District 9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
De azóta szépen lanyhult az érdeklõés irántuk hiszen nem voltak magasrendû bölcs faj + világbékét hozó jóságos idegenek, hanem egy halom sz**ros seggû éhezõ menekült akik ( a vezér nélkül ) semmire sem voltak képesek egyedül.
Lerohanni meg minek amikor az MNU -n mindent beszerez ami csak kell...
A technológia meg igazán fontos de sajna nagyban lerontja az értékét hogy csak az idegenek tuják használni. Bár semmibe sem került volna pár raklapnyi macskakajáért felbérelni pár alient segítõnek/zsoldosnak/kutatási anyagnak.
Légy olyan kedves, és homályosíts fel minket, melyik Arab-félszigeti országot is rohanta le az USA. Segítek: egyiket sem. Nézz meg egy térképet...
Johannesburgot pont másfél nap alat rohanná le az új technológia miatt...
Minek kell lerohanni? A rendezõ ezt a problémát az MNU-val oldotta meg, amely egy globális nagyvállalat.
Ha a (rossz) példádat végiggondolod, az Iraki olajat sem maga az amerikai állam termeli ki magának...
vagy irtózatos forgalmú zarándokhely lenne J-Burgból állandó nyilvánosság mellett...
A megérkezéskor volt ilyen. De azóta eltelt jó sok év, és az idegenek se nem hoztak megváltást, se világbékét, hanem csak egy rakás éhezõ, elállatiasodott ronda rákszerû lényt.
Szerintem ez nagyon is eltalált dolog, amire te gondolsz, az a 'V' TV sorozat... De ott mennyire másképpen néznek ki, és másképpen viselkednek az idegenek. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Gondoljatok csak bele hogy az U.S.A. 800-1000 milliárdnyi olajért képes elfoglalni a fél Arab-félszigetet, Johannesburgot pont másfél nap alat rohanná le az új technológia miatt...vagy irtózatos forgalmú zarándokhely lenne J-Burgból állandó nyilvánosság mellett...stb, stb
Ez pont az amire a rendezõ épít, nem reális de elgondolkodtató sztori...ami végeláthatatlan vitákra ad okot.<#alien>#alien>
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
ez így kb. resident evil ötvözve az ET-vel"
Ha ez jött le ebbõl a filmbõl Neked, akkor tényleg fölösleges volt megnézned...
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
És egy darab trailer sincs az egész neten róla? Ellenben ilyen címmel találtam egy kalap házi készítésû, meg ZS kategóriás amcsi szemetet. Mert persze ez a Spoon ez Afrikában játszódó afrikai film 😄
Rendezõ, író és társproducer volt benne. o-:
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Wikus és a többi színész zseniális, a rendezés, sztorivezetés, dramaturgia, technika, minden 100%-os.
Szomorú hogy sokan nem értik a film szatíra jellegét...
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Érdekes, hogy ez nagyon sokaknak nem jött át...
Persze azért mégsem fenekestül, mert a District 9 sokban hasonlít Barry B. Longyear klasszikusából készült 1985-ös Enemy Mine-ra az egyik nagy kedvencemre, vagy az E.T-re.
Már ami az intergalaktikus találkozást az egyén, és a közösség ellentétbõl fakadó determinált konfliktust illeti.
Még soha, senkinek nem sikerült a jelen minden problémáját metaforikusan úgy összesûríteni, ahogy ezt Neill Blomkampnak.
Még soha senki nem tudott ennyi mûfaji elemet észrevétlenül egymásba gyúrni .
Még a vége is olyan, ami után az ember csak kalapot tud emelni.
Vajon mikor leszünk méltók arra, hogy csatlakozzunk az Univerzum milliónyi fajának közösségébe ?
Meg tudjuk e valaha egyáltalán oldani azt a rengeteg problémát, amit saját magunk, saját bolygónkon okozunk ?
Jobb lesz, ha elfogadjuk, meg kell változnunk !
1.Ízekre akarták szedni az egész kolóniát,ha kell, hogy tanulmányozzák õket, fegyvereiket. Gondolom féltek is tõle, hogy mi lesz , ha ezek hazajutnak és az ottani haverokkal térnek vissza pár új népírtóval.Egyszóval üzlet.
