143580
Maffiózó
  • cenobite
    Szerintem nem Rád gondolt!
  • MR ME
    ???
  • Rundstedt17
    jah ha már 1 hónapos lemaradásod van cseszheted sose fogod behozni...
  • ChuckyHUN
    Tiőpikus kula, ahol kis szinten nem lehet semmit csinálni, fejlődni meg kurva nehéz.. elnyomnak a nagyok..
  • FZoleee
    passz, én is csak ma találtam rá.
  • ChuckyHUN
    Mostmár én:D
  • MR ME
    jónak tűnik, mikor indúlt?
  • FZoleee
    A célja, hogy te legyél a leghírhedtebb és egyben legveszélyesebb maffiózó, neked legyen a legtöbb pénzed, tiéd legyen a legtöbb drága autó, rajtad menjen át minden áru az alvilágban és a tiéd legyen a legnagyobb maffia család. Ennek a játéknak sosincs vége, és itt számít igazán hogy hány barátod vagy ellenséged van. Ha túl akarod élni, sokat kell edzened, gyakorolnod és sok tiszteletet kell szerezned, de mindez persze nem elég ahhoz, hogy megvédd magad. Szükséged lesz egy fegyverre és töltényekre. Ezeket könnyen megszerezheted a piacon, vagy az árveréseken más játékosoktól! Ebben az online maffia szimulátor játékban, ahhoz hogy fenttartsd magad, nem elég a tisztességes munka, itt lopnod, bűnöznöd kell, és sötét ügyekben kell részt venned a céljaid eléréséhez. Egy nagyobb balhé elkövetéséhez összefoghattok a haverjaiddal, hogy nagy zsákmányt akasszatok. Ha sikerül, nagy jutalomban részesültök, de ha nem... reménykedjetek hogy a lopott autó gyorsabb, mint a rendőröké!

Regisztrálni itt lehet: http://www.maffiozo.hu/

Valaki játszik esetleg vele?