IWimv2m.jpg
  • morcosqtya
    ez a szomorú hogy olyan dolgok is elvesznek a 70-80-as évekből amit Ti már nem fogtok megtapasztalni (nem felülről beszélek félre ne érts, én őszintén sajnálom) mert voltak olyan dolgok amik könnyeket csalnak a szemembe és mosolyt az arcomra.. jó volt átélni, valahogy MÁS volt akkor élni.. persze megvolt a politikai rendszer meg a nélkülözés meg nem volt net, és nagyon "analógos" volt minden, de volt valami kozmikus "jelen"érzés valami különös és fájdalmas realitás.. amit most nem érzek. Most minden mozgásban van. Nincs nyugvópont. 2 napra nem kapcsolom be a TV-t és már más a világ...
    Jobban élek most és több a lehetőségem, van net, PDA, laptop, CD, digitális fényképezőgépek, profi filmtechnika, brutális áruválaszték és kereskedelmi lehetőségek, reform és bio élelmiszerek meg csomó minden :) de akkor más volt valami, nyugodtabb, állandóbb. Vagy csak én éltem meg így. Vagy csak szentimentális barom vagyok.

Na csak kiszakadt belőlem, elnézést érte... nagyon off.

Mindegy van 4magos processzorunk, organikus Led-TV-nk, mangánk, WoW-unk, meg forcsenünk úgyhogy a kenyér és a cirkusz biztosított... :))
    [:cinikus volt]