53877
0MWkPbn.jpg
  • j0nNyKa
    itt van hozzá skin teaser, valszeg Battlecast Vel'Koz lesz a creator viktor splashről
  • j0nNyKa
    te én ezt megveszem dzsungelbe
  • TBTPumpa
    WTF. AP Mid-es karakter?

Vel’Koz, the Eye of the Void, revealed
    (StarCraft 2 - Legacy of the Void, revealed)
  • TBTPumpa
    Dat Zerg Hive!
  • Metalmilitiakid
    hú de fájt ez most :D
  • tigeroo
    vel'koz

• sadface #43601

így máris jobb! :D
  • TBTPumpa
    Magyar tutorial:
  • Metalmilitiakid
    Van pár nagyon csúnya fordítás, pl a draven az kész volt, bár én az Ashe et se igazán értettem, na meg az Apályra dagály :D
    De azért hangok nagy részben jól vannak megcsinálva
  • TBTPumpa
    Azt viszont meg kell jegyezni, hogy a Magyar nyelv csak abban az esetben lesz kiválasztható a kliensben, ha az EUNE szerverre van állítva. EUW szerveren nem lesz magyar nyelv.
    Gondolom emiatt volt a múltkori transfer is (egységesítsék a magyarokat és hasonló nemzeteket (lengyel, szlovák stb.) egy szerverre).
  • Zickler
    Lissandra hangját szerintem kegyetlenül jól eltalálták.
  • TBTPumpa
    Hmm. Úgy látszik közel kész van a magyar verzió.
    Ami érkezett a 4.2-es javításban:

Karakterek szövegei:
    League of Legends - RADS - projects - lol_air_client - releases - 0.0.1.70 - deploy - assets - sounds - hu_HU - champions

Tutorial magyarul:
    League of Legends - RADS - projects - lol_air_client - releases - 0.0.1.70 - deploy - assets - sounds - hu_HU - tutorial

Kliensprogram szövege:
    League of Legends - RADS - projects - lol_air_client - releases - 0.0.1.70 - deploy - assets - locale - App

A játék szövegei:
    League of Legends - RADS - projects - lol_air_client - releases - 0.0.1.70 - deploy - assets - locale - Game

Masteries-ek szövegei:
    League of Legends - RADS - projects - lol_air_client - releases - 0.0.1.70 - deploy - assets - locale - Masteries
  • Különc
    Átcsődítették az egész bagázst a Witcherből kb
  • TBTPumpa
    Nekem tetszik a magyar Ahri + Riven. De az a Katarina és Ashe már nem igazán.
  • SzirmosSzisza
    Viktor amúgy kurva jó az akcentussal :D
  • Különc
    ÜDVÖZÖLLEK A LEAGUE OF DRAVENBEN MI A FASZOM EZ Xddddddddddddddddddddddddddddddddd

Galio az az NCIS-ez főnök hangján szólal meg

Maokai és Nunu jó, de Pantheon valami botrány
  • TBTPumpa
    Van egy másik videó is (angol + magyarhangok):

Elméletileg ezek a hangok a 4.2-es javítással érkeztek és még nem a végleges verziók.
  • JSbyMSI8800
    Szerintem Ahri hangja jól sikerült.
  • TBTPumpa
    Szerintem is teljesen vállalható. Nekem tetszenek, de már megszoktam Ahri aranyos hangját, Katarina erős hangját és Jinx idétlen hangját. Sajnos ezt így nem lehet visszaadni más nyelven, mert pölö a Német szinkron is "vacak", de ez még mindig jobb, mint amire először számítottam.
  • sadface #43588
    értékeltem is. Nincs vele bajom, de van egy olyan érzésem jó párnál, hogy meg se próbálták többször felvenni. Ez olyan mint a filmeknél. Igen ritka, hogy visszaadja az eredetit a színész. Nem a színészekkel van a probléma, gondolom nem a sarki kis abc-ből hoztak egy öreg nénit. Pl Annie hangjából ki lehetett volna hozni többet is.
  • Fletley9
    Ja amúgy mindegy mert Westen tán nem lesz elérhető..
  • Fletley9
    Nálam is kettős érzések vannak, az egyik fele hátborzongatóan jó (pl blitz corki lee) meg van ami piszkosul szar (Draven...) meg pár ami ilyen elmegy kategória. viszont tény én is rosszabbat vártam. Hang ismétlődés aki nekem feltűnik nem tudom ki az a szinkronszínész aki Geralt hangját adta a Witcherben na őt 4-5 alkalommal is észrevettem.
  • ronihun
    Érdekes, azt hittem rajtam kívül mindenki utálni fogja ezeket, de speciel szerintem is kihozták belőle amit lehetett. Ami dicséretre méltó, hogy tényleg ismert szinkronszínészekkel/színészekkel vették fel őket, ezt nem vártam volna, főleg, hogy rengeteg magyar filmszinkronba tesznek be egy-két borzasztóan unalmas hangú embert. Yasuot fogok mainelni a magyar szerveren Bozsó Peti miatt, meg Taricot a trailer hang miatt :D

