League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Mostantól ignoreolom ezt a témát veled sry, nem vagy vevõ a segítségre, nem is próbálkozol, így nem érdekel.
tigeroo

engem az nyugtat hogy: elõször is leszögezve, énis sokat hibázok még, nem hiába vagyok silver 5-ben. ezeket utólag átgondolva tényleg csak a fejemet fogom, de egyre kevesebb olyan szituáció van, amit szarul oldok meg percrõl percre. sajnos nem sok idõm van mostanábna lolozni, a rankedem is rozsdál, de S4-re cél minimum goldig eljutni.

2. ez a játék akkor lenne fair ha mindenki ugyanolyan konfigon, ugyanolyan stabil netkapcsolattal, ugyanolyan képzett játékosokkal, ugyanolyan vagy hasonló lelkivilágú csapattársakat adna mint kb az enemyben. ez pedig lehetetlen. az vígasztal hogy elvileg ha valaki nálam feedel, trollkodik, leavel, az kb. ugyanolyan eséllyel megtörténhet az ellenfélnél is, persze murphy törvénye, hogy amikor velem történik valami shit az jobban beleég a kicsi lelkecskémbe. (pont múlthéten volt enemybõl egy leaver, beírta hogy meghalt a nagyanyja és elkell lépnie, na az creepy volt...)

bár tegnap pont ráértem egy hosszú nap után lolozni, mondom kipengetem már a napi wint, erre nézem az enemy nagyon nyomul. lolnexus.com-on ki is derítettem gyorsan hogy bizony egy 4-es premade csapat ellen vagyunk. el is vertek minket mint a szart, kicsit mondjuk az felhúzott, miért nem 5 fõs premade csapatokkal dobja õket már a rendszer ilyenkor, az hatalmas elõny ha 4en kommunikálnak és már ismerik egymást, nálunk meg mindenki szólóba jött. (jójó, tudom normal fos meccs ne sírjak érte) na de ha csak 40percem volt akkor a riot ne bassza már el ilyenekkel 😄

sajnos ez a játék ilyen, ezért szeretjük, rapszodikus élményeket biztosít mint egy reneszánsz költõ kurvája
* fogsz esni

ezzel meg magadat minõsíted te szerencsétlen

tanuld meg carryzni magad + a teamed,MÁSOK IS EZT CSINÁLJÁK !!

Ezért van benned a hiba,és a még másban fogod keresni a hibát nem magadban,addig nem hogy fentebb,még lentebb fogsz esel !!!! fogd már fel

tigeroo
izomszag van 😄
de amúgy most már nagyon unom hogy bele kell kötni minden írásomba ....
Én nem fogok hozzátok alkalmazkodni nem bírod elolvasni nem olvasod el,ennyire egyszerû ...

várlak titeket a plat 4ben ha ekkora arcotok van 😊)

BEAST
Nem gond, ezt már megkaptam Dzsonitól. Viszont a hiba valóban bennem lehet, hisz többiek csakis miattam játszhatnak rosszul... sõt valójában nekik kéne reportolniuk engem! Szerintem a probléma az, hogy játszom még ezt a játékot ebben a formában.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jazzy
Hiába adod ezt a stílust, a hiba benned van és pont. Bíztathatunk arra, hogy igen, diamond material vagy, csak hülyék mind, reportolj meccsenként és egyszer hõs lovagként megtisztítod ezt a játékot, de nincs értelme, nem a buksi fejedet akarja simogatni senki, meg az egodat gyepálni, hogy igen, te jobb vagy ennél, ezek jó tanácsok. Magadban keresd a hibát.
bischu 50 nyert játék után diamond 5 volt,pedig néztem a streamjet,10ik percben neki is volt 0/8 as riven topos a teamjebe,LEHET Õ IS TUDJA A TITKOT .

