League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Ennyire unalmas dolgot régen néztem streamen, nem 1v1-re való ez a játék

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
jo most ha azt mondom hogy az eg kek, akkor abba fogsz belekotni
ettol fuggetlenul akali a nerfek ota egy kalap szart nem er, nem beszelve a hasznossagarol
es igen, ettol fuggetlenul az idiotak meg mindig bannoljak alacsonyabb szinteken
es igen, ettol fuggetlenul van aki ugyes vele, de ez nem jelenti azt, hogy... ah mind1. mas szinten vagyunk.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
Rengart valamiért mindig banolják ellenünk, pedig senki se játssza tõlünk 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Van Diamondos Rengar is, ettõl még a champion továbbra is up, mert tudja játszani pár ember.
zeli
Ugyanezt akartam írni, Voyboy meg Wings azért nem szarul tolják Akalival.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

SzirmosSzisza
Ja, Westrice meg Voyboyx bronz <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
jo hosszu rengar talk, dolgoznak rajta kicsit hogy faszabb legyen

j0nNyKa
bronzban meg most is felelmetes dolog egy akali? csak mer felette nem

jazzy
Kell is, mert earlygame az ulti chargeok nagyon lassan jönnek, a twilight shroudos rész meg aztán semmit nem fog számítani a playerek nagy részének, csak egy olyan feature mint mondjuk Elise, Diana esetében, hogy tudsz jungle creepekre menekülni amiket nem látsz.
doggy888
Közelgõ peccs akali buff húdejó az kell...

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

SzirmosSzisza
Best Riven NA, Riven 1v1, elsõ meccsen Hotshot vs imaqtpie 😄

http://clgaming.net/live/7452-leaguepedia

szerk.: oupsz, már vége 😄

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Metalmilitiakid
épp azért olvasom meg keresem az ilyeneket mert most készülök még csak ranked felé, amúgy nekem is ez a módszerem, hogy minden postra kinézek 1 max 2 karaktert és azokat betanulom rendesen. Sajnos main elni nem nagyon tudok egy lane-t solo ban mert az esetek 90% ban elviszik elõle. (kivéve a junglert XD)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Czdano
Nem tudom milyen ELO-n vagy, ha golden alatt akkor elárulom hogy ott kb nincs counter, mert ha tudsz 100%-osan játszani egy karakterrel akkor nem vernek el semmivel se. Pickelhetsz egy kassadint az aniviára, ha nem tudod használni..mainelj egy lane-t, azon belül 2-3 karaktert tapasztalj ki teljesen (értsd: mindenki ellen játsszál vele legalább 2-3 game-t) és ownolj 😉

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
Létezik itt valaki, aki gold körül van és adct mainel ?
sadface

Magyarok 😄

I decide when I'm done.

jazzy
Azért készpénznek ne vedd, a fele marhaság 😊
Metalmilitiakid
köszi, végre van mit átnyálazni 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Zickler
Itt a kommentekben le van írva szinte minden.

Battletag: Muhee#2716

Metalmilitiakid
Van valahol egy jó leírás arról, hogy melyik hõsnek ki a counterje és miért illetve melyik hõs kit counterel jól és miért, lehetõleg hõs sorrendben ? Mert érdekelne ez, de a legtöbb helyen csak annyit látok, hogy lehetséges counterje és ott van a hõsök képe, de örülnék egy kis plusz infónak.

SzirmosSzisza
Érdekes, nekem viszonylag jó az eloszlás.

Mondjuk, ha csak Nidet és Luxot kapnék akkor ugrálnék örömömben 😄

Fabio Capello
még egy ad carry, végre, végre! Oh wait...

sadface
Jé egy zippo.

Lux-Nid bárcsak ilyeneket kapnék aramon. 😄

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Ez az ARAM nagyon Random lehet.
Ugyanannyi AD-s hõsöm van, mint AP-s és mindig AP-sat ad.
Tegnapelõtt Lux és Nidalee volt.
Tegnap Veigar, Ahri, Katarina, Elise.
Ma pedig egy Zyra és Syndra. WTF?! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Különc
Blade koppincs?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Metalmilitiakid
Mert trollok mindenhol vannak 😄
fiz

TBTPumpa
Pro Blitz grabs <#taps>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zippofcy
Majd mindjárt olyan forgalmat flame-elek nektek hogy attól koldultok 😛

Sajna nincs idõm játszani mostanában ha lesz vmi LoLos fejlemény majd jelentkezem. (tudom eddig nagyon vártátok de már alig várjátok 😄 )

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Czdano

SzirmosSzisza
Én eddig is kaptam IP-t. Szerintem csak Westen vezették be ezt az új fícsört.

j0nNyKa
én nem

Hegi90
szerintem én megkaptam az elmaradt ip-met.

másnál is gyanús?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Zickler
Én azt nem értem, hogy miért nincs Trundle-n BoTRK?

SzirmosSzisza
Attack speed Swainen? wut 😄

Haverommal toltuk ma. Jax elejétõl fogva afk. És még esélyünk is volt. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

SzirmosSzisza
Döntsd el mi éri meg jobban, grindelni X hetet vagy megvenni Y pénzért. (én spúr vagyok, szóval nekem mindig az X hét "grindelés" a válasz 😄)

j0nNyKa

tigeroo
nem izgatnak annyira a skinek, special forces gp bejön, de azt sokallom érte. esetleg az ilyen junik skinek mint pl. pulsefire. majd meglátom 😊
NagyiBMX
Egyébként mindenkinek a maga dolga, de azt a 800RP-t mért nem költöd egy leértékelt 487 RP-s vagy valami 520,750 RP-s skinre? A 6300 IP az késõbb is összejön, tulajdonképpen csak várnod kell, mert gamenként kapod, viszont RP-t meg csak venni tudsz. Ha van valami jó skin amit szeretnél akkor az talán sale-n lesz, meg szerintem nem annyira fontos az Ahri, hogy RP-ért megvedd, amit mégegyszer mondom IP-ért is megtudnál venni.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

tigeroo
ah értem, igazad van ,nem megjelenési idõben néztem hanem simán ip szerint csökkenõben.
sadface
(http://i.imgur.com/kEhb4PK.jpg)

oh god why. Khazixon kívül mindegyik lengyel volt. <#mf1>

I decide when I'm done.

Zickler
A legutóbbi Wukong volt. Most Skarner lett leárazva. A következõ Talon lesz. Ahrihoz még 7 champnek kell megjelennie.

tigeroo
nekem már bevan tárazva rá 800 rp, de nemtom mikor viszik le az árát? zac amikor megjelent akkor wukongnak ment le az ára, most ahrinak kellett volna, nemde?
zeli
Nekem egyik kedvenc midesem, szerintem még mindig nagyon jó. S3-ba 100%os winratem van vele. (5 game-el. 😄)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

j0nNyKa
én látom sûrûbben, és jóféle champion
nem a legegyszerûbb fajta, de jó vele játszani nagyon, mert mozgékony

a gyakori mid lanerek fele megeszi, a másik felét õ eszi meg, szóval necces 😊
egy lux "stabilabb" picknek tûnik nekem

sadface
Ahriról valami vélemény? Ritkán látom mostanság. Kellene egy ap-s champion. 😊

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Napi 1 random kommentet törlök, hogy legyen egy kis flém és forgalom!

Amúgy a szerencsecsomag miatt töröltem 😄