5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
Elar #4936 Ilyen nincs bammeg....
Commanderként kb 70 killsnél jártam.
Overtime
Utolsó pillanatban hátba lőttem egy emberemet
BAN
Elveszett a rengeteg pont
ÁÁÁÁÁ
UI: Mert a sok gyökét nem ért hogy ne fusson bele az artyba illetve képtelen forgive adni -
#4935 jatszottam nehany kort HOSal, epp akartam irni hogy nalam rendben, erre lefagyott :) -
#4934 ugyanez Pavlovon :( RS mapoknál nem tapasztaltam. másnál hasonlóak esetleg? -
Elar #4933 http://cloud-2.steampowered.com/ugc/631908039688199724/F2F5D4AA55D3CC5D5C94CFEFB26D1460CAF850A4/ -
Elar #4932 http://cloud-2.steampowered.com/ugc/631908039688199724/F2F5D4AA55D3CC5D5C94CFEFB26D1460CAF850A4/
Ajánlom ezeket a szervereket -
#4931 most már lassan megvan talán 20 hónapja is, hogy játszogatok a RO2-vel, és szoktam olvasni, ahogy bizonyos frissítések után arról írtok, hogy most ez romlott el, most így fagy ki. most először jártam úgy, hogy megadta magát a játék, pedig squad leaderként debütáltam fallen fightersen, és bár nem ez a legalkalmasabb map arra, hogy rutintalan SL-ek töltsék fel a létszámot, de piszok jól ment, úgyhogy kár :( :) -
Solt #4930 Ja, nem bírtam ki! :D
-
Gascan #4929 mizujs Solt? megvan mar a Rising Storm? :) -
Solt #4928 Ja-ja... jó lenne egy kis lélek kompenzáció... iszonyatos irritálóak, nem ártana néha lángolni látni őket! :D -
#4927 amúgy viccen kívül, én is erre gondoltam. Elég brutálisak a lángszórósak, lehetne azzal kompenzálni, hogy ha eltalálod a palackot, akkor felrobban... -
Solt #4926 Felvettem egy M1-t, hogy az mekkora egy csíter fegyver... fúj! :D Azokat a lángszórós gyökereket nem lehet felgyújtani, ha belelövök a palackba? Megérdemelnék... :)) -
#4925 Egyetértek! Rohadtul zavaró amikor minden alkalommal megmutatja honnan lőttek le, meg a játék közben felugró feliratok... Ezt így én nem nevezném realism játékmódnak. -
#4924 Nyerjetek egy Rising Storm-ot! -
#4923 Jaja rengetegszer kitárazok én is,lőnék mint az állat oszt csak kattog Az a dzsungel pálya ahol a japók támadnak nagyon bejön. -
#4922 egyébként csak másfél kört játszottam, de már ennyiből is úgy tűnik, hogy a reload tiszta bugos.
rohadt sokszor elakad az animáció, nem történik semmi, stb. a ro2-ben is előjött néha, de ahhoz képest máris beszorozhatom minimum öttel. -
Solt #4921 Classic szervert akarok feliratok nélkül!!!! :) -
#4920 Sose hallottam még igazán jó hangot a Garandról játékban. Még a reload csakcsak.
-
Gascan #4919 volt egy DH server ahol nem mutatta ki hogy akit lottem meghalt-e vagy sem... nekem ez hianyzik :) -
Elar #4918 Én már találtam 4 olyan realism szervert ahol nincs a honnal lőtt le illetve a ping is 100 alatt van :) -
#4917 hát ennek a garandnak szörnyű a hangja. -
Solt #4916 Kezdenek elkurvulni! Ez felszorzott xp nagyon gáz! No meg nem találni olyan szervert, ahol ne lenne bekapcsolva minden kurva anyja felirat, ki-kit lőtt le, merre menjél, kit hogy hívnak, stb... tiszta bf... :S
Ja, az RS meg egyelőre nem tetszik... -
Elar #4915 Most is felszorzott XP van, sajnos -
#4914 bazmeg, ez mi?!
indítom a steamet, hogy toljak egy kis ro2-t, erre össze lett vonva a rising storm-al a multi, és most tölthetek le 8 gb-ot a fasza netemmel. a single meg külön van. verjem bele -
#4913 a bétában ha megfigyelted, felszorzott xp-t kaptál, nyilván azért, hogy minél több mindent unlockoljál ki a lehető legkevesebb idő alatt
elhúzták a mézesmadzagot...beetetés, hogy többen vegyék
anno a world of tanks bétájánál ugyanez volt a helyzet...csilivili mindent, 2 hét alatt tudtál Királytigrissel rohangálni, majd jött a teljes, és törölték az addigi eredményeket...onnan meg kínkeserves több hónapos XP szedegetés :D -
Elar #4912 Vannak nehéz napok ebben a szarban
Fél órája játszom és szenvedés az egész
Alapvetően mintha erősebb lenne a földhöz szögezés érzése. Alig tudtam fókuszálni a fegyverrel mert állandóan van mellettem lőttek, engem lőttek, gránát robbant, arty stb.
Most a Hanton állandóan a foglalás előtt lőnek le. Folyamatosan ezek az egylövéses találatok puskával, én meg gépfegyverrel kínlódom.
A BAR kritikán aluli. A DH-hoz képest csökkent az ereje, szerintem lassabb is lett. A japán és amcsi géppisztoly meg ezzel párhuzamosan irreálisan erősebb. A Thompson örületesen jó lett.
A japán mesterlövészpuska egyelőre kurva nehéz.
ÉS. A faszért nullázták a Béta eredményeit? -
zmok #4911 Én is beérem a jó öreg forgó-tolózáras fegyverekkel, alig várom a hétvégét!
Persze nem bírok majd magammal, és később úgy is megveszem. -
Elar #4910 Újraindítottam a steamet így már felpörgött 1.5Mre -
#4909 Nekem már lejött. Mitőbb, maxon jött 5mbps :D -
Solt #4908 Nekem már lejött... -
#4907 wtf, erre nem számítottam.. -
Elar #4906 Követelem, hogy ti ne töltsetek!
350 Kb/s a letöltési sebesség a 2Gb helyett
:) -
#4905 Ez tényleg szopatás :D
-
#4904 elég az....
BANZAAAAAI :D
köv hónap elején megveszem :) -
Solt #4903 De g...k! :D -
Gascan #4902 neked is meg lesz a rising storm... mindenki megkapja akinek megvan az RO2.. minden mapot fogsz tudni jatszani csak annyi limittel hogy csak bolt action fegyver lesz szamodra elerheto :D -
#4901 ettől félek én is...:D -
Solt #4900 Maradjunk annyiban, hogy KÉNE tanulnod! :D -
#4899 ne legyen promóció, államvizsgára kell tanulnom, a kettő együtt nem fog menni :D -
Solt #4898 Biztos valami promóció a hétvége erejéig... :) Kíváncsi vagyok... :) -
#4897 húha, zavar van a rendszerben, szedi le nálam is :D