PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol lehet ilyet venni? Avagy hasonló ilyen témájú alsónemû-féleséget? Kezd egyre jobban érdekelni.

Narxis
Ez kurva jó. :D Ki kéne próbálni magyar csatornán. :DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza
http://www.youtube.com/v/TYHTr2Z82Ao&version=3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pxxl
<#crazya><#nyes>

All hail the double x!

GregSB

Aramir
Az csak egy jelszótörõ program ;)

gergely1991
Nekem ez a Brutus2A.exe elégé vírusgyanús.:D

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

pxxl
<#gonosz1>

All hail the double x!

Büdös Bohóc
ja úristen észre se vettem :D

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

pxxl
2db OK gomb...

All hail the double x!

Büdös Bohóc
?

pxxl
:)

All hail the double x!

tutituti
:DD

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza
http://www.youtube.com/v/EzHYC7JEmag&version=3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pxxl

All hail the double x!

pxxl
talán mert toronyugrásra készül? :D

All hail the double x!

Büdös Bohóc
jha igen, jó rég játszottam vele

benõmenõ
Mármint a férjét <#idiota>
Tényleg sokkal több különleges quest volt az obliban a guildekén felül.
Büdös Bohóc
mennyi dolgot kihagytam oblivionból is tuti, az utolsóra nem emlékszem :( de pl mekkora ószom volt az a küldetés mikor egy festménybe kerültél és meg kellett mentened valakinek a lányát/fiát :D

Metalmilitiakid
Mondjuk ez igaz a játékra, hogy a változatosságot nem vitték túlzásba :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza

Dzsini
Szóltak nekik (cikizés helyett), már javították - mûugrásra.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen
ha beleesik a vízbe, akkor végülis búvárkodik...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

csokalaci
Ez történik amikor valaki nem tudja mikor hogyan kell fordítani a diving-ot. <#shakehead>

http://facebook.com/musicleander

Kmarha
<#falbav>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

aztak*** mekkora már a nõ a medencéhez meg az emberekhez képest!
LasDen
http://www.youtube.com/v/AP4Ur-Jshi0&version=3

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
<#finom>

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

LasDen

Büdös Bohóc
a kis geci :D úristen csoda, hogy nem pofáztak neki be már vagy 100x addig

wollnerd
HAHAHAHAHA! xDDDDDDDDDD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Narxis
http://www.youtube.com/v/1bhrXG8oKJ0&version=3

Narxis
:DDD

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Fresh Duke
Egy szóval se mondtam, hogy rossz... :D
Csak Magyarországon az átlag embernek szerintem nincs 17k-ja internetre. (Illetve, 27k, ha TV-t is szeretne.)
Az, hogy van ingyen net, az szerintem elég rendes tõlük. (Bár nyilván az a céljuk, hogy most már ténylegesen mindent tudjanak rólunk; nem hiába, ha kell még ingyen is adják a netet érte... :D)

A heavy cost. I pay it gladly.

SzirmosSzisza
Ha megnézed azt a sebességet azért nem rossz (pl atw-nél 35k/hó a gigabitre való gép elhelyezés). Meg ugye ott az ingyen internet ami ugyan nem olyan jó de nem rossz.

Fresh Duke
Ára (csak net esetén): $70/hó
Magyarországon emiatt nem lenne túl életképes... :D

A heavy cost. I pay it gladly.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zomil
majd szoljatok, ha lesz Mo-n( ugy 20év mulva) :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
OFF: https://fiber.google.com/about

http://www.youtube.com/v/ffHLIZh0PHg&version=3

LasDen

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya
:))
Close enough..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

SzirmosSzisza

Narxis
<#wow1><#szeret>

pxxl
"A racegoer wears a homemade iPad hat on the second day of the annual Royal Ascot horse racing event near Windsor, west of London, in Berkshire, on June 15, 2011."

<#idiota><#nevetes1>

All hail the double x!

SzirmosSzisza