3614
Heti kvíz
-
#368 fúú, ma kellett volna lottóznom, mert egy csomó csak tipp volt (jó általában egyet azért ki tudtam zárni) -
#367 Hát ez jó tré lett :/ -
geo91 #366 kész. hát ez nem sikerült vmi fényesen... -
#365 7. forduló (részeredmény)
Maximum 45 pontot lehet elérni !
Összesített lista szerdán ! -
#364 megvan és hamarosan lesz részeredmény is ! -
ba32107 #363 Kitöltés után a continue gomb után kaptam ezt az üzenetet. Újra kitölteni nem engedi, remélem megkaptad az eredményeimet. -
ba32107 #362 Survey Not Found
The survey you have requested could not be found. It is possible it may have been deleted by the person who created it. Please contact the person or website that sent you here for more info. -
COOLancs #361 Azt nem lehetne megoldani, h azonnal tudjam a végeredményt? -
#360 Kitöltve. -
#359 7. forduló
2009. február 22. - 25.
7. forduló
A kvíz kitöltésére (8 kérdés) 2 perc áll rendelkezésre !
-
#358 6. forduló - végeredmény
Összesített állás (6 forduló után) - végeredmény
Helyes válaszok -
#357 a francba, tudtam, hogy kurva sokat cseszekedtem egykét kérdésnél:\\
na mindegy:D -
#356 -
pista89 #355 -
#354 a polldaddy.com szerveridő szerint -
COOLancs #353 Milyen érdekes h Pista az 5. fordulóig gecibuta és kurvalassú volt (az 1. fordulóban még 90. helyezést ért el), aztán hirtelen megszállta a Szentlélek és 20mp alatt válaszolgat hibátlanul.... -
#352 jó, de milyen óra szerint?
#346: ahhoz képest, hogy milyen jól teljesítesz a tesztben, nem tudom mit nem lehet érteni azon, amit írtam. de legyen:
ha Te töltöd ki elsőnek (pista89 néven), akkor tuti, hogy nem láttad előtte a kérdéseket. (illetve nem tuti, de feltételezem pzoli00 csak nem csalja el a saját játékát) -
#351 akkor fogadni merek ,h nem 1 hasonlóval találkozol... -
#350 minden IP címet látok
-
#349 a kitöltési idő, a kezdés és befejezés közti időtartam (azaz amikor ráklikkelsz a "Start survey" gombra onnantól méri az időt, egészen addig amíg a 8. kérdés után megnyomond a "Continue" gombot). -
#348 látod azoknak is az IP-jét akik megnyitották a tesztet de nem töltötték ki végig vagy csak azokét akik be is fejezték? -
#347 egész egyszerűen, azért mert valaki a leggyorsabb, vagy minden kérdésre tudja a választ, esetleg mindkettő egyszerre, mégha kitrükközi is a kvízmotort nem lehet bizonyítani, hogy "ő" vagy "ő" vagy "ő" csalt. -
pista89 #346 Annak mi értelme? Nem látom a megfejtéseket attól még -
#345 ne aggódj, fogjuk is. :) -
#344 legközelebb senki nem töltse ki addig, amíg pista89 nem írja, hogy már kész. ha így is nagyon gyorsan 90% körüli helyességgel végez, akkor innentől kezdve nem mondjuk rá, hogy csaló. (btw. ugye a kitöltési időt, nem a kitöltő rendszerórája alapján, hanem a szerver órája alapján számoljuk?) -
#343 ezzel az indokkal viszont az összes telitalálatos egyént csalónak lehetne nyilvánítani -
Aspyrin #342 Miért fáj nektek, hogy fosbuta? :) -
#341 te ne legyél buta..dinamikus IP-vel átfutod a kérdéseket kiírod őket rákeresel a válaszra utána meg 2sec megváltoztatni az IP-det és újra megnyitod a kérdéssort és 20sec alatt hibátlanul kitöltöd és kész..
Eredmény: Pista89 CSALÓ -
pista89 #340 Nem , Vágó István telefonos segítségét igényeltem -
#339 előfordulhat, de bizonyítani nem lehet -
#338 mert lehet ip-t váltott... elsőre megnézte a kérdéseket, megkereste a válaszokat, és akkor megint ip-t váltott, és megválaszolta 20 mp alatt helyesen -
#337 5. vagyok :O -
pista89 #336 -
#335 eddig nem találtam két azonos IP címet, szóval csalásról nem beszélhetünk. -
pista89 #334 ÉS csaltam? -
#333 IP cím alapján tudom ellenőrizni, ha valaki kitölti a feladványt, max. az alapján lehet kizárni valakit. -
pista89 #332 Benne vagyok -
#331 Akkor inkább csináljunk olyat, hogy ki bírja a leggyorsabban megadni az összes jó választ -
pista89 #330 én 2sec alatt -
#329 Úgy se lesz kizárva, szerintem. Az meg hogy ki hogy tölti ki, az mindenkinek a lelkiismeretére van bízva, innentől kezdeve meg már nem ér az egész semmit, az eredmények nem a valóságot tükrözik
Legközelebb inkább én is kitöltöm 20 sec alatt