Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Lehet hülyeség de mivel minden egyes fegyverrel is nézi a szintedet,szerintem vmennyire tanul az emberünk.
Az elsõ félórában jó ha 1 fragem volt csipával és ha jól emlékszem 16 vagy 18 assist....😄 Egyszerüen senki nem döglött,a messzi célpontokat sehogy sem találta el akárhova lõttem (aláemlléfölés😄).
Aztán leöltem vele pár embert szintet ugrottam és mintha megtáltosodott volna a csipa,a távoli embereket gondnélkül ellövöm ha nagyonmessze van picit fölé és durr....Ha nem fejbetalálom hanem törzsön akkor pedig 5/4 halál.
Lehet csak bebeszélem magamnak de sztem "fejlõdik" a paraszt a fegyverével amit használ..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
#kokos - nincsmit facebookon 3 kattintás volt csak unatkoztam😄
Egyszerûen nem látni semmit a játékból!Gondolok a shaderekre,füstre,a mélység élességre.Tele van effektekkel ami számomra játszhatatlanná teszi a játékot!Leveszek mindent lowra hátha jobb lesz!
Remélem a véglegesben javítva lesz a fegyver sebzés....mert:mesterlövész puskával vagyok....fut a pali velem szembe 100m-rõl...bummm,fut tovább felém....bummm,és odaér kispisztolyal leszed.......na ez volt az a pont ahol kiléptem!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Egyébként most prübáltam játszani 2 helyen is kivágott a game asztalra...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation
Mostmár jobban játszok.
Azt hittem hogy a HC szerveren majd nyírni fognak és 0 pontom lesz, erre én vagyok az elsõ. 😄
Most már értem hogy lehet összeszedni 6-7K pontot.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ezt nem tudtam.
Ma igényeltem kulcsot szóval nem vagyok vmi tapasztalt. Bf téren se mondjuk.
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
szerencsére most már van ejtõernyõnk, szóval ha nem arra megy a gép amerre kéne /fõleg ha nem te vagy a pilóta/, jobb inkább kiugrani... vagy ha már túl sérülékeny...
Xbox Live: Lunatic HUN
Multiplay.co.uk :: Bad Company 2! #21
Together we'll fly someday...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Akkorát röhögtem magamon.
Majd én megyek a helikopterrel. Ja nagy nehezen felszálltam azzal a lendülettel le is zuhantam. De nem orral v. az aljával hanem a tetejével.
Erre jött egy képernyõ. Epic fail. Nagy betûkkel.<#levele>#levele><#vigyor3>#vigyor3>
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
acc: FRiicsii
inkább megyek codolok warezzal,az is szar,de legalább ingyen van.<#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
egy kör alatt összejött 13 dogtag....
Xbox Live: Lunatic HUN
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Az egyik nagyzseni lántársam nagymohón kinyitotta a gurut,fogta a szórólapot aminek az egyikoldala reklám a másik pedig a BETAhoz a kulcs) visszavágta a guru zacsijába és kihajította a lakótelepi kukába amikor ment el mellette....Fönn lakásban meg mohón kereste a kulcsot,úgyhogy nyomott egy nem gyenge kukabúvár mutatványt amikor mondtuk neki hogy a "szórólapon" volt...<#idiota>#idiota>
Kõ - papír - olló.😊
Kell a kém, így teljes a kép. A spy-t ki lehet a sebessége, viselkedése alapján szúrni, de én elõszeretettel megyek mindenkinek, ha blokkol = spy.
De az igaz, hogy folyamatosan szemmel kell tartani a környezetet. 😊
On.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
TF2vel mai napig sztem jatszanek mert egy nagyon jo game lenne, HA nem lenne benne a buzi lathatatlan plusz sajat csapattarsnak kinezo spy karakter, ami hatalmas skillel 1! gombnyomassal megol hatulrol es kb semmit nem lehet neki csinalni.
Nagyon felidegel, hogy egy jatekot azzal basznak el, hogy mindig a hatam moge kell fordulni es a "sajat" tarsaktol parazni hogy vajon melyik a kem, a jatekelmenyt szinte teljesen lenullazza.
Amugy a jatek supportja nagyon jo tenyleg.
(on)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
kérjél sedópapitól büntit, ha kell. 😄
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"Public Bad Company 2 BETA Keys
Sorry there are no public keys currently left
We will be releasing more every hour so check back soon!"
re Geronimo: bennfentes igérete szerint dolgoznak rajta. A fórumban (ea.uk) több olyan konfigot írtak le, ahol ez a proci elég volt egy realatív jó fps-re. De azért vicc!
Illetve sokan panaszkodtak, hogy a gpu terhelés relatív alacsony.
Én várakozó állásponton vagyok. Ez egy béta, a Dice és ea-nak pedig hatalmas presztizsveszteség ha valami vacak dolgot ad ki a keze közül.
Én nem vagyok BF-es, nem tudom, hogy a korábbi BF-ekben hogy volt a komoly problémák csiszolása, de én kivárom.
Önmagában a bc2 nekem tetszik, vannak dolgok (optimalizáció, spawn kemp, illetve részben a sebzésrendszer, ami finomításra szorul) amik nem jönnek be, de ha a Dice-s fiuk összekapják magukat, akkor egy kiváló játékot adhatnak ki.
(Esetleg menjenek, nézzenek körbe a Valve-nál, hogy hogyan menedzselik a TF2-t, mert az viszont kurva jól árazzák, támogatják, folyamatos és komoly update-k jönnek ki, új játékmódok, ráadásul nincs olyan jellegû törtes móka mint más játékoknál)
Meglátjuk, ezt monda a vak is. Csalódni én sem szeretnék.<#smile>#smile>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."