PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
nem humor, ez elég szánalmas dolog :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Dzsini
Tekintve, hogy 1% környékén vagy az alatt van már az IE7, ez inkább egy ingyenes reklámfogás a cégnek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

GregSB
<#taps>

Dzsini

Az egyik ausztrál online elektronikai áruház, a Kogan szokatlan sarcot vetett ki az Internet Explorer 7-et használó vásárlóira. Aki ilyen "antik" böngészõvel próbál vásárolni a Kogan.com-on, annak a megvásárolni kívánt termék(ek) után kiállított számlán tegnaptól egy 6,8%-os tétel is megjelenik. A cég blogbejegyzése szerint azonban aggódni nem kell, mert az "Internet Explorer 7 adó" (kép) más adókkal ellentétben egyszerûen kikerülhetõ. Mindössze annyit kell tenni, hogy a vásárló frissíti elavult böngészõjét. A cég tulajdonosa azzal magyarázza az adó bevezetését, hogy webes csapatának sok idõt kell eltöltenie azzal, hogy az új weboldaluk megfelelõen jelenjen meg a régi böngészõben. Az idõ pedig - mint tudjuk - pénz.

forrás - hup.hu

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kifli
cdkulcsok.info vagy pl ITT
CharrDen
bf3 3500ft? hol? pont azért várok, mert még mindig túl sokba kerül a játék minõségéhez képest

Hegi90
mindkettõ egy szar. az IGN is.
ez pedig nem vicces.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
am van ilyen is...:D
http://www.youtube.com/v/7pwmIandWNA&version=3

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kifli
attól mert nincs kékhalál, még tud kifagyni ;)
Illetve 4-5 éves géppel is tudsz játszani, csak a grafikát nem kell max-ra tenni. (ahogy konzolnál sem olyan a grafika, mint pc-n max-on 1920*1080-ban)

Nincs játék modolás vagy ingyenes minõségi játékok. A játékárakat pedig meg sem említem. (és olyan apró lehetõségek vannak még játékárakat tekintve, hogy pl bf3 már megjelenés napján beszerezhetõ volt 3500-ért legálisan...)
Calver
szerintem a jövõ tudósai komoly fejvakargatás közepette fognak visszanézni a 2012-es öngyilkossági rátára, és az istennek sem fogják megérteni a nagy ugrást (kac-kac-kac) március környékén <#bohoc>

viszont legalább valami jó is kisült a dologból:

amúgy csak beugrott h a rohadt konzolosok egy héttel hamarabb játszhatták ME3-at, aztán... továbbgondoltam. és õszinte rémület ült ki az arcomra <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

SzirmosSzisza
Valami azt súgja nem tetszett a Mass Effect 3 vége <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Calver
az is <#idiota>
de mivel a master race nemes, így az alattvalók egy hasznos tulajdonságát elismeri: kiadási dátum ellenõrzés teljes hiánya. az, hogy ez jó dolog-e (hamarabb játszhattad a Mass Effect 3-at), vagy kevésbé (hamarabb láthattad a Mass Effect 3 befejezését), nos, azt mindenki döntse el maga.
mindenesetre én inkább néznék meg egy anális erõszak általi kivégzést, mint Mass Effect 3 fináléját elõzetes figyelmeztetés ("képzeld el a lehetõ legrosszabbat... na, annál sokkal, de sokkal rosszabb") nélkül. <#bohoc>

