235
District 9
-
#115 Az a pali zseniálisan jól játszott szerintem. Egy totál hihető és szerethető karakter. Nem volt vele semmi gond én még Oscar-t is adnék neki minden szívbaj nélkülXD -
RockNail #114 Az a rikacsolas meg nyelvtores amit a pali levag... na amiatt -3 pont.. Nulla a szineszi teljesitmeny, ezenkivul bizonytalan alapokon nyugszik az egesz film, nem lett rendesen felvezetve... mar 25p- nel raneztem az orara, h miota megy... nalam max 10/7, de csak a latvany miatt... -
#113 szerintem kurvajó volt. idén tán a legjobb...
csak az nem tetszett, h nem sok minden derült ki, pl h miért is ragadtak itt a garnélák. meg mondjuk egy nagykövetük v vmi vezetőjük lehetett volna
remélem lesz egy 2x ilyen hosszú dir cut :) -
#112 Akörül lehet, azért talán egy 7 -est is megérdemel. -
#111 Meglestem én is e filmet.Vegyesek az érzéseim,mert az eleje érdekes,aztán valahogy formálódott bennem hogy ez alapjában véve egy gyenge film,teljesen középszerű,bár érdekes volt ahogy bemutatta az idegenek gettósítását.Majd végefelé mozgalmasabb lett,és már szurkoltam hogy nah sikerüljön az akció.:-) a Főszereplő csávó kicsit idegesített,főleg az első felében,de aztán már felismerte a szitut,és elfogadta sorsát.Kicsit ez a dokumentalista feeling anynira nemjött be,kameramozgások satöbbi,de nézhető.
Így itthoni megnézésre okés,de azért moziban ezt kihagytam volna,a nagy hype ellenére.
Azért ez nem 10/10-es nálam,úgy kb max 6-ost adok rá. -
#110 LOL ez mi volt? Annyira vártam hogy valami atomüber jó film lesz erre ez van :(
-
#109 2 cd-s verzióhoz van felirat? -
knightbali #108 na ez engem is érdekelne -
EK1TEP #107 És úgy nagyjából össze tudod foglalni hogy mi is az a háttértörténet mert én semmit nem tudok angolul, nem értek semmit belőle! -
Inquisitor #106 Az io9.com oldalon volt egy hosszú interjuhé a rendezővel, ahol elmondta a lények háttértörténetét, de az (sajnos) a filmben nem szerepel vagy nem elég részletesen. -
EK1TEP #105 Na megnéztem!(magyar felirattal)
Szerintem teljesen jó film volt kb ilyesmit vártam!
Kicsit érdekesnek tartottam hogy egy ilyen jó technikával felszerelt idegen faj így elbutuljon... -
#104 Ezis egy vélemény...
Csak77: Az orosz verzióhoz volt orosz felirat a filmen mikor a szöcskék kerregtek-csattogtak. Az R5-höz nincs semmi, csak ha letöltöd hozzá a felirat fájlt. Teccik érteni? -
#103 hát megvolt a film, gyerekek ez 5/10 től nem ér többet....
csalódás, pedig azt hittem jó.. az első 5 percig... hányinger forgatókönyv, unalmas sztori, nulla alakítások.. -
Csak77 #102 "Főleg hogy az R5-ben nem feliratozzák az idegenek nyelvét.."
Dehogynem, nagyon szuper, teljes angol felirat van az egész filmhez! -
#101 "angolul csak tudok de idegenül még elég keveset"
LOOOOOOOOOOOOOL -
#100 Egyébként szerda-csütörtök környékére várható a hun felirat, de a helyedbe én nem hagyatkoznék a fordítóprogramokra mert néha iszonyatos blődségekké fordítják az angol szöveget. Ebben a filmben ráadásul inkább a szleng angol volt jellemző. -
#99 A felirat angol volt de ígyis totál értettem mindent. Néha azt volt nehéz kihámozni hogy melyik sort mondja az ember és melyiket az alien mert gyakran mindketten nyomatták a szöveget. -
EK1TEP #98 én sajnos így sem nézem meg mert nem fogom érteni!
Nincs valami maszek fordító progi amivel feliratot lehet fordítani? -
#97 Nah... akkor lehet nekiesek nézni... Köszi! -
#96 devise releashez jár az élien felirat is
http://www.rlslog.net/district-9-r5-line-xvid-1000th-rls-devise/ -
#95 Jaja... most nézhetem a Jóbarátok 4. évadját végig. -
EK1TEP #94 Pedig jó program lett volna a délutánra... -
#93 Főleg hogy az R5-ben nem feliratozzák az idegenek nyelvét... angolul csak tudok de idegenül még elég keveset. -
EK1TEP #92 Angolul nézted?
