League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zippofcy
Ezen a fórumon vannak olyanok akik szerint nem ezt kellett volna tenni hanem szépen végig magyarázni a társaimnak mit csinálnak rosszul, megmondani nekik mint csináljanak és folyamatosan dícsérni õket hogy milyen jól játszanak 😊
Én meg azt mondom hogy akkor is pont ez lett volna a végeredmény.
(ráadásul 4 emberre figyelni egyszerre nem egyszerû dolog, de mellette még játszani is már teljesen lehetetlen)

Csapatjátékban az egyéni tudás pont annyi százalékban számít ahanyad része az ember a játékosok létszámának. Vagyis 5 embernél 20%. Aki mást mond az téved.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

De Te mindent megtettél...

Why so serious?

zippofcy
Az egyik EUs accomon 6 nyert 4 vesztett meccs lett dodge-olással. A másikon (ezt csináltam másodjára) 8 nyert 2 vesztett. Sajnos tökéletes recept arra nem létezik mert ahogy itt is írtam, a csapatok összeállítása egy dolog, a játékosok tudása vagy AFKja meg egy másik. Kirívó feeder a mostani 10 meccsbõl 2-3-ban ha volt, AFK csak 1-ben. Mégis ez lett az eredmény, 5 olyan vesztett meccs amiben esélye nem volt a csapatomnak. Ha az AFKsat leszámítjuk akkor 4.
Egyben lett volna esélyünk, ha mondjuk TS lett volna vagy követtek volna mindig. Vagyis simán elõfordulhat hogy az ember dodge-olja az összes meccset amit megnyerne és bevállalja az összeset amit elvesztene.

Azért most a legjobb az volt mikor már be volt verve középen mindkét tornyunk, a tankunkat a map közepén betámadta az 5 ellen, én a ghostokról rájuk ultiztam, a csapat másik 3 tagja meg a 2. torony helyérõl visszaszaladt a bázisra.
Leanyáztam õket szokott kedves stílusomban (niggerezés US szerveren különösen hatásos) erre mit mondtak? "Warn us next time ! " 😄 😄 😄
Hát qrva jó, egyetlen esélyünknél ahol meg tudjuk fogni a támadást beultizok úgy hogy már egy perce ott állok lesben, õk ott vannak egy köpésre de azért figyelmeztetést kérnének elõtte.
Kb. mint a magyar bürokrácia, három példányban beadvány + a levéltár.
Aki ennyire sötét minek játszik multiplayer játékkal?
Mondtam nekik "There wont be next time." és be is verték a bázisunkat mielõtt feléledtem volna.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Metalmilitiakid
akkor most már csak azt kell megtanulni, hogy mikor kell dodge olni 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

zippofcy
Mindenkinek aki még nem "profi" a rankedezésben de fõleg Unknownak aki nélkül a teszt nem jött volna létre: dodge nélküli rankedezés teszt

tigeroo
neki dedikálva megyünk most 1-et.

amúgy vicc ez a ribbon dolog, volt zöld + sárga is már, elvették mindkettõt, most kaptam megint zöldet -.-
sadface
Nem tudom volt-e. Szomorú..

I decide when I'm done.

BoneDragon

Metalmilitiakid
Keresek vkit(vkiket) aki westen szívesen 5v5 özne, nem rankeden egyelõre, mert még csak most leszek 24 es, és hajlandó skype vagy ts vagy vmin kommunikálni is, hogy jó legyen a csapatmunka, priviben meg lehet keresni. Egyedül nem igazán jó már 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

sadface
Van több része is érdemes idõt szakítani rá, én hatalmasat szórakoztam. 😄

I decide when I'm done.

Czdano
Mintha magamat látnám 😄DDDDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

sadface

I decide when I'm done.

sadface
yay better nerf irelia.

I decide when I'm done.

Tankmo <#vigyor>

Zickler
Westen vagyunk 😛

Battletag: Muhee#2716

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Kevesen 3v3-znak, fõleg Easten 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Metalmilitiakid
ezt próbáltam meg sztem 😄

Zickler
Ez a 3 v 3 nagoyn vicces. A kis silver III-s csapatunkat összerakja egy másik Silver III-ssal. Az már más tészta, hogy abban a csapatban mindenki platina, de ki érdekel...

SzirmosSzisza
Mert nehéz vele lanelni. Bár most aszondják visszajött háj elón, de én csak silver vagyok sajnos, nem tudhatok ilyet.

Mundo és Teemo kiváló builddel rendelkezett :/

Most nézek valami nem tudom mit, de Fizz-t sosem pickelnek nagyobb versenyen =( Miért? Mert lekombóz és "kifújt a tudomány"? =( Pedig megnéznék egy pro fizzt.
SzirmosSzisza

Zickler
Én inkább Veigart ajánlanék AD Carrynek.

