Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
De most úgy tûnik ezzel a gémmel elleszek. Persze vannak hibái de amúgy szuper 😊. A pályák kibaszott jók sztem. Egytõl egyig. Egyedül Hanto pályát fikáztam az elején, aztán rájöttem hogy velem van a baj, úgyhogy gyorsan bekussoltam 😊.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
MÁS: 1,9 GB patch jött ki a Rising stormhoz, és naponta többször osztogatnak kulcsokat, fõleg amikor kelnek az amcsik. Aki akar ezen idõpontokban csapjon le.
Bugokat fingom sincs hol kell jelenteni. Én még arra is lusta vagyok, hogy jelentsem 😄
Egyébként gondolom a tripwire forum / Bug report-ba.
Én a Garanddal osztottam olyanokat, meg valamelyik japán könnyû géppuskával...Type 99 asszem...akkorákat oltottam vele 😮..
Amúgy hol írhatok a supportnak ha hibát találok? Lusta vagyok megkeresni 😄.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
www.smart-bus.hu
AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz
www.smart-bus.hu
AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Egyébként nekem is 17165MB
www.smart-bus.hu
jelenleg 16.7 gb a RO2 mappa, de a steam 8.8-at szedett le, annyi idõ alatt, ami ennyihez kell neki a nem csúcssebességû netemmel, szóval wtf.
na de lényegtelen is, remélem hasít majd rendesen. utoljára akkor játszottam vele, mikor kijött, beletettem 32 órát, aztán elragadott a bf3. 😊
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
mikor elindítottam az installt, 18 gb-ot írt, de a letöltésnél már csak 8.8 gb van. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Per Aspera Ad Inferi.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Most már kezdek én is bemerészkedni a közepébe... 😄
www.smart-bus.hu
kill = 1 pont, amihez adott esetben tapadhatnak további csapatpontok, pl:
- célterületen lelõtt ellenfél
- célterületrõl lelõtt ellenfél
- ha azzal, hogy lelõttél valakit, megvédted a parancsnokot
csapatpont jár akkor is, ha résztveszel egy célterület elfoglalásában, vagy életben maradsz a célterület elveszítésekor
ha csapatársat lõsz le, az növeli a kill pontok számát, de a csapatpontokat csökkenti. ha csak megsebesítesz csapattársat (pl. kap a gránátból, de túléli, és lehet, hogy ez fel sem tûnik), azért is levonás jár csapatpontokból. illetve, ha a kör elkezdése elõtt váltasz class-t, ami szó szerint felér egy öngyilkossággal, akkor a killpontjaidból és a csapatpontjaidbõl is von le a rendszer. gyanítom, hogy az utóbbiak miatt fordulhatott elõ, hogy mínuszban vagy
Még csak ismerkedek a játékkal, eddig DOD-al nyomtam, most, hogy akciós volt a Red megvettem. Olyan kérdésem lenne, hogy a Team és Overall miként adja vagy veszi el a pontokat? Mert van, hogy ölök kettõt /nem sajátot/ és minuszban vagyok, mondjuk két halál után, de olyan is van, hogy egy öléssel a Team ill. Overall ad mondjuk 28-26 pontot.
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Én imádom amikor sokan vannak 😊 Van célpont 😊
A kedvencem pl a Fallen fighters pálya, oroszként. Amikor sok új van, áramlanak ki a tér túloldaláról és isteni célpontok 😊
280? Ebbõl mennyi volt a kills?
Melyik pálya, oldal?
Arra meg, hogy mindig elcsórják a snipert, csak azt szokták mondani a kedves népek, hogy vegyél jobb gépet, és akkor a tied gyorsabban tölt be. De én nem mondok ilyet <#circling>#circling>
sniperrel akkor tudtma menni mikor véletlen ráakadtam egy német tdm szerverre (kb 100ból 1 lehet ilyen tdm eddigiek alapján - jó filrterrel nem kerestem külön) de ott se ért semmit mert Barracks volt.
igazából 1-2 pályát ismerem...voltak sikerélmények etc. de valahogy olyan közömbösek és videókban pont a legjobb pályák vannak itt meg pont azok nincsennek.
a legtöbb territory-s játszottam ott is realism be meg mindenbe...frusztráló, gyakran nézem a T-t, igyekszem a mappot is figyelni, na mos tmenni támadni, foglalni vagy valami, de killezni is akar az ember, pláne látva, hogyha TAB-t nyomok akkor sokaknak eleg sok killje van.
Egyik havason oldalbakerültem öket az erdõbe, fák közt, míg azok mentek egyesen a plantokra. Az feelinges volt, 1-2t ottt ha leszedtem, de igy elég egyedül erzi magát az ember
meg hogy mit csináljon mit ne mit hogy, lelövik... akkor kövi pálya szar és mégnagyobb
igazából nehéz behatárolni hogy hol van az ellenség, vagy csak én nem tudom még annyira, meg mit hogy de na...
+ ahol sokan vannak esélytelen sniperrel menni
amúgy marhajó a puskázás, hangulat etc, ilyenekkel semmi gond, de ma a pályákból kiábrándultam, a legtöbbjükbõl.
(pl még egyetlen egyszer nem láttam azt a pályát, amire más youtubeon is mondta hogy az a kedvence és nekem is eléggé bejött: kicsit trópusi, nagy templomtorony is van rajta, árkok, épületek, nyitott mapp.)
lehet a héten még kitudom próbáéni megint, ha megyek haverhoz, de nem biztos.