Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Nekem is tetszik a játék, fedezék rendszer, csapatmunka stb.
tetszett hogy a territorysbe tényleg ott a terület az épület és kurvanagy volt és ott védte elötte meg támadta mindenki a csapatból...többszintes raktárépület meg ilyesmi. és ott töltödõtt az ikon ahogy fogalltuk meg minden, kis apróságok de roppant JÓ, ilyeneket kikell figyelni az tuti igy aki elkezdi, hogy tudja mi merre😊 rekacióm: jaaaaa jóóóó ez fasza😊
jkonkrét tdm féleség nincs mi? ergo mindegyik módba van respawn time?! bár annyira ez nem zavart.
+ custom szero is sok van, ami jo mert mégtöbb uj mappot ad igy, de olyanra most ne mcsatlakoztam inkább.
fegyverek kinyitása hogy müködik akkor? illetve ami már megvan azzal se lehet mindig menni, mert gondolom vagyis ha jól láttam ott van a limit hogy hányan vannak épp azon a csapatba?!
T-t nyomva sok mindent megértettem, térképen nagyjabol kiighazodtam, bar nem mind1ik map ugyanolyan jó és azt ami egyik vidiben is van azt pont nem tlaáltam...
orosz rifleval, sikerült szedni jópárat, géppityuval ppsh nem is tudtma ölni, 2x megöltek azt mondom inkabb ott váltok riflera...
snipert hogy tudom megszerezni ?? néztem ott a menübe dolgokat de ott nem írja mikor és hogy lehet unlockolni.
tetszett, a zenék is marhajók...a héten még rme tudom tolni... az a baj amugy, h szinte majdnem LOWEST est van a graf (igyis elég szép) de azért érezni, hogy nem megy simán, játszható, de az fps nem egész jó... 2 magos, 2 v 3gb ram gefos8800gts 512mb...majd lehet teljesen leveszem csutkára (nem az én gépem...ezen el se indulna😞)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem sok, 33-s.
www.smart-bus.hu
A fegyvered milyen szinten van?
Istenmegacsászárajáték!!!😄
Ha jól emlékszem, anno a Bf3-al együtt jelent meg. Akkor Bf3 mellé esett a választás, ideig óráig élveztem, de aztán hamar átment, rohangálós, fraghuntba az egész...:\ Állandóan felbasztam az agyam, nem volt egészséges.
Aztán most jött ez a steames leárazás, egy packban Ro1-2, és Kf. Amúgy eredetileg KF miatt vettem a packot, de még nem sikerült játszanom vele! 😄
Nah, így kell játékot csinálni kérem, még azt is élvezem ha engem lõnek le!😄
Egy 64 fõs szerveren kezdtem, realisticlassik hibrid volt(nem tudom még, mi a kettõ között a különbség) és az valami hihetetlen, mikor társaimmal vállvetve küzdjük elõrébb magunkat, egyre tolódik a front, és lõnek mindenfelõl, küszöl mászol, néha rálõsz valami mozgóra, vagy meghal vagy nem, vagy társad volt vagy nem..😄
Hihetetlenül jó!
Rengeteg kérdésem lenne, szal bele sem kezdenék, hanem itt a steam nickem: Madi92 Ha páran felvennétek, és tolnánk egy-két mecset, akár ts mellett és közben beavatnátok a rejtelmekbe, azt megköszönném! 😛
Az ilyen annyira el tudja venni a kedvem... legalább közölnék mi a baj, hogy, ha valami olyat csinálok ami nem tetszik nekik, akkor legközelebb ne tegyem...
www.smart-bus.hu
Jó a sok játékos, de azért a játékélmény maradjon meg 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Valaki esetleg ts, és game?
Írjon ide, vagy privit, és mehet! 😄
például: tagot felhívom skypeon, bekapcsolja a képernyömegosztást, elinditja a jatekot nézem és közbe még dumálni is lehet😊
egyebkent majd alakul valahogy...
Ulvar: ja simán összelhet hozni a társaságot...hatalmas fun...nagy csaták, igazi warok. Közbe ts-en dumálni vagy ilyesmi azt kész... elég nagy élmény 😉
egyébként nem jatszottam a jatekkal még az tény de annyira nem értem, hogy akik játszottak vele azok mit és miért fikázzák vagy mondják hogy ilyen olyan bajai vannak... igy 1-2 órányi videozás után amit láttam, kb semmi olyan kivetni valot nem láttam, ami szar lenne...na de ez úgyis csak akkor derül ki ha jatszik vele az ember
Én szeretnék egy taktikai csapatot létrehozni, vagy csatlakozni meglévõhöz amint kijön a Rising Storm. Hogy srácokkal szabadidõben megbeszélt idõpontban leülünk és nyomunk pár csatát, amúgy annyira nem jó ismeretlen emberekkel játszani, akiknek fingja nincs agémrõl...Na most megyek is egy csatát hosszú idõ után.
