Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Akkor is érdemes felmenni TS-re, és hozzácsapódni valakikhez. Sztem senki nem fog elküldeni a picsába...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Running
Sajnos nem, csak konzol. <#idiota>

most ez kijött pc-re vagy nem???? sehol nem találom...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Me0w
Van egz ajanlatom 😊 Privatban atkuldom a mumble (voip) szerverunk cimet, ha van idod jatszani feljossz, a napszaknak megfeleloen koszonsz, megkerdezed hol vagyunk, mi megmodjuk, visszautasitod a felkinalt frissitot, majd jatszunk, es igerem, nalunk nincs sniper 😊

Together we'll fly someday...

Running
Egyébként aszem bugos a gránátvetõ. Tegnap egy nekem háttal a ház sarkában álló ellenfél háta közepébe lõttem bele a gránátvetõvel elég közelrõl ráadásul és nem halt meg. Koppant az állam, kapott még egyet gyorsan, az már segített rajta, de azért vicces volt. Szóval nem csoda, hogy néha eldõlnek, néha meg nem dõlnek el az ellenfelek tõle.

koschwarz
az a baj, hogy nincs idõm klánosdira. örülök, ha akad egy órám este, hogy egy kicsit lövöldözzek. a klántagsággal járó kötelezettségeket egyszerûen nem tudnám teljesíteni.<#nemtudom>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
És tényleg kelleni fog kb 1 év, mire letisztul kicsit a kép. Persze idióták mindig lesznek, de közel sem annyi, mint most a bétára rászabadult codból átigazoló vérpisti tenger.

Running
Egyébként aki a HC modban bízik az ne lepõdjön meg ha ugyan az lesz mint cod4-ben. Támogató fegyverekkel fognak a csírák lõdzni a pálya másik végébõl. 1-2 találat után halál, szal el lehet képzelni mennyire lesz élvezhetõ.

dronkZero
De tényleg nem értem ezt a legszigorúbb értelemben vett publikolást... Miért tökegyedül mész játszani? Egy átlag publik langymeleg sznájpolós fost egyetlen összedolgozó csapat fel tud kavarni.

Ha meg fent vagytok négyen, és mindig a ti oldalatok nyer, akkor nem tökmindegy, hogy ki sznájpol és ki nem?

Az ugras gombbal. Nem tudom, mitol fugg, hogy nyitott ernyovel spawnolsz, vagy neked kell nyitni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

dronkZero
Ezért van a klánosdi. Akkor az, hogy a saját csapat nem hülye, az adott, ha meg az ellenség hülye, az csak külön jó.

rexHUNter
az nálam lévõ hiba,hogy nem hallom az ellenség lépteit killcamban hallom élesben meg semmi
meg még az,hogy manuálisan mivel nyitom az ernyõt
mert kezdésnél néha már zuhanok mint a kõ lefele

értem én, csak akkor a bf2nél maradsz örökre, vagy még 1-2 évet és úgy jársz majd mint a b42es játékosok, hogy alig lesz majd kivel játszani... 😞

lámik mindig is lesznek, az meg hogy béta verziónál ez van, még közel sem biztos, hogy az eredeti nem lesz sokkal jobb.(ha már csak azt nézzük, hogy sokan nem adnak majd ki pénzt rá, lecsökken a hülyék száma is, akik most csak elökörködnek vele) szvsz bf3ig jólesz ez(még 5évig?<#wow2><#wow3>) csaknem 😉

1 próbát megér.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Me0w
Ne feledd, hogy a legtobb mostani 'jatekosnak latszo targy' nem vette meg a jatekot, hanem kapott/nyert betakulcsot, vagy elorendelte, amit lemondhat, stb. Csomo normalis ember a gep-upgrade-al kuzd, es jelenleg nincs magyar ranked szerver sem.

Ha kijon a teljes, akkor az elso ket hetben orulet lesz, megy a grind az unlockokert, majd ki fog alakulni egy normalis helyzet, remeljuk, addigra lesz magyar ranked, ahonnan ki lehet baszkodni a sznajpereket. En a jatekosok miatt nem temetnem ezt a jatekot, BF2-ben ugyanez volt az indulasnal.

koschwarz
ki fogom próbálni 😊

koschwarz
ja igen, épp ezt akartam még írni, csak elfelejtettem: nem akarok éveket várni, míg a droidok kikopnak, akkor már inkább visszatérek a bf2-höz, szerintem ott mostanában lehet a legjobbakat játszani, mert aki maradt, az nagyrészt "veterán" és abból áll a játék, ami: squadban foglalni a zászlókat.