jazzy
Az, hogy gtronic platban van, az valami gonosz játéka a riotnak, én itt sok emberrõl elhiszem, hogy annyit fejlõdtek amennyit és örülök is neki, de aki 1 normális mondatot nem tudott soha életében leírni, arról nem. Na mindegy folytatom az ignorálását mert még viccnek is rossz amikor beír.
tedd magad üresbe

BEAST
Éreztem is hogy valami nem stimmel. Biztos csak hallucináltam a sok hisztizõ "nem lehetek <insert random role> ezért inkább kilépek, de majd csak a játékban" embert. Valóban, így azért mindjárt más! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TBTPumpa
3x estem neki, hogy elolvassam és értelmezzem eme csodás irományodat, de nem sikerült. Pls report me!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jazzy
Te még új vagy, te még nem érted, hogy ilyen, hogy jó pár troll/afk játék nem létezik, csak magadnak képzeled be, mi is átéltük ezt a silver vagyok föntebb való vagyok trollokat kapok korszakunkat, mi is kinõttük, te is ki fogod. Ez az ami naphosszat ment ebben a topicban 1,5-2 éve 10-15 embertõl, manapság már nem.
Különc
Viszonylag kipihenten ébredtem, de ezt nem vagyok képes elolvasni, semmi tagolás, nagybetû, "csinálNÁK". Te nagyon értesz ehhez

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

BEAST
Ez az "oda való" látom nagyon tetszik. 😄 Azért elmesélhetnéd, mi ez a nagy titok amit te kitapasztaltál és még nulláról is azonnal goldba tenne... Gondolom tegnap is azért volt jó pár troll/afk teli játékom, mert nem vagyok oda való. 😊

és azt hozzá tenném hogy 1 éve még silverbe szenvedtem voltam én ott silver 1 silver 5 le föl le föl,kaptam én ott +2, +26 ott is,szar volt hogy ott voltam, ki is voltam akadva miért vagyok ott, de még se boostoltam a picsám hanem inkább fel szenvedtem magam,ugyan ez volt goldba is,viszont most ha csinálnák egy új accountot nem jelentene gondot felvinni, mert tudom hogy kell mert én magam tapasztaltam az egészet, és igen örülök neki hogy így történt mert 100x jobb vagyok mint egy jött ment boostolt ...

" de hisz mi különbség van a plat 5 és a gold1 között " pont annyi hogy én gold1 bõl vagy 5x estem vissza 3 ba mert nem voltam oda való,valszeg te se voltál oda való !!!! MMR meg biztos nem poénból van 😊)

Fpocok
+1

Parasite Eve 2, best game EVER!

gtronic megmondja aki boostololtatja magát az egy béna s**t,nekem is tetszik a diamond keret még se boostoltatom oda magam 😊) marad a plat,én magam szeretnék odáig eljutni,MERT van annyi tartásom HOPP !!!
BOOST UNDORÍTÓ PONT !

jazzy
és hogy melyek a legnagyobb troll gamek, minden tier div5
j0nNyKa
meg elég megnézni most akár ingame mindenkinek a saját divíziójának 5 tierjét - melyikben hány játékos van, hány ponttal, hány van épp promóban, stb.
vicc. rossz.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
These changes are hitting the PBE now and will be live next week after the end of Season 3:
Clarity of progression is a major point of feedback we wanted to act on, so we’re removing clamping completely for anyone below Diamond I
Players should no longer see tiny LP gains except in extreme edge cases or at the top of Diamond I. The small LP gains are necessary in Diamond I to ensure Challenger represents only the very best players and is highly accurate.
SzirmosSzisza
Õszintén nem tudom, mikor játszottam Gold III körül kaptam ellenfelek, de amint dingeltem Gold V-öt nem rankedeztem többet 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
Az éppen elég lesz egyelõre. Szerinted mennyien ülnek bármelyik tier alján potato 8 mmr-rel?

...