Amúgy az első percekben én is gondolkoztam, hogy most ez szar-e vagy se, aztán kicsit kirázott a hideg néhány hangnál, mert jó volt hallani magyarul, minőségi szinkron szvsz. Tény, van több ami nem tetszik, főleg Lee Sin-é, de szerintem ennél csak szarabbra lehetett volna csinálni. Gondolom a Riot meg megbízta őket, hogy csinálják meg, és ők kihozták belőle amit lehetett.
  • Mazarex
    elsőre szarnak tűnt, de bliztnél megadtam magam, angol felirat, magyar hanggal lehet játszható lesz(de biztos nem lesz benne ilyen opció)
  • Zickler
    Szerintem meg akkor is értékelendő... Tudomásom szerint az eredeti játékot több mitn 60 színész szinkronizálta köztük a legtöbb karaktert Adam Harrington, de ő is csak 5-t. (és pl. a Kassadin, Karthus, Mordekaiser trionál eléggé hallható a közös szinkronszínész). Ha jól hallotam itt max. 20-25 színésszel tudtak dolgozni, és szerintem így is meglepően jó lett a végeredmény. (na jó a Dravenes tényleg picit bénácska)
  • sadface #43582
    Igen, cikinek érzem. Ez a jótól igencsak messze van és bántja a fülem, hogy megpróbálják teljesen olyanra csinálni mint az eredeti. Meg míg az eredeti angol verzióban nem hallom, hogy ugyanaz a hölgy csinálja 5-6 karaktert pl, it tisztán hallani ki csinálja ugyanazokat. (jó pl nocnál meg az ilyen torzított vackoknál nem. Egyedül Corki meg a blitz tetszett de ennyi. A dravenest meg remélem nem így gondolták eléggé bután hangzik.
  • tigeroo
    nagyon jó sztem is, úgy hallom sok ismert szinkronszínész is van közöttük.

rammus - "oke" :D
  • Zickler
    Én corkiba most szerettem bele <3
  • jazzy
    Fasza lett, nekem tetszik, szerintem igényesen megoldották.

Elég nagy falat, nagyon sok a hater magyar aki utálja a saját nyelvét, lásd mondjuk magadat. Pedig tényleg jó.
  • j0nNyKa
    hát én így 2000 forintot nem adnék ezekér...
  • SzirmosSzisza
    Ezek meglepően jók lettek :o
  • sadface #43576

jézusom. Maradok az angolnál.:D
  • sadface #43575
    egy szó: mana
  • tigeroo
    hú ezen most felröhögtem, +
  • Különc
  • j0nNyKa
    szar, nem viable
  • Christian88
    gold 2
  • Különc
    Bronze?
  • Mazarex
  • Zickler
    Senki ne szólja le a kedvenc kis skorpiómat. Season 3-ban a Tryhard champen volt, de mióta sajnos csak 1 goldos itemet tudsz venni így már nem tudod magadnál hordozni a Talisman of Ascension-t. Mondhatná az ember hogy azt ugyanúgy meg tudja venni bárki a csapadból, de SoloQ-ban rohadt nehéz közölni a supportal hogy te mikor akarod hogy benyomja a Talismant.