94802
-
SACONEX #15587 hát szerintem a BM-es RX-7-et is lehet úgy kezelni mint a silviát...jó hát nem olcsó de megy is rendesen :D -
VNORBIKA13 #15586 Nem is jött most roszul :)
-
#15585 Hát...igen kanyarodni is szeretnék :P -
Bullitmustang #15584 rossz válasz szerintem a silvia a legalkalmasabb de ez sofőrtől függ,a silva jobban kezelhető
-
#15583 RX-7 -
#15582 Melyik igc autó jobb a nissan silviánál, a játékban versenyre? (csak japán érdekel) -
Bullitmustang #15581 sajnos az NFS üzletpolitikája más irányelveket követ(idiotizmus) ezért van az hát hogy az amúgy néhol 1000 lóerővel is rendelkező Nissan GT-R35-öt simán odavered bármilyen agyonig tuningolt t2-es kocsival -
#15580 Lehetséges, bár nem hiszem.
Jelenleg a játék kliensből 64 különböző autó vásárolható (A stylokat nem számoltam külön.)
Elég érdekes az autók eloszlása:
T1: 7 Japán, "2 "exotic", 5 Muscle.
T2: 12 Japán, 13 "exotic" 5 Muscle.
T3: 1 Japán, 14 "exotic", 5 Muscle.
Számomra elég érdekes és az egy szem t3as csoda szomorú, mert ha még ütőképes lenne....de ugye nem :S
persze erre lehetne aszondani hogy hát ez van nincs olyan japán kocsi ami megütné a T3as szintet (Hohó mi a szint? :O), csak ez uyge egyértelműen baromság, és a fejlesztők vagy a szponzoráció szabja meg mi mennyit is érjen. Pl NFS carbonban még a nissan 350z, vagy a skyline a legmagasabb kategóriában játszott, (az evoval, és imprezzával karöltve) Érdekes mód viszont ott az RX8 ami szerintem irl kb ott van a szintjükön t1 low volt a mazda 3 mellett. érdekes kategorizálás:P
Amit pedig T3 ba innen hiányolok: Honda s2000, a nissan 370zje sztem ink oda való lenne, Honda nsx...stb + pár kocsi szintet léphetne ill léphetne vissza. -
#15579 Pedig lehetne drift...és még vagy féltucat versenymód :S -
audi s8 #15578 Nincs rtr-x em :P Boostra meg jelenleg nincs pénzem, de ami késik, az gyorsvonat! :D -
Bullitmustang #15577 Örülök neki, akkor ha már korhű versenyzésre vágysz és szereted az izomautót akkor szorgalmazni lehetne az új Camarot,Challengert,Mustang GT500 Super Snaket,és nem az eleve versenyautónak épített RTR-X et.Nagy Mustang fan vagyok de ez a Gittin Jr gyerek ezzel az RTR-x mustangjával menjen a picsába ebben a játékban nincs drift mód :-) -
#15576 Akkor ez a játék mindig mutat valami újat nekem... -
csiles #15575 Kezdetek óta... -
#15574 Ilyen mióta van? Még nem is láttam...
-
audi s8 #15573 Erre egy dolgot írok. Nekem van egy GTO-m.SEMMIRE nem jó! Mégis járok vele multizni. Miért? Mert én a játék öröméért játszom, nem azért, hogy mindenáron nyerjek. Megnézheted a statisztikám, 80%-a gto vereség, de engem nem izgat, mert szeretem vezeti, és azért vezetem.
Ui: az új Pontiac is bejön, most néztem meg a játékban. Karácsonyi meglepim lesz szerintem -
Szabi1991 #15572 megjelenéskor az autók 90% a japán volt, mivel a keletieknek készült.. de Európából is sokan rákaptak, ezért elkezdték feltölteni európai autókkal, az elmúlt fél évben Amerikában is népszerű lett, így most telerakták amcsi vasakkal :D -
#15571 Nos ja, sejtettem hogy lesz akinél kiverem a biztosítékot. :P Ez van :(
Nekem a régi "legendák" nem tetszenek ha versenyről van szó, főleg ha összeeresztik mai járgányokkal, a végeredmény pedig szánalmasan torz.. Az lényegtelen hogy japán vagy sem, régi régi, versenyzésre a jelenlegi mezőnyben keresnivalója nincs. A japán verdák hiánya pedig úgy szembetűnőbb szerintem ha meglessük az autók megjelenését debütálását a játékba. Elsősorban exotikumok, német verdák, illetve izomautók, vagy arra hajazó gépcsodákkal örvendeztet meg minket a blackbox. (Erre persze lehet az arcombatolni ellenérveket, hogy itt az új rx7, meg volt subaru fasztudjami is meg nissan gtr epicváltozatban...nohpersze mind boostér.
Speciel tudnék kapásból 5-6 olyan kocsit aminek helyet kéne adni a játékban, és persze még mindig nem lenne meg az egyensúly.
