PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dobbenet 😮

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RatBaG
tutituti
Arma II mod
Épp most próbálgatom.Eléggé hardcore gamernek kell lenni,mert gyorsan halok az tuti😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ez milyen játék?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Aquir
😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LasDen
elég szarul nyomja, de jókat lehet néha röhögni rajta 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

LeWyTy
DAFUQ<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

tutituti

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Metalmilitiakid
Jól van akkor nem csak én voltam ilyen hülye, hogy gondoltam ilyenre 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

benőmenő
A csávó, akinek az önéletrajzát mutogatják befigyel 😄
pxxl

All hail the double x!

Büdös Bohóc
ismét csak nézek ki a fejembõl, hogy ez wtf

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

SzirmosSzisza

Calver
igaz, sry.
a szöveg valami "so the budget for the first ... will be 1 million dollars" ha ez segít, bár gondolom már megpróbáltál így keresni

SzirmosSzisza

Ezt én is megtaláltam, de sajna ez nem az, mert a kicsit hosszabbak a szövegek.
Itt van amúgy még egyszer, mert mintha az elõzõ nem mûködne:

Calver
google, 20 mp
e!

Ezt a képet nagyban be tudja valaki linkelni?

pxxl

All hail the double x!

wollnerd
😄D

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

artschi
<#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

SzirmosSzisza
😄

SzirmosSzisza
A szemeim o_o

Calver
critical miss <#eljen>
a szexi mudcraben amikor elõször megláttam fél óráig röhögtem <#idiota>

SzirmosSzisza

tutituti

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

nan76
<#vigyor3><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>szívembõl szóltak

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

SzirmosSzisza
Ahh, német nyelv <3

SzirmosSzisza
Megjegyzem, hogy ha nem veszed fel a szemüveget teljesen ugyanaz marad a játék, mint eddig 😊

Narxis
OMG... és még sajnos igaz is. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Viktor99
Ez kifejezetten meghozta a kedvemet a TF2-höz. 😄
pxxl

All hail the double x!

SzirmosSzisza
OFF: emiatt várós a Source Filmmaker

Büdös Bohóc
látom nem csak én böngésztem tegnap a 4chant 😊

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Dzsini
Nem az árammal van a gond - a csapvízben, a mosószeresben fõleg rengeteg ásványi anyag, egyéb szennyezõdés van a H2O-n kívül. Száradás közben az elpárolgó víz az ilyesmiket hátrahagyja, és ezek között rengeteg vezetõ anyag is lehet, ami a mikroszkopikus részekben gyönyörû zárlatokat okozhat - a csatlakozóknak sem tesz túl jót, ha elvízkövesednek.

Desztillált vízzel lemosni és utána szárítani nem lenne gond, az sokkal kevésbé vezetõképes, nem okozna problémát lemosáskor, és nem marad hátra szennyezõdés kellemetlen helyeken.
Teljesen szigetelõ ásványi olajba merítve pedig akár be is lehet kapcsolni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wollnerd
<#wilting>
<#vomit>

😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Lambda
szabad érdeklõdnöm hogy ezzel meg mi történt? o.O

norbi4567
Ha ha van benne elem akkor részben áram alatt van. Az áram meg a víz meg ugye nem túl jó barátok. Szóval ez után az alaplap kb mehet a kukába.
Ha nincs benne elem akkor nem les semmi baja. (kivéve hogy jobban oxidálódik rajta minden)

SzirmosSzisza
Por, lárvák, táp?

Van itt minden 😄

SzirmosSzisza

Dzsini