Me0w
Probald ki, hogy 1-2 napig csak xm8-al jatszol, majd visszavaltasz alapra. Nekem bejott 😊

Me0w
Azert itt picit jobban ki van balanszolva az alapfegyver es az unlockok kozti kulonbseg, bf2-ben az SFes unlockok elbasztak a jatekot rendesen. Villanogranat, megafaszom.

koschwarz
lehet hogy csak az agyam kell átállítani 😊
mindenesetre a xm8-as assik egyszerûen ledaráltak, sokszor még jóval elõbb is elkezdhettem lõni, és mégis...

ehh... hát bf2ben nem ez volt? bf42ben nem ez volt? de. nem is értem, mit sírtok az emberek miatt. minden játékkal ez van. még újdonság. majd ha ez is 5éves lesz, akkor már csak a legkitartóbbak maradnak és akkor mindenki profin fog játszani.<#rolleyes>

unlockok miatt meg sírhatunk, ezzel basszák el a játékélményt, meg a stat.al. dehát ez van.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Me0w
Poenbol elkezdtem az xm8 utan ujra alapfegyverrel jatszani, es nem voltam sokkal rosszabb. Viszont az F2000 nagyon szar, 1 tar / ember.

koschwarz
látom mindenki sír...és igazat adok. pár nap játék után erõsen elgondolkozom azon, hogy beszállok-e ebbe a bc2 buliba...nincsenek illúzióim, hogy ez csak a béta és ezért annyira gyökerek az emberek. ez az elbaszott sok sniper egyszerûen idegesítõ. és szerintem rengeteg játékos még mindig nem tudja, hogy mit kell csinálni. !!!!!!!!!!!

nekem ez nem kell még egyszer, ha ilyen szintû játékot akarnék, akkor a cod6 is elég lenne.

nem, nem a játék szar, hanem a játékosok.

mellesleg, mi lenne akkor ha még feküdni is lehetne...pont annak a pörgõs játéknak a halálát jelentené, ami ehhez a rush módhoz kell. akkor aztán mit mûvelne az a sok sniper, abszolut kemp a hegytetõn.

csak hogy "pozitívat" is mondjak: a halálaim 90%-a xm8 által történt, egyszerûen nem voltam ellenfél addig, amíg ki nem lockoltam azt a fegyvert, az alap assi fegyverrel 1v1-ben esélytelen egy xm8-cal szemben. addig tepertem assault-tal, míg meg nem kaptam, után látványosan megjavult a k/d-m is 😊

Me0w
Olyan baratotoknal gyuljetek ossze, akinel van valami 5-10 megabites net, es mehet is a jatek 😊

Remélem olyan lesz a single mint a BC1-ben. Mert állítólag nagyon fasza.

Smithwarden
Karl Magnusson: "Mindazonaltal integralni akarjuk a Koopot a jatekba."

Fincsi... <#eljen>
(Ugy nez ki a megjelenes utan nem sokkal az ingyenes DLC-ben.)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
The North American console versions of DICE's Battlefield: Bad Company 2 are saddled with an unusual multiplayer restriction: for the first month following the game's release, only those who preordered the game from GameStop will have access to the game's "Squad Rush" multiplayer mode.
The mode is an objective-based battle between two teams of four players each. Those with preorder-based access will also be able to invite their friends to play with them throughout the 30-day exclusivity period.

Ez eleg ha durva ha igaz...
Konzolosoknak (Eszak-Amerika) le lesz tiltva multiban a squad rush mod es a friends opcio 1 honapig, kiveve akkor nem, ha a Gamestop-tol rendelik a jatekot.
Nem semmi, ilyet sem hallottam meg egy cegtol.

Ja a masik dolog ami rank, PCsekre is vonatkozik, FAQbol neztem: NEM LESZ LAN a jatekban !!!
Ez mondjuk nagyon szar, mi ismerosokkel egy csomot akartunk LANban is nyomulni majd a jatekkal.

