PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az egyik ausztrál online elektronikai áruház, a Kogan szokatlan sarcot vetett ki az Internet Explorer 7-et használó vásárlóira. Aki ilyen "antik" böngészõvel próbál vásárolni a Kogan.com-on, annak a megvásárolni kívánt termék(ek) után kiállított számlán tegnaptól egy 6,8%-os tétel is megjelenik. A cég blogbejegyzése szerint azonban aggódni nem kell, mert az "Internet Explorer 7 adó" (kép) más adókkal ellentétben egyszerûen kikerülhetõ. Mindössze annyit kell tenni, hogy a vásárló frissíti elavult böngészõjét. A cég tulajdonosa azzal magyarázza az adó bevezetését, hogy webes csapatának sok idõt kell eltöltenie azzal, hogy az új weboldaluk megfelelõen jelenjen meg a régi böngészõben. Az idõ pedig - mint tudjuk - pénz.
forrás - hup.hu
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ez pedig nem vicces.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Illetve 4-5 éves géppel is tudsz játszani, csak a grafikát nem kell max-ra tenni. (ahogy konzolnál sem olyan a grafika, mint pc-n max-on 1920*1080-ban)
Nincs játék modolás vagy ingyenes minõségi játékok. A játékárakat pedig meg sem említem. (és olyan apró lehetõségek vannak még játékárakat tekintve, hogy pl bf3 már megjelenés napján beszerezhetõ volt 3500-ért legálisan...)
viszont legalább valami jó is kisült a dologból:
"The trees move. Do you not see it?"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
de mivel a master race nemes, így az alattvalók egy hasznos tulajdonságát elismeri: kiadási dátum ellenõrzés teljes hiánya. az, hogy ez jó dolog-e (hamarabb játszhattad a Mass Effect 3-at), vagy kevésbé (hamarabb láthattad a Mass Effect 3 befejezését), nos, azt mindenki döntse el maga.
mindenesetre én inkább néznék meg egy anális erõszak általi kivégzést, mint Mass Effect 3 fináléját elõzetes figyelmeztetés ("képzeld el a lehetõ legrosszabbat... na, annál sokkal, de sokkal rosszabb") nélkül. <#bohoc>#bohoc>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az új gears-t ha nem installálod szaggat, mint a szemét
valamint alkatrészek: kinect, ha anno arcade gépet vettél vehetsz hdd-t, kinect, és akkor vegyünk egy második kontrollert, hogy lehessen fifázni az öcskössel, ugyanúgy kormányokat lehet hozzá venni, ha netán még warezolnál is, akkor meg még rosszabb, mint 1 pc.
"4-5 évig tökéletes"
"buherálnod kellene a géped vagy elvesznél az alkatrészek tengerében"
csak ezeket ragadnám ki... :D
tudod ezek is elektronikai cikkek, amik ugyanugy beszarnak mint bármi más, ugyanugy tönkremehet bármi benne, ráadásul boxosok tudnának beszélni az alkatrészekröl :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Aztán kiderül mégsem, mert ki mondta, hogy klaviatúrát meg egeret nem lehet kényelmesen ágyból használni, és egy Rejtõ összes + Steelseries qck kombóval az egér alatt bármilyen konzolost le lehet online gyalázni a mûanyag rágókájával együtt <#zavart1>#zavart1><#banplz>#banplz>
és h kapásból több demográfiát is megérintsek:
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
pedig siettem:DD
Tehát ez azért jó, mert ha valaki a 15"-es notebook-ját a fejére zárja, akkor se legyen kockás a kép. <#idiota>#idiota>
Most már minden érthetõ! <#wave>#wave>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

legalább lenne fogalmad arról, hogy mit fikázol.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Amellett, hogy ennek a topicnak és a humiarinak a 80%-a kb. láthatatlan lenne, mert a képek vagy körömpiszoknyi nagyságúak lennének, vagy legókockákból állna.