51658
-
Landor #5044 én azért még felfrissítettem az vga driverem, meg a steamet, biztos ami biztos alapon :D -
Ez mondjuk nem most derült ki, két napja kinn van a BFBC2 hivatalos blogon... -
Landor #5042 hát nem tudom, én az oxygenbe megyek :D -
5 órát már féllábon is
-
mind1. kiderült, mos már nem kell feszülni a gép előtt, hanem 6kor visszajövünk -
Föcsök #5039 Na ne!!!!!! Egy fél óra múlva én is megyek oda! This our destiny.:D -
Azért írtam hogy gyors fordás meg a forumokon is ezt olvasom :) -
na látjátok ez van akkor, ha nem fordítom le a blogot, hanem csak másolom 
ne vedd magadra, csak viccelek :) -
Föcsök #5036 Jól beszélsz srác. -
Landor #5034 ááá, megyek is el itthonrol inkább kondizni. nem bírom ezt a feszültséget :D
zsolti kommentje után gyorsan bekapcsoltam a boxot, erre semmi letöltés, aztán olvastam csak hogy még oda se tették ki :D -
The Client will be downloadable from server partner websites and Steam starting at the above listed time at a file size of 1.5GB
nem vagyok szuper angolos, de nekem ebből az jön le, hogy a fent említett időpontban lehet letölteni. a fent említett időpont meg CET 18:00
vagy tévednék? -
Platypus16 #5032 Oroszoknál már azt írják, hogy 20:00-kor (GMT+3) lesz náluk a letöltés... szal ebből 18 óra lesz nekünk... -
High end PC #5031 Nekem is megjött a kulcs.
Bár jobban belegondolva, szerintem itt annyiban is hagyom a dolgot, majd valamikor szombaton, vagy vasárnap letöltöm és beloggolok, ha 1 hónapig lesz úgy is béta.
Elkerülöm ezt a világ minden BF BC2 játékosa egyszerre szedi le és jelentkezik be dolgot, és nem idegelem ki magam evvel a hosszú várakozásokkal, sávszél korlátozásokkal, szerver túlterheltséggel, meg hasonlókkal.
Ezzel időt takarítok meg, addig elfoglalom magam mással, eddig is el tudtam, majd kényelmesen pár nap múlva, így is jóval a megjelenés előtt játszhatok vele hetekig...
Szóval szerintem ez az egész csak fejben dől el, én nem szenvedek ma vele, annyi szent. -
Balinthun #5030 hát nekem még mindig nem... jobban várom mint a mikulást
vagy a nyuszit...
-
Végre te is itt vagy :D -
Saját fejlesztés, Frostbire. -
Frostbite Engine-t. -
Landor #5025 na jó, nyertem :-) -
ne aggódj én 1 GBal kezdtem csak minap feltettem kicsit ráhangolódni a BC2re, most 6GBal tolom :) -
nalunk mar 2hete ho van meg fagy:) -
Föcsök #5021 Elkezdett esni a hó. Havas pálya lesz a BETA is. Ez jelent valamit.:D -
A 42 még alaplapi videokártyával is elfut. :)
BC2 milyen motort használ? -
Squad Rush montázs -
eugabesz #5017 e...de mind1.Húúúú ték volt és észre sem vettem 
-
eugabesz #5015 Baszki,anno én még 512-es rammal is jáccottam vele.. -
Már megszoktam az MMO-knál, hogy a kihirdetett dátumhoz nyugodtan hozzáadhatunk még egyet (vagy többet
).
-
Landor #5013 lol 
-
eugabesz #5012 Ugyan már...majd szép nyugisan letöltjük holnap délelőtt,nem bosszankodva azon,hogy egy mittomén hány gigás neten 35 kb/sec.-el csorog
-
a BF sorozat mindig is inkább RAM és VGA érzékeny volt, pl. 4 GB RAMon rohadt gyorsan töltődtek be a mapok nekem BF2őn és sohasem röccent be a játék még a legnagyobb 64es mapokon se repcsivel -
eugabesz #5009 Közben nekem is megjött az 576-tól...látjátok nem kell annyit görcsölni...biztos olcassák a fórumot 

-
mmbike #5008 És ha írsz egy levelet majd az EA-nak, hogy előrendelted, de nem kaptál kulcsot? Az nem lehet megoldás? (nekem sem jött még meg) :) -
JagFater #5007 Elképzelhető, mert akkor valamennyire eloszlatják a népet. Ha előbb kiteszik, mindenki egyszerre akarna rászabadulni a szerverekre... -
Gyuszopapa #5006 Szerintem jó a sejtésed.Sajna. -
Balinthun #5005 az lesz a legnagyobb baj, hogy jó szokás szerint a serverek nem fogják bírni a terhelést így alig fog majd lecsorogni... -
bajsz #5004 ha ezt megteszik,srácok éjfélig nem is fogunk játszani. -
Az elinduláshoz elég.
Nemsokára úgyis kiderül, hogy ez most CPU, vagy VGA-limites játék lesz-e. -
Amúgy egy rossz selytés de lehet hogy este 6-kor fogják csak kirakni a béta letöltési linkeit, de remélem nem :) -
Gyuszopapa #5001 Nem tudom mit kell parázni szerintem kicsit el van túlozva a gépigénye.Meg ha utánna néz valaki vannak tesztek ahol a 4magos vs. 2magos között alig volt fps-be külömbség.Úgyhogy kétmagosokon vígan elfut. -
eugabesz #5000 Pedig asszittük...nekem még semmi.Minek rendeltem meg dec.16.-án...mert hüje vagyok??
-
Balinthun #4999 hát igen én is hasonló cipőben járok...