3614
Heti kvíz
-
#448 na akkor hozzájárulok ezzel:kösz a válaszod! -
#447 igen, hamarosan meglesz (500 hsz) -
#446 nem törlöm őket, csak lezárom, szóval megvan az eddigi összes forduló!
Van 100 pont alatt is visszatérő játékosok, a statisztika nem rossz ötlet, majd nekilátok és hamarosan az is elérhető lesz! -
#445 Na ez egész kellemes lett!Legalábbis remélem.Egyébként pályáztál a házigazda jogra? -
#444 9. forduló (március 1. - 4.)
9. forduló
Az elérhető maximum pontszám 55 pont !
kvíz kitöltésére (8 kérdés) 2 perc áll rendelkezésre !
-
#443 csakugyan, a kiírt megoldásokról megfeledkeztem :D -
#442 Ezzel csak az a gond,hogy pzoli00 törli őket,ha jól láttam,meg megvannak a megoldások. -
#441 arra tudsz statisztikát csinálni, hogy az összesített listán ki az, aki ténylegesen ki is töltötte az összes fordulót? A 100 pont alattiak között gondolom nem nagyon van visszatérő játékos.
a másik, hogy esetleg bannerbe bekerülhetnének az eddigi fordulók linkjei, hogy akik most tévednének ide, be tudjanak szállni visszamenőleg a versenybe. -
pista89 #440 St nagyon okos :D -
#439 ehh, ki akar kiesni a top10ből? :D -
#438 na zoli dobj össze egy ideális kérdéssort nekem,nagyon visszaestem,szal gel kéne jönni! -
ba32107 #437 A pluszpontjaim általában ellensúlyozzák a válaszaimat :D
De még mindig a tizedik hely után kullogok -
#436 Helyes válaszok - 8. forduló
8. forduló - végeredmény
Összesített állás (8 forduló után) -
#435 nem, mert ugyanannyi pontunk volt :P -
Fbn Lx #434 hát nagyon remélem, hogy nem igaz. Mellesleg az, hogy havonta lehúznának ennyit, sehol nincs megemlítve.
ha meg havonta ennyibe fájna, mit tudok csinálni? új simkártya? D: -
COOLancs #433 Ba22meg az egyik helyen elsőre a jót jelöltem be, de aztán kijavítottam -
MeTaL #432 re -
#431 khm, nem inkább az összetett negyedik, a lista szerinti harmadik hely épp foglalt... ;)
na nem mintha számítana, max 20. hely körülre saccolom magam a mostani forduló után... -
#430 ú, azért ilyen szarra nem számítottam, most jól visszaesek összetettben a 3. helyemről -
ba32107 #429 Fogalmam sincs, lehet, hogy nem is igaz. A körüzenetben az volt, hogy valami szolgálati menüben kell kóborolni, és lemondani (fel kell hívni valamit). De mondom, nem biztos hogy igaz. -
Fbn Lx #428 akkor most hol iratkozzak le erről a fosról?
semmi ilyesmire nem találok utalást az oldalon - fel sem vagyok iratkozva vagy nem tudom, mert bejelentkezni nem tudok. -
#427 úgy értem a max pontszámot, hogy az eddigi kitöltők közül na, csak hülyén fogalmaztam -
#426 majdnem a max. pontszám 54 -
Fbn Lx #425 kapásból az aljára néztem :D
win :AS_d -
Fbn Lx #424 1800-at kibírok, de havonta ennyit, amíg nem mondom le? wtf
ez nem komoly, nem hiszem hogy joguk lenne hozzá. -
#423 az igen, végigtippelve max pontszám? -
#422 nos igen, legközelebb talán nem részegen kéne nekifutnom egy kvíznek :)) -
#421 végigtippeltem az egészet és 4. vagyok :D:D:D -
#420 lol egész jól tudok tippelni :D -
#419 egyre rosszabb vagyok:( -
#418 jáj, dé szár :D -
#417 8. forduló - részeredmény
A maximálisan elérhető pontszám 54 !
Időtúllépés:
Katarina60 (3:09) -
ba32107 #416 Hát sajnálom, hogy amikor küldte nem basztam le, most már elég hülyén nézne ki, ha írnék neki egy üzenetet. Mindegy... -
#415 piramis játék -
#414 úgy ahogy mondod, nézd meg a honlapon a jobb oldali kékkel jelzett részt. -
ba32107 #413 Rácsesztél :D Ilyet nem szabad kitölteni.
De basszus, mi a jó ebben azoknak, akik ilyet reklámoznak? Részesedést kapnak vagy mi? Az egyik ismerősömtől is kaptam ajánlást erre a szarra, hát a buzinak volt pofája elküldeni azt az üznetet..... -
ecrof #412 nem lesz egymillió dollár...
kereskedelmi feltételek
az 5.pontban le van írva mennyibe fáj.
épp a humorosba is rakott üzenetet a jópofa srác -
ba32107 #411 Iwiwen keringett valami körüzenet, hogy ez az iq teszt 1800-at von le, és még ugyanannyit havonta, ha nem mondod le, szóval lehet beszoptad.
Amúgy kvíz: nehéz volt. Végigtippeltem, csak a Metallicát tudtam biztosra. -
Fbn Lx #410 lol. ezt érdemes megnézni.
Kanadában az átlag népesség szellemi fogyatékos! Elég rendesen 80 alatt.
usa is 92... nem kevés dolgot elárulnak ezek az adatok. -
Fbn Lx #409 felbaszott hogy kitöltöttem erre küldjek sms-t, pézé...
na ok, elküldtem. 132-t adott
remélem ha hó végén jön a számla, nem lesz az sms egymillió dollá'