PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
Egy biztos: az Apple perelni fog<#idiota><#nezze>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

kifli

16:9
full USB 2.0
full vapormagnesium case
1.5 lbs (675 grams)
10.6-inch
Corning Gorilla Glass 2.0

Jobban néz ki mint a régiek, amikbe venti is van 😄
Bár azok azért kaptak egy i5 processzort
iPed lesz a neve, és viszik majd azt is mint a cukrot <#oooo>
GregSB
A Microsoft ma este valszeg bemutat egy saját tabletet.

<#eplus2>

SzirmosSzisza
Timestamp negatív érték volt úgy tûnik 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pxxl
valami idõutazós anomália lehet 😄

All hail the double x!

Narxis
LOL

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

wollnerd
LOL
Akkor a számítógép még -70 éves volt... 😄DDDD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

pxxl

All hail the double x!

Dzsini
és ugyanaz pepitában (illetve PS3-ban)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem kell hazudozni...már elõtted uralkodtak, nem te vagy az elsõ hiába is szeretnéd!
Fresh Duke
Újreg. :C

A heavy cost. I pay it gladly.

morcosqtya
2009. 10. 06.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Mióta tudnak a kutyák írni fórumra?
😄
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

morcosqtya
Kész, de elég gyatra a léghozama. Viszont legalább nem fázik meg a qtya.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

SzirmosSzisza
😄

Aquir
hát ha bele az arcodba irányítod akkor ér is + ultra-portable 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

tommygear
ez sokat érhet 😄
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

én ezt nem értem 😞

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

LasDen
síírokok.....ez kéész 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Calver
megkockáztatom, h ez a legjobb dolog, amit idén láttam <#idiota><#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

neeeee 😄DDD
Adaaam

everything's better with music

LeWyTy
DAFUK!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Aquir
yo dawg..

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

flashpointer
lvl up!

Emancipate yourself from mental slavement!

Aquir
😊

flashpointer
laptop alá ugyanilyet csináltam, 13v, 12cm átmérõ, én is fázom mellette, de nem hût semmit olyan jó a lapos konstrukciója. Most már tudom értékelni a magnézium meg alumínium házakat 😊

zeli
Ugyanígy hûtöm az akváriumot. 😄 Ha 12V-os trafóra kötöd, akkor pörög rendesen.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Menjetek világgá az olcsó hûtéssel, én maradok a drága hûtésnél!
Ennyi, köszöntem.
SzirmosSzisza
5V miatt kevéske ja, de nekem így is észrevehetõ a légmozgás 😄

még régebben, ugyanezen tutorial szerint csináltam, de alig pörög a venti :/
SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

Jim Morrison
de mi tudjuk hogy amiatt tetted be😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

benõmenõ
Ha már így besuvasztották kis helyre, remélem ennek is izzani fog a háza, mint a valamelyik touch-nak 😄
Aquir

GregSB
Még szerencse, hogy nem azért raktam be a képet, hanem a spoilerben lévõ szöveg miatt 😉

Piloss

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

SzirmosSzisza

Aquir

Aquir
izé...

flashpointer
A minõséget meg kell fizetni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Aquir

pointer4
Hogy mennyi hülye alma majom van 😄

GregSB
Lol

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zuckerberg része a Facebookból többet ér, mint a Nokia jelenlegi piaci értéke

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep