League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sadface
a ww-fizz-jinx ulti fáj trust me

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Honnan tudja? Nézte a match historyd és nem hitte el, hogy 10 wined van egymás után Nidaleeval - fõleg 22-0-10 stattal. Nidalee-vel pedig ritkán szoktál játszani és akkor is feedelsz. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

sadface
ahahahahahaahah vicces...

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Mert Plat lettél?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface
nem-nem elég volt annyi, hogy nem kellett +6 pontoznom.

amúgy honnan tudod lel? 😄

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Meg kellett volna kérned a boostert, hogy Plat IV-ig vigyen 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface
jogos +1. De magyarország jobban teljesít ahogy szeretettet cigányvajdánk Creator Vikthor mondja.

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Ez nem kibaszás. A kibaszás az, hogy nem létezik a Paysafecard! <#idiota>

sadface

Nemár.😄 ez kibaszás.. :/

I decide when I'm done.

BEAST
Hajrá, majd szólj mikor tolod, megyek cheerleaderkedni 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

easy gg kk bye

jazzy
TBTPumpa
Az említett 3 Ahri modell:

Különc
Fú, ez a "I'm platina V so I don't care" dolog ez jó, hogy javítva lesz, nagyon szerettem a Blitzcrank topokat és hasonszõrû próbálgatásaikat. Fõleg, hogy meghal ki tudja hányszor és ALL chatbe írja, hogy neki úgyis mindegy hogy nyer vagy veszít-e, nem eshet le. Na ezeknek törném be az arcát

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TBTPumpa
Ma hajnalban kisebb méretû patch érkezett (3.13):
- Fixed a bug where Kindlegem was costing 100 more gold than its listed price (the price has been reverted to 850g)
- Fixed a bug where certain players couldn’t transfer servers in this patch
- Fixed a bug where vintage owners of Haunting Nocturne were not properly getting their limited edition skin overlays on loading screen"

TBTPumpa
Csak Dominion mapon látszódik, amikor elfoglalsz egy pontot (illetve a LoLkinges modellnézegetõben). A többi térképen nem.

Fpocok
Ó bazmeg... MOST ESETT LE... (hogy nem csak úgy random vannak odarakva a fejek) 😄D

Parasite Eve 2, best game EVER!

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

sadface
*melleit
bocsi tbt.😄D

I decide when I'm done.

jazzy
Igen, a Foxfire skin szebb, egyébként te játék közben a karaktered arcát nézed fullra közelítve?
sadface
wow. just... wow...

I decide when I'm done.

TBTPumpa

TBTPumpa
Megfelel fõnök? <#idiota>

SzirmosSzisza
Rendes vagy, hogy wikipedia oldalt linkeltél, Aullah biztos nem ismerte még a hõst <#idiota>

TBTPumpa

Fpocok
Az elején a vizes az kicsoda?

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Teemo gank! <#idiota>

SzirmosSzisza
😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hali srácok nem találkozott valaki olyan hibával hogy a játék egyszer csak megáll kb 10 secre közben kiírja hogy a catalyst controll center leállt ezek után megy minden tovább normálisan... ezt csak az elsõ meccsen játsza el... másik amikor nem ezt csinálja akkor teljesen kifagy és csak feladat kezelõbõl lehet kilõni a clienst... mindig frissítek a legújabb driverekre stb már újra húztam a gépet is de semmi :S

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

SzirmosSzisza

j0nNyKa
ha esetleg érdekel valakit ilyesmi, van ilyen magyar csapattárs keresõ cucc, egész normálisan összerakott valaminek tûnik

sadface
bocs, hogy végignézem azokat a szarokat amiket linkeltek.😞

I decide when I'm done.

j0nNyKa
szóval meleg vagy

sadface
pont te linkelted, hogy melyik champnek milyen tánca van kb 15 perces youtube videó.......

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Ilyeneket honnan tudsz? <#gonosz1>

sadface
Fejbe is lõném magam. Amúgy Ahri tánca pont a Girls Generation Run Devil Run számából van.😄 btw na látod ezért nincs skinem ahrira. Szerintem az alap tökéletes ahogy van.

