5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
schossow #4976 Majd kapunk új járműveket RoHoS-ba. Csak a scriptelés macerás. Legalább is ezt mondják. Ezeket is modderek készítik, lassan a TWI-t már ők viszik a hátukon.
RS-ben befizetnék egy Sherman vs Type 95 Ha-Go csatára :D Problémás lenne, mert a japán harckocsik nem igazán voltak ellenfelei az amcsi gépeknek. -
#4975 Járműveket szerintem a rising storm-hoz ne várjatok, a mostani pályákon nem is nagyon lehetne. Viszont az alap RO2-höz már régóta dolgoznak német oldalon hernyótalpas páncélautókon, oroszok meg tán kapnak majd tankot is. -
#4974 Csak papír+műanyag jól gondold meg megéri-e a felárat :) Egyszer megnézed a kézikönyvet utána meg ott porosodhat.. -
#4973 Uhh de fasza lenne.Ez az egy amit hiányolok az új részekből -
#4972 én bizony adtam (adok, kedden kapom kézhez), mert úgy gondoltam, hogy ez egy olyan különlegesség, ami nem elég, ha csak virtuálisan az enyém, hanem igenis szeretném a polcon tudni. aki látta a The Pacific-et, és a Red Orchestra 2-vel is baráti viszonyt ápol, annak ez maga a megtestesült tökély. biztos bennem van a hiba... -
Elar #4971 Köszönjük -
#4970 Egy forintot nem adnék érte. Ha tehetném még a Steam accountomról is töröltetném a játékot. -
Scharnhorst #4969 valaki most kis játék TS-sel esetleg egybekötve?
TS cím: 78.46.39.42
szoba (ideiglenes): Scharnhorst87
jelszó: pacific -
#4968 én se értem miért csak így tudok steamen játszani, de ha ez kell neki hozzá ám legyen ;)
valamit feltepít ami nincs friss op.rendszeren nekem. -
#4967 hat nekem ilyen hulyesegekre meg nem volt szuksegem :) -
#4966 meg van a hiba oka.
eszembe jutott, hogy régen ugyanígy szívtam a Dirt3 kapcsán és ez segített. Most is. -
#4965 és hiába állítom nem talál 1db szervert sem.. -
#4964 jaja.
csak tesztelés miatt akarom a játékot kipróbálni erre leszed vagy 18GB valamit és nem tudok játszani vele. :)
-
#4963 a rising storm a tavolkeleti kiegeszito. eleg hulyen oldottak meg a szerverkereset, mert alapbol a rising storm-ra keres, de a filternel at tudod allitani HOS-ra.
-
#4962 új konfig miatt felraktam a RO2-t vagy 1 év kihagyás után.
miről maradtam le? mi ez a rising storm? és az alap játékkal szervert miért is nem talál a kereső? Más kérdésem nincs :) -
#4961 Rising Storm - 4990ft - cdgalaxis -
#4960 109.70.149.99:7777 nézd meg ezt légy szíves. :D -
Solt #4959 Melyik szerver??? Ott a helyem... -
#4958 Feliratok.. nálam pont az van, hogy senki feje fölött nincs semmi .. havert is nagy nehezen találom meg a sok jenki kutya között .. -
Solt #4957 Passz Uram... a bekerülő járművek helyett egyelőre jobban örülnék, ha a feliratok tűnnének el... :) -
By the way.. lehet tudni milyen járművek kerülnek be a játékba? Gondolom M4 Shermann, M3 Stuart.. -
Solt #4955 Banzaaaaaaaaaaaaaaiiiiiii... mocsok rágógumis evolúciós zsákutca! :DDD -
#4954 Engem az tud kikészíteni, mikor sunyulok és harakirit tolnak a japók .. -
Solt #4953 -
#4952 Amcsival kell játszani father!! Nem holmi japánokkal .. :DD -
Solt #4951 Összességében tetszik, de a lángszórózás kiborít... No meg az, hogy még classic szervereken is feliratok vannak a játékosok feje felett... ez nekem ultra gagyi! :S -
Gascan #4950 hogy tetszik igy par ora jatek utan a Rising Storm? -
Solt #4949 Itt meg tudjuk beszélni, csak TS kéne majd... -
McCartman #4948 ++ -
McCartman #4947 Ismerős, több ezer pont landolt a kukában egy utolsó percekbeli TKval. -
Scharnhorst #4946 Van olyan akkor aki játszana társaságban TS-el? Fel kellene venni egymást steamen vagy bármilyen más egyéb helyen, hogy megbeszélhető legyen a dolog. -
Eftörsokk #4945 áhá! :) köszi az infót :) -
#4944 De, játszhatsz vele.. csak nem kapsz xp-t meg nem fejlődsz míg meg nem veszed a kieget.. :-) -
Solt #4943 Nála érdeklődj. Megbízható és jó árai vannak. Én most nem tőle vettem, mert a hétvégét nem akartam kivárni... :)) -
Eftörsokk #4942 ömm, ro2 steamen miért frissít 8 gigát ha nekem nincs meg a rising storm ? :P gondolom nem vágták hozzám ingyen :) -
Solt #4941 Csak rohangálnak mint pók a falon és folyamatosan nyomják... még célozni sem kell... rettenetesen irritáló...
Lassan tényleg jó lenne közösen játszani egyet TS-l... -
#4940 Hol a legolcsóbb jelenleg a Rising Strom? Kulcs is jó .. -
Scharnhorst #4939 Szerintem nincs olyan ember aki japán oldalon játszik, hogy ne utálná a lángszórót. A legidegesítőbb (szerintem no skill) fegyver az egész játékban.
Szokott összejönni társaság néha egy közös játékra? Néha már uncsi random emberekkel szenvedni. -
Solt #4938 Ez a lángszórózás mattolja az idegrendszerem... -
Solt #4937 Hát Urak, olyan történt én sem hittem el... bejött a tankkal az okos a romok közé, és gondolom elakadt. Néztem mit szerencsétlenkedik, erre egyszer csak nyílik a teteje, és kidugja a fejét... puff, kiszedtem. Na mondom most mi lesz... erre nyílik az elején is a nyílás, puff azt is kiszedtem!! :D Ott ketyegett a ruszki tank üresen!! :DD