-
#15570 Ok én megértem, nem szimulátort akarok a játékból, elfogadom azt is hogy a boostos autók jobbak mint a játékpénzes, de ilyen kegyetlenül szarra csinálni a GT-Rt, éjjelente ezért nem tudok aludni. -
Bullitmustang #15569 Kedves Attila! nem kell felkapni rögtön a vizet csupán annyit kívántam megjegyezni hogy sokkal élhetőbb lenne a játék és többet is játszanánk vele fél óránál ha mondjuk egy m3 as BMW nem picsázna le egy 959-es Porschét,illetve egyéb ilyen faszságok -
audi s8 #15568 Min írtam, ha szimulátor kell, van rá megoldás. Ezt így is rengetegen toljuk. -
audi s8 #15567 Nem Te húztál fel. Csak kicsit fura, hogy két naponta előkerül az R35 téma, holott semmi értelme, hiszen arcade játék. -
norby9201 #15566 Szerintem sokkal több ember tolná vele ha hasonlítana egy kicsit is a valósághoz. Szánalmas hogy egy golf 1-es elp#csáz egy bmw z4 gt3-at vagy bármelyik másik szuperkocsit. -
#15565 Nyugodjál le! Nem kell rögtön kiabálni. Ha ennyire felhúztalak akkor bocsánat. -
audi s8 #15564 Miért NEM bírjátok felfogni, hogy ez egy ARCADE játék? Olyan teljesítményt, kezelhetőséget adnak egy kocsinak, amilyet akarnak! Nem kell,hogy tükrözze a valóságot. Ha egy Golf lenyom egy Veyront, akkor lenyom. Ezért arcade játék. Nem igaz, hogy állandóan ezzel vagytok megáldva, hogy ilyen szar, meg olyan jó egy-egy autó. Szimulátort akartok, ott az r-factor pl. -
#15563 Valaki mutassa már be ezt az EA-nek, hátha rájönnek, hogy valamit eltoltak. GT-R -
Bullitmustang #15562 Felbuzdulva kicsit elhamarkodott kommenteden: a játék tele van japán "trágyalékkel" (skyline 2000 gt vag R32)
ja és ami ennél idegesítőbb ezen kocsik felettébb jobban teljesítenek mint akármelyik másik és nem csak a Muscle szériára gonodolok bár ez már a fejlesztők hülyesége és az is hogy a Chargert, a Challangert a T1 kategóriába sorolják holott sokkal nagyobb teljesítményűek mint egy Z4 vagy egy Focus RS. ja és ott a pont szabinál EZEK LEGENDÁK. Honda? akkor NSX vagy Crx vagy Civic Subaru van bent toyota is van bent és nem mai (Supra) van nissan is dögivel Mazdát milyet szeretnél? mert volt bent mx5 is, van bent rx7 ,de akár lehetne RX5 is a 70-es évekből. szóval asszem a japán autóipar bennevan 70 %ban ami hiányzik már pár éve az NFS-ből az a Ferrari egy egészséges F40-es vagy a Mclaren F1 esetleg MP4-12C -
Big Boss Hu #15561 Mellesleg megjegyzem, hogy az új meki szarráveri a veyron supersportot is pályán. Nem kéne leminősíteni :D -
#15560 Na majd jövőre kiderül... -
Szabi1991 #15559 a the run listájából ami T4es lehet az Aston Martin One-77, Bugatti Veyron 16.4 Super Sport, Gumper Apollo S, Hennessey Venom GT, Koenigsegg Agera R, Lamborghini Aventador LP700-4, McLaren F1, Pagani Huayra, Pagani Zonda Cinque, Porsche Carrera GT
bár még ebből is pár autó inkább T3, ezért kéne teljesen átalakítani a listákat és így sok autó a T3ból T4-be mehetne, T2-ből T3-ba, T1ből meg T2-be.. -
#15558 Ok, és akkor 4 autó lesz T4-be? + mindegyiknek a rendőr változata, még akkor is csak 8. -
Szabi1991 #15557 az inkább T3 -
#15556 Ez csak 4 autó. Mp4 meki is bejátszik szerintem. -
Szabi1991 #15555 zonda, huayra, veyron, ccxr -
#15554 Kíváncsi lennék a T4 autólistára én is. -
#15553 várjuk ki milyen autókat neveznek a játékban majd t4-nek lehet oda tartogatják a közeljövő autócsodáit:)
-
Szabi1991 #15552 azért azt ne felejtsük már el, hogy ezek a "trágyalé" autók legendák... míg a hondák között esetleg az NSX-et lehetne annak nevezni, de az se az...
sajnos nagyon kevés ez a három kategória :-/ -
#15551 Szerintem egy kalap szar, mondom ezt annak tükrében, hogy bizony ez már ahogy nézem a nemtooményhanyadik old school, trágyalé amit beraknak a gémbe. Valószínűleg érdekes, és már már pezsdítő hatást érnének ezekkel a járgányokkal, ha lennének olyan cuccok is amik nem 20-30 éves autócsodák vagy régebbiek, hanem a jelen vagy közelmúlt remekei amik egy autós játékból egyszerűen nem hiányozhatnának, gondolok itt eszeveszett japán csodákra pl a Honda gyár jó pár autójára, vagy mazda, mitsu, subaru, toyota, nissan stb stb ezek hiánya számomra fájó pont. :S
(De ez persze egyéni vélemény) -
Szabi1991 #15550 szép, imádom, de a játékba tuti semmit nem ér :D
-
Bullitmustang #15549 ahogy mondod, a neve retweet -
#15548 Egy kérdés
Nem tudom közületek ki twitterezik de nekem egy kicsit követhetetlen ez a rendszer.
Ha valamit hirdet a world elég csak be followozni a hírt illetve a kis körbe futó nyilakra kattintani?
megjelenik egy kis zöld fülecske a hirdető képe mellett.