53877
-
#43567 Skarner végre! De szerettem vele régen játszani, tényleg, most miért is nem játszik vele senki? Azokat a válaszokat leszámítva, hogy: "szar", "nem viable". -
#43566 4.2 Patch Notes
Xerath és Skarner rework végre bekerül *.* -
#43565 nekem 71%-os winratem van vele, igaz csak 21 meccsből, de akkor is... és főként leona,thresh ellen vagy annie.
-
#43564 Semmire se jó -
#43563 Teljesen jó Janna a két említett ellen soloQ-ban -
#43562 -
#43561 Egyikük se viable, szóval tök mindegy -
#43560 a talpa? -
#43559 sonának nagyobb -
#43558 Janna -
#43557 Viszont szerintem Thresh jóval nehezebben kezelhető. -
#43556 threshnek jobb a pokeja mivel ranged, "biztosabb" választás ebből a szempontból.
szóval lanen thresh jobb szerintem (plusz nem nagyon menekül el ellenfél tőletek, a hookja miatt) de végjátékban,teamfightban leona durvább -
Madix #43555 Leona vagy Thresh? személyes vélemény/tapasztalat? -
#43554 heti freek:
Aatrox, Darius, Ezreal, Kayle, Leona, Master Yi, Soraka, Varus, Warwick, Ziggs
leárazások:
-
Summoners #43553 Sziasztok! A weboldalunkra keresünk hírírókat és streamereket akik képviselnék az oldalunkat! Az oldalunk mondhatni friss (4 hónapos) viszont már létrehoztunk néhány egyedi funkciót és a jövőben is szeretnénk még bővíteni hasonlókkal (Csapattárskereső rendszer, Buildkészítő). Az oldalunkat a játékosokért csináljuk
nem a saját célunk érdekében. Weboldalunk aktív, vélemények alapján változtatunk az oldalon, hogy nektek a legmegfelelőbb formában
háláljuk meg az oldalon töltött perceiteket. Amennyiben tetszett a hozzáállásunk kérlek látogass el weboldalunkra: http://summoners.eu és ha szeretnél velünk tevékenykedni az oldal érdekében akkor írj egy emailt: [email protected] Sok szeretettel várunk mindenkit!
-
Madix #43552 Szóval akkkor a számláló az aktuális időt mutatja amennyi még hátravan a 3 akciós skinből. -
#43551 3 naponta értékelnek le 3 random skint (és egyébként 3 naponta pumpa vagy én be is szoktuk linkelni az aktuálisat) -
#43550 Caitlyn-Piltover = Steampunk -> Bioshock Infinite -
Madix #43549 tudom hülye kérdés, meg miegyéb, de nem tudom.
A leértékelt skinárak is hetente változnak a hősökkel, vagy az 3 naponta? Van store-ba valami számláló és nem értem hogy az most mire vonatkozik. -
#43548 Kicsit Bioshock Infinite -
#43547 Caitlyn visual update + nerf + instaban comming
-
#43546 Leesett, Bjergsen. Kétlem, hogy annyit fejlődött volna, főleg NA-ben. De én nem azt állítom, hogy Bjergsen nem jó, csak azt, hogy az EU midlanerek elég erősek, és szerintem mindegyik hasonlóan odaverné a szar NA mideket. -
#43545 Ezt nem értem. Mi/Ki fejlődött mennyit? És milyen LCS volt régóta? -
#43544 Ezzel meg az a baj, hogy LCS nagyon rég óta volt, fene se tudja mennyi fejlődött azóta. -
#43543 még pár reddit post esetleg, és át is nevezhetjük a topikot
btw EZ számomra sokkal érdekesebb volt, aki lusta olvasni, az a lényege, hogy a koreaiak az NA scenet nevetségesnek tartották/tartják, amivel pl én is egyetértek, még úgy is, hogy csak az EU-t követem régóta és az OGN-t csak néha nézem. Másrészt az EU-ról természetesen nincsenek ilyen rossz véleménnyel, én speciel örülök ennek, mert én nagy NA "hater" vagyok valamiért már évek óta, de ezek szerint nem csak én gondolom így, hogy az NA vicc kategória.
Ez meg CAT02 hsz-e is azzal kapcsolatban íródott, hogy Bjergsent az Amerikai Fakernek kezdték nevezni. Itt meg visszatérnék arra, hogy szvsz Bjergsen EU-ban nem lenne kiemelkedő, Peke, Alex meg Froggen mellett pl. -
#43542 https://twitter.com/ggCMonteCristo/status/432806478387224577 -
#43541 -
#43540 Kedden érkezik a 4.2-es patch.
Bugokra felkészülni! -
#43539 Eddig az volt, most nem :( -
#43538 Az SG játékos lista nem lenne publikus? Így ~2 év után jó erre rájönni :D -
#43537 Ez top secret projekt.
Amúgy csak kíváncsi voltam, hogy a listában szereplő játékosok közül ki játszik még a játékkal. -
Fletley9 #43536 fapfapfap -
#43535 Jinx!
Pumpa, te meg mit akarsz a játékos doksival?:D -
Fletley9 #43534 tény, de szerintem az én hozzáállásom is az. Engem pl nehéz felhúzni és nagyon sokáig megbírok pozitív maradni sőt egy-egy nagyon csúnya vesztett meccs után is hamar túlteszem magam, de lássuk be a magyar eSport community még mindig nagyon gyerekcipőben jár és ahhoz, hogy elviseljük azt ami sokszor folyik komoly idegrendszerre erőre van szükség. (ha meg részese akarnék lenni akkor pl szabadidő se ártana :v) -
#43533 OMG. Már megint lebuktam. Report pls. Just Brand flaming. -
#43532 és el is érkeztünk a lényeghez, egy jó coach / team captain nem negatív, hanem pozitív és építő jellegű -
#43531 2000ert barmi lehetseges
viccet felreteve most a lol esport hungary egesz jol kezeli a magyar hulyeket, arrafele erdemes nezelodnod -
Fletley9 #43530 ÉS el is érkeztünk a visszatartó tényezőhöz, hogy aktívkodni a magyar communityben ahhoz még nincs felnőve szvsz ,hogy komoly lehessen rá alapozni sajnos..... -
#43529 amennyire latom, te inkabb csapatkapitany lennel, nem edzo - ami fasza, mer kell is, csak kerdes hogy hova
a profiknal (LCS) nem kell, alatta a team ranked johet szoba, ott termeszetesen mindenkepp jo lehet egy ilyen jatekos a csapatba
nem vagyok tisztaban a team rankeddel, en csak funolva probaltam
szerintem ha tenyleg nagyon komolyan erdekel ez a tema, eSport hungary kornyeken kezdj el matatni mindenkepp
amit jazzy is ir, hogy aktivkodni kell a kozossegben - szvsz ezeken az esport hungary altal szervezett esemenyeken kellene kezdeni -
#43528 Plusz maximálisan jelen lenni a communityben és tenni is érte.