235
District 9
-
#35 egy biztos, reklámozni kurvajól lehet :)
-
n3whous3 #34 fú nagyon várom, remélem végre túllépnek a kliséken egy kicsit, nagyon rég láttam jó sci-fi-t :C -
#33 A bemutató alapján izgalmas/érdekes lesz. Remélem nem csak annyi az össz akció mint amennyi a bemutatóban volt. Illetve hogy azért kiderül egy s más ezekről az "izékről". -
#32 yt
-
#31 beszartam, nagy film lesz, remélem lesz vagy 6 órás :D -
#30 szívesen ;) -
Inquisitor #29 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=UdmuHvSpFKI]District 9 - HD TV Spot #1: Level 5 Alert![/URL]
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=UL4uVnF27VY]District 9 - HD TV Spot #2: MNU Message[/URL] -
Inquisitor #28 FF3.5 alól is megy, csak lasabban tölti be a HD verziót valamiért, és ott is kilóghat a széle ... de az nem hiba. -
Inquisitor #27 Opera 10 alól mind a három megy. Annyi, hogy 1080p-nél ha kisebb a felbontása a desktopodnak, akkor kilóg a két széle. IE8 alól is megy. -
#26 Nálam nincs gond, firefox, mondjuk csak 480-at próbáltam -
Nagydög #25 Valakinek mukodik, mert nemkem minden browsert osszeboritott eddig? -
Inquisitor #24 Copy pastolom másik fórumról Progabe nick nevű jómunkásember által szerzett kellemetes linkeket:
Theatrical District 9 trailer - 480p
Theatrical District 9 trailer - 720p
Theatrical District 9 trailer - 1080p
Az utolsó harmadban tessék kapaszkodni :) -
#23 honlap -
#22 kitakarva rejtélyesebb volt :D -
Inquisitor #21 Az eredeti első trailer ... az informátor arca látszik, mondandója pedig feliratozva vagyon :) -
EK1TEP #20 Ez dúrva -
danielboy1000 #19 ferencváááááros,óóó ferencváááááááááárooooos..ja ez nem az a tápig? :D -
#18 Váhá! Ez nagy! :) -
#17 Érdekes film lehet! Kiváncsian várom -
#16 Ez adta az alapötletet a filmhez. Ez baromi érdekes. Végre egy olyan ufós film, ami nem arról szól hogy jönnek és gonoszak és ölnek meg támadnak, hanem arról hogy ők csak békésen idejönnének csak rohadtul nem bírják ki itt. -
n3whous3 #15 nekem is rémlik valami -
Inquisitor #14 9/10, de engem is kivágott, hogy hülye vagyok hozzá. Megjegyzem legalább egy olyan kérdés volt amihez egyik válasz sem volt jó :) -
n3whous3 #13 hm 8/10, mekkora lol az utolsó, kedvem nem volt belenézni XD -
Inquisitor #12 Álláshírdetés ...
Matematikai továbbképzés -
Inquisitor #11 Nem kell mindent elhinni, ez csak félrevezetés! :D
http://www.mnuspreadslies.com/ -
n3whous3 #10 raj -
#9 sztem már lebuktatták :D
találtam posztert:
-
Inquisitor #8 Csak nem képzeled, hogy az informátort hagyjuk lebukni? :D -
#7 tyűűűű. -
#6 ááá végre vmi jónak tűnő ufos :D kár h kitakarták annak az izénak a fejét :) -
EK1TEP #5
Jóféle! -
Inquisitor #4 Lol. Most látom kimaradt egy fél mondat, ami a film címét is tartalmazta volna. Most már így marad :) -
Inquisitor #3 Direkt linkek az első trailerhez, azoknak akik szeretnek trailert letöltögetni -
karajjj #2 na ez megvett kilóra :D -
Inquisitor #1 Kijött az első Trailer a Peter Jackson producer és Neill Blomkamp rendező(?) közöss Sci-Fi-je, ami egyes infók szerint Augusztus közepén vagy végén lesz látható a mozikban.
Egérmozis trailer, és rövid leírás a filmről.
Mindenféle méretű HD Trailer az Apple oldalán ...
Az eleje becsapós, tessék szépen végignézni. :)