalálod.

Versushoz (tehát egymás elleni módhoz), tudom ajánlani "pötyibb" kategóriában (coopnál is írtam) a Worms-oket, Armagetron-t, Soldatot.

FPS-ek közül a Ghost Recon AW 1-2-t (fõleg egy jó csapattal, jól taktikázva, hihetetlen jó). RS Vegas 2 is jó, sajnos hamar unható, és rengeteg idegesítõ hiba (szörnyû találati rendszer, falba ragadó gránátok, stb), ettõl függetlenül élvezhetõ egy ideig.

Akkor a SWAT 4 is nagyon jó multiban, bár kell egy kis idõ, míg hozzászokik az ember a lassú mozgásokhoz, meg nagyon idegesítõ tud lenni mikor azért halsz meg, mert 1 év mire elõveszi a bilincset, meg a fegyvert.

Nagyon jó még a Splinter Cell CT versusa (ezt privátban is nagyon jó, 2 vs 2 -ben érdemes csak), sajna versus kitanulásához (vagyis a kém irányítása, és hogy úgy összetudjatok játszani) elkellhet 1 hónap rendszeres játék is, de utána fantasztikus. Leírásomat errõl megtaláljátok a Splinter Cell CT topikjában.

Jedi Academyvel is el lehet szórakozni.

CS, Call of Duty-k sem rosszak, én mondjuk el nem tom képzelni, hogy hogy lehet ezekkel hosszabb ideig játszani. CoD UO -t még megértem, de az újabbak..., inkább fragvadászatra, és rambózásra kényszerít. Akkor már inkább UT2004 vagy UT3, esetleg Quake Wars vagy Battlefield 2.

trident
Red Orchestra (1990 ft.) netán Team Fortress 2 (érdemes újra átgondolni, 3000 ft. környéke és hozzá fogsz férni egy rakat más módhoz is, ami független a tf2-tõl, például Insurgency ) no meg ne hagyjuk ki a Battlefield heroes-t sem - ingyé'.

De a real life 2.0 és a puncibosszantgató online új verzióit sem szabad kihagyni. =)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

hamár quake
Quake Live
Ingyenes!
Tök olyan mint Q3, csak evvel játszanak is

ott az csitel akit meglõnek és nem jelenti
szal paintball
bár 5. menet után meg elkeni magán és azt mondja h még elõzõ menet maradéka
szal mindenhol lehet haxolni

cod4,cs,dota
n3whous3
a quake 88 lenyomná

púúúúú

unreal tournament 99

EVE-Online

multis játék? airsoft... élõ emberek ellen... mozogsz és lõdözöl is... és nem kell anyázni, hogy: "a köcsög pista biztos cheatel, mert folyamatosan szórja a heccsátot"
nem próbáltam még, mert nincs egyenlõre rá pénz, de tapasztalatból hallom, hogy nagyon jó...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

kuci06
*olyan = kaszt

wtf xD

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
áh, az csak pletyka a játék fórumain...
állítólag nem is volt "God's Son" olyan a szerón
valaki szerint régebben még nem Human fajjal lehetett indulni, hanem Monkey-val.
Csak az még valami alpha verzió lehetett, így ma már senki sem emlékszik, hogy ott milyen volt a játékmenet

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Kicsikiraly
én is csak ezt tudom ajánlani. már egy jó ideje tolom, eddig nagyon bejön, és teljesen rákattantam.

DFTBA &#3232;_&#3232;

leho94
rFactor

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Csirke4
1. WoW
2. Cod4
3. Cod2

😄
Calver
elbasztam.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
fenéket, õ a zombi csítet használta, csak volt kis lag, így jött ki a 3 nap.

"The trees move. Do you not see it?"

Esplanade
MEdievil
ah az csak pánikkeltés hogy költsenek a vírusirtókra meg így könnyebb beadni a tûzfalakat... viszont egy wipe már nem ártana úgy globálisan mert vannak akik annyi pénzt farmoltak össze (fõleg cheatel) másoknak meg alapszintû cuccokra sem futja és így nehéz fejlõdni.

F

ChuckyHUN
áááá magyar szeró kurvauncsi néha... Egész nap csak skillxpzel, délután kis hent azt ennyi... éjszaka a guild vezetõk nem engednek semmit csinálni csak restelni, meg tradelni😞((

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Herr Lehrer
jahh, a magyar szerón meg köcsögök az adminok, az 1ik egyszer jól el is kúrta a szervert😄

Your suffers will be legendary even in hell!

kuci06
hallottátok, hogy a mexikói szerón néhány account vírusokat terjeszt?
elég para, mert még nincs hozzá vírusírtó frissítés

Palinko
töltsd le ingyé az america's armyt, attól úgysem találsz jobb játékot multiba. esetleg ha az armat lehet játszani multiba azt nem tudom.
Hegi90
jah, meg vannak állandó eventek, mostanában az USA-i és a Közel-keleti szerverek közremûködésével, de van ilyen Server-cross connection is, ha NATO member vagy.

Amúgy a szerók hûtésével mostanában van egy kis baj, Brazil szervereket lebutították, és az kölcsönözte a hûtést a sarki szeróknak, amik szépen tönkre is mennek folyamatosan. :|

n3whous3
Hát eddig tudtommal csak valamilyen Jézus nevû regnek sikerült god csítet benyomni.

púúúúú

ProGabe
nincs csít? 😮 hogyne lenne, egyes amcsi államokban és ázsiai országokban még permbann is van 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

n3whous3
Csít még mindig nincs hozzá és a server config elég szar ezen a területen.

szerk: vagyis van csít, de azzal az értelmesek nem élnek. És sok a nem értelmes itthon <#smile>

púúúúú

n3whous3
Ha úgy általában, akkor #32, amúgy meg a GTA 4. <#smile>

púúúúú

GregSB

tarti19
juj ez mekkora büntetés már😄😄😄:

Rockynhooo
7.-8.os korunkban mikor még lanoztunk meg ilyenek akkor mindig a half-life kiegészítõjével nyomtuk , azt hiszem opossing force volt a neve 😄 na az a legjobb.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"