143580
Maffiózó
-
#4210 honnan van ennyi cuccod? :o
mindet találtad? -
#4209 Jó rendben,attól függetlenül,hogy én is szívesen lennék hg számíthatsz a szavazatomra és a támogatásomra. -
#4208 vicces -
#4207 Ez azért milyen:
"Küldõ: AlCapone56 - 18959 Idõpont:2009 Mar.22. - 7:51:09
Szia látom milliomos vagy.Nem tudnál nekem lécíves egy kis pénzt adni?Mert nekem nagyon kevés van.Ha tudsz adni akkor köszi szépen.Várom a válaszodat."
-
#4206 Ment sms. -
#4205 Igen, úgy döntöttem, hogy mégiscsak jelentkeznék, bár sztem inkább téged támogatnak majd :) -
#4204 Jó reggelt és jó játékot mindenkinek
Ilyeneim vannak,valakinek kell valami?
-
#4203 Grat,király vagy -
#4202 Szintet léptél! Új szinted: 25. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1 -
#4201 Ha valakit érdekel egy SZB az írjon ide: 68567
A legjobb cuccokkal dolgozunk, így aki nem hajlandó megvenni ne is írjon!
A lóvé a költségek levonása után 4 egyenlő részre megy!
Sikertelen akció esetén is állom a költségek felét!
Ha valakinek van valahol kocsija azt írja meg legyen szíves!
Várom a résztvevőket! -
maarkikemp elek #4200 fegyverszakira várunk! -
maarkikemp elek #4199 ezer bocs a tennap estéért csak nagyonkiütöttem magam aztán az alkohol átka végetvetett nekem.. téllegszorrii -
#4198 Szervezek egyet Olaszba! Aki tud jöjjön! -
r3ga #4197 ha nem mész gyorsan akkor nem:) -
#4196 ha drog nélkül futiázom a saját kocsimmal országról országra akkor ugye senkise kapcsol le gyorshajtásért? :) -
#4195 Nem lehet -
#4194 lopott autót nem lehet garázsba vinni? -
r3ga #4193 én is jönnék:D -
#4192 Én mennék szervezettre, a legdrágábbakat meg tudom venni... Számom: 36175! Nick: LoSA -
maarkikemp elek #4191 emm ó es téé jönne vki szb-re? robbantos kéne -
#4190 Fzolee ha erre jársz válaszolj légyszíves,hogy döntöttél a házigazda dologgal kapcsolatban(nem sűrgetés). -
Liszi #4189 szervezettre mennénk ketten. -
maarkikemp elek #4188 az micsoda, h csak 25% éberségnél enged felkelni????????? ezt nemértem.. miért nem irják ki a hirek közé a föoldalra. -
#4187 Össz XP: 890,947
elég rég volt emelkedésem :/ -
maarkikemp elek #4186 Husi ---> ezazért már durva.. -
maarkikemp elek #4185 egy gumilyukasztásér adott 62 xp-t :) örülafejem:D -
xxxpaulxxx #4184 vigyázz:O a 4eske nem hív meg a (nem létező) villájába:D -
maarkikemp elek #4183 azért öt érdemes megnézni: Aljassegg
XD -
#4182 hát ha írsz bolkának hogy teleszemetelte a fórumot a linkjével akkor talán -
maarkikemp elek #4181 számithacc rámis ;) -
maarkikemp elek #4180 tuuudom csak hamuvolt:D -
#4179 Ugye ezeket bannolják a játékból? Nem egy topicba linkelte be
//maffiozo.hu/rablas.php.....=KoniUZ -
Gabosh #4178 Megér ennyit, tanuljanak tisztességet a kis piszkok... Tényleg enyhén szánalmas a dolog... -
Liszi #4177 hát jah érted jöjjenek, üssenek.
meg azokat is szeretem akik a profiljuk aljánál kiírják hogy ez meg ez a haverja, aztán : " jaa és testőröm piTTa/Narbondel/anzo/ect. szal jobb ha nem kezdesz velem". na az ilyeneket már csak azért is kiütöm :D aztán max 1-2szer kapok a nagyobbtól, de párszor földhöz csapom a nagyképűeket. -
Gabosh #4176 :D Tipikus magyar mentalitás. Bár ha azt nézzük talán maffiához is hozzátartozott. De ott inkább cselekedtek, nem anyáztak. -
Liszi #4175 köszi de nem kell :D 40es ellen nem sokat tehetünk, Dontottóval meg inkább nem kezdek ki:D este/éjszaka jöjjenek üssenek, úgyse leszek itthon :D -
Janika114 #4174 Hát jöjjenek vagyunk itt páran akik szivesen segitenek.:D Bár egy 40es ellen nem sokat tehetek de ja kell meek.:D Szeretem a balhét:D Én ha megverek vkit sose ir vissza durván vagy h megölet. Jo embereket támadok.:D:D -
Liszi #4173 hát, azért én is mindig mindenkivel kötöszködök :D
de annyira utálom,hogy még egy 12es szintű is akit elverek, vagy megtámad és elverem, egyből ír hogy húhúú jön ám a 40es haverom és szétver.gecikemények a 40es haverjaikkal.. -
Janika114 #4172 Te ki fogod az ilyeket, téged vki mindig meg akar verni.:DxD -
Liszi #4171 mmint rámszállt egy dontottós ÉS EZENKÍVÜL egy másik srác megfenyegett hogy este szarráveret :D