Adc kérdés eldöntve..Veszek egy fizz-t...😄
SzirmosSzisza
Sonánk közölte, hogy nem mondtam ss-t és egyedül emiatt halt meg szóval kilépett 😄

Ó baszd+, ez nagyon nagy <#nevetes1><#nevetes1>

j0nNyKa
utolsó sor 😄DDDD

Hegi90
AC Diamond: i can communicate in game cuz im muted
AC Diamond: cant
Razoskar: okay
AC Diamond: im game
Razoskar: I know that kinda problem
AC Diamond: smart
NL FOR THE WIN: adc here
TomatoDruid: oh why?
AC Diamond: i just got out of a ban
Razoskar: cause he is prolly reported
AC Diamond: 2weeks
TomatoDruid: lolol
Razoskar: for what?
AC Diamond: flame
AC Diamond: so maybe better
TomatoDruid: you called ppl ******* huh?
TomatoDruid: 😄
Razoskar: so your gonna flame this game?
AC Diamond: cant
AC Diamond: muted
Razoskar: still gonna reprt you

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Valakit banolnak, valakit nem. Én kb 15 karaktert csináltam így magam alá és nem kaptam semmit (10 még a régiben, és az újban is elkezdtem, de 5 után uncsi lett, meg idõm se volt)

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Akkor lehet változó, vagy csak az ismerõsöm volt ilyen szerencsétlen.
NagyiBMX
Szerintem az valami különleges alkalom lehetett, hogy bannolták. Ha belegondolsz ennek az lenne az értelme, hogy szólsz a haveroknak, hogy játszanak a játékkal és azért, hogy te minnél több haverodnak szólsz, és azok játszanak, te jutalmat kapsz. Kizárt dolognak tartom, hogy ha elkezd játszani 10 ember, és lvl 15-20-nál abbahagyják a játékot, azért te bannt kell, hogy kapjál, mert nem lvl 30-asok.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Szóval egyik ismerõsödet banolták ez miatt? :S
Jaaa értem ok.. 😄
NagyiBMX
Az érdekes, én amit írtam azért írtam, mert segítettem felhúzni a 10 kiskarit lvl 10-re, megkapta az illetõ az RP-t, de nem költötte el, mert majd elkölti valami újabb skinre, aztán eltelt 1-2 hét és semmi levél, vagy akármi értesítés nélkül elvették az RP-t, írt supportnak a srác, de azt írták, hogy az inaktív kiskarik miatt a jutalmat visszavették...

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Nem jó ezzel próbálkozni. Az egyik ismerõsömet ezért bannolták 1 hónapra, és mondták neki, hogy az összes húzott kariját is fel kell húzni 30-ra, és akkor késõbb nem fogják tovább bannolni.
Fabio Capello
Nem mondtam hogy kibanolnak, azt mondtam, hogy kizárnak a referalprogramból, ha lebuksz.

És szerinted is ki banolhatnak ??
NagyiBMX
Igen, még mûködik csak akkor kapsz jutalmat, ha a kiskarid eléri a level 10-t. Itt találod a refferal link címszó alatt a linket amin keresztül regisztrálhatsz magadnak kiskarit. 10db után kapsz 975RP-t, de hamar költsd el, mert ha már nem játszol többet a kiskarikkal, és level 10-nél megáll a szintlépés akkor egy idõ után visszaveszik azt az RP-t.

Fabio Capello
húzhatnád, de nagy eséllyel kivágnak a ref programból.

Sziasztok lenne egy olyan kérdésem, hogy régen is csináltam olyat hogy meghívtam egy e-mail címet bemásoltam magamnak a linket vagy mi és akkor saját magamnak felhúztam a karaktereket asszem 10 felhasználóval kellett teljesítenem az 5-ös szintet. Na és ez még mûködik? És ha igen akkor ugyan így? És húzhatnám tovább azokat az 5-ös szintû felhasználókat?
tigeroo
aham pont a legutolsó mondat írja <#szomoru1>
NagyiBMX
csak valami fanmade dolog

tigeroo
ez a kairon lesz az új csamp?
Hegi90
én ezt a 2. meccsen vettem észre 😄D

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
amikor kb. 1 honap jannazas utan radobbensz, hogy a Q-ja hamarabb elloheto, az egy nagyon epic erzes
na nem mintha ismernek olyan balfaszt, aki igy jart... khm... <#idiota>

j0nNyKa

SzirmosSzisza
Összefoglaló tûrhetõ 😊

#32623: idióták valszeg azért banolják, mert nem tudnak ellene játszani, ahogy Shent is banolják bronzban, meg Challengerben is és sajnos igazad van, más szinten vagyunk és ez látszik is a hozzászólásokból 😊

Hegi90