51658
-
Jobboka #5204 előző richard49 nek -
arabok se lesznek :D -
atomkrumpli #5202 most jött a hír hogy 2 nappal elhalasztják a bétát (be ne írd hogy nem igaz :-) ) -
Jobboka #5201 :D anyád hogy van? ezt kéne visszaírni, meg te azé vagy hogy segiccsé köcsög, uh. ne ugass mert anyádra gyútom a házat xD
am mit írtál?? Hol van a kulcsom köcsögök, mert a zsebemben nem találom? :D -
eugabesz #5200 Hát ja.Némelyik ember elfelejti,hogy nem mindig a "haverokkal" dumcsizik a cseten. 
-
Richard49 #5199 Hello!
Elorendeltem a jatekot.Ma ugye 28.-a van,de nem erkezett beta kulcs.
Mikorra varhato?
-Ebben mi a faj neki? -
Ja igen a szomszédból
-
igaza van -
Bala10 #5196 loptad? -
Jobboka #5195 sejtettem :D -
Richard49 #5194 Nah megkaptam az oltast:DDD
Jó napot !
A Béta kulcsok kiküldése folyamatban van, tehát a megadott email címre
mai napon várhatóan megkapja a kulcsot.
De a közeljövőben arra kérném a leveleit a kellő módon fogalmazza meg,
különben lehet néma fülekre talál, vagyis bemutatkozás, kellő, illendő
megszólítás, ha már ittunk pertut esetleg akkor megfelel a hello is,
de talán azért mégsem vagyunk még ilyen viszonyban.
Üdvözlettel: Antoniewicz Péter -
kopaszqtya #5193 és itt mit kell tenni,hogy adjanak keyt?:D nem vágom -
Még ha anyuci vette volna te gyökér... -
asszem egy pár napig felesleges lesz a topicot olvasni, több száz üres komment... -
Neoncsoves #5190 nagyszerű. látom tele van anyázással az egész topik, jó lesz ez! -
Ebbe a részbe sem lesznek IDF egységek, pedig úgy hasba lőnék egy két arab lámát
-
n003 #5188 te anyuci kicsi fia :)) a géped mellé anyuci nem szponzorál meg egy bétakulcs árával? jujjdetudunk sajnálni :D 2000-rt a barátnődet nem tudnád elvinni moziba megnézni egy filmet!! :O -
simon7108 #5187 és mit kell tenni,hogy kapjak ott keyt? -
barmi #5186 ... na ki a király ??? 

-
az nincs szuszáááá
-
nekem már jö a demo:D -
simon7108 #5183 sry nem neked akartam irniXD
am nem fogok kapni valoszínuleg twitteren keyt mert csak 50 van...
JagFaternak akartam irni!még 1x sry
-
ty -
kopaszqtya #5181 szóval akkor ha most előrendelem az 576bol akkor egyből küldenek 1 beta keyt és ha nem tetszik akkor lemondom a rendelést és akkor így nem kell fizetnem semmit.Jól mondom? -
JagFater #5180 Óóó te istenbarma...
576-nál egy fillért nem kellett fizetni...
:-DD és hát én vagyok a fasz, mert nem veszem meg neked?
:-DDD
Te szerencsétlen gyökér...:-) -
10.000 kulcsot még most kezdték itt osztani -
Jobboka #5178 naah, megjött Jakob XD nem szólítottunk csak az egyik rasszista köcsög zsidózott -
Bala10 #5177 :D -
n003 #5176 jahh majd megveszik 3-4e forintért :D -
en sem es megis megrendeltem... a kulcsot mar kaptam a jatek megjelense kor az egyik ismeros elmegy es felveszi... -
Neoncsoves #5174 látom tele van minden szarral a topik. beta letöltési link van már? -
Valaki szólított -
még jó hogy ingyenes az előrendelés 
-
Jobboka #5171 simon ki a faszom szólt hozzád? 1 krva szót nem írtam neked amiket írtam azokat személyesen Xenhai -nak írtam... te meg regelj twitterre és éjfélkor kapsz egy keyt -.- -
Kifizeted gazdag gyerek akkor meg kuss... -
576-tól előrendeled kapsz kulcsot,és ez nem jár semmilyen anyagi vonzattal csak ha megjelenik a teljes játék -
Jobboka #5168 teljesen jogosan írta.... Xenhai a faszkalap itt -.- menny és egyél egy kutyát + verd ki rajzokra hülye lowzor (Xenhai -nak, mert olyan kedves vagyok :) ) -
barmi #5167 nyahh, hazaértem végre :P Kulcs a zsebben, minden rendben csak kliens nincsen még seholse... Mikó tőthettyük má' ??? -
simon7108 #5166 ja csak az a gond,hogy nem tudom elorendelni mert nem MO-n élek és ahol lakom nem lehet egyik boltbol sem elorendelni ugy,hogy kapjak kulcsot... -
Mi van ha béta közben lebasszák az atomot a dice székházára? Buktok 2000Ftot
szuszáááá