35802
-
#6261 nem a turbórágóban volt tetkó??? vagy az csak matrica volt??? :D -
#6260 hát ez nem dragonball rágós felnyálazós tetkó... :))) -
#6259 "Én kicsi pónim, gyönyörű pónim..." :D -
Bala10 #6258 miből lesz a cserebogár?
-
#6257 biztos fájt is :D -
#6256 Az első tényleg "gyík", az utolsó viszont hatalmas! -
#6255 Szep.. :DD Ok igazi geek-ek... :D -
#6254 Igazad van Teshow. Ez egyfajta kissebbsegi komplexus, onertekelesi zavar lehet a reszukrol... -
-
#6252 uuh...sexy....:D
-
geo91 #6251 azt magyarázza már meg valaki, hogyha a mac-et kicsit leszólja valaki, miért jelenik meg legalább egy aki elkezd visszapofázni... mi pc-sek is osztjuk a microsoft-ot, meg mindent, nekünk van "önkritikánk". a mac-eseknek úgy látszik nincs... ráadásul ez egy humor topik, nem az apple topik... jó lenne ha nem sértődnének be egyből a kedves mac felhasználók...
most komolyan. nincs igazam??? -
#6250 Mi van, a nagy fanboykodas kozben kiment a buksidbol hogy ez a humor topik...?! Why So Serious...? -
#6249 nálam ami pc/IT/mobilkommunikáció/hifi, MINDEN fekete.
Ebben hajthatatlan vagyok. (nem sznobság hanem ez tetszik vizuálisan)
fekete: gép, monitor, egér, egérpad, klaviatúra, kábelek, hangfalak, pendrive-ok sub, erősítő, cd, állványok, deck, mobil, PDA, elosztók, túlfeszvédő táp stb stb...
sajna fekete cd/dvd lemez nincs, pedig kéne... :) -
G_ArchAngel #6248 FAIL?
Nezz korbe Dell, Sony, Asus haztajan, ott gyarilag vannak szines gepek, ming Apple-nal a feher MB-n kivul minden alu...
Nem kellene erolkodnod, ez nem a Te jatszotered:) -
G_ArchAngel #6247 OFF
Nalunk minden haztartasi gep alu/inox/szurke... (nem is akarom elvenni a kedvesem, ha 10 eve jo igy, akkor ne keverjuk mar meg a szart...)
ON -
#6246 Igaz, kaphato tobbfele szinben is:
-
#6245 milyen érdekes h pár (pár10) éve még minden kapható "személyi számítógép" fehér ill füstszínű volt, illetve ha láttunk egy Fekete EsCom/IBM gépet majd beszartunk!!!! :)
szép tinikor... -
#6244 a menyasszony meg azé' fehér mer' minden nagyobb háztartási gép az... :))
(kivéve az inox hűtőket stb) -
G_ArchAngel #6243 egy iPhone hatlapon es a MacBook-on kivul mi feher meg a jelenlegi Apple kinalatban?
jah... semmi?
Szerencsetlen Greenpeace is megjarta a szivarvannyal, mert a melegek is azt a szinosszeallitast szeretik, most meg a feher lett buzis...
Az egesz tel gay a skandinavokkal egyutt, a gazdag arabok, a mennyasszony, a hoember es a mostanaban divat feher autok is mind-mind buzisak...
A buziknak az osszezavart identitasuk miatt van egy nagy elonyuk: sokkal jobb az izlesuk, mint egy heteronak, mert mindket nem szemszogebol latjak a dolgokat... -
#6242 aha. aha. -
#6241 Hat az almanak a designja ez a minimalista-modern-buzis feher. -
#6240 amugy a safari-t nem értem.. -
#6239 Nekem meg chrome-szekem volt kiskoromban... -
#6238 BAZMEG!! UGYANILYEN székem van (Mozilla)!! :))))
detto -
ba32107 #6237 Aham, köszi :) -
geo91 #6236
-
Me Ga #6235 Tess, erre gondoltál? -
Me Ga #6234 -
ba32107 #6233 Valaki tolja be légyszi azt a képet, amikor a böngészőket hasonlítják össze. Az IE egy fapados szék, az Opera egy multifunkciós vezérlőfülke, a Chrome egy gyerekjáték, stb :D -
n3whous3 #6232 jóvan én azt hittem, hogy ez a széria se támogatja még a dx11-et, így még jobb :)) -
geo91 #6231 -
#6230 HDD "szakszeru" hutese:
-
#6229 Na jol van, lepjunk mar tul ezen a sz@rsagon... -
#6228 Jo akkor nem gyartot, hanem ceget... Tokmind1. Na megegyszer leirom: a poen az hogy nem igazan ATI feliratnak kene ott szerepelnie hanem Nvidianak... (ATI 5k szeria mar regebben megjelent DX11 tamogatassal, Nvidia uj szeriaja (GTX 480 vagy fermi) most fog ami vegre DX11-es, ezert van a marketingszoveg: mar DX11-et tamogat). -
n3whous3 #6227 milyen konkurens gyártót, te valamit csúnyán félreértesz. NVidia és ATI csak a gpu-t és az architektúrát adja, a gyártók a Gigabyte, ésatöbbi. ITt most a poén szvsz az, hogy képesek reklámozni a dobozon, hogy "fú dx11", miközben a másik kártyájuk van csak azzal még. Ismétlem ugyanaz a gyártó, gigabyte :) -
#6226 b+... Nvidia termekrol lenne szo ugye a dobozban (ez mar tamogatja a DX11-et), erre odairtak a DX 11 ala a konkurens gyartot plusz a szeriat is (jol elb@szva). Fail. -
n3whous3 #6225 gondolom default 1970 január 1-es dátumra volt nyomva az az ismeretség az adatbázisban :) -
#6224 Mennyi idővel ezelőtt lett kiírva, hogy barátok Ciyu-val:
2095 hét, 6 nap, 21 óra, 50 perc :P -
#6223 ezmiez -
Cat 02 #6222 De rég volt :)
Bár gondolom az időszámítás kezdete (1970 jan 01), de nem számítom ki :D