3614
Heti kvíz
-
#528 a mágikus 10. fordulótól sokat várunk:) -
#527 Helyes válaszok (9. froduló)
9. forduló (végeredmény)
Összesített állás (9 forduló után) -
#526 ok -
Fbn Lx #525 nvagytok = naivak vagytok D:
lefordítottam, hogy a naiv emberek is érccsék! -.-' -
Fbn Lx #524 pista sikeresen bebizonyította nektek, hogy nvagytok. -
#523 szia pista
nekem is dinamikus ip-m van, de ritkán változik :) -
#522 na most már lelassítok, had kapjon más bónusz pontot, van nekem elég -
#521 hát ez most nagyon szarul sikerült :D -
#520 nem is rossz -
Fbn Lx #519 hm.
akkor azokat igyekszem elkerülni ;) -
ba32107 #518 Hát azért azt nem hiszem, hogy azért fenntartana egy alreget és töltögetné vele, hogy bevágódjon itt a teszten...
Engem spec nem izgat, ha csal, ha nem. -
#517 Kitöltöttem én is -
#516 True. (egyébként van olyan IQ-mérési metódus, amibe az általános műveltséget is beleszámítják, de ebbe ne menjünk most bele...)
-
#515 sok köze nincs az IQ-nak ahhoz, amit ezek a kérdések mérnek. Ez műveltségen (ill azon, ki mennyit ismer/tud a világról) múlna. Épp ezért nem lehetséges, hogy valaki jellemzően hibátlanul teljesítsen, ráadásul közel a szövegértés+ net betöltése miatti elméletileg elfogadható minimális sebességhez. -
#514 Ok, csak egy kérdés volt, hátha.
De akkor lehetetlen megállapítani hogy ki az.
Két lehetőség van:
1. Az alábbiak közül (+pzoli00 :) valaki az alregje.
2. Egy 200+ IQ-s zsenivel van dolgunk -
#513 sztem nekem pl. nem fix az ip-m. és én is előtte töltöttem ki, bár én nem érzem úgy, hogy ő lennék :D
de az is lehet, hogy nem ő csinálja kétszer, hanem valaki aki élesben oldja az mellékesen nyomja a screenshotokat - talán programmal, hogy arra se kelljen figyelnie - és azokat kunyizza el p89.
vagy az is lehet, hogy pzoli00 tényleg ugyanaz, mint pista89 és ba32107 ráérzett valamire:D -
#512 szinte mindenki dinamikus IP-vel -
#511 És elég ritkán változik (kábelnet). -
#510 Nekem változó az ip-m de nem vagyok pista, elhiheted :D -
#509 Nehéz kérdés, mindegyiknek 150+ pontja van, tehát aktív játékos. Fix IP-ről játszik ezek közül mindenki (beleérvte Pistát is)? -
#508 az lehetséges, de akkor ki a "második" pista? -
#507 De, ha az alábbiak közül az egyik az alregje, és egy másik IP-ről tölti ki vele a kérdéssort. -
#506 ez a jelenlegi kitöltési sorrend időrendben:
kicsilány, Grove4, Gabor1990, Zomil, zsutyesz, aspyrin, lacee, geo, Macselek, GregSB, tnm, toysoldier, ba32107, fatal, Benny04, FZolee, sweech, pista89
- akárhogy is nézzük, ebben a fordulóban nem csalhatott !!! -
#505 kitölti más néven, közben printscreen, aztán megy pistával. te komolyan elhiszed, hogy csalás nélkül lehetséges amit művel? -
Fbn Lx #504 Aha!
akkor máris hiszek neki.
végülis nem olyan nehéz kérdések ezek, hogy gondolkodás nélkül ne lehessen őket vágni zsinórban a sokadik alkalommal :) -
#503 annyit szeretnék elárulni, hogy most pista 18.-ként töltötte ki és előtte, nem volt egy név vagy válasz nélküli kitöltő sem, egyszóval nem "leshette" meg más IP címen, esetleg névtelenül a kérdéseket. -
Fbn Lx #502 egyre tápabb vagyok.
ez már-már humoros : _DASd -
#501 Egyszerű,magatokban leveszitek pistát és mindenki csúszik egyel előrébb!(gondolatban) -
#500 azért hogy ő legyen a helyi vagány csávó. és dinamikus IP vel csal valószinüleg :D
TÉK! -
#499 De mégis hogyan csalna? Meg miért?:S Nincs semmi nyeremény. -
#498 hát igen, minden tesztet leggyorsabban és hibátlanul kitölteni, még jó hogy nem pofátlan... még ha biztosan tudsz mindent, akkor is becsúszik egy-egy félrenyúlás, vagy épp nem ugrik be az adott válasz, akármi... -
ba32107 #497 Fogalmam sincs :D
Asszem hirtelen összekevertem pzolival :D -
#496 Áh, mondjuk nem számítottam jobbra... -
#495 ezt a pistát már rég ki kellett volna zárni.. -
#494 Hihető a gyerek... -
#493 nem lett olyan rossz, mint amilyen sz*r lett :D
de legalább a világ rendje visszaállt: pista89 legjobb idővel max. pontosat teljesített... (most kell "csíterezni", mert most egy hétig nem tudja tagadni... NOT! ) -
#492 Ez jó szar lett:/ -
#491 -
#490 kezdem tisztelni a pistát, nagyon tud a gyerek -
#489 pista89 55 0:25
ááá, tuti nem kamu...