Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha majd lesz meg valahol kulcs szoljatok legyszi .. igy 6-7 fele szoktam hazaerni munkabol

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Ulvar
Tegnap kibaszott jó volt a gém. Támadóként az állandó kommunikáció pörgött rendesen. Guadalcanalon olyan brutálisan lehet támadni, ha megvan a csapat...életem egyik legjobb játék élménye volt amikor PUBLICON 20an Banzaioztunk az utolsó bázisért 😄. Óriási volt 😄. Amúgy a régi RO2esek átjöttek, sajnos elég sok a kezdõ gémer is aki csak szerzett kulcsot, és fingja nincs az irányításról...volt olyan commanderünk aki nem tudta hogyan kell artyt hívni...szegény gyerek kapott is keményen Voice chaten 😄.

De most úgy tûnik ezzel a gémmel elleszek. Persze vannak hibái de amúgy szuper 😊. A pályák kibaszott jók sztem. Egytõl egyig. Egyedül Hanto pályát fikáztam az elején, aztán rájöttem hogy velem van a baj, úgyhogy gyorsan bekussoltam 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bakvarnyu
Jól beömlesztették ide a kulcsokat <#vigyor1>Azt nem értem egy ilyen demószerûségbe minek kell egyáltalán védelem.

Svenhassel
Jaja én voltam, láttam, hogy köszöntél. Írtam is, hogy helló 😊

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Ulvar
Ma te voltál az a Sven akivel csatáztam? Csak hogy ne nézzek ki hülyének 😄.

MÁS: 1,9 GB patch jött ki a Rising stormhoz, és naponta többször osztogatnak kulcsokat, fõleg amikor kelnek az amcsik. Aki akar ezen idõpontokban csapjon le.

Svenhassel
Nem tûnt lassúnak. Mondjuk én nem nagyon szoktam hirtelen rángatni.

Ulvar
Na de neked faszán mozgott a szenzi bezoomolva? Mert nekem nagyon lassú volt. Nem tudtam rá rántani a gyerekre, miközben a többi fegyóval az volt a gond hogy túl erõs volt a szenzi, külön külön meg ugye nem lehet húzni fegyónként (sajnos).

Svenhassel
A távcsövessel.
Bugokat fingom sincs hol kell jelenteni. Én még arra is lusta vagyok, hogy jelentsem 😄
Egyébként gondolom a tripwire forum / Bug report-ba.

Ulvar
a csipa vagy a sima?

Én a Garanddal osztottam olyanokat, meg valamelyik japán könnyû géppuskával...Type 99 asszem...akkorákat oltottam vele 😮..

Amúgy hol írhatok a supportnak ha hibát találok? Lusta vagyok megkeresni 😄.

Svenhassel
Nem tudom, hogy miért de nekem a Springfield nagyon bejött. Úgy osztottam vele a headshotokat, hogy öröm volt nézni.

Ulvar
lenyomtam most vagy 3-4 csatát. Van egy két bug amit javítani kell. Pl. a távolság mérõ, hogy hány méterrõl lõttek le, az fals, néha hülyeséget ír. A csipa sensitivje borzasztó, míg minden más fegyónak a zoom sensijét le kell venni a csipánál maxon is alig akar célra tartani, és mindezek mellé még pontatlan is. Legalább is a Springfield nagyon pontatlan és lassú, az arisaka meg lasú, bár azzal sokat nem tudtam lõni, szóval lehet még pontatlan is....

Ulvar
nekem meg az hogy 450es pingû szerverek vannak...

Svenhassel
Nekem sikerült elcsakliznom egyet. Ki is próbáltam, tetszik-tetszik csak ezek a jungeles-bokros mapok nem igen jönnek be nekem.