SzirmosSzisza
Változtatnak magán a rendszeren? Nekem az rémlik, hogy csak Tier V-öket variálják, hogy vissza lehessen esni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
jazzy
hát ha felhúzol kétezerér megköszönöm 😄

#40929 ha nem érdekli õket annyira akkor miért változtatják meg? érdekli az õket szerintem
SzirmosSzisza
Attól függ mi számít elbaszásnak. Azt sikerült elérni, hogy több ember játsszon, az ilyen jajj 1 LP-t kapok meg kisebbség, szóval nem hinném, hogy annyira érdekli õket.

j0nNyKa
csakis az én tisztelemre baszták el, úgyhogy marad szar
my bad
plat vagy má? vagy kétezerér felhúzzalak? (magaslabda lelövöm magam)

jazzy
ha s1ben jó volt, s2ben jó volt és s3ra elbaszták mert retardáltak akkor még mindig nagyobb esély van rá, hogy jó lesz, mint hogy megint szar
j0nNyKa
majd s4-ben hú-de-csodálatos lesz a league rendszer
bizony ám! meglássátok!

jazzy
Blabla boost blabla, gold1 egy nagy lószar, nem véletlen veszik ki az elo clampinget majd. Segítettek neki, nagy cucc, nem is jött ide hazudva, hogy megcsinálta. Ha engem kérdezel több retardált jutott fel platba magától, mint amennyit felboostoltak.

Miért?

Én voltam gold1ben párszor, ugyanazzal a plat4-5 körüli mmr-el. Kaptam már 2 pontokat, 5 pontokat, 15 pontokat, 21 és 23!!! pontokat gold1ben. Vesztettem már 1-20 pontig minden értékben. Nem egy ismerõsöm 80 pontról instant promoba került míg én 80 pontról még 6-8 gamet nyertem mire bekerültem.

Az 1-es divíziók szarul vannak megcsinálva. MMR-tõl függetlenül. Jonnyval teszteltük is.

Én is örülnék ha meglenne, ha nem lesz meg akkor meg meglesz köv szezonban.
a promók a legnagyobb ****-ek csináltam egy gold promót ami 1500. nem sikerült nem lettem gold. s2-ben pedig már goldnak számítana a legnagyobb elért eredményem még ha esetleg lejjebb is esek. És mi van azokkal akik nem booster-nek (más ,hogy öcsém is játszik most az accomon sokat ,de mivel õ is gold alja nem hiszem ,hogy boosternek minõsülne) de attóél én nem fogok több pontot kapni...a lényeg amit nem értek miért van az, hogy 80-ig huszasával kaptam a pontot utána hatosával, 93-ról felugrott promóra. nem sikerült vissza 93 most pedig 1-2 pontot ad majd nullát? szóval romlott az mmr-em? vagy ,hogy van ez? és ha 93-ról ötöt nyerek zsinorban nincs meg 100? vicc? az.
sadface
Már megbocsáss de nem értem mi különbség a Gold 1 és a Plat 5 között. Ugyanazok a játékosok vannak csak a szín más. Ha pedig úgy lenne ahogy állítod, folyamatosan veszteném a meccseket platinába de sajnos nagy bánatotokra ez nem nagyon így van. Nem értem minek kell ezen annyira rágódni, ha plat 3-plat4-plat5-gold 1 jó mmr-sek közt megállom a helyem az a 66 pont boost nem egy nagy dolog. De te biztos jobban tudod, te biztos jobban érzed az teljesítményemet tényleg. Lehet rágódni rajt én többet nem szólok ehhez a témához hozzá. Azt gondolsz amit akarsz, én vígan menni fogok felfele ameddig tudok és ameddig nem állít meg a real elo.

I decide when I'm done.

Unknow
Nem flamelés és egyebek de azért az elég erõs,hogy +5 +6 pontokkal nehéz volt megcsinálni. Nagyon sokaknak sikerült saját erõbõl ilyen pontok mellett is, csak nem szabad veszíteni.

Persze értem én,hogy voltál már 100 ponton és nem sikerült...ja.. Talán azért mert még nem igazán kéne ott lenned? Nem véletlenül lehet elbukni a promókat.