far cry 3 is fos, meg nemtudná úgy, kegyetlen türelmetlen, de ha én szarrajatszottam akkor ugy meg huu jo jatek az is -.-
megy a foci geci online meg a cod2 azt kész -.-
sokat kell szaladni, nagyon reális meg mittudom én, nem igazodott ki a mappon-.-
türelmetlen .... jó mondjuk mar idõsebb korosztályt képvisel, de áh...1 percre nemtudtam kipróbálni...kicist láttam, azt le is szarta.
fia gépén majd megnézzük holnap valszeg, mert most ott is tölti...
meg hiaba mondtam, hogy mondom mit kell keresgélni...száz meg 1 videot mutatok ahol ne migy van, meg fogadjunk ha odaülök 5-10 perc alatt bele is jövök. :/ na mind1
nálam meg nemhiszem, hogy menne...fos alaplapi 256mb-s vga-val (amit azt is a RAMból vesz el)
en sem rajongtam erte, de paran dicsertek es ujra kiprobaltam. szokni kell az biztos, itt aztan vegkepp nincs rohangalas, tenyleg bokortol bokorig kell osonni. ha jo csapat jonn ossze jokat lehet jatszani. nagy palyak vannak, tankok, repulok, aknak, egyedul a fustot hianyolom...meg a tankok sebzese ami RO utan siralmas. ez 1 fajo pont, de ha ilyen utemben fejlesztik, akkor meg barmi lehet belole...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Milyen fázisban van most? closed beta, open beta?
en most a heroes & generalst nyomatom, sokat fejlodott. persze ott is vannak hulyek. dehat hol nincsenek ?! 😊 tegnap 20 lerakott taposoaknabol 17-et sajat ember robbantott, pedig messzirol latjak hogy hova van rakva.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
fel sem tûnik, hogy nyomni kellene a cap-et ezerrel, ahelyett h campel egy helyben az ember. Persze nem vagyok mérges emiatt, én is valami ilyesmi lehettem anno, szóval csak mosolygok 😊
Most is a Winterwald, amit totál nem lehet hozni recon meg arty nélkül...szegény commanderünk, azt sem tudta, mit kellene csinálnia, se õ maga, se a sl-ek még csak arty koordiniákat sem adtak, persze ki is nyaltunk németként szépen 😊
Köv körben megkértem, hogy adja ide nekem a commander posztot, és egyelõre inkább vmi egyszerû kaszttal próbálkozzon.
Persze, bucira vertük így már az ellent....😊
A mai nap fénypontja egyelõre még az a kérdés volt, ahol szegény srác megkérdezte, melyikkel kell felvenni a fegyvert 😄
már várom hogy holnap/vagyis ma kirpóbálhassam. eddig eszméletlenül tetszik. Elég sok videót néztem végig és hihetetlen mennyire hangulatos, pont amire vágyna az ember azt adja...lehet kár hogy eddig annyira nem hallottam róla (bár foszlányok rémlenek...) 1-2 hete Ryan közlegeny megmentéséböl néztünk egy jelenetet igy többen - egy klánból és szerintem zseniális elképzeleiseim lennének...álmodoztam, hogy milyen játékokat is lehet itt csinálni.
Aztán tegnap késõ este valahogy ráakattam erre és elkezdtem vidiket nézni róla...pont láttam is vmi hírt hogy valamikor már volt ingyenes...aztán ma ismerõsnek mutogattam, meg mondom keressünk már rá hátha ingyenes ez még vagy mi. És hát telibetrafáltam😊 (ráadásul steamet is akkor csinaltunk elöször aztán majd 1 óra volt mire feltudtuk tenni, mert bugos volt az updatelése és hát elég genyó kis progi biz. értelemben a steam, de ismerösnek is volt türelme, bár kicsit gyözködtem)
Sajna a hosszadalmas letöltés miatt nem tudtuk még most ma(tegnap) megnézni... a poén az, hogy épp jöttem volna már haza, mikor na jólvan gyerünk, mondom megveszem, kifizetem steamen, épp nálam volt a kártya ugye...
Ha jól láttam szerencsémre elég sokan tolják még és sok új videót tettek utubera is, MA és az elmúlt napokban, köztük 2 magyar is van.
Elég sokan kipróbálják most úgyérzem😊
Valahol írták hogy nehéz?! Vidik alapján annyira nemtünik annak... max az irányítás, meg 1-2 dolog megszokása jelenthet minimalis problémát nem ?
+ro.hu-n ott van hogy van magyar szerver is...de ha jol latom már nem él ?!
+ a RisingStorm ááááá már most milyen istenesen néz ki😊 a topik alján belinkelt kép is magáért beszél kb.
Na szoval rem. befog jönni, fõleg ismerösnek is, merthát nála tolnánk + ha úgy alakul magyarokkal is jólenne így összejönni vagy vmi ^^
üdv
ja meg a Soldier of fortune 😊