Ulvar
facen a legutóbbi 20 kulcsnál gyorsan ctrcztem az elsõ kulcsot és mákom volt 😊.

tutituti
hát nekem az istennek nem sikerült 40 sec alatt elcsaklizták facebookon 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ulvar
9,6 GB 😄

Ulvar
Na én szereztem most kulcsot töltöm szépen lefele 😛 😄

<#wink>

www.smart-bus.hu

Köszi! Írom a címet és küldheted!! 😄 😛

AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz

Hali! Nincs valakinek egy felesleges beta kulcsa? 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz

Ulvar

Ulvar
Miért van az hogy ez a kibaszott autobalance mindig engem rak át az enemyhez de akkor amikor pont foglaljuk az utolsó bázist és nyerésre állunk, vagy campaign részben utolsó területet foglaljuk és támadjuk német oldalról...nem bazdmeg neki át kell basznia...ilyenkor felbaszom az agyam...

Ulvar
Há jó lenne....

tutituti
törtön próbáltam anno,így alap szinten vagyok most.De ha így is jó, akkor benne lennék.

Mor3llo
én adom 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

V43 1105
Mit szólnátok egy közös gamehez valamelyik este? TS-t tudunk szerintem szerezni, ha már 1-2 squadnyi ember lenne együtt, nos azt hiszem tudnánk uralni a csatateret .. <#whatever>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

tutituti
Na feltelepítettem én is.Rálesek milyen lett a megjelenés óta.

zorrobomber
A...bf3...?!?... 😞

Áruló! 😄

Egyébként nekem is 17165MB

www.smart-bus.hu

RatBaG
hát ez érdekes...
jelenleg 16.7 gb a RO2 mappa, de a steam 8.8-at szedett le, annyi idõ alatt, ami ennyihez kell neki a nem csúcssebességû netemmel, szóval wtf.
na de lényegtelen is, remélem hasít majd rendesen. utoljára akkor játszottam vele, mikor kijött, beletettem 32 órát, aztán elragadott a bf3. 😊

Per Aspera Ad Inferi.

V43 1105
17165 Mb.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

RatBaG
mennyi hely kell jelenleg a játéknak?
mikor elindítottam az installt, 18 gb-ot írt, de a letöltésnél már csak 8.8 gb van. <#fejvakaras>

Per Aspera Ad Inferi.

lag, vagy meghalt csak kivérzett

highlander15
Az minek köszönhetõ,hogy belenyomtam kb. fél méterrõl két hosszú sorozatot a németbe,és nem halt meg?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Olyan 40-45 körül volt a két kör alatt... Winterwald, német oldalon. (mint mindig) 😊)

Most már kezdek én is bemerészkedni a közepébe... 😄

www.smart-bus.hu

Nagyon köszönöm a választ!
AndrewT
overall = team + kill

kill = 1 pont, amihez adott esetben tapadhatnak további csapatpontok, pl:
- célterületen lelõtt ellenfél
- célterületrõl lelõtt ellenfél
- ha azzal, hogy lelõttél valakit, megvédted a parancsnokot

csapatpont jár akkor is, ha résztveszel egy célterület elfoglalásában, vagy életben maradsz a célterület elveszítésekor

ha csapatársat lõsz le, az növeli a kill pontok számát, de a csapatpontokat csökkenti. ha csak megsebesítesz csapattársat (pl. kap a gránátból, de túléli, és lehet, hogy ez fel sem tûnik), azért is levonás jár csapatpontokból. illetve, ha a kör elkezdése elõtt váltasz class-t, ami szó szerint felér egy öngyilkossággal, akkor a killpontjaidból és a csapatpontjaidbõl is von le a rendszer. gyanítom, hogy az utóbbiak miatt fordulhatott elõ, hogy mínuszban vagy

Sziasztok!

Még csak ismerkedek a játékkal, eddig DOD-al nyomtam, most, hogy akciós volt a Red megvettem. Olyan kérdésem lenne, hogy a Team és Overall miként adja vagy veszi el a pontokat? Mert van, hogy ölök kettõt /nem sajátot/ és minuszban vagyok, mondjuk két halál után, de olyan is van, hogy egy öléssel a Team ill. Overall ad mondjuk 28-26 pontot.

