Olyan multis játékokat írjatok amelyik szerintetek a legjobb
  • Balumann
    #100
    Nekem ez elég divatnak tűnik, hogy az UT2003, meg újabbak szarok. Én a 99 -ről csak képeket láttam, a 2003-al és 2004-el játszottam először. Én pont úgy látom, hogy a 2004 lett a legélvezetesebb, jó fegyverek, járművek kerültek bele, mozgások, szép látvány is viszonylag, és pl. az Assault mód volt számomra a legemlékezetesebb.

    CoD 2 (és újabbak) az valóban olyan, hogy teli van gagyiságokkal. Ugrás közben is pontosan lehet lőni - legalábbis puskával vagy sniperrel, akkor lőjj gépfegyverrel nagyjából arra, oldalazz egy kicsit és biztos, hogy headshot vagy előbb meghal. Az egész valahogy annyira árkád. A CS is hasonló.

    Egyébként GRAW2 meg SWAT 4 valóban lassú, és nem kellemes, de a játékmenetben ez rákényszerít a nem esztelen rohangálásra, hogy taktikusan mozogj, ezáltal sokkal életszerűbb lesz az egész... bár a swat4 az már lehet átesett a ló túloldalára (de elvileg vannak hozzá olyan módok, amik ezt módosítják). Singleben jók a CoDok, multiban viszont én elítélem az ilyen fragvadászós, és túl arcade játékmenetet (kivéve ha tényleg olyan a játék, és nem valamilyen harci).

    Pl. CoD -ban és Cs-ben mész előre, és közben lősz. Ezzel szemben Ghost Reconban futás után kell 2-3 mp míg megállsz, addig lelőnek, Arma-ban szintén idő míg becélzol valakit.
    A másik amit ki nem állhatok, az az, amikor elkezdek valakire lőni, majd ilyen ultrareflexel rámnéz és lelő. Sajnos ez CoD -ban, CS-ben és sok játékban megvan, nálam már ezért kiesnek. Far Cry 2 is igazából ezért esett nálam ki, mikor rájöttem, hogy mesterlövész puskától csak fejlövéstől hal meg, amúgy csak lesérül, és megtudja gyógyítani magát, én töröltem. Mód persze nincs hozzá, hogy ezt be lehessen állítani.