2.Valószínûleg az üzemanyaguk tartalmazza a dns-üket.
3. Lásd, 1.pont
PSN ID.: Beegabor
1: És ez a legegyértelmûbb, legsznagyobb hiba volt az egész filmben szerintem: Alapvetõen ugye mi nem akartuk õket itt elszállásolni, amazok meg haza akartak menni. Mi a rák faszáért nem szólt a fõrák istenbarma valakinek, hogy hé köcsögök, összetákoltam a hajót, hazamennénk.
2: A hengerben valamiféle üzemanyag volt. Mi a pöcstõl fertõzõdött meg az a szerencsétlen?
3: A végén amikor szállt fel már a kabin a rákkal, miért akarta lelõni a katona rakétavetõvel? A nehogymáhazamennyetekköcsögök alapelv érvényesítésével?
És most ezek csak azok, amik hirtelen eszembe jutnak, de többször volt kínos érzésem a film közben.
Számos sebbõl vérzik tehát szerintem a film, de az minden esetre jó pont, hogy nem a hagyományos jönnekazufók szétrúgják a seggüket az amcsik megközelítést láttuk.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Bár az oxigénkivonási technikáját azt úgy tûnik nem felejti el mert alkalmazta az idegen tojásokon.
Thrash \'Till Death
Ezt az is jól mutaja hogy ilyen fegyverekkel olyan életteret és ott harcolhattak volna ki magunknak amilyet akartak erre de ehelyett inkább ott rohadtak a telepen ahol hagyták hogy mindenféle banda terrorizálja õket + macskakajáért adtak el mechákat amiért sztem minden katonai kutatóintézet alsó hangon is milliárdokat fizetne.
Tényleg az utóbbi évek legjobb sci-fi je, az egyetlen bakija talán az volt, mint a Benjamin Buttonnek...hogy sokszor bevillan az ember agyában, hogy "ez olyan mint a ..."
Remélem lesz folytatása...1db folytatása
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
A filmben említették, hogy mivel nincs ott a vezér prawn (mint a királynõ a hangyáknál), és így nincs aki irányítsa õket, nem képesek önnálóan nagyobb dolgokat végigvinni, vagy önmagukat komolyabban ellátni... tehát olyanok, mint a sima dolgozó hangyák.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Én úgy gondolom (de nem vagyok politikus), hogy ha segítettek volna nekik (akárcsak hazajutni) az egy gyümölcsözõ kapcsolat lehetett volna két fejlett faj között.
Az eltartással kapcsolatban, meg arra gondoltam, hogy most csak magyarországon hány ingyenéllõ, senkiházit tartunk el? Szerintem többet mint amennyien ezek az idegenek voltak. És itt több országnak is érdemes lett volna egymás fellüllicitálni, hogy megkaparinthasa az idegeneket a cuccaikkal.
Ha tényleg mást nem akkor túrista látványosságnak sem lettek volna utolsók (piramisokhoz is járnak emberek, pedig párezer éve itt vannak és nem is idegenek építették (vagy mégis?).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
eltartani az idegeneket? ember módjára bánni velük? ember emberrel is kutya módjára bánik! jelenleg is vannak pont ilyen gettók, pont így le vannak szarva
gondolj bele! idejön valami idegen faj, sokan meg egybõl a kezüket tartanák, hogy ugyan tartsuk már õket jó létben! sok politikus egybõl visszakozna, mondván elõször az emberekkel kéne foglalkozni
számomra az kérdés az, hogy mégis hogy jutottak erre a szintre? sokkal fejlettebbek, tulajdonképpen ezzel az egy hajóval leigázhatták volna európát, mégsem tettek semmit
vizsgálni meg vizsgálták a technológiát. gondolom az idegenek nem akartak együttmûködni ezen a téren
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
alapból úgy kezdtem nézni, és még azt is beleképzeltem, hogy az alienek
megfelethethetõek a harmadik világ nyomortelepeinek lakóival,
velük is kb. így bánik a civilizált nyugat. aztán a faszt, ez csak
egy akciófilm némi íti beütéssel..
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Majd a Red-ligh District 9-ban biztos benne lesz a bõvebb magyarázat<#idiota>#idiota>