Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Together we'll fly someday...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ha meg fent vagytok négyen, és mindig a ti oldalatok nyer, akkor nem tökmindegy, hogy ki sznájpol és ki nem?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
meg még az,hogy manuálisan mivel nyitom az ernyõt
mert kezdésnél néha már zuhanok mint a kõ lefele
lámik mindig is lesznek, az meg hogy béta verziónál ez van, még közel sem biztos, hogy az eredeti nem lesz sokkal jobb.(ha már csak azt nézzük, hogy sokan nem adnak majd ki pénzt rá, lecsökken a hülyék száma is, akik most csak elökörködnek vele) szvsz bf3ig jólesz ez(még 5évig?<#wow2>#wow2><#wow3>#wow3>) csaknem 😉
1 próbát megér.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha kijon a teljes, akkor az elso ket hetben orulet lesz, megy a grind az unlockokert, majd ki fog alakulni egy normalis helyzet, remeljuk, addigra lesz magyar ranked, ahonnan ki lehet baszkodni a sznajpereket. En a jatekosok miatt nem temetnem ezt a jatekot, BF2-ben ugyanez volt az indulasnal.
mindenesetre a xm8-as assik egyszerûen ledaráltak, sokszor még jóval elõbb is elkezdhettem lõni, és mégis...
unlockok miatt meg sírhatunk, ezzel basszák el a játékélményt, meg a stat.al. dehát ez van.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
nekem ez nem kell még egyszer, ha ilyen szintû játékot akarnék, akkor a cod6 is elég lenne.
nem, nem a játék szar, hanem a játékosok.
mellesleg, mi lenne akkor ha még feküdni is lehetne...pont annak a pörgõs játéknak a halálát jelentené, ami ehhez a rush módhoz kell. akkor aztán mit mûvelne az a sok sniper, abszolut kemp a hegytetõn.
csak hogy "pozitívat" is mondjak: a halálaim 90%-a xm8 által történt, egyszerûen nem voltam ellenfél addig, amíg ki nem lockoltam azt a fegyvert, az alap assi fegyverrel 1v1-ben esélytelen egy xm8-cal szemben. addig tepertem assault-tal, míg meg nem kaptam, után látványosan megjavult a k/d-m is 😊
Fincsi... <#eljen>#eljen>
(Ugy nez ki a megjelenes utan nem sokkal az ingyenes DLC-ben.)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
The mode is an objective-based battle between two teams of four players each. Those with preorder-based access will also be able to invite their friends to play with them throughout the 30-day exclusivity period.
Ez eleg ha durva ha igaz...
Konzolosoknak (Eszak-Amerika) le lesz tiltva multiban a squad rush mod es a friends opcio 1 honapig, kiveve akkor nem, ha a Gamestop-tol rendelik a jatekot.
Nem semmi, ilyet sem hallottam meg egy cegtol.
Ja a masik dolog ami rank, PCsekre is vonatkozik, FAQbol neztem: NEM LESZ LAN a jatekban !!!
Ez mondjuk nagyon szar, mi ismerosokkel egy csomot akartunk LANban is nyomulni majd a jatekkal.
(Raymond)
-tRs-Raymond
Maradhat a kis kinai a rajztablaval? <#kacsint>#kacsint>
viszont miert kellene ezer kerelem olyan dolgokert, amik mas jatekban teljesen nyilvanvaloak?
egyszeruen nem ertem neha a fejlesztoket.. elofordul, hogy kimarad par dolog a nagy fejlesztesben, de ha egy teszter belenez, rogton hianyol par dolgot es ilyenkor erzem azt a fene nagy makacs hozzaallaszt, hogy csakazertsem.
ha en csinalnek egy jatekot es teszem azt a tank kerekeken gurulna es egyetlen hozzaszolas erkezne csak, hogy lanctalpak, akkor pillanatokon belul valtoztatnek rajta.
persze nagyon kritikus vagyok, de jelen esetben meg is van ra az okom, ha olyan aprosagokra figyeltek, mint a mesterlovesz mozgo bipodja, amit sehol nem tapasztaltam meg.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
szoval en akkor mar 4× optika es megyek tamogatni a csapatom, mozgekony, megis effektiv hasznos vagyok.
nagyon kivancsi vagyok, hogy milyen mertekben veszik komolyan a pc-s tabor javaslatait. probaltam irkalni a hivatalos forumba, de a fene tudja. neha ugy erzem, hogy lustasagbol nem foglalkoznak a javaslatokkal. irtam peldaul, hogy jo lenne ha meg lehetne "sutni" a granatot mivel ez alap, de szerintem felejtos, ehelyett a sok siras utan felgyorsitjak a tank tornyanak sebesseget szerintem.
Vagy ez a KD buzisag? epp ma neztem a KD-m 10-18-as FPS-el 0.35-os KD-m van 11-es ranku vagyok,jol nez ki mi?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Persze ez még csak BETA és asszem még kifejezetten ehhez a játékhoz készült driverek sincsenek amik növelik az fps-t...
Egy dolgot viszont aláírok,qrvasok a csipa...😄
Pontosabban a low csipa,aki beáll valahova és nézi a tájat,fragelget de szarik a feladatra-védekezõben még oké hogy befedez egy placcot (de ott is elég gáz hogy nemreagál semmilyen külsõ hatásra pl amikor visít a sziréna hogy bajvan), de hogy támadóban a barmok bõ 80%-a csak a campelést ismeri a távcsövessel no az gáz....
Támadóban a kedvenc látképem volt amikor a kezdõdombon a szikaszirthez mentem és 9!!! ilyen hülyegyerek állt guglt egymás mellett és nézett lefelé,ezekbõl 1 volt hajlandó megindulni 3-4 perc után a többi csak nézelõdött és lövöldözött...
2.nézd meg ezt hogy bírják a mai pc-k,aztán akkor akarj még 1,5-szer ekkora mapot...összefosná alatta magát az összes 2 magos...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
oszinten szolva bennem mar motoszkal a ketely, hogy megsem lesz olyan, amilyennek tunt az elso oraban es ezt ertem a majdani teljesre is, ha par nap utan az elso orak okozta izgalom mulni kezd es kezdem eszrevenni a hianyossagokat vagy egysiku jatekmenetet (public).
mivel nem ertek hozza, felve kerdezem csak meg, hogy mekkora feladat a fejlesztoknek, ha lennenek 64-es palyak is?
Még a szaros helikoptereket sem képesek lõni,pedig nem kell hozzá semmi extra odarohan az elsõ gépágyúfészekhez és bedarálja..😊
szoval lesz meg itt min meglepodni...
a bf2 megpatkolt demojában 64 emberre jutott 4-4 páncélos , heli-repcsi kitkotik stb.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Bár idegölõ amikor kamperek lepik el a pályákat sniperrel és baxnak a csapatmunkára.
Sosem campeltem,ha sniperrel lövök akkor mozgásban vagyok és a csapatomat fedezem vagy egy adott pontot védek ha védeni kell,ha defuse kell azonnal megyek és amint leszedek valami géppuskást veszem fel a fegyverét hogy betudjak rontani és megvédeni az épületet (a jármûveket leszarom,az ellenség jármûveit pedig mindig próbálom pusztítani c4-el)...Gyökér lennék mert ellõlek messzirõl mint a szart? Oké akkor gyökér vagyok. De nekem valahogy mégsem tûnik akkor gyökérségnek mint amiket néha látok a távcsõben: Összetalálkozik 2 géppuskás és egymást körbe ugrabugrálva lövik egymást...😄
Hát, õszintén, azóta nem jártam náluk.