178
Olyan multis játékokat írjatok amelyik szerintetek a legjobb
-
#58 Red Orchestra (1990 ft.) netán Team Fortress 2 (érdemes újra átgondolni, 3000 ft. környéke és hozzá fogsz férni egy rakat más módhoz is, ami független a tf2-től, például Insurgency ) no meg ne hagyjuk ki a Battlefield heroes-t sem - ingyé'.
De a real life 2.0 és a puncibosszantgató online új verzióit sem szabad kihagyni. =) -
Myron #57 hamár quake
Quake Live
Ingyenes!
Tök olyan mint Q3, csak evvel játszanak is -
Myron #56 ott az csitel akit meglőnek és nem jelenti
szal paintball
bár 5. menet után meg elkeni magán és azt mondja h még előző menet maradéka
szal mindenhol lehet haxolni -
F1re #55 cod4,cs,dota -
n3whous3 #54 a quake 88 lenyomná -
Myron #53 unreal tournament 99 -
Culram #52 EVE-Online -
mephi666 #51 multis játék? airsoft... élő emberek ellen... mozogsz és lődözöl is... és nem kell anyázni, hogy: "a köcsög pista biztos cheatel, mert folyamatosan szórja a heccsátot"
nem próbáltam még, mert nincs egyenlőre rá pénz, de tapasztalatból hallom, hogy nagyon jó... -
#50 *olyan = kaszt
wtf xD -
#49 áh, az csak pletyka a játék fórumain...
állítólag nem is volt "God's Son" olyan a szerón
valaki szerint régebben még nem Human fajjal lehetett indulni, hanem Monkey-val.
Csak az még valami alpha verzió lehetett, így ma már senki sem emlékszik, hogy ott milyen volt a játékmenet
-
#48 én is csak ezt tudom ajánlani. már egy jó ideje tolom, eddig nagyon bejön, és teljesen rákattantam. -
#47 rFactor -
#46 1. WoW
2. Cod4
3. Cod2
:D -
#45 elbasztam.
-
#44 fenéket, ő a zombi csítet használta, csak volt kis lag, így jött ki a 3 nap.
-
#43 Call Of Duty Deluxe Edition -
#42 ah az csak pánikkeltés hogy költsenek a vírusirtókra meg így könnyebb beadni a tűzfalakat... viszont egy wipe már nem ártana úgy globálisan mert vannak akik annyi pénzt farmoltak össze (főleg cheatel) másoknak meg alapszintű cuccokra sem futja és így nehéz fejlődni. -
#41 áááá magyar szeró kurvauncsi néha... Egész nap csak skillxpzel, délután kis hent azt ennyi... éjszaka a guild vezetők nem engednek semmit csinálni csak restelni, meg tradelni:((( -
#40 jahh, a magyar szerón meg köcsögök az adminok, az 1ik egyszer jól el is kúrta a szervert:D -
#39 hallottátok, hogy a mexikói szerón néhány account vírusokat terjeszt?
elég para, mert még nincs hozzá vírusírtó frissítés -
#38 töltsd le ingyé az america's armyt, attól úgysem találsz jobb játékot multiba. esetleg ha az armat lehet játszani multiba azt nem tudom. -
#37 jah, meg vannak állandó eventek, mostanában az USA-i és a Közel-keleti szerverek közreműködésével, de van ilyen Server-cross connection is, ha NATO member vagy.
Amúgy a szerók hűtésével mostanában van egy kis baj, Brazil szervereket lebutították, és az kölcsönözte a hűtést a sarki szeróknak, amik szépen tönkre is mennek folyamatosan. :| -
n3whous3 #36 Hát eddig tudtommal csak valamilyen Jézus nevű regnek sikerült god csítet benyomni. -
#35 nincs csít? :O hogyne lenne, egyes amcsi államokban és ázsiai országokban még permbann is van :) -
n3whous3 #34 Csít még mindig nincs hozzá és a server config elég szar ezen a területen.
szerk: vagyis van csít, de azzal az értelmesek nem élnek. És sok a nem értelmes itthon -
n3whous3 #33 Ha úgy általában, akkor #32, amúgy meg a GTA 4. -
spy803 #32 -
#31 -
#30 juj ez mekkora büntetés már:D:D:D: -
#29 7.-8.os korunkban mikor még lanoztunk meg ilyenek akkor mindig a half-life kiegészítőjével nyomtuk , azt hiszem opossing force volt a neve :D na az a legjobb. -
#28 Medal of Honor Allied Assault -
#27 -
#26 Bioshock -
#25 áhh,csak összeragad tőle az ember szája :\ -
Taibi #24
Majd akkor vigyázok. Már csak valami "örök élet, ingyen sör" kód kellene hozzá, aztán egész élvezhető lenne. -
Landor #23 Persze Point of Existence 2, de amúgy ja :D
Battlefield Vietnamot is megemlíteném :)) -
#22 lehet trükközni próbálni, de hamar bannolnak, ha feltűnően csinálod -
#21 open transport tycoon deluxe
ut 99 game of the year edition
lineage 2 /retail egy nagy kaki, maradj freen/
várj diablo 3ra
-
#20 Battlefield 2 fór prezidönt!
ezen belül Point of Existance 2 és Project Reality kieg.
-
Taibi #19 Warez van hozzá? Cracket küldesz? Serial? Köszi.