Lamellus
Igazi felüdülés volt végre csapattal játszani, köszi tRs, Zero <#hehe>
(Raymond)

-tRs-Raymond

Smithwarden
"nem kell grafikust vagy vmi. upgradelni" <#vigyor>
Maradhat a kis kinai a rajztablaval? <#kacsint>

nyilvanvalo nekem is, hogy miattam nem teszik bele az ezereves solymot😊
viszont miert kellene ezer kerelem olyan dolgokert, amik mas jatekban teljesen nyilvanvaloak?
egyszeruen nem ertem neha a fejlesztoket.. elofordul, hogy kimarad par dolog a nagy fejlesztesben, de ha egy teszter belenez, rogton hianyol par dolgot es ilyenkor erzem azt a fene nagy makacs hozzaallaszt, hogy csakazertsem.
ha en csinalnek egy jatekot es teszem azt a tank kerekeken gurulna es egyetlen hozzaszolas erkezne csak, hogy lanctalpak, akkor pillanatokon belul valtoztatnek rajta.
persze nagyon kritikus vagyok, de jelen esetben meg is van ra az okom, ha olyan aprosagokra figyeltek, mint a mesterlovesz mozgo bipodja, amit sehol nem tapasztaltam meg.
1 panaszra biztos nem tesznek semmit,de sok panaszra reagálnak elég szépen.Egyenlõre nomrálisnak tûnik a pcsekhez való hozzáállás😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

nandorb
allitolag csinalnak most patcht hogy dual core-on is mennyen a jatek normalisabban.vagy netalan elbaszak es sehogy se fog menni... ugylatszik konzol-on jobb gamelni... nem kell grafikust vagy vmi. upgradelni

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

itt egesz raereztem a mesterlovesz kasztra. tetszik, hogy van valamilyen szinten ballisztika es hogy ujratoltesnel elveszi a fegyvert. de vergaz ami azon a szirten folyik, ezt mar csak a medic-assault kombo fokozza mogottuk es everyone lives forever.
szoval en akkor mar 4× optika es megyek tamogatni a csapatom, mozgekony, megis effektiv hasznos vagyok.
nagyon kivancsi vagyok, hogy milyen mertekben veszik komolyan a pc-s tabor javaslatait. probaltam irkalni a hivatalos forumba, de a fene tudja. neha ugy erzem, hogy lustasagbol nem foglalkoznak a javaslatokkal. irtam peldaul, hogy jo lenne ha meg lehetne "sutni" a granatot mivel ez alap, de szerintem felejtos, ehelyett a sok siras utan felgyorsitjak a tank tornyanak sebesseget szerintem.
nandorb
a SZERVEREK szarul vannak beallitva vagy maga a jatek szerver nincs megcsinalva jol,tul nagy gep igenyt ker,+biztos a halozatot is max-ot huzzat,es a szerver nem kepes rendes adatokat kuldeni,az meg vhogy nem normalis dolog hogy 1haz dol le akkor az egesz palya foldrengesben vesz reszt...itt elvan baszva az 1-ik fizika,na meg a tank kb. 40km/h sebbessegel tud menni,itt meg 4-5-el megy alig,kis akadalytol meg slajfol helyben olyan beszaras... a SNIPER-ek meg a leghulyebb nep nemtom mi jo van benne hogy freggeket gyujt kamp kozben mikor a tobbi segitsegre szorul.
Vagy ez a KD buzisag? epp ma neztem a KD-m 10-18-as FPS-el 0.35-os KD-m van 11-es ranku vagyok,jol nez ki mi?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

HJa a nagyobb mapokra pedig: ezen a gépen 1920*1080 minden max és meg tud röccenni nagyritkán (értsd érzésre lemegy 30 körülire az fps).....Annyi emberre +jármûre nagyobb mapok kellenének. Több ember,több jármû nagyobb placcok...Szerintem felejtõs emellett a gépigény mellett...
Persze ez még csak BETA és asszem még kifejezetten ehhez a játékhoz készült driverek sincsenek amik növelik az fps-t...

Meglátjuk azért kilehet fogni jó partit is,tegnap pl egész frankó csapatmunkát nyomtam 3 gyerekkel támadóban és védekezõben egyaránt pedig egy szót nem is írtam egyiknek sem de valahogy végig lefedeztük/segítettük egymást.
Egy dolgot viszont aláírok,qrvasok a csipa...😄
Pontosabban a low csipa,aki beáll valahova és nézi a tájat,fragelget de szarik a feladatra-védekezõben még oké hogy befedez egy placcot (de ott is elég gáz hogy nemreagál semmilyen külsõ hatásra pl amikor visít a sziréna hogy bajvan), de hogy támadóban a barmok bõ 80%-a csak a campelést ismeri a távcsövessel no az gáz....
Támadóban a kedvenc látképem volt amikor a kezdõdombon a szikaszirthez mentem és 9!!! ilyen hülyegyerek állt guglt egymás mellett és nézett lefelé,ezekbõl 1 volt hajlandó megindulni 3-4 perc után a többi csak nézelõdött és lövöldözött...