Bocs, de pont az ilyen emberek teszik tönkre fentebb mások játékát. (Akik szimplán feljutottak maguktól.) Ne mondd,hogy neked is ment volna, mert akkor nem kellett volna a booster.
Nem úgy volt ,hogy +0 lp-t már nem lehet kapni? szal ,hogy midnenképpen valami 1-2 kell adnia? vagy ez csak egy álom volt? mert silver 1 99-en most nullát kaptam...holott már promót is toltam korábban....elég szar.
sadface
Nem volt rossz meccs, szimplán jobban voltak csapatszinten. 😊 kipécézték szegény bronzosunkat aztán midet és amikor mindenki fed volt tolták boton a diveokat. Ez van. 😊

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Szépen elfeedeltétek azt a Katarinát!

sadface
Gold 1 34 pont. 😛 Nem mindegy.😄

I decide when I'm done.

BEAST
Megkérdezem anyuékat, hogy megengedhetjük e magunknak! 😄

TBTPumpa
Jó, de téged Gold 1-bõl babusgatott fel Plat 5-be.
De a másik haverodat Silver 4-bõl tolta fel Platina 5-be, ami azért kicsit erõs nem? <#ravasz1>

sadface
Nem veszem sose a szívemre. De azért válaszolok a kérdésedre. Egyrészt igen a platos keret miatt kell, másrészt feljebb akarok még jutni, csak a +5-+6 pont nem hagyja. Egyszerûen unfair meccseket kaptam; lolskillen szinte minden meccsen 60% körül mozgott az enemy team és míg nálunk kb az emberek a champjükkel 4-5x tolták enemybe mindig volt 2-3 aki minimum 100-200 meccset tolt. De láttam 500 meccseset is. Ezért kértem meg egyik osztálytársamat. Voltak meccsek ahol még õ is küszködött, mert annyira erõs volt az enemy team skillben és annyira gyenge volt a saját csapattársak. Jonnynak is válaszolnék, nem anyuci apuci finanszírozta hanem én, saját pénzbõl. és úgy gondolom, hogy a kétezer forint nem olyan hûde horribilis összeg. és ha ettõl nõne az a bizonyos 'e-péniszem' akkor egybõl benyomtam volna a screent. 😊

I decide when I'm done.

ronihun
Nem akartam provokatív lenni, ha offenzív voltam akkor elnézést, csak érdekelt.

...

sadface
Nem én adtam minuszt, nem nagyon szokásom. 😊 Én kedvelek innen mindenkit, de a provokatív ideszólásokat nem kedvelem. (cirmos, de tudom, hogy õ csak poénkodik.) Igen szégyenlem, nem az én teljesítményem, egyszerûen tudom, hogy feljebb tudok menni, de nem volt kedvem szórakozni vele. Igen, nem hiába nem kürtöltem szét, hogy hurrá megvan. Aki ránézett a lolkingemre az úgyis látta, hogy megvan, akivel napi szinten játszok az tudott róla mert van szeme (tbt). Ja és abszolút nem vagyok mad, csupán nem akarok róla beszélni. 😊

I decide when I'm done.

ronihun
Nem kell ilyen madnek lenni, de látom szégyenled, vagy nem tom mért kaptam minuszt egy szimpla kérdésre. Csak kíváncsi voltam, de hagyjuk akkor. <#wink>

...

sadface
Elértem a gold 1 100 pontot másodszorra pedig már 5-6 pontokat kaptam és nem volt kedvem végigszenvedni. Pont téma vége.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
amíg anyu-apu ráér pénzügyileg, nem mind1? 😊
ha easten ettõl nõ a pénisz, akkor ettõl

ronihun
Én csak azt nem értem mi értelme a boostnak? Mondjuk ha valaki goldot akarja az elise skin miatt, oké, de azon felül miért van értelme? Az egyetlen ami eszembe jut az, hogy magasabb legyen az mmr-ed reset után, vagy mert tetszik a plat/diamond etc keret.

...

TBTPumpa
Jah igen. Az epic volt! <#idiota>