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Miért talán a Foxfire skin ingame modell jobb?
Nézd meg LoLking-en a Modellnézegetõben. Elsírod magad, hogy mennyivel jobban néz ki a Classic skin, mint a Foxfire. Valóban szépek annak az effektjei, de maga a karakter és a karakter arca messze nem olyan aranyos, mint itt vagy a Classic skinnél.
És a Foxfire skint az idén már másodszor dobálták 487RP-ért, ez pedig jódarabig Only 975RP kategória lesz. Foxfire-nél nincs új tánc és Recall animáció, itt az is van. <#ravasz1>

Amúgy pedig Syndra is kapni fog hasonló skint, mert most divat ez a Girls Generation vagy mi a fene. Koreában már elérhetõ volt ez az Ahri skin és mivel ott népszerû, így áthozzák a többi szerverre is.
Nem lepõdnék meg, ha a várva-várt Diana skined is hasonló színvilággal lenne megáldva. <#idiota>

sadface
ja és kicsi a csöcse.

I decide when I'm done.

sadface
Szakszó.😄 A splash art ronda, ingame is olyan sona copy-pastenak tûnik, a színvilága egyszerûen rossz. A spell effektek is egész jók, nekem azzal van bajom, ahogy kinéz. Ha ezt a rózsaszín valami helyett egy világoskék cuccot ráadnak (mint pl a stewardess Ahri pont amit te linkeltél) akkor azt mondom instabuy. Az emoteokkal nincs bajom faszák meg minden, de ez ahogy kinéz elég ergya.

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Elég hamar meggyõzted magad, miért is ekkora szar ez a skin, de sebaj, én hiszek neked!
És mi ez a cucckombó szöveg? Suliban is tanítják már ezt? Csak egy embertõl hallottam ezt a neten, de az illetõt nem nevezném embernek, inkább csak a hazai netvilág egyik legnagyobb kurvájának a sok idétlen videójával együtt...
Ne ilyen semmirevalókról vegyél példát!

böröczk
A rózsaszín szép

Snow Bunny Nidalee <#szeret>

Kumiho #2179

sadface
Hát ez valami kurva szar.😄 Mi ez a rózsaszín vattacukor cucckombó? rly. Csak én érzem..? mafia jinx... officer Vi... most ez... csak azért csinálták, hogy legyen mire fapolni meg a cosplayes csajok újfent kirakják a csöcseiket. Még mindig várok inkább a Diana skinre és játszok alap ahrival. ^^

I decide when I'm done.

TBTPumpa
975 RP lesz ez is. Azt hittem a nagy sikerre való tekintettel már 1350 RP alatt nem is adnak ki új skineket. <#idiota>

Tetszik az ingame modell, csak a Splash-t tartom idétlennek. Foxfire skinnél pedig fordítva (a Splash nagyon szuper, az Ingame karakter viszont nem).

Új lehetõségek:

jazzy
Egyébként tényleg nem üti meg a Foxfire Ahri szintet enyhén fogalmazva.
tigeroo
amúgy jól néz ki nem azért, van 1 kis japó "otakufanservice" beütése a skinnek amúgyis😄
TBTPumpa
Reakciók az új Ahri skinre a Magyar LoL közösség faszbúk oldaláról:
"Mi ez a szar Ahri skin? Csak erre tellik a Riotnak?"
"Minek skin egy szereplõhöz, default skin and play!"
"Én nem költök erre a játékra, mert szar." - (gondolom Wooden 6 player a srác).

Tanulság:
Amit nem tudok megvenni, az csak szar lehet! OK! <#hawaii>

TBTPumpa
Nem csak a Riot! <#idiota>

tigeroo
mondtam én hogy a riot ahrifétises.
TBTPumpa
Ezaz. Azt hittem elõször valami Fanmade cucc, de látom, hogy a hivatalos oldalon is hírben van, illetve a Kliens is írja.

OMG az a tánc és a Recall animáció:

Új Jungle camp:

Új Masteries-ek:

Illetve 2 tárgy is eltávolításra került:
Eleisa's Miracle and Mana Manipulator removed

Illetve néhány korábbi tárgyat átneveztek. <#idiota>

Mazarex

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.