143580
Maffiózó
-
#4290 mégha ien 88%-is akkoris?
mert 10-ig szoktam de az má nagyon kölcséges de megéri azis? -
#4289 Meg van mind írd mi kell és megegyezünk. -
#4288 igen -
#4287 Igen: Lee Harvey Oswald-nak. -
#4286 érdemes az autókat javítani? -
#4285 Majd lesz. Talán... -
#4284 Ezzel egyetértek! -
#4283 vkinek sierül már megölnie az elnököt? -
#4282 hát én csak aszt írtam amiben jártam
nekem így adta -
#4281 ezek a bátorságok akartak lenni?
rossz az egész.
szintenként random ad 1et vagy 2őt -
#4280 első szint 3
2. 4
3. 5
a többit még nemtom:( -
#4279 szintekkel -
CUCLI #4278 köszi, megvan :) -
CUCLI #4277 nem akarunk sgs családot csinálni?
szerk: bátorságot hogy lehet felpumpálni? csak fegyverekkel? -
#4276 csá.
megvan még az a boxer vagy esetleg macheta vagy kalapács? -
#4275 Akkor jó éber lehetsz:) -
#4274 áááá
most nézem:|
teggnap este elfelejtettem lefeküdni:@ -
#4273 ország
és ott van hogy belváros átkutátása(jobb oldalon első) -
#4272 hát jah
szerintem a családalapítás inkább ismeretségen alapuljon ne pénz pénz pénz -
CUCLI #4271 hogy lehet keresgélni? :D -
#4270 Da legtöbb alapítónak az a fő célja ha x összeget befizetsz akkor csatlakozhatsz.Szerintem ez hülyeség,akkor inkább maradok egyedül. -
#4269 Nyilván úgy kell családot szervezni, hogy szűrni kell a limpelőket.
Legalábbis úgy kellene... -
#4268 nincs -
#4267 Igazad van... -
#4266 Van valami különbség az országok között? Olyanra gondolok, hogy a legyeleknél könnyebb autót lopni stb. -
tsss #4265 Hello mindenkinek, ha valahol van szvb-n hely megyek. -
#4264 Hát igen ebben van valami mi is állandóan vagyunk ketten, de még így is agyhugykövet kapunk mire megvan a 4 ember. -
#4263 Nem tudom,mert attól függetlenül,hogy egy családba tartoztok nem fogtok együtt élni:)így simán benne van az,hogy valaki épp nem ér rá.Meg arról ne is beszéljünk,hogy sokan azért akarnak csak családba lenni,hogy a többiek ne támadják meg és ne rabolják ki. -
#4262 szerintem azokat a családdal együtt fogják megcsinálni, és akkor úgy már nem lesz olyan nehéz megszervezni. :] -
#4261 Azért egyet ne felejts el.Nem mindenki tud napi 10-12 órát ülni a gép előtt,szerintem nem véletlenül van benne több egyéni opció mint csaoportos.Elég nehéz alkalmazkodni egymás időbeosztásához ha nem egy bejáratott csapattal vagy.Mindíg közbe jöhet valakinek valami.Abba már bele sem merek gondolni ha bevezetik a 6 meg a 8 személyes bűnözést akkor mi lesz.Mire megszervezed mehetsz nyugdíjba:) -
#4260 Több csoportos tevékenység kellen a játékba szerintem. Jó móka ez a szb, de elég nagy gyopárságnak érzem, hogy csak 24 óránként lehet.
Abszolút nem közösségi a játék most. Remélem ha bejön a családalaítós dolog, lesznek még ilyesmik.
Igy hamar uncsivá válik a dolog... -
#4259 Nem is foglalkoztam vele, hogy lehet-e csalni. Nem is tudtam, hogy lehet. Nem ezért játszik az ember. -
#4258 Én nem foglalkozom velük sőt még vissza is írok normálisan.Csak az a baj az ilyenekkel ha tudnák,hogy kell csalni akkor már rég bannolva lennének.Rögtön 50-es szintre ugranának föl amennyi eszük van. -
#4257 Az ilyeneket komolyan mondom már csak poénból is le fogom verni amint lvl10 leszek. Már nem kell sok és jókat fogok szórakozni már látom. -
#4256 :D
Újabb sms,gondolom nem csak én kaptam ilyet.
csáó
ha legközelebb szervezett bűnözésbe kezdtek akkor behívnátok engem is? rohadt nehezen fejlődök :S bevétel felét ha kell átutalom neked kössz -
#4255 én kihasználtam, és mivel levontak a végén kevesebb lett mint ha nem használtam volna :D -
#4254 Igen tudom,hogy az elég jó de amikor volt a bug amit én sajnos nem használtam ki akkor sokkal jobban adta az értékeket:) -
#4253 az nagyon hálás, nekem rendre 80-ra 30 alatt, volt már 12 is... -
#4252 ez még jobb :]
Sikeres edzés! 18 alkalom edzéssel szert tettél 17.496 erõre. -
#4251 Monhatni behalt...
Ez azért jobb: Sikeres edzés! 12 alkalom edzéssel szert tettél 8.868 gyorsaságra.