5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Elar
    Ilyen nincs bammeg....
    Commanderként kb 70 killsnél jártam.
    Overtime
    Utolsó pillanatban hátba lőttem egy emberemet
    BAN
    Elveszett a rengeteg pont
    ÁÁÁÁÁ

UI: Mert a sok gyökét nem ért hogy ne fusson bele az artyba illetve képtelen forgive adni
  • Mersant
    jatszottam nehany kort HOSal, epp akartam irni hogy nalam rendben, erre lefagyott :)
  • AndrewT
    ugyanez Pavlovon :( RS mapoknál nem tapasztaltam. másnál hasonlóak esetleg?
  • Elar
    http://cloud-2.steampowered.com/ugc/631908039688199724/F2F5D4AA55D3CC5D5C94CFEFB26D1460CAF850A4/
  • Elar
    http://cloud-2.steampowered.com/ugc/631908039688199724/F2F5D4AA55D3CC5D5C94CFEFB26D1460CAF850A4/

Ajánlom ezeket a szervereket
  • AndrewT
    most már lassan megvan talán 20 hónapja is, hogy játszogatok a RO2-vel, és szoktam olvasni, ahogy bizonyos frissítések után arról írtok, hogy most ez romlott el, most így fagy ki. most először jártam úgy, hogy megadta magát a játék, pedig squad leaderként debütáltam fallen fightersen, és bár nem ez a legalkalmasabb map arra, hogy rutintalan SL-ek töltsék fel a létszámot, de piszok jól ment, úgyhogy kár :( :)
  • Solt
    Ja, nem bírtam ki! :D

• Gascan #4929
    mizujs Solt? megvan mar a Rising Storm? :)
  • Solt
    Ja-ja... jó lenne egy kis lélek kompenzáció... iszonyatos irritálóak, nem ártana néha lángolni látni őket! :D
  • Mor3llo
    amúgy viccen kívül, én is erre gondoltam. Elég brutálisak a lángszórósak, lehetne azzal kompenzálni, hogy ha eltalálod a palackot, akkor felrobban...
  • Solt
    Felvettem egy M1-t, hogy az mekkora egy csíter fegyver... fúj! :D Azokat a lángszórós gyökereket nem lehet felgyújtani, ha belelövök a palackba? Megérdemelnék... :))
  • Lunki88
    Egyetértek! Rohadtul zavaró amikor minden alkalommal megmutatja honnan lőttek le, meg a játék közben felugró feliratok... Ezt így én nem nevezném realism játékmódnak.
  • Fpocok
    Nyerjetek egy Rising Storm-ot!
  • bakvarnyu
    Jaja rengetegszer kitárazok én is,lőnék mint az állat oszt csak kattog Az a dzsungel pálya ahol a japók támadnak nagyon bejön.
  • RatBaG #4922
    egyébként csak másfél kört játszottam, de már ennyiből is úgy tűnik, hogy a reload tiszta bugos.
    rohadt sokszor elakad az animáció, nem történik semmi, stb. a ro2-ben is előjött néha, de ahhoz képest máris beszorozhatom minimum öttel.
  • Solt
    Classic szervert akarok feliratok nélkül!!!! :)
  • Ulvar
    Sose hallottam még igazán jó hangot a Garandról játékban. Még a reload csakcsak.

• Gascan #4919
    volt egy DH server ahol nem mutatta ki hogy akit lottem meghalt-e vagy sem... nekem ez hianyzik :)
  • Elar
    Én már találtam 4 olyan realism szervert ahol nincs a honnal lőtt le illetve a ping is 100 alatt van :)
  • RatBaG #4917
    hát ennek a garandnak szörnyű a hangja.
  • Solt
    Kezdenek elkurvulni! Ez felszorzott xp nagyon gáz! No meg nem találni olyan szervert, ahol ne lenne bekapcsolva minden kurva anyja felirat, ki-kit lőtt le, merre menjél, kit hogy hívnak, stb... tiszta bf... :S

Ja, az RS meg egyelőre nem tetszik...
  • Elar
    Most is felszorzott XP van, sajnos
  • RatBaG #4914
    bazmeg, ez mi?!
    indítom a steamet, hogy toljak egy kis ro2-t, erre össze lett vonva a rising storm-al a multi, és most tölthetek le 8 gb-ot a fasza netemmel. a single meg külön van. verjem bele
  • Mor3llo
    a bétában ha megfigyelted, felszorzott xp-t kaptál, nyilván azért, hogy minél több mindent unlockoljál ki a lehető legkevesebb idő alatt
    elhúzták a mézesmadzagot...beetetés, hogy többen vegyék

anno a world of tanks bétájánál ugyanez volt a helyzet...csilivili mindent, 2 hét alatt tudtál Királytigrissel rohangálni, majd jött a teljes, és törölték az addigi eredményeket...onnan meg kínkeserves több hónapos XP szedegetés :D
  • Elar
    Vannak nehéz napok ebben a szarban
    Fél órája játszom és szenvedés az egész
    Alapvetően mintha erősebb lenne a földhöz szögezés érzése. Alig tudtam fókuszálni a fegyverrel mert állandóan van mellettem lőttek, engem lőttek, gránát robbant, arty stb.
    Most a Hanton állandóan a foglalás előtt lőnek le. Folyamatosan ezek az egylövéses találatok puskával, én meg gépfegyverrel kínlódom.

A BAR kritikán aluli. A DH-hoz képest csökkent az ereje, szerintem lassabb is lett. A japán és amcsi géppisztoly meg ezzel párhuzamosan irreálisan erősebb. A Thompson örületesen jó lett.
    A japán mesterlövészpuska egyelőre kurva nehéz.

ÉS. A faszért nullázták a Béta eredményeit?
  • zmok
    Én is beérem a jó öreg forgó-tolózáras fegyverekkel, alig várom a hétvégét!
    Persze nem bírok majd magammal, és később úgy is megveszem.
  • Elar
    Újraindítottam a steamet így már felpörgött 1.5Mre
  • Fpocok
    Nekem már lejött. Mitőbb, maxon jött 5mbps :D
  • Solt
    Nekem már lejött...
  • zorrobomber
    wtf, erre nem számítottam..
  • Elar
    Követelem, hogy ti ne töltsetek!

350 Kb/s a letöltési sebesség a 2Gb helyett

:)
  • Fpocok
    Ez tényleg szopatás :D
  • Mor3llo
    elég az....
    BANZAAAAAI :D

köv hónap elején megveszem :)
  • Solt
    De g...k! :D
  • Gascan #4902
    neked is meg lesz a rising storm... mindenki megkapja akinek megvan az RO2.. minden mapot fogsz tudni jatszani csak annyi limittel hogy csak bolt action fegyver lesz szamodra elerheto :D
  • Mor3llo
    ettől félek én is...:D
  • Solt
    Maradjunk annyiban, hogy KÉNE tanulnod! :D
  • Mor3llo
    ne legyen promóció, államvizsgára kell tanulnom, a kettő együtt nem fog menni :D
  • Solt
    Biztos valami promóció a hétvége erejéig... :) Kíváncsi vagyok... :)
  • Mor3llo
    húha, zavar van a rendszerben, szedi le nálam is :D