Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nekem ez az egyetlen, ami dobott az fps-en.
Természetesen a low/med/high és mindenféle szûrõ piszkálást is próbáltam, de itt jön az ki, hogy a vga-m bõven bír mindent, hiszen egy fps-t sem változtatott. Ellenben gyönyörû procilimitem van jelenleg.
Jövõ hét elején lesz cpu csere, no nem lesz az sem brutál, de kiderül, hogy +2x L2 cache és +300-700 mHz mit változtat.
(bár van egy sanda gyanúm, hogy a bétában a dual core nem elégséges, esetleg a teljesben...)
" Originally Posted by Bazajaytee (Associate Producer DICE)
Dual core processor is now min spec for BC2 so you are never going to get super fast FPS on those processors, however there is optimization going on with the main game version to improve performance all round."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Fileplanetrõl sehogy, csak észak amerikaiaknak van ott asszem.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
fuck mmo's..i.,
Az operációs rendszeren is túl...
Mondjuk félõ hogy így hogy se radar se semmi,nem lesz túl népszerû.Szvsz a HC/normal-t kéne összegyúrni,abból lenne a "tökéletes" megoldás.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az operációs rendszeren is túl...
Rétegjátékoknál, pl: szimulátorok esetén viszont nem ... Ott nemigen van warez, vagy ha van is akkor se biztos hogy segítenek benne az emberek ...
Elõször is azért hogy az "alja" ne tudja elbaszni az online repülést, másodszor azért mert ha azt szeretnéd, hogy egy normális support legyen akkor ahhoz az a minimum, hogy kifizeted a játék árát ...
LockOn topikban is fordultak már elõ "hogyan lehet lõni" és "van-e végigjáccás" kérdések ... Ez senkinek sem hiányzik.
Persze lehet bárkinek hülye kérdése, de emlékszünk még a BF2-es favorit:
"Hogyan kell zúmolni" kérdésekre ...
Egy komolyabb SIM esetén nem bánom hogy összesen 10 magyarral repülök online egyszerre, ha az a 10 értelmes ember ... Ott a minõség a lényeg, nem a mennyiség, és ebben nagy szerepe van annak, hogy a Community elzárkózik a Wareztõl ...
De az más történet ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Valakinek akad olyan gondja, hogy az egér görgõ, elõre és hátra csak egy dolgot tud kezelni?
Nálam ez két külön funkció minden játékban. Itt nem hajlandó mûködni.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Cod2 is akkor kurvult el, amikor már 2-3 ezer forintért lehetett kapni, akkor már az eredeti szervereken is csaltak.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
@eredeti témában:
Nekem elvbõl megvan az összes BF eredetiben ... Kivéve az ufós, azt nem is próbáltam ...
42 az összes kieggel együtt 2k-ért nem egy nagy vasziszdasz ... (Én még annyiért vettem anno ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ráadásul egy jó árképzés is kell, a Red Orchestrát 1990-ért vettem steamen, a Team fortress 2-t kiadásakor 3500-ért (de most volt olyan akció, amikor 3 euro volt). Ez mind "nekik" ment. Nem a boltnak, nem a fuvarozóknak. Ez így korrekt.
Õszintén szólva, ha úgy gondolom, hogy leteszem a voksot mondjuk a bc2 mellé, akkor "eredeti" szerveren, eredeti játékkal teszem, és ne tudjon mellém tört belépni (aki kockázat nélkül használhat bármi segédprogramot). Persze akinek törtje van, az menjen tört szerverre.
Egyébként meg nem értük veszek játékot, hanem csak és kizárólag magam miatt: több szopás van a krekkeléssel, mint amennyire az ára érzékenyen érint. Ha egy mozdulatból lehetne krekkelni, és nem kéne szopni, hülye lennék vásárolgatni. Singleplayer játékot soha a büdös életben nem fogok venni továbbra sem.
Csak az utóbbi idõben lett divat ez a burzsujköcsögölés, hogy "vegyé eredetit, vagy húzzál a faszomba", amióta tényleg nehéz megoldani, meg szar játszani a krekkelt változatokkal.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
pedal to the metal...
De a Vietnám is úgy indult, hogy nem kellett eredeti, az elsõ magyar kupa 98%-ban krekkelt játékkal rendelkezõ emberekbõl állt(kivéve uHs, Zsolt1ékkal). Mi speciel azért vettük meg eredetiben, mert mentünk játszani a moziba, oda meg ez volt a beugró. Lehet, hogy ha az nincs, máig nem lenne meg eredetiben.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Fórumon, fejlesztõ hozzászólása alapján dolgoznak az optimalizáción és azon, hogy a kétmagos cpu-k alatt is jól, élvezhetõen menjen.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Together we'll fly someday...
Kerdesem,hogy a game.co.ik-rol rendelve kapok beta kulcsot? Ill. olvasom, hogy az fpssel vannak gondok. Nekem e6400, 4G, 8800gt configom van. Hasonlo vkinek? Mennyikre jatszahto kb. ilyen configom. Koszonom a valaszokat.
fuck mmo's..i.,
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
nem akarok befürödni úgy mint az aionnal hogy megveszem aztán 1hónap után abbahagyom mert nem jött be