50
Már magyarul is tud a google webfordítója.
  • Aquir
    angolul: kész. Ez azért érthető szokott lenni :)
  • Airbus A380
    ??? tessék
  • Aquir
    done
  • Airbus A380
    Gondolom magyart töltöttél le az meg ugye alapból magyarra van állítva.

Betűtípusoknál tudod módosítani .
  • Aquir
    De nem én állítottam be és beállításokban nem is tudom átállítani xD
  • Airbus A380
    Mert a saját beállított nyelvre fordít :)
  • Aquir
    Igen, egyébként ez tökéletes. csak nem lehet vele megjegyeztetni hogy Angolra fordítsa le, ne magyarra..
  • Airbus A380
    Praktikus módon immár a Chrome-ba is integrálták a fordítót.
  • NessieGraf
    A gomb egyébként királyosan működik. Amikor be akarod tenni a honlapra először megmondod, milyen nyelvű legyen amit keres, és leveszed a ködot. Beteszed a honlapon a megfelelő helyre. Megkérdezi, milyen nyelvre fordítson, megy az egész honlapon végig a fordítás.

Kétnyelvű honlapnál az angol részt fordíttatom, teljesen profin marad a magyar, az angol rész meg nyelvet vált.

De ez az irdatlan méret... És elméletileg méretezhető, csak gyakorlatilag nem.
  • ldavid
    szerintem nem tudsz vele mit kezdeni
    bár valami "customizálhatóság" tényleg jó lenne
  • NessieGraf
    Ha véletlenül valaki találna egy normális méretű Google Translate gombot weboldal fordításhoz, szóljon nekem is. A mostai jól használható, de 160*60 méretű, aminek a fele elég lenne magasságnak, és az üzemelteti a google felirat se hiányozna róla.
  • Airbus A380
    Hm..... ebben van valami. Kipróbálom majd hogy angolul próbálok gondokkodni úgy m ilyen lesz.
  • uzsox
    Sziasztok! Egy kicsit a külföldi nyelven kell gondolkodni és akkor nagyon jól fordít. Ja és mondatoknál nagybetüvel kezd ,mert amugy nem pontos. Próbáld ki pl: te vagy örült? ( nem lesz jó ) Te vagy örűlt? ( ez tökéletes) Ja, és a szőközök kihagyása is fontos!
  • ldavid
    Google translate vs. webforditas.hu
  • NessieGraf
    Majd megveszik OOo-tól az új magyar szótárt. :D
  • tobias88
    Örült vagy?

I am crazy?

Van mit még javítani
  • Airbus A380
    agytornának szvsz tökéletes.
  • RelakS
    Tudom ^^
  • The Garrett
    lehet ajánlani minden fordítás mellé pontosabbat is, és akkor fejlődik idővel a program. :)
  • ldavid
    hogy az is halljon róla aki eddig nem x)
  • RelakS
    Hát akkor szopassuk a fordító progikat

古紙配合率100%再生紙を使用しています。 (Koshi haigou ritsu hyaku paasento saiseiji o shiyou shite imasu. Valami olyasmi, hogy: 100%-ban újrahasznosított papírt használtak.)

Webfordítás:
    A 100 százalékos papírhulladék elegyített aránya és újra hasznosított papíron nyomtatott.

gugli:
    Blended 100%-ban hulladék papír és az újrahasznosított papírra nyomtatva.

Utóbbiban mit keres egy angol szó?

Jajj, ez jobb:
    庖丁ハンドルに軽く力をかけ(人差し指をかける程度) (Houchou handoru ni karuku chikara o kake (hitosashiyubi o kakeru teido) - sajnos rendesen nem értem, de a konyhakés élezőre történő nyomásáról, meg mutatóujjról hadovál :D)
    Web: Képesség kezel egy light庖丁(putot egy ujj sík)
    Gugli: Képességét az egy könnyű庖丁(tedd az ujjad szint)
  • akyyy
    de te még ennyit sem tudsz angolul, loál!
  • greg benz
    Hümm..nem tűnik rossznak!

Eddig csak a webfordítást használtam,de asszem innentől ötvözni fogom a kettőt
    Meg azért szerencsére van egy bizonyos szintű saját tudásom is
  • karajjj
    kipróbáltam, szerintem hasznos a cucc, németet fordítottam magyarra és mivel tudtam miről van szó, ki tudtam belőle hámozni pár értelmes dolgot
  • Cat 02 #26
    Ennek minek topik ?
  • karajjj
    lol és most szó szerint ugyan azt várta vissza? vagy nemértem mért csinálta... :\
  • FZoleee
    magyarról angolra, majd a lefordított szöveget vissza magyarra.
  • karajjj
    most magyarról magyarra fordítottad vagy mi?
  • zyppy
    dajo mar nemkell webforditast hasznalnom
  • mama 2
    A te mondatodat így fordította magyarra, angolról:

Számomra ez valóban a gyermekek, hanem éppen ellenkezőleg, amelyek közül az egyik meg a cikk írója ... kibaszott nem egyszerű formája lehet fordítani az angol mondat, illetve magyarról angolra.

Az a baj, hogy nagyon eltér a nyelvtant. Célszerű ezt tenni, ha valaki nem érti a német, a szöveget le kell fordítani angolra. Természetesen, ha már tud angolul.

Egy fokkal jobb mint a webfordítás de... ez még tényleg gyerekcipő:C.
  • Airbus A380
    Azért ne feledjük a webfordításnál is eltelt kb 2 év mire normális dolgokat adott ki. A google rendszere új viszont előbbivel ellentétben tanítható , fog ez szerintem hamar fejlődni. No meg a magyar a világ második legnehezebb nyelve azért nem lehet egyszerű fordító szoftvert csinálni hozzá.,
  • passatgt
    http://www.thinkgos.com/gos/
  • nonicks
    tiszta fail XD
  • n3whous3
    Egyelőre nekem ez nagyon gyerekcipő, azzal ellentétben, amit az egyik oldalon egy cikkben állít az író... kurvára nem tud még egyszerű alakú mondatokat se lefordítani magyarra, vagy magyarról angolra.

Az a baj, hogy nagyon eltér a nyelvtan. Ajánlatos inkább azt csinálni, hogy ha valaki nem ért németül, lefordíttatni angolra a szöveget. Már ha persze tud angolul
  • NessieGraf
    Te is szereted a nagy játszóteret? Az oprendszert szerintem meglátjuk a GDrive esetében. Viszont a Chrome nagyon nem jött be.
  • Verseghy
    Ha kis 'i'-vel írod, akkor jól írja ki, ha naggyal akkor rosszul..:D:D:D:D:D
    Próbáld ki:D
  • nonicks
    egy képet rakjál már (kiváncsi vagyok hogy csak nálam ilyen xD)
  • ldavid
    lesz még jobb is ;)

amúgy egy OS tényleg jó lenne, gondolom ők is gondolkodtak már rajta (lehet már régen készül..)
  • Verseghy
    Nekem jól írta ugyanezt ki..
  • Airbus A380
    Igen ez a webfordítással ellentétbe tanítható.