35802
-
#6301 ez való nektek -
n3whous3 #6300 háhá meg van ami nekem kell :DD:DD: -
n3whous3 #6299 Nincs, de csináljak? :DDDD -
#6298 van Obamás is...
:DDDDddddd -
geo91 #6297 köszi, be is állítottam -
#6296 MSZMP-s nincsen?? :)))) -
Cat 02 #6295 off geo neked való, personas főoldalán volt :o -
#6294 ja,a ventillátor szabályzással van gond
fail -
#6293 Medievaldragon jelenti, hogy valamit nagyon csúnyán elszúrtak a legújabb NVIDIA driverben. A hírek szerint a legújabb verziószámú csomag feltelepítése után egyes gépekben gyakorlatilag megsült a videókártya! (link)
-
Pio #6292 Bahh, ezek látták előre, hogy a méretnövekedésé a jövő!
-
#6291 de rég láttam már :D BANG...
-
Pio #6290 -
Cat 02 #6289 -
#6288 szupercsapatot kihagytad :D
#6280: nah erre én is kiváncsi lennék :D olyan mintha a bill és a képernyö összecsukásakor vmi ott maradt volna :) -
#6287 Már megint ezek a furmányos kérdések :] -
geo91 #6286
-
geo91 #6285 kicsit piros, kicsit kényelmetlen, de a mienk. :) -
#6284 ez eléggé kényelmetlen lehet -
geo91 #6283 magyaros egér
-
#6282 kiment az áram, 'szt gyertyafénynél netezett... -
geo91 #6281 azért kíváncsi lennék ezt hogy hozta össze az illető... :DD -
#6280 Na ON:
-
geo91 #6279 természetesen vicceltem. :)
a 80-as éveket meg én is visszasírom, épp azért mert nem éltem benne. :D
magnum, macgyver, knight rider... -
#6278 Ha nagyon akarod tudni: nem.
De szerintem kurvára nem ide való a politika, nem vagyok kiváncsi senkinek a "hitvallására, színére".
Másrészt meg ha ezt vonod le ebből akkor félrelősz, olvasd el még egyszer, amiket írtam. NEM a politikai rendszer / társadalmi rend visszasírása volt, hanem a technológiai korszaké, a KOR hangulatáé. Ez már történelem.. ha akarjuk ha nem.
Senki nem lesz már fiatalabb.. és 10 év nem nagy idő ám, hidd el nekem, hamar itt lesz és TE fogsz azon csodálkozni hogy a fiatalok az SG-n nem ismerik a merevlemezt, az LCD monitort, a CD-t, a katódsugárcsöves TV-t, vagy a nyomógombos telefonokat.... esetleg a Magyar Forint fogalmát.... ennyi...
majd meglátod... :)))
jó retrózást majd... :) -
geo91 #6277 no elég a nosztalgiából, kivéve ha pc-vel kapcsolatos. :) -
#6276 "de akkor más volt valami, nyugodtabb" Ugyan nem éltem abban a korban, de az én gyerekkoromra is kb ez volt igaz. :) ~90es évek -
#6275 Tökéletesen egyetértek veled! Annó ritkábban változott ennyit a világ, mint manapság. De jó is volt... -
geo91 #6274 azért remélem nem vagy mszp szavazó. -
#6273 ez a szomorú hogy olyan dolgok is elvesznek a 70-80-as évekből amit Ti már nem fogtok megtapasztalni (nem felülről beszélek félre ne érts, én őszintén sajnálom) mert voltak olyan dolgok amik könnyeket csalnak a szemembe és mosolyt az arcomra.. jó volt átélni, valahogy MÁS volt akkor élni.. persze megvolt a politikai rendszer meg a nélkülözés meg nem volt net, és nagyon "analógos" volt minden, de volt valami kozmikus "jelen"érzés valami különös és fájdalmas realitás.. amit most nem érzek. Most minden mozgásban van. Nincs nyugvópont. 2 napra nem kapcsolom be a TV-t és már más a világ...
Jobban élek most és több a lehetőségem, van net, PDA, laptop, CD, digitális fényképezőgépek, profi filmtechnika, brutális áruválaszték és kereskedelmi lehetőségek, reform és bio élelmiszerek meg csomó minden :) de akkor más volt valami, nyugodtabb, állandóbb. Vagy csak én éltem meg így. Vagy csak szentimentális barom vagyok.
Na csak kiszakadt belőlem, elnézést érte... nagyon off.
Mindegy van 4magos processzorunk, organikus Led-TV-nk, mangánk, WoW-unk, meg forcsenünk úgyhogy a kenyér és a cirkusz biztosított... :))
[:cinikus volt]
-
geo91 #6272 :DDDDDDDD
-
geo91 #6271 én csak turbo rágóra emlékszem... az én gyerekkoromban már csak az volt. -
#6270 :)
retro
Én ilyenekre emlékszem:
TURBO rágó (autók, klasszikus íz, alapmű)
BOMBIBOM (repülök vagy mi, de gecijó dinnyés ízzel, nagy bumszli dizájn, olcsó)
LASER rágó (katonai cuccok, kibaszott profi és szép fotók, ez volt a legkomolyabb rágó, gyüjtöttük mint a szart)
DONALD rágó: klasszikus kid-gum, bájos, aranyos kis képsorok
Garfield: nem emlékszem sajnos
Batman: erre se
Knight Rider: valami hosszúkás matricákkal, Májkel Nájtról és KIT-ről, nagy flash volt... piros csomagolás fekete autóval.. ALAP!!
Volt még valami dinoszauruszos szar is, meg amibe ilyen barbik vagy mi a szarok voltak, de akkor én már kezdtem felCSEREPEDni :-) ahogy Meggyesi elvtárs mondotta volt...
-
#6269 Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. A felesége fekszik az ágyban
...nem alszik...
Mielőtt a nő megszólalna, a pasi rámordul...
- Csönd legyen vazze, elég büntetés az, hogy duplán látlak... -
geo91 #6268 -
geo91 #6267 nem mondta, hogy buzi lennél, szóval semmi személyeskedés nem volt benne, csak egy kis csipkelődés. csak annyit mondott, hogy buzis. gondolom azt sem teljesen komolyan, egy kis elfogulatlanságból fakadó túlzás is volt benne szerintem. -
#6266 mit meg nem adnék most egy ilyenért... akkor is ha 2 perc múlva totál ízetlen :D -
G_ArchAngel #6265 azzal lehet poenkodni, ami vicces, ha lebuziznalak, mert giccses a Vista/Win7 az OSX/Linux-hoz kepest, akkor nem biztos, hogy jo neven venned...
a masik, hogy epiteszkent pont a minimal designt kedvelem, a bauhaus pedig minden csak nem a melegek kedvence - nem az apple fikazasan huztam fel magam, mert eleg sok fun kepet linkeltem anno ide is, Apple topicba is, azt nem szeretem, ha vmi korlatolt suttyo azert buziz le valakit, mert van izlese es hajlando formatervezett eszkozre felarat fizetni, legyen az egy butor, szamitogep, auto... -
geo91 #6264 volt abban is. :D azok a régi szép idők... :,( :DDD -
#6263 -
Bala10 #6262 donald rágóban tuti nem az volt. :D