League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint alistarral.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Szerintem azt is lehet mondani, hogy õ nyerte meg a Fnaticnak az s1-et Gragassal. De nem véletlenül rakták ki a fnatic-ból. 😊
j0nNyKa
best zed eu

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

zippofcy
Te lány vagy?
Azok szokták ezt mondani nekem ... 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
tvk manapság bloomot, aa-t, hdrt, meg ditheringet raknak a lolra
menj már innen, buta vagy 😞

zippofcy
Nekem ezt a TVm alapból tudja. Úgy hívják Saturation, felhúzom és pont így erõsebbek lesznek a színek 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

j0nNyKa
kis grafikai tuning, 2 darab 3 megás kép, mobilnettel kerülendõ lenyitni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elõtte:

utána:

SzirmosSzisza
Nyertes csapat bejut EU LCS-be.

(vicces, hogy DB midese S1 bajnok volt 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Top az egy stunt nem lõtt be és a harcot azzal kezdte 1v1-ben, hogy elnyomta az ultit full HP-s enemyre 😄 (bot meg kék halálozott és igazából egész ügyes volt, megesik 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zippofcy
Szarost akart írni és Rivenre értette 😄

sadface
Énis azon tanakodom, hogy ez hol szoros. 😄 deaz a bot-top érdekes.....

I decide when I'm done.

Hegi90
ez azért még távolról sem szoros 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Különc
Embereld már meg magad

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Ja, pedig szoros volt, de marad az ARAM 😊

zippofcy
Oda estél vissza? :S

SzirmosSzisza
Silver 5 /o\

zippofcy
Közbe rájöttem hogy van még egy 30-as accountom ami "ranked szûz". Brazilon 150 volt a pingem most 280. Ettõl függetlenül most nyertem meg két meccset rajta a csapatomnak (Trundle betrollkodta a junglet ellopta a kéket de nem izgatott, lassan xp-ztem közben õ csinált 0-5 statot, elment AFKra, szépen felmorzsoltam az ellenséget, visszajött Trundle is, megnyertük, neki 0-11-15 stat nekem vmi 9-3 😊 Az összes játékos iszonyat láma volt kivéve a Zedünket. Ezért szeretem a fejlõdõ országokat ott még lehet villantani. 😄
Szal most kell rajta még 80 IP a 16. championnak és utána kezdem a "troll ranked" tesztet. 10 besoroló meccs, mind olyan championnal akivel "béna" vagyok és 280 pinggel. Dodge nélkül. Ha szintén 4 nyert meccsem lesz akkor bebizonyosodik hogy CSAK a máknak van szerepe a besorolásnál, a tudásnak semmi.

SzirmosSzisza
Sion kasszát fog robbantani ... nem.

sadface

2:10 wow.

I decide when I'm done.

Zickler
Hát az...

Battletag: Muhee#2716

sadface
Gyönyörûen kifejezted a community véleményét. :')

I decide when I'm done.

Hegi90
PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW PEW

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Metalmilitiakid
aram on már láttam AS lulu-t érdekes

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

sadface
Mi a f.sz <#banplz>

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Darius? Lulu a legveszélyesebb! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

sadface
Darius free???? wtf észre sem vettem. Asszem 1 hét szünet. <#nyes>

I decide when I'm done.

tigeroo
volibear is elég frusztráló volt a héten, hát majd a dariuska 😄
sadface
Nem, csak a riot jó szokása, hogy amit megveszek az egybõl free lesz. 😄

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Miért? Csak nem félsz a rókalánytól?
Nagyobb "probléma" az, ha a Lasergirl (Lux) és a Shumpogirl (Katarina) free. <#idiota>

sadface
Imádkoztam, hogy ne legyen Ahri free... 😄

I decide when I'm done.