Válaszotokat elõre is köszönöm!
Najó hát az úgy agyaggalamb. Német oldalról már kevésbé mosolygós a helyzet.. 😊
"+ ahol sokan vannak esélytelen sniperrel menni"

Én imádom amikor sokan vannak 😊 Van célpont 😊

A kedvencem pl a Fallen fighters pálya, oroszként. Amikor sok új van, áramlanak ki a tér túloldaláról és isteni célpontok 😊

😊
280? Ebbõl mennyi volt a kills?
Melyik pálya, oldal?

Nekem nem mindig adja be. De volt olyan is, hogy másodikként kaptam meg szóval nem értem néha én ezt.
Ulvar
vagy legyen map elsõ aztán köv körben ha elfogadja szabadon választhat kasztot ha el van foglalva ha nincs.

Figyu. Ahogy nézem még elég új vagy ebben a játékban, viszont ehhez némi alázat kell. Nem csak nyomsz egy connectet, és mehet a csihi-puhi és egybõl a tabella élén leszel.. Meg kell tanulni a pályákat, meg kell tanulni a pontokat, hogy honnan milyen fegyverrel kell lõni, mit kell fedezni. Minden nagyképûséget mellõzve, nekem sniperrel is megy a terület foglalás, és fragekben sem szenvedek hiányt. Ha nagyon kíváncsi vagy, elküldöm a statomat privátban, eléggé jól mutatja. Mondjuk nekem nagy kedvencem volt az elsõ része is játéknak, így nem állt távol tõlem a fedezékrõl fedezékre harcmodor. Szóval türelem, és ne azt várd, hogy egybõl te leszel a legjobb.

Arra meg, hogy mindig elcsórják a snipert, csak azt szokták mondani a kedves népek, hogy vegyél jobb gépet, és akkor a tied gyorsabban tölt be. De én nem mondok ilyet <#circling>
*mert mindig foglalt a marksman class

engem kicsit ma felidegelt... rájöttem hogy eleg szarok a pályák
sniperrel akkor tudtma menni mikor véletlen ráakadtam egy német tdm szerverre (kb 100ból 1 lehet ilyen tdm eddigiek alapján - jó filrterrel nem kerestem külön) de ott se ért semmit mert Barracks volt.

igazából 1-2 pályát ismerem...voltak sikerélmények etc. de valahogy olyan közömbösek és videókban pont a legjobb pályák vannak itt meg pont azok nincsennek.

a legtöbb territory-s játszottam ott is realism be meg mindenbe...frusztráló, gyakran nézem a T-t, igyekszem a mappot is figyelni, na mos tmenni támadni, foglalni vagy valami, de killezni is akar az ember, pláne látva, hogyha TAB-t nyomok akkor sokaknak eleg sok killje van.

Egyik havason oldalbakerültem öket az erdõbe, fák közt, míg azok mentek egyesen a plantokra. Az feelinges volt, 1-2t ottt ha leszedtem, de igy elég egyedül erzi magát az ember

meg hogy mit csináljon mit ne mit hogy, lelövik... akkor kövi pálya szar és mégnagyobb

igazából nehéz behatárolni hogy hol van az ellenség, vagy csak én nem tudom még annyira, meg mit hogy de na...

+ ahol sokan vannak esélytelen sniperrel menni

amúgy marhajó a puskázás, hangulat etc, ilyenekkel semmi gond, de ma a pályákból kiábrándultam, a legtöbbjükbõl.
(pl még egyetlen egyszer nem láttam azt a pályát, amire más youtubeon is mondta hogy az a kedvence és nekem is eléggé bejött: kicsit trópusi, nagy templomtorony is van rajta, árkok, épületek, nyitott mapp.)

lehet a héten még kitudom próbáéni megint, ha megyek haverhoz, de nem biztos.