HTS s3rg1nh00
1.a konzolnak sokkal nagyobb akadály
2.nézd meg ezt hogy bírják a mai pc-k,aztán akkor akarj még 1,5-szer ekkora mapot...összefosná alatta magát az összes 2 magos...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mondjuk ezen szerintem nincs mit meglepodni, ilyen a public szero, a lone wolfok. valahol teljesen normalis. persze en is verem az asztalt, amikor ilyenfoku diszorientaltsagot tapasztalok, ennek ellenere bizom a klanmeccsekben, vagy komolyabb, felugyelt szerverekben.
en sem bannam, ha mas modban, vagy mas palyakon kicsit nagyobb pancelos osszecsapasra/tamogatasra lehetne szamitani.
oszinten szolva bennem mar motoszkal a ketely, hogy megsem lesz olyan, amilyennek tunt az elso oraban es ezt ertem a majdani teljesre is, ha par nap utan az elso orak okozta izgalom mulni kezd es kezdem eszrevenni a hianyossagokat vagy egysiku jatekmenetet (public).

mivel nem ertek hozza, felve kerdezem csak meg, hogy mekkora feladat a fejlesztoknek, ha lennenek 64-es palyak is?
Az haggyán de a legjobb amikor támadnál de beülnek a barmok a tankokba és ahelyett hogy haladna megáll a domb tetején és vakon lõ a nagyvilágba/esetleg a lejtõig elmennek hogy lássanak valamit--> nekik lesz frag,a csapatnak meg lesz egy szép nagy bukta.

Még a szaros helikoptereket sem képesek lõni,pedig nem kell hozzá semmi extra odarohan az elsõ gépágyúfészekhez és bedarálja..😊

tobias88
Megvolt az eddigi legjobb játékom, sikerült 3 embert megölnöm! <#vigyor> Túl sokat codoztam és be van idegzõdve, hogy a célra tars, ne fölé, ha messze van akkor is <#szomoru1>
ertem en, hogy beta, meg csak egy hete megy. de hogy 16 vedobol 15 nem tudja mit kell csinalni, ha villog a ket kis negyzet a minimapnal... gyanitom, hogy a tamadoknal se tobben tudtak mit kell tenni.
szoval lesz meg itt min meglepodni...
Me0w
Aham, pontosan 😊

Me0w
Remelem is, hogy ebbol kimaradsz, egyel tobb hely marad valami ertelmes jatekosnak.

schrank
én sem venném meg ez alapján a beta alapján mert ez nem bf hogy van 1 apacs 1 vodnyik meg 1 bredli meg egy kvad 30 emberre ez egy szánalom ...
a bf2 megpatkolt demojában 64 emberre jutott 4-4 páncélos , heli-repcsi kitkotik stb.

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

grebber
Hoho.Csak most olvasom lehet beletesznek majd utólag coop-ot a gamebe!

Next PC upgrade: 2022

Szerintem meg eljött az ideje hogy aludni menj.😊

Bár idegölõ amikor kamperek lepik el a pályákat sniperrel és baxnak a csapatmunkára.
Sosem campeltem,ha sniperrel lövök akkor mozgásban vagyok és a csapatomat fedezem vagy egy adott pontot védek ha védeni kell,ha defuse kell azonnal megyek és amint leszedek valami géppuskást veszem fel a fegyverét hogy betudjak rontani és megvédeni az épületet (a jármûveket leszarom,az ellenség jármûveit pedig mindig próbálom pusztítani c4-el)...Gyökér lennék mert ellõlek messzirõl mint a szart? Oké akkor gyökér vagyok. De nekem valahogy mégsem tûnik akkor gyökérségnek mint amiket néha látok a távcsõben: Összetalálkozik 2 géppuskás és egymást körbe ugrabugrálva lövik egymást...😄

dronkZero
Persze, hogy van elõnye. Eljutott a játékipar addig, hogy elérje, hogy meg AKARJAM venni. Viszont akinek ez nem sikerül, azt kegyetlenül lewarezolom. 😛

dronkZero
Hm, hát én olyan 2008 környékén találkoztam velük ismét, akkor úgy voltak, hogy kellet volna nekik ember warozni. Addig nem jutottam el. De publicoltam velük egy keveset, és az warez cuccal volt, de úgy kellett kérnem, hogy rúgjanak ki valakit. Full tele volt. Mindig. 50-es vagy 64-es, azt most nemtom.

Hát, õszintén, azóta nem jártam náluk.

REPS0L
te hiányoztál ide b34

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Me0w
Hat, azon kivul, hogy a kurva hazat ramomlasztottad, valoban artatlan vagy 😄