Zickler
Inkább a holnapi Salet írnák ki > <

Battletag: Muhee#2716

j0nNyKa

Metalmilitiakid
de jó, pont corki megvásárlásán gondolkoztam ADC nek, legalább ki tudom próbálni, kog maw az együtt.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

TBTPumpa
Heti free champion felhozatal:

Annie
Cassiopeia
Kog'Maw
Corki
Taric
Trundle
Sejuani
Lulu
Darius
Jayce

Különc
Quinn óta nem tolom, nem vagyok képben Zac-kel meg Lissandrával, igaz egyik se az én roleom karaktere

jazzy
Neeeem, csak 33 gamem van vele mióta kijött 😄 22-11 eddig, de 16-5rõl 😞

Pedig fura, streameken azt hallom underpowered, meg úgy fórum sincs telesírva azzal, hogy op.
Fabio Capello
látom neked is bejön Lissa 😄

jazzy
most elment de ebbõl sikerült összehoznunk a 2-2t lal

Különc
Linket chatroom-ról hány troll van xD

zeli
Ahaha, GL! 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

j0nNyKa
hát nem mondom hogy nem izgulok

Metalmilitiakid
Én is zenével tolom de kb 25% on van a zene hangerõ így még mindent hallok beleértve a zenét is, meg amúgy is figyelem a pinget, mert villog, illetve ált spamolje a chatet is, szal nem nehéz kiszúrni. Olyan pingre meg tuti nem megyek oda ahol nem látom mivan és senki nincs a közelemben, egyértelmû hogy az azért ping mert ott baj van.

SzirmosSzisza
Ha simán G-vel pingeltél én is bementem volna, V-re szoktam kerülni a bokrot :3

zippofcy
Én is zenével játszok hang nélkül de a ping így is kibassza a szemem a minimapon. Meg persze a mapot is figyelem állandóan, szvsz sokkal könnyebb mint a chaten olvasni az SSeket. Meg a franc fog abba bízni hogy majd más szól 😊
Most USen volt hogy hiányolták a MIAkat (ottani SS) mondom nekik Watch map this is ranked erre nekik állt feljebb hogy reportolnak.
Szerintem az összes accountomat minden második meccsen 2-3 ember reportolja mégse bannoltak még ki a 3 év alatt csak 2x akkor is autoban volt a leavek miatt és mindig lvl 10 alatt.

zippofcy
Igazából az a baj a segítséggel hogy pár perc alatt nem lehet senkit megtanítani játszani. Arra meg pláne nem hogy hogyan használja az éppen aktuális championját.
Persze utólag anyázni (ahogy én szoktam 😊 ) sokkal könnyebb de hátha legalább elgondolkozik rajta utólag hogy talán mégse neki való még az a ranked.
Normalban én már nem izgatom fel magam semmin, nekem is volt mikor pl. Renektonnal bénáztam (vmiért nagyon nem megy az a champ).

Különc
Szerinted tudja, hogy mit jelent a piros felkiáltójel? Ráadásul fele szerintem hang nélkül, zenével játszik és mivel soha senki nem nézi a minimapot, mert minek, az egy semmirekellõ szar dolog, így szétpingelheted a google.hu-t is, akkor se fogja megérteni, mert nyomorék. Én szinten minden meccsen azt csináltam, hogy addig pingeltem, amíg ki nem írta, hogy nem tudok többet, ezzel a többiekkel basztam ki, akik hanggal játszanak, de az az egy balfasz az így is úgy is elbassza a játékodat és ahogy a Te esetedben is, még meg is magyarázza, hogy igazából a helikopter õ, te meg egy noob vagy és reportolni fog.

sadface
Ez milyen divisionban történt? Mert ilyet én is látok goldba. <#falbav>

I decide when I'm done.

Metalmilitiakid
Én pont ilyen kérvényessel jártom most a körben. Már late game volt, toltam midet gragassal, hogy takarítsam, Le Blanc egyedül felmászott topra (elsõ torony mind a két oldalon beverve), észrevettem, hogy miden két ellen kanyarodik top felé, gyorsan pingelek top lane re, két yellow meg eszembe jutott hátha láma, a bizt kedvéért egy piros felkiáltójelet is odapingeltem, hogy figyeljen, majd még egyet belepingeltem a top vizes bokorba, hogy ott várnak. Mondom milyen jóval ember vagyok, megmentem az életét ilyen messzirõl, a lófaszt, eredmény az lett, hogy be facecheckelte a bepingelt bokrot és nem instant halt a 4 enemy ellen hanem menekült, ugyan elindultam felé, de esélyemse volt. Meghal, megkérdem mi a jó égnek ment oda ? "Mert oda pingeltél." (english persze) "Meg amúgy is miért nem mentem segíteni? noob", mondom nem értem oda, de mentem, de am a piros felkiáltójel szted azt jelenti, hogy biztonságos menj oda ? Erre még elkezdett jobban noobozni, hogy csak sárga volt, piros nem meg... Mondom így segítek mégegyszer random embernek...