51658
  • Landor
    én azért még felfrissítettem az vga driverem, meg a steamet, biztos ami biztos alapon :D
  • dronkZero
    Ez mondjuk nem most derült ki, két napja kinn van a BFBC2 hivatalos blogon...
  • Landor
    hát nem tudom, én az oxygenbe megyek :D
  • MrYeti
    5 órát már féllábon is
  • MrYeti
    mind1. kiderült, mos már nem kell feszülni a gép előtt, hanem 6kor visszajövünk
  • Föcsök
    Na ne!!!!!! Egy fél óra múlva én is megyek oda! This our destiny.:D
  • uHs Gerzson
    Azért írtam hogy gyors fordás meg a forumokon is ezt olvasom :)
  • MrYeti
    na látjátok ez van akkor, ha nem fordítom le a blogot, hanem csak másolom
    ne vedd magadra, csak viccelek :)
  • Föcsök
    Jól beszélsz srác.
  • Landor
    ááá, megyek is el itthonrol inkább kondizni. nem bírom ezt a feszültséget :D
    zsolti kommentje után gyorsan bekapcsoltam a boxot, erre semmi letöltés, aztán olvastam csak hogy még oda se tették ki :D
  • MrYeti
    The Client will be downloadable from server partner websites and Steam starting at the above listed time at a file size of 1.5GB
    nem vagyok szuper angolos, de nekem ebből az jön le, hogy a fent említett időpontban lehet letölteni. a fent említett időpont meg CET 18:00
    vagy tévednék?
  • Platypus16
    Oroszoknál már azt írják, hogy 20:00-kor (GMT+3) lesz náluk a letöltés... szal ebből 18 óra lesz nekünk...
  • High end PC #5031
    Nekem is megjött a kulcs.
    Bár jobban belegondolva, szerintem itt annyiban is hagyom a dolgot, majd valamikor szombaton, vagy vasárnap letöltöm és beloggolok, ha 1 hónapig lesz úgy is béta.
    Elkerülöm ezt a világ minden BF BC2 játékosa egyszerre szedi le és jelentkezik be dolgot, és nem idegelem ki magam evvel a hosszú várakozásokkal, sávszél korlátozásokkal, szerver túlterheltséggel, meg hasonlókkal.
    Ezzel időt takarítok meg, addig elfoglalom magam mással, eddig is el tudtam, majd kényelmesen pár nap múlva, így is jóval a megjelenés előtt játszhatok vele hetekig...
    Szóval szerintem ez az egész csak fejben dől el, én nem szenvedek ma vele, annyi szent.
  • Balinthun
    hát nekem még mindig nem... jobban várom mint a mikulástvagy a nyuszit...
  • uHs Gerzson
    Végre te is itt vagy :D
  • uHs Gerzson
    Saját fejlesztés, Frostbire.
  • zzeN
    Frostbite Engine-t.
  • Landor
    na jó, nyertem :-)
  • Looserke
    ne aggódj én 1 GBal kezdtem csak minap feltettem kicsit ráhangolódni a BC2re, most 6GBal tolom :)
  • nandorb
    nalunk mar 2hete ho van meg fagy:)
  • Föcsök
    Elkezdett esni a hó. Havas pálya lesz a BETA is. Ez jelent valamit.:D
  • 0Fritz0
    A 42 még alaplapi videokártyával is elfut. :)
    BC2 milyen motort használ?
  • Kami
    Squad Rush montázs
  • eugabesz
    e...de mind1.Húúúú ték volt és észre sem vettem
  • eugabesz
    Baszki,anno én még 512-es rammal is jáccottam vele..
  • 0Fritz0
    Már megszoktam az MMO-knál, hogy a kihirdetett dátumhoz nyugodtan hozzáadhatunk még egyet (vagy többet ).
  • Landor
    lol
  • eugabesz
    Ugyan már...majd szép nyugisan letöltjük holnap délelőtt,nem bosszankodva azon,hogy egy mittomén hány gigás neten 35 kb/sec.-el csorog
  • Looserke
    a BF sorozat mindig is inkább RAM és VGA érzékeny volt, pl. 4 GB RAMon rohadt gyorsan töltődtek be a mapok nekem BF2őn és sohasem röccent be a játék még a legnagyobb 64es mapokon se repcsivel
  • eugabesz
    Közben nekem is megjött az 576-tól...látjátok nem kell annyit görcsölni...biztos olcassák a fórumot
  • mmbike
    És ha írsz egy levelet majd az EA-nak, hogy előrendelted, de nem kaptál kulcsot? Az nem lehet megoldás? (nekem sem jött még meg) :)
  • JagFater
    Elképzelhető, mert akkor valamennyire eloszlatják a népet. Ha előbb kiteszik, mindenki egyszerre akarna rászabadulni a szerverekre...
  • Gyuszopapa
    Szerintem jó a sejtésed.Sajna.
  • Balinthun
    az lesz a legnagyobb baj, hogy jó szokás szerint a serverek nem fogják bírni a terhelést így alig fog majd lecsorogni...
  • bajsz
    ha ezt megteszik,srácok éjfélig nem is fogunk játszani.
  • 0Fritz0
    Az elinduláshoz elég.
    Nemsokára úgyis kiderül, hogy ez most CPU, vagy VGA-limites játék lesz-e.
  • uHs Gerzson
    Amúgy egy rossz selytés de lehet hogy este 6-kor fogják csak kirakni a béta letöltési linkeit, de remélem nem :)
  • Gyuszopapa
    Nem tudom mit kell parázni szerintem kicsit el van túlozva a gépigénye.Meg ha utánna néz valaki vannak tesztek ahol a 4magos vs. 2magos között alig volt fps-be külömbség.Úgyhogy kétmagosokon vígan elfut.
  • eugabesz
    Pedig asszittük...nekem még semmi.Minek rendeltem meg dec.16.-án...mert hüje vagyok??
  • Balinthun
    hát igen én is hasonló cipőben járok...