District 9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Másik mód: ugyan az legyen a felirat fájl neve is mint a film fájlé!l District9.avi - District9.str
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Más. A fõszereplõ (aki sokak szerint béna volt a filmben mint színész, bár szerintem meg nem) megkapta az A-Team (gy.k. "Szupercsapat") moziverziójában a dilis Murdock szerepét. Ezek szerint nem rossz ugródeszka neki a film, meg remélem Blomkampnek sem.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem. Az a dúrva, hogy emberek emberekkel bántak így vagy rosszabbúl. 😞
Elég szomorkás, de szól valamirõl 😄
Elég durva, hogy az emberi faj mennyire hülye, ahogy a filmben az idegenekkel bántak 😞 És még mi tartjuk magunkat intelligens fajnak 😄
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Aki szerint EZ itt picit is hasonlít a garnélára az tegye fel a kezét ...
A rovar egyébként arrafelé ahol honos a csótányhoz hasonló közszeretetnek örvend.
mindenesetre én jól szórakoztam, nem bánom a rá szánt 2 órát 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
PSN ID.: Beegabor
csak az nem tetszett, h nem sok minden derült ki, pl h miért is ragadtak itt a garnélák. meg mondjuk egy nagykövetük v vmi vezetõjük lehetett volna
remélem lesz egy 2x ilyen hosszú dir cut 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Így itthoni megnézésre okés,de azért moziban ezt kihagytam volna,a nagy hype ellenére.
Azért ez nem 10/10-es nálam,úgy kb max 6-ost adok rá.
Go Jeff Go!!!!
Next PC upgrade: 2022
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szerintem teljesen jó film volt kb ilyesmit vártam!<#eljen>#eljen>
Kicsit érdekesnek tartottam hogy egy ilyen jó technikával felszerelt idegen faj így elbutuljon...
Csak77: Az orosz verzióhoz volt orosz felirat a filmen mikor a szöcskék kerregtek-csattogtak. Az R5-höz nincs semmi, csak ha letöltöd hozzá a felirat fájlt. Teccik érteni?
csalódás, pedig azt hittem jó.. az elsõ 5 percig... hányinger forgatókönyv, unalmas sztori, nulla alakítások..
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Dehogynem, nagyon szuper, teljes angol felirat van az egész filmhez!
LOOOOOOOOOOOOOL <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#idiota>#idiota>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Nincs valami maszek fordító progi amivel feliratot lehet fordítani?
http://www.rlslog.net/district-9-r5-line-xvid-1000th-rls-devise/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jó lenne már hozzá felirat mert már megvan de angolul nem nagyon tudok, bízom a filmben ezért csak magyarul akarom megnézni hogy értsem is!!
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
http://rapidshare.com/files/275652630/devise-district9.sample.avi
ezek után várjon az ember 24-ig? általában türelmesen várok akár HD-ig, de ez szerintem most nem fog menni 😊
😉