Jó lenne már hozzá felirat mert már megvan de angolul nem nagyon tudok, bízom a filmben ezért csak magyarul akarom megnézni hogy értsem is!! -
#91 Ez számomra az év legjobb filmje díj győztese lett. Abszolút 10/10. A végén bizonyos szálak elég nyitottak maradtak így csak remélni tudom hogy pár év múlva a kedves rendező és producer megörvendezteti a közönséget egy District 10-el. Mert ez a film egy ugyan ilyen minőségi folytatásért kiált. -
Csak77 #90 Viszlát 3 év múlva... ;) -
#89 feliratok mikorra várható?????? -
ezek után várjon az ember 24-ig? általában türelmesen várok akár HD-ig, de ez szerintem most nem fog menni :) -
Petike125 #87 District 9 R5 LiNE XviD 1000th RLS-DEViSE
;) -
Inquisitor #86 A plakát majd' egy hete volt hírben máshol, a dátumot meg kb. 4-5 hete írták még itt SG-n is. De örülünk neki. :) -
#85 végre magyar plakát és dátum, szept. 24-én premier! jah és a cím maradt District 9, ennek külön örülök h nem találtak ki vmi fos "kilencdikUFOkerület" hángérien címet!
-
Inquisitor #84 És ami még nem rossz, hogy első két nap visszajött az ára, és az is, hogy a "kicsi" költségvetés miatt megengedhették maguknak a korhatáros filmet ... így a harci részek jó mocskosak lehettek. Nem ám PG13-as "bekapott 60 golyót, de még csep vér sincsen" ... :D -
#83 jaaah :D
amúgy azt vágjátok h a film mindössze 30 millából készült?? az azér nem rossz! -
#82 Ez egy rövidfilm még 2005-ből. Peter Jackson felfigyelt rá és rendes filmet akart belőle csinálni, ezért meg is kérte a rendezőjét,Neill Blomkamp-ot, hogy csinálja má meg XD -
#81 de ez micsoda? vmi spot??? -
#80 EZ ugye tiszta, hogy ez az alapja a filmnek, volt is már linkelve a topikban, de amit csak most vettem észre, 3:15 -nél a mostani főszereplő csávó is szerepel :) -
Freeeee #79 +1 -
Inquisitor #78 "Lehet, hogy USA-ban nézte a moziban :)"
Nemcsak USA-ban volt múlt heti bemutatója ... különben nem lenne orosz kamerás "ingyenverzió". Csak mi vagyunk olyan szerencsések, hogy vagy 5 héttel késöbb nézhetjük meg. :P -
#77 Megmondom őszintén, hogy nem is képminőség az ami igazán irritál, hanem a borzalmas hang. Egyszerűen elbassza az élményt (számomra). Azt szeretem, ha szép tisztán szól minden, és kellemesen bizserget a mély. Nem HD-t akarok, szarok az csillióxtrilliós felbontásra, nekem bőven elég egy sima DVD rip minőség, csak a hang legyen rendben :)
A VHS-es korszak más téma, amikor nem volt alternatíva, nyilván jó volt az is.. De ha az embernek van valami minimális igényszintje, és nem kell éveket várni, akkor miért ne? Másrészt ami érdekel, arra úgyis elmegyek moziba, így értelmét veszti az egész vita.. :) Itt mifelénk vidéken úgysem jellemző a teltházas vetítés, ez a film meg a minimális marketing miatt szerintem úgyis elkerüli a mainstream mozibajárók figyelmét.. -
#76 de akkor 5 évet kellett várni, hogy láthassukk jó minőségben a filmet :)
most meg (ha DVD-re, BR-re vár valaki), akkor is csak 4-5 hónapot. nagyon sok filmrendező keresztbeszarja a warezt, viszont a kamerás felvételek miatt ölni tudna. ha már valaki nem fizet azért, hogy megnézze a filmjét, legalább annyit megtehetne, hogy normális minőségben teszi meg. én egyszerű igénytelenségnek tartom, ha valaki ilyeneket néz. nem, nem azt mondom, hogy alles cuzammen igénytelen ember az illető, csak ebben a dologban az. ez olyan, mintha a Mona Lisáról úgy alkotna valaki véleményt, hogy egy félig elégett fényképről látná a művet