51658
-
mmbike #4958 Nekem sem jött még az 576-ból. És amilyen szerencsém van fogadni merek rá, hogy nálam lesz valami adatbázis hiba, és ezért nem kapok :) -
Nézd meg a spam, vagy más néven levélszemét mappádat :D:D:D -
"Surprise Reveal: Xbox 360 Battlefield Bad Company MP Demo is live on Xbox Marketplace! Go get it!!!!!!!"
Nesze nektek Xbox360 fanok :P -
Balinthun #4955 én még mindig várok pedig az 576-től rendeltem....
-
a fasszopó kurva anyját szopatják itt a pc-s népet, xboxra meg csak ugy hirtelen felbasszák a demót. -
Cd galaxis levelében mindent elmondanak még a bf blog bejegyzés is benne van és a linkek is hogy merre lehet majd leszedni stb. -
Na már van 2 kulcsom.... :)
Érdekes módon megjött nekem is. -
A büdös kurva életbe xboxon fent van a demo
-
Föcsök #4950 Hát ez kész!:D A lényeg hogy megvan.:) -
Én is meg fogom venni, kivéve, ha a béta alatt valami iszonyatos elbaszásra derül fény(amire az előzetes hírek alapján azért nincs esély) -
barmi #4948 Nekem is megjött ebben a pillanatban! 

egy számsor pucéran ... ha nem tudnám hogy az 576 küldte már a kukában lenne :P -
barmi #4947 Tényleg. Vak vagyok -
Megjött a kulcs 576-tól, de bameg semmi szöveg, hogy pl nesze te...
csak szimplán a számsorozat :) Némileg igénytelen :D -
High end PC #4945 Sziasztok
Béta teszt hány napos?
Ha most veszek egy kulcsot bankkártyával a CD Galaxistól, még ma játsszhatok?
Kössz -
http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=37142
igen -
Föcsök #4943 A CD galaxisok rendesek. Reggel még írtam levelet, hogy miért kaptam kétszer Györei Zoltános egyszer meg saját nevemre szóló kódot. Teljesen korrekt válasz jött:
Tisztelt Balogh Csaba!
A megszólításnál volt egy kis technikai hiba, és kapnia kellett még egy e-mailt, ugyanazzal a
kóddal, a helyes megszólítással. A kód az Ön nevéhez tartozó, egyedi kód.
Üdvözlettel,
CD Galaxis Kft
-
barmi #4942 Igen?
-
Föcsök #4941 Én is úgy jártam mint az illető pár hsz-el lejjebb. Megrendeltem kb 7500Ft-ért egy angol oldalról, és utána vagy két napra hirdette meg a CD galaxis az akcióját. Onnan vettem meg a BETA-t, mert az angol nem adott végül, de a megrendelést nem mondtam vissza. Kb 500 Ft-al leszek jobb a végén.:D -
Most is ki van írva! -
A világ legfaszparasztabb kiadójával, vagy az ország legsuttyóbb boltjával szemben vannak erkölcsi aggályaid? -
barmi #4938 Amikor osztottak akkor az volt kiírva hogy osztanak most meg semmise... -
LOL ahogy megirtam megjött :P -
barmi #4936 Énse 
Lehet hogy elment ebédelni a csóka akinek ki lett adva a meló :O -
Smokk #4935 Ez tuti?
Az oldalon ez nincs irva. -
Még nekem sem jött meg, remélem ma még megfog, szal relax -
n003 #4933 én a direct2drive-tól rendeltem 35fontért és elvileg ebben benne van a béta is de egyenlőre nem jelenik meg a kulcs accountomban .. lehet ezek is lusták mint 576osok :) -
576-tól -
675-tól megjött de csak 4-4 jegyűnek kell lennie :P -
en mert nem kaptam keyt meg? -
JagFater #4929 ;-) -
ha steamen töltöm le ahhoz is kell kulcs vagy abban benne lesz? -
barmi #4927 Már hiába rendeled mert nincs már bétakulcs akció sajnos... -
Én megveszem -
köszi -
Smokk #4924 Itt mindenki meg is fogja venni,aki elorendelt 576-tol,vagy vannak olyanok is akik csak a betara jatszanak es sumakolnak? 
En mar megrendeltem angol oldalrol 1 honapja joval olcsobban,persze basztak betat kuldeni es most gondolkozom en is ezen az elorendelesen a beta kulcsert,de nem szemet dolog utana visszamondani?!
Micsododa etikai dilemma...
-
barmi #4923 nekem sajnos még nem 

-
biacs :D -
hülye picsa a kurva anyját
-
Bala10 #4920 le is halt a freemail
-
igya higanyt attol jobb lesz az alapotod:)