SzirmosSzisza
Nem kell fejleszteni? Akkor miért van 6000 féle xbox ? Nincs kékhalál, van helyette pl RROD, sokkal jobb ! Nincsenek bugok ? Skyrim at PS3. Igazából annyi hülyeséget írtál le, hogy ez csak trollbait lehet :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

benõmenõ
a kékhalál, kb. olyan gyakori mostanában, mint a mostani boxoknál az rrod
Az új gears-t ha nem installálod szaggat, mint a szemét
valamint alkatrészek: kinect, ha anno arcade gépet vettél vehetsz hdd-t, kinect, és akkor vegyünk egy második kontrollert, hogy lehessen fifázni az öcskössel, ugyanúgy kormányokat lehet hozzá venni, ha netán még warezolnál is, akkor meg még rosszabb, mint 1 pc.
Zomil
"nincs kékhalál, nincsenek bugok"
"4-5 évig tökéletes"
"buherálnod kellene a géped vagy elvesznél az alkatrészek tengerében"

csak ezeket ragadnám ki... :D

tudod ezek is elektronikai cikkek, amik ugyanugy beszarnak mint bármi más, ugyanugy tönkremehet bármi benne, ráadásul boxosok tudnának beszélni az alkatrészekröl :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kifli
pixxel alkotása :D

Narxis
Na de konzolt nem kell fejleszteni, nincs kékhalál, nincsenek bugok, 4-5 évig tökéletes játékélményben van részed anélkül, hogy buherálnod kellene a géped vagy elvesznél az alkatrészek tengerében vagy szenvednél a driverek, directX-ek frissítésével + minden pc játék manapság konzolport.<#bohoc>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

benõmenõ
Most jönnek majd, hogy dehát konzolon játszani kényelmesebb, mert nem az asztal mellett görnyedsz...
Aztán kiderül mégsem, mert ki mondta, hogy klaviatúrát meg egeret nem lehet kényelmesen ágyból használni, és egy Rejtõ összes + Steelseries qck kombóval az egér alatt bármilyen konzolost le lehet online gyalázni a mûanyag rágókájával együtt <#zavart1><#banplz>
Calver
az örök érvényû

és h kapásból több demográfiát is megérintsek:

Carlos
akkor ehune:

Þór vígi þessi rúnar

tutituti
fánidzsánkról nem linkelünk

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

LasDen
nincs kép...

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

LasDen
I are winner...:DD

tutituti
buktuk mindketten:D lejjebb volt linkelve.
pedig siettem:DD

Carlos
gratulálok...

Þór vígi þessi rúnar

Guren
http://www.youtube.com/v/njos57IJf-0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

tutituti
http://www.youtube.com/v/njos57IJf-0&version=3

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

pxxl
320x240-on sem lenne sok különbség :D

All hail the double x!

pointer4
5870*1080 alatt csak a puzik jáccanak :D
LasDen
http://www.youtube.com/v/njos57IJf-0&version=3

Fantasztikus lehet RETINA Displayes Macbookon Minecraft-elni!
Dzsini
Ekkora felbontásnál 15 colon nem veszed észre a torzulást, pont ezért tudják gyakorlatilag gond nélkül megcsinálni az ilyen átállást.

benõmenõ
És még annyi, hogy ettõl, akkor torzul valamennyit a kép, nem? Mivel ugye, soha sem a natív felbontást számolja.
benõmenõ
wild benõmenõ is confused
Tehát ez azért jó, mert ha valaki a 15"-es notebook-ját a fejére zárja, akkor se legyen kockás a kép. <#idiota>
Most már minden érthetõ! <#wave>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
OFF: http://tera.enmasse.com/try-tera, rányomsz, hogy instant, engedélyezed a Javat és tudsz is játszani, tök durva :)

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
GTA IV o_O

zeli
:C

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Hegi90
akkor mán valami eszki kódot beel

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Akkor már csináljuk rendesen

Hegi90
Csak neked!
legalább lenne fogalmad arról, hogy mit fikázol.

RelakS
vagy akinek ilyen lenne, annak 200%-ra kellene állítani a nagyítást

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

benõmenõ
azt is 27 fps-el, és hogynézmárki <#wilting>
Amellett, hogy ennek a topicnak és a humiarinak a 80%-a kb. láthatatlan lenne, mert a képek vagy körömpiszoknyi nagyságúak lennének, vagy legókockákból állna.