League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg azt mondom hogy akkor is pont ez lett volna a végeredmény.
(ráadásul 4 emberre figyelni egyszerre nem egyszerû dolog, de mellette még játszani is már teljesen lehetetlen)
Csapatjátékban az egyéni tudás pont annyi százalékban számít ahanyad része az ember a játékosok létszámának. Vagyis 5 embernél 20%. Aki mást mond az téved.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Why so serious?
Egyben lett volna esélyünk, ha mondjuk TS lett volna vagy követtek volna mindig. Vagyis simán elõfordulhat hogy az ember dodge-olja az összes meccset amit megnyerne és bevállalja az összeset amit elvesztene.
Azért most a legjobb az volt mikor már be volt verve középen mindkét tornyunk, a tankunkat a map közepén betámadta az 5 ellen, én a ghostokról rájuk ultiztam, a csapat másik 3 tagja meg a 2. torony helyérõl visszaszaladt a bázisra.
Leanyáztam õket szokott kedves stílusomban (niggerezés US szerveren különösen hatásos) erre mit mondtak? "Warn us next time ! " 😄 😄 😄
Hát qrva jó, egyetlen esélyünknél ahol meg tudjuk fogni a támadást beultizok úgy hogy már egy perce ott állok lesben, õk ott vannak egy köpésre de azért figyelmeztetést kérnének elõtte.
Kb. mint a magyar bürokrácia, három példányban beadvány + a levéltár.
Aki ennyire sötét minek játszik multiplayer játékkal?
Mondtam nekik "There wont be next time." és be is verték a bázisunkat mielõtt feléledtem volna.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
amúgy vicc ez a ribbon dolog, volt zöld + sárga is már, elvették mindkettõt, most kaptam megint zöldet -.-
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
I decide when I'm done.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Battletag: Muhee#2716
Mundo és Teemo kiváló builddel rendelkezett :/
AC Diamond: cant
Razoskar: okay
AC Diamond: im game
Razoskar: I know that kinda problem
AC Diamond: smart
NL FOR THE WIN: adc here
TomatoDruid: oh why?
AC Diamond: i just got out of a ban
Razoskar: cause he is prolly reported
AC Diamond: 2weeks
TomatoDruid: lolol
Razoskar: for what?
AC Diamond: flame
AC Diamond: so maybe better
TomatoDruid: you called ppl ******* huh?
TomatoDruid: 😄
Razoskar: so your gonna flame this game?
AC Diamond: cant
AC Diamond: muted
Razoskar: still gonna reprt you
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
na nem mintha ismernek olyan balfaszt, aki igy jart... khm... <#idiota>#idiota>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
#32623: idióták valszeg azért banolják, mert nem tudnak ellene játszani, ahogy Shent is banolják bronzban, meg Challengerben is és sajnos igazad van, más szinten vagyunk és ez látszik is a hozzászólásokból 😊