5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Solt
    Az a komoly, hogy én nem vettem meg, béta kulcsom sincs, és mégis tölti... :D
  • Elar
    Óóó hogy a faszom
    most a végleges 7.7GB-t újra letölti
  • RatBaG #4894
    hát meg nem mondom. talán az a 40-1 UK akármi server, de tényleg csak tipp. van vagy 10-15 server amit beraktam favba, de mindig oda megyek, ahol lehetőleg vannak vagy negyvenen, meg 100 alatti a ping.
  • Elar
    Nekem valahogy a DH és HoS jobban bejött
  • Solt
    Az igen! Gratulálok! :)) Melyik szerver volt ez?
  • RatBaG #4891
    végre egyszer olyan köröm volt, hogy nem én voltam a fasz rosszabbik végén, nem engem lőttek folyton hátba, stb.
    mp44-el taroltam, olyan mákos helyekről szedegettem le őket, hogy alig hittem a szerencsémnek :DDD

• Solt
    Öreg vagyok, ez a tempó nekem túl gyors...
  • Elar
    Szerintem igen
  • Gascan #4888
    aha .. haladni kell a korral :)
  • Solt
    Hova lettek a 40-1 szerverek? Volt vagy négy, de most csak egyet látok... :S RS szerver lett belőlük?
  • zzeN
    "We are pleased to announce the launch date for Rising Storm is May 30th, 2013." Hűha, 2 nappal előtte?:D
  • tutituti
    osztják a kulcsokat!
    http://keys.xfire.com/
  • Scharnhorst
    Tenno Heika !!! BANZAIIII !!! :)

• zmok
    Majd' elfelejtettem

http://www.youtube.com/watch?v=4hec3lUrMrU
  • zmok
    +1
  • Elar
    Ja nem azt mondom, hogy a japánok erősebbek. Csak tegnap túl sok excellent játékos volt közöttük a szerveren :)
    tkitano, Ryan, V Dead, stb.
    Én meg ezt nem tudom (még) ellensúlyozni.
  • Gascan #4880
    nekem a japan banzai tamadas alatt a hangok k*rvara bejonnek.. marha jol eltalaltak oket :)
  • Solt
    Ne legyél... én tuti csak a japánokkal leszek majd! ;)
  • Lunki88
    Szomorú vagyok hogy itt mindenki az amcsikkal szimpatizál. :D Egy kezemen meg tudnám számolni hányszor játszottam eddig a szövetségesekkel. :)
  • V43 1105
    Szerintem pont jó, max annyiban nehezebb, hogy a rohadt japók beleolvadnak a környezetbe és alig veszem őket észre.. na meg a banzaiiiii.. ma is többször kaptam infarktust, mert vezettem a squadot a dzsungelben és bajonettes, katanás fiatalemberek ordítva a semmiből lerohantak bennünket :D
  • Gascan #4876
    ne felejtsetek el hogy ez beta .. meg probalgatjak csak a beallitasokat, valtoznak az eroviszonyok

en nem vettem volna eszre hogy a jamcsik pontosabbak & erosebbek .. nehez lehet jatekban kibalanszolni egy valojaban eleg egyenlotlen kuzdelmet
  • Solt
    Ez most kellemetlen... reggelig azon fogok morfondírozni, hogy tényleg olyan hülye vagyok-e, hogy ezt a kérdést feltettem! :D :D
  • Gascan #4874
    4 db jatekot jelent.. elajandekozhatod masnak a maradek 3at :)
  • Elar
    A rohadék mortárokról már nem is beszélek
  • Elar
    Ma az RS legyalult agyilag.
    A japánoknál ma csak supermenek voltak.
    Az egy dolog, hogy a DH-hoz képest felére csökkentették a BAR erejét, de hogy minden kibaszott japán gyorsabban és pontosabban lő, mint én, az nem létezik.
    A tetőpont most volt, hogy célratartok, lövök----eközben befut elém a japán, felemeli a puskát, céloz, lő és meghalok.
    Közben hallom h dörren a BAR, és neki semmi baja.
  • Elar
    Hát én ma szinte mindig kikaptam amcsiként....
  • bakvarnyu
    Nekem krvára kiegyensúlyozatlannak tűnik az amcsik felé.Mármint az RS.
    Játszottam vagy 8 kört egyszer se nyertek a japánok.
  • Solt
    De izé vagy... :D

Mi az a Rising Storm 4 pack?
  • highlander15

Itt a 140 méteres,meg decemberből a 138 méteres fejlövésem C96-al.
  • Gascan #4867
    olcsobb ha betaban veszed meg.. nekem 8 euro volt .. ugyis megfogod venni mert mar most is tok jo, es szinte allandoan vannak vagy 2.5-3 ezren :)
  • Solt
    Még nem próbáltam! :S Megvárom amíg megjelenik... nincs kedvem itt is beta teszter lenni! :))
  • Gascan #4865
    Solt, Rising stormhoz mit szolsz?
  • Solt
    Másolós gyilkos! :DD De nézd meg én kit lőttem le... így az igazi! :D
  • RatBaG #4863
    pont innen lőttem én is! :DDD
    csak nem a bunkerből, hanem kint bal oldalt, a falhoz simulva hasaltam, a ruszki meg egyenesen a túloldali bunkerben volt.
  • Solt
    Akkor holtverseny van! :D

#4861: Akkor ez nem hitelesített találat... nem érvényes, nincs holtverseny! :DD
  • RatBaG #4861
    nyomtam a kisujjamnál az Í-t, mint a bolond, mire leesett, hogy rittig nem indítottam el a dxtory-t.
    aztán mire az F12-höz értem volna, már eltűnt
  • Elar
    Képernyőmentést :)
  • RatBaG #4859
    új rekord! barashkán végre én is lőttem egy 333 méterest sniperrel.
    bunker ablakán be, fejbe :D
  • Gascan #4858
    ja persze granat a kezben eloszor :)
  • Gascan #4857
    foldre kell nezni, es akkor kiirja h place trap .. megnyomod a gombot es megcsinalja .. de csak homokban meg laza talajon mukodik