League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
engem az nyugtat hogy: elõször is leszögezve, énis sokat hibázok még, nem hiába vagyok silver 5-ben. ezeket utólag átgondolva tényleg csak a fejemet fogom, de egyre kevesebb olyan szituáció van, amit szarul oldok meg percrõl percre. sajnos nem sok idõm van mostanábna lolozni, a rankedem is rozsdál, de S4-re cél minimum goldig eljutni.
2. ez a játék akkor lenne fair ha mindenki ugyanolyan konfigon, ugyanolyan stabil netkapcsolattal, ugyanolyan képzett játékosokkal, ugyanolyan vagy hasonló lelkivilágú csapattársakat adna mint kb az enemyben. ez pedig lehetetlen. az vígasztal hogy elvileg ha valaki nálam feedel, trollkodik, leavel, az kb. ugyanolyan eséllyel megtörténhet az ellenfélnél is, persze murphy törvénye, hogy amikor velem történik valami shit az jobban beleég a kicsi lelkecskémbe. (pont múlthéten volt enemybõl egy leaver, beírta hogy meghalt a nagyanyja és elkell lépnie, na az creepy volt...)
bár tegnap pont ráértem egy hosszú nap után lolozni, mondom kipengetem már a napi wint, erre nézem az enemy nagyon nyomul. lolnexus.com-on ki is derítettem gyorsan hogy bizony egy 4-es premade csapat ellen vagyunk. el is vertek minket mint a szart, kicsit mondjuk az felhúzott, miért nem 5 fõs premade csapatokkal dobja õket már a rendszer ilyenkor, az hatalmas elõny ha 4en kommunikálnak és már ismerik egymást, nálunk meg mindenki szólóba jött. (jójó, tudom normal fos meccs ne sírjak érte) na de ha csak 40percem volt akkor a riot ne bassza már el ilyenekkel 😄
sajnos ez a játék ilyen, ezért szeretjük, rapszodikus élményeket biztosít mint egy reneszánsz költõ kurvája
Ezért van benned a hiba,és a még másban fogod keresni a hibát nem magadban,addig nem hogy fentebb,még lentebb fogsz esel !!!! fogd már fel
Én nem fogok hozzátok alkalmazkodni nem bírod elolvasni nem olvasod el,ennyire egyszerû ...
várlak titeket a plat 4ben ha ekkora arcotok van 😊)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
" de hisz mi különbség van a plat 5 és a gold1 között " pont annyi hogy én gold1 bõl vagy 5x estem vissza 3 ba mert nem voltam oda való,valszeg te se voltál oda való !!!! MMR meg biztos nem poénból van 😊)
BOOST UNDORÍTÓ PONT !
vicc. rossz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Clarity of progression is a major point of feedback we wanted to act on, so we’re removing clamping completely for anyone below Diamond I
Players should no longer see tiny LP gains except in extreme edge cases or at the top of Diamond I. The small LP gains are necessary in Diamond I to ensure Challenger represents only the very best players and is highly accurate.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
#40929 ha nem érdekli õket annyira akkor miért változtatják meg? érdekli az õket szerintem
my bad
plat vagy má? vagy kétezerér felhúzzalak? (magaslabda lelövöm magam)
bizony ám! meglássátok!
Miért?
Én voltam gold1ben párszor, ugyanazzal a plat4-5 körüli mmr-el. Kaptam már 2 pontokat, 5 pontokat, 15 pontokat, 21 és 23!!! pontokat gold1ben. Vesztettem már 1-20 pontig minden értékben. Nem egy ismerõsöm 80 pontról instant promoba került míg én 80 pontról még 6-8 gamet nyertem mire bekerültem.
Az 1-es divíziók szarul vannak megcsinálva. MMR-tõl függetlenül. Jonnyval teszteltük is.
Én is örülnék ha meglenne, ha nem lesz meg akkor meg meglesz köv szezonban.
I decide when I'm done.
Persze értem én,hogy voltál már 100 ponton és nem sikerült...ja.. Talán azért mert még nem igazán kéne ott lenned? Nem véletlenül lehet elbukni a promókat.
Bocs, de pont az ilyen emberek teszik tönkre fentebb mások játékát. (Akik szimplán feljutottak maguktól.) Ne mondd,hogy neked is ment volna, mert akkor nem kellett volna a booster.
I decide when I'm done.

De a másik haverodat Silver 4-bõl tolta fel Platina 5-be, ami azért kicsit erõs nem? <#ravasz1>#ravasz1>
I decide when I'm done.
I decide when I'm done.
...
I decide when I'm done.
ha easten ettõl nõ a pénisz, akkor ettõl
...