143580
Maffiózó
-
#4410 Hehe...kiraboltam valakit 3000 zsetont szereztem, nem sok, de legalább ezt is kipróbáltam. Kiváncsi vagyok rá, hogy mit szól majd hozzá, milyen sms-t fog irni...
Höhö...kiraboltam mégegy toplistástat 4700 körül...asszem sipirc ebből az országból. :) -
r3ga #4409 ne is mert akkor jönnek kirabolni:) -
#4408 Akkor sose leszek fent a toplistán. :D -
r3ga #4407 csak azt a pénzt számítja bele ami nálad van,bankban lévőt nem számítja hozzá.:) -
#4406 Hogy számolódik a leggazdagabb ember az országban?
Mert én milliomos vagyok és a két utolsó ember az országban tiszteletreméltó és gazdag (a gazdagnak van egy sufni garázsa). -
#4405 A barátok menüben van olyan, hogy elfogad/elutasít.
Elküldjem megint? -
#4404 Dehát azt a barátok menüben tudod elfogadni az sms-t le kell tojni. -
#4403 nemtudtalak elfogadni, mert bugos, és kiirja hogy nincs ilyen sms. majd talán kijavítják, és akkor újra. -
#4402 Akkor veled tartok,mert én biztos,hogy nem is fogok aludni(éjszakai műszak rulez) -
#4401 Akkor már ketten vagyunk. Énsem fogok tudni aludni egész este! :)
Ez mélyen megrázott! -
#4400 Senki nem mondta,hogy nem sajnálunk.Én most használta el egy 100-as papírzsebkendőt annyira megrázott a dolog:D -
#4399 Ezt az együttérző bagázst! -
#4398 Szólja ha szükséged van a 11$-ra,átutalom szívesen -
#4397 Futja azt a 11$t az 1000-ből! -
#4396 Mihelyt betettem a lábam olaszországba, mi történik:
Sneijder19 kirabolt! Elvett tőled $11-t.
Hűűű...asszem túlélem...
Mondjuk gratulálok annak a lvl 18-asnak aki csak a lvl 7-esekkel mer szarakodni. -
#4395 Megyek! -
maarkikemp elek #4394 reggelt! joltetted -
#4393 Jó reggelt mindenkinek!
Kirabolt egy 5-ös szintű,bevágtam a korházba:D -
#4392 SZB? Akit érdekel írjon! 68567
Lóvé egyenlő részre meg a költségek levonása után!
Legjobb cuccok kellenek! -
#4391 Köszi! -
#4390 ixub, urFAILURE, don_lisco :]
am elfogadtam. -
maarkikemp elek #4389 nem aza két perc hanem az a 8 amikor elmész dolgozni pl.. vágesz? -
Darkboy #4388 jaj most az a 2 perc.. -
#4387 Tök jó ez a Barátok funkció! Tetszik!
-
maarkikemp elek #4386 Online játékosok
Éppen dolgozol, munkából hátralévõ idõ: 01:39
dedede ezt miért keeeeeel? -
#4385 Gondolom azt, amit most a katana-val macheta-val. Bónuszt ad verekedés esetén. Legalábbis egyelőre. SZerintem. -
maarkikemp elek #4384 nézöpont kérdése :P nekem eza netes szleng, suliban 99%-ban helyesen irok kivéve amikor nem :o viszont erre már azért kiváncsi leszek, ha meglesz a fegyvervásárlási lehetöség akkor miket lehet maj vle müvelni :D -
#4383 Énszerintem a helyesírás az embert minősíti. Függetlenül attól, hogy hol használja.
Persze a véletlen elkalapálások meg a netes szleng nem számít! -
maarkikemp elek #4382 mert h ö (kisbetüvel) felettem áll vmivel is?? nem forumon meg emesenen irok igy, hanem bilentyüzeten, mert nekem ez ál "kézre" :D de ebböl is megértette a dolgokat, szal problema ninc :] -
#4381 Télleg. :)
Thx. -
#4380 Azért én rágyúrnék a nyelvtanra, hamár adminnak irsz! -
maarkikemp elek #4379 ixub nak játékban is ixub azt tudom :D -
maarkikemp elek #4378
Re: ötletek
HozzászólásSzerző: whitemarky Dátum: 2009.03.17. 15:15
én már egy "spancilistát" szeretnék látni, mert ugye a játék leirásában is szerepel, h fontos a minnél több haverspansrác és akkor legalább már megtudjuk vhogy jeleniteni vhol és legyenmellette telefonszám stb.. vagy vmi ehhez hasonlo dologra gondoltam
:shock:
2. az adatlap beállitásánál legyen egy teloszám mutatása kiikszelhető kocka és ebböl eredöen lehessen egy olyan kiirásra rákattintani h: SMS küldése.
rem elolvasod!
üdvmárki
nah ebböl legalább 1 megvalosult.. várom a következöt is -
#4377 Amúgy az lehetséges, hogy elcsesződött valahogy a bűnözés? 6/0 sikerem volt, ilyen még sosem fordult elő. -
#4376 Az a baj, hogy az ittenieknek nem igazán vágom az ingame nevüket. Pl: ixub, r3ga, Liszi. -
maarkikemp elek #4375 hááááááá barálista :) -
#4374 Hozzáadogardtam itt pár embert a barátlistámhoz (pitta, maximus, mycs, csaszar, toysoldier)
CarlosGenovese volnék. -
#4373 szerintetek hogyha számlálóra akarnám tenni a sikeres autólopásokat mien link kéne neki? -
#4372 postázd mindenféleképp! -
xxxpaulxxx #4371 Yeah! Elloptam az első autót!:D
A kérdésem az lenne ami Cheaternek is! Nem baj, ha nem rötön fél óra múlva adom el, hanem mondjuk 1 nap múlva?