35806
-
Zero 7th #27546 A #27535-ben lévő képről csak a legközelebb állót ismeri fel, sem a hátsó kettőt, sem a Whiskasos cuccon lévő macskát nem találta meg. :P -
olvasnivaló, mielőtt valami... baleset ér
-
én a helyedben azért figyelnék éjszaka, nehogy valamit susmusoljon :D -
Az én macskám meg akkor nem macska? :O
Lehet, h egy alien :D -
KaBuTo666 #27542 Az képemen meg engem ismert fel mint macskát...nem ember vagyok? -
Nem valami tökéletes, perzsa macskámat kb. 10képböl 1szer ismerte fel :D -
http://harthur.github.com/kittydar/
Működik :D
-
Ha esetleg valaki szeretne youtube híres lenni :D
-
Mire nem jó a HTML5 :D -
Olyan nem lesz, hogy expand city, olyan lesz valószínűleg, hogy nagyobb alapterületű város(ok)at tartalmazó régió. -
a kezdeti négy dlc-vel egyébként semmi gond nincs, de most hogy már látszódik hogy mennyire gusztustalan lesz az egész, elment tőle a kedvem. Nem adok neki 1 hónapot, mire megjelenik az első "expand your city" dlc, amiben csak annyit vásárolunk, hogy tovább terjeszkedhetünk a várost körülvevő zöld területekre.
Ez tényleg egy jó játék lehetne, de a pofátlanságnak is van határa, és én (meg sokan mások) nem szívesen támogatom a pénzemmel az ilyet. ennyi. Nem kell beállítani, hogy mégis mire számítottam, mert tökmindegy. Attól még nem örülök jobban egy játéknak, ha már előre a leggusztustalanabb módszerekre számítok (főleg nem ha be is igazolódik). -
-
Gondolom a remény hal meg utoljára :) -
Az első bejelentés az volt, hogy online only, részben szerveren futó változat lesz (körítve egy kis marketing-bullshittel, de azt könnyű kiszűrni). Rövid időn belül felkerült az Originre az előrendelési lehetőség az LE és a Deluxe Edition változattal, amelyek 1 és 4 DLC-t tartalmaztak.
Legalább 2012 márciusa óta, egy éve lehet egyértelműen tudni, hogy DLC-re épülő, csak online változat lesz.
Mire számítottál?
-
a semmirekellő Origin supportot pedig csak mellékesen említeném meg -
míg az összes sims-hez fosták a kiegeket meg dlc-ket, SC4-hez nem adtak ki semmit, szóval nem, én nem épp erre számítottam.
"az meg minek foglalkozik vele?" azért mert ez egy olyan kurva jó játék lehetne, hogy belefájdul a szívem emiatt a sok szar miatt, és hogy itt van még egy kurva jó franchise amibe beleszart az EA.
"Attól, hogy sopánkodik még nem fogják az üzleti modellt megváltoztatni." attól még szabad, és jogos. -
Pedig kéne, azért ők is érzik, hogy valami gáz. (lásd.: megkérték a partnercégeket, hogy ne reklámozzák :D) -
Arról a cégről beszélsz, akik a Sims sorozatot egy évtizede bővítgetik :) Amikor bejelentették lehetett tudni, hogy így lesz, akinek ez elfogadható megveszi, akinek nem, az meg minek foglalkozik vele?
Attól, hogy sopánkodik még nem fogják az üzleti modellt megváltoztatni.
Én majdnem egész nap jól elvoltam vele, egy régióban a topicból pár cimborával, egymást segítve építkezünk, jól szórakozunk. -
engem az erőltetett DRM mellett az zavar a leginkább, hogy a játékot hiányosan adták ki, sőt ez az az egész üzleti stratégiájuk. Már induláskor 3 DLC volt letölthető, és az egész játékon érződik, hogy hiányoznak belőle dolgok (pl. nagyon kicsi város alapterület). Én sem akarok valami feltételen ultra szuper megavárost amit minden szomszéd megnéz, de azt akarom, hogy ne kelljen többet fizetnem egy alap dologért. -
Én nem csodálkoztam, pontosan tudni lehetett, hogy ez lesz az első 2 napban, utána meg simán fut. Minden ilyen indulás hasonló volt, aki azt hitte, hogy (minden nyilatkozat ellenére) itt másképp lesz, az magára vessen.
A játék pedig jó, bár az egy autópálya csatlakozás tényleg kevés, de van, ahol keresztülmegy az út, és úgy lehet róla lecsatlakozni, és lehet, hogy van olyan is, ahol több csatlakozópont van (még nem néztem végig az összes régiót).
De tényleg nem ment jól minden induláskór, szóval kárpótlásul jár hozzá ingyenjáték :) -
hehe -
Ez egyrészt igaz, hiszen kb minden MMO így indul, másrészt nem, mert amit csinálnak DRM néven vicc kategória. Ubisoft is hasonlót csinált, csak enyhébben és azóta rég megbánta. Sajnos a sok "hülye" előrendeli a játékot aztán csodálkozik :) -
szerintem már ott szar eleve, hogy nem te épited az autópályát, hanem rá catlakozol. -
Sim City-vel nem tudom most pont mit szúrt el EA (bár mindenütt mindenki köpköd rájuk, szóval gondolom elég sok mindent), de hidd el, okkal ők 'murika leggyűlöltebb cége - amihez nyúlnak szimplán szarrá változik.
konstans online jelenlétet igénylő DRM kitalálójának meg egy a pokol egy külön szeglete van fenntartva (QTE megálmodójával együtt), ahol... nos, maradjunk annyiban, h a hely a nemi erőszakra van specializálódva. és még így sem arányos a büntetés a bűn mértékével, közel sem. -
Akkor nekrofil vagyok (és még sokan az SC topicból), mert gond nélkül jókat játszunk egy hullával? 
Attól, hogy 20 ember hangosan nyivákol a fórumokon, közben 500 csendes nyugodtan játszik, és nem a 20 lesz többségben.
Mintha az emberek elfelejtették volna, hogy minden aktív online jelenlétet igénylő játék csuklásokkal indul, és ismét rácsodálkoztak pontosan ugyanarra, ami pl. a Diablonál történt. -
jól néz ki a játék, és jónak is tűnik, de az EA fasságai megölik.... -
-
omg :DD -
-
ez igen :D
-
Ddos?:D -
:DD
-
-
-
-