292
True Blood hamarosan a HBO-n!
-
Orionk #52 Ez a link szerint volt egy PILOT első epizód is, erről tudtok valamit?
Ez az első évadhoz tartozó epizódlista.
köszi -
Orionk #51 én csak azért kezdtem el nézni, hogy meglássam, hogy milyen. De annyira nem jön be, szinte minden rész ugyanarról szól. Eddig az első évad első 5 részét láttam.
Szuké(tudom, hogy nem így írják ) mindegyik részben csak nyávog. A többi meg...., ehh mindenki ugyanazt csinálja.
Persze nem annyira szar mint a barátok közt, de no... :) -
hitch #50 "talán csak ez a jó a soroztban."????:O:O:O:O
húha ilyet se láttam még:P -
Orionk #49 Ennek a sorozatnak az intrója nagyon jó lett, talán csak ez a jó a soroztban.
-nyert valami díjat az intró?
köszi -
#48 frankó! -
hitch #47
Bannernak???:D -
Orionk #46 Kérdeznék valamit az első évad első epizódjával kapcsolatban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első részben van egy tini csaj, aki hallja mások gondolatai. Szeretném kérdezni, hogy mitől hallja?
köszi -
Orionk #45 Én most nézem az első részt.
Ez a sorozoat hány éven aluliaknak nem való?
Csak mert szerintem tuti kellene a 18 éves korhatár, de talán 20 is -
Ryna18 #44 Ez jó volt :D -
hitch #43 2x09 promo:D -
Ryna18 #42 Reggel láttam 2x08 első 12 percét, de sajnos el kellett mennem:S De hamarosan folytatom!
2. évad sztem is ezerszer jobb mint az első! Részről részre jobban imádom a true blood-ot :D
Godricot ahogy megláttam 2x07 ben... áhh már rögtön imádtam:D
De akkoris Eric a legjobb!! -
Dns5000 #41 omg omg 2x08 iszonyat jó
ez egyre jobb és jobb lesz
Godric nagyon durva figura:)
Az eslső évad sehol sem volt ehhez képest, nem tudom meddig tudják ezt még fokozni.
-
#40 uhh,de jó rész volt... :D -
Ryna18 #39 Nah végre van felirat:D -
Ryna18 #38 Már reggel van, de még mindig nincs.. :S Remélem du.ra már kiteszik:S
Mert már én se bírom. Belenéztem már h mien lesz:D és így mégjobban nem bírom ki:D -
#37 nem bírom ezt a tempót megnézem angolul :D -
Ryna18 #36 Elvileg ma estére kész lesz a felirat. -
#35 Gondolom péntek vagy szombat -
#34 02x02-höz a felirattal mi a helyzet? -
Ryna18 #33 igen, szerencsére:D Én is nagyon bírom, cuki:D -
#32 uhh,tényleg jó rész volt :) jó volt végre újra látni Sookiet (L) :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!örültem,hogy Lafayette nem halt meg,mókás figura :D -
Ryna18 #31 én már alig vártam, hogy jöjjön a felirat:) -
#30 fél óra és nekem is lent lesz,kíváncsi vagyok -
Ryna18 #29 Én nemrég néztem meg a 2x01et :D Hát nekem nagyon teccett, nem csalódtam:) -
#28 hát én először megvárom a feliratot,habár látom,hogy angol felirat már van,de ha már tudtam várni két hetet,akkor kibírom már azt a pár napot a magyar feliratért :) -
#27 valaki megleste már a 2. évad első részét? -
#26 14-én jön a második évad :) és +fav -
#25 Okok, a fordítás tényleg gagyi, de a sorozat maga nagyonnagyon jó, barátnő-lekenyerezésnek csodálatos
Női szemmel nézve -
Daza500 #24 Egyetértek. -
#23 Újabb True Blood reklám
Komolyan ennyi kreativítás van a HBO embereiben? Ez egy SZAR! -
Graxon #22 Hidd el annyira nem rossz, bár elsőre nekem is furcsa volt, pláne úgy, hogy egy barátom barátnője sikongatva követelte tőle, hogy töltse le a következőt, mert őt annyira érdekli... itt elkezdtem csendesen tépni a hajam, majd a srác odanyújtott egy dvdt, hogy az első 8 rész... természetesen az asszony szúrós szemekkel rábírt.. :) de kellemesen csalódtam. -
#21 jéézusom ekkora gagyi fordítást.....ráadásul, hogy fogják a déli akcentust áttenni magyar szinkronba?...jah tudom, úgy mint a néger szlenget...parasztosan. -
#20 ez a sztory kicsit tömény nekem :O -
#19 #5 -
Graxon #18 Hát mikor megláttam a havonta érkező csodaszép t-home logós "ennyivel húztunk le múlt hónapban, hogy legyen értelmes csatornád, ne csak rtl klubod" levelet, nagy meglepetésemre egész minőségi fecni hullott ki belőle. Aztán mikor elolvastam ezt a gyász magyar címet, na abban a pillanatban tudtam, hogy maradok az angol szinