5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
Solt #4896 Az a komoly, hogy én nem vettem meg, béta kulcsom sincs, és mégis tölti... :D -
Elar #4895 Óóó hogy a faszom
most a végleges 7.7GB-t újra letölti -
#4894 hát meg nem mondom. talán az a 40-1 UK akármi server, de tényleg csak tipp. van vagy 10-15 server amit beraktam favba, de mindig oda megyek, ahol lehetőleg vannak vagy negyvenen, meg 100 alatti a ping. -
Elar #4893 Nekem valahogy a DH és HoS jobban bejött -
Solt #4892 Az igen! Gratulálok! :)) Melyik szerver volt ez? -
#4891 végre egyszer olyan köröm volt, hogy nem én voltam a fasz rosszabbik végén, nem engem lőttek folyton hátba, stb.
mp44-el taroltam, olyan mákos helyekről szedegettem le őket, hogy alig hittem a szerencsémnek :DDD
-
Solt #4890 Öreg vagyok, ez a tempó nekem túl gyors... -
Elar #4889 Szerintem igen -
Gascan #4888 aha .. haladni kell a korral :) -
Solt #4887 Hova lettek a 40-1 szerverek? Volt vagy négy, de most csak egyet látok... :S RS szerver lett belőlük? -
#4886 "We are pleased to announce the launch date for Rising Storm is May 30th, 2013." Hűha, 2 nappal előtte?:D -
#4885 osztják a kulcsokat!
http://keys.xfire.com/ -
Scharnhorst #4884 Tenno Heika !!! BANZAIIII !!! :)
-
zmok #4883 Majd' elfelejtettem
http://www.youtube.com/watch?v=4hec3lUrMrU -
zmok #4882 +1 -
Elar #4881 Ja nem azt mondom, hogy a japánok erősebbek. Csak tegnap túl sok excellent játékos volt közöttük a szerveren :)
tkitano, Ryan, V Dead, stb.
Én meg ezt nem tudom (még) ellensúlyozni. -
Gascan #4880 nekem a japan banzai tamadas alatt a hangok k*rvara bejonnek.. marha jol eltalaltak oket :) -
Solt #4879 Ne legyél... én tuti csak a japánokkal leszek majd! ;) -
#4878 Szomorú vagyok hogy itt mindenki az amcsikkal szimpatizál. :D Egy kezemen meg tudnám számolni hányszor játszottam eddig a szövetségesekkel. :) -
#4877 Szerintem pont jó, max annyiban nehezebb, hogy a rohadt japók beleolvadnak a környezetbe és alig veszem őket észre.. na meg a banzaiiiii.. ma is többször kaptam infarktust, mert vezettem a squadot a dzsungelben és bajonettes, katanás fiatalemberek ordítva a semmiből lerohantak bennünket :D -
Gascan #4876 ne felejtsetek el hogy ez beta .. meg probalgatjak csak a beallitasokat, valtoznak az eroviszonyok
en nem vettem volna eszre hogy a jamcsik pontosabbak & erosebbek .. nehez lehet jatekban kibalanszolni egy valojaban eleg egyenlotlen kuzdelmet -
Solt #4875 Ez most kellemetlen... reggelig azon fogok morfondírozni, hogy tényleg olyan hülye vagyok-e, hogy ezt a kérdést feltettem! :D :D -
Gascan #4874 4 db jatekot jelent.. elajandekozhatod masnak a maradek 3at :) -
Elar #4873 A rohadék mortárokról már nem is beszélek -
Elar #4872 Ma az RS legyalult agyilag.
A japánoknál ma csak supermenek voltak.
Az egy dolog, hogy a DH-hoz képest felére csökkentették a BAR erejét, de hogy minden kibaszott japán gyorsabban és pontosabban lő, mint én, az nem létezik.
A tetőpont most volt, hogy célratartok, lövök----eközben befut elém a japán, felemeli a puskát, céloz, lő és meghalok.
Közben hallom h dörren a BAR, és neki semmi baja.
-
Elar #4871 Hát én ma szinte mindig kikaptam amcsiként.... -
#4870 Nekem krvára kiegyensúlyozatlannak tűnik az amcsik felé.Mármint az RS.
Játszottam vagy 8 kört egyszer se nyertek a japánok. -
Solt #4869 De izé vagy... :D
Mi az a Rising Storm 4 pack? -
Itt a 140 méteres,meg decemberből a 138 méteres fejlövésem C96-al. -
Gascan #4867 olcsobb ha betaban veszed meg.. nekem 8 euro volt .. ugyis megfogod venni mert mar most is tok jo, es szinte allandoan vannak vagy 2.5-3 ezren :) -
Solt #4866 Még nem próbáltam! :S Megvárom amíg megjelenik... nincs kedvem itt is beta teszter lenni! :)) -
Gascan #4865 Solt, Rising stormhoz mit szolsz? -
Solt #4864 Másolós gyilkos! :DD De nézd meg én kit lőttem le... így az igazi! :D -
#4863 pont innen lőttem én is! :DDD
csak nem a bunkerből, hanem kint bal oldalt, a falhoz simulva hasaltam, a ruszki meg egyenesen a túloldali bunkerben volt. -
Solt #4862 Akkor holtverseny van! :D
#4861: Akkor ez nem hitelesített találat... nem érvényes, nincs holtverseny! :DD -
#4861 nyomtam a kisujjamnál az Í-t, mint a bolond, mire leesett, hogy rittig nem indítottam el a dxtory-t.
aztán mire az F12-höz értem volna, már eltűnt -
Elar #4860 Képernyőmentést :) -
#4859 új rekord! barashkán végre én is lőttem egy 333 méterest sniperrel.
bunker ablakán be, fejbe :D -
Gascan #4858 ja persze granat a kezben eloszor :) -
Gascan #4857 foldre kell nezni, es akkor kiirja h place trap .. megnyomod a gombot es megcsinalja .. de csak homokban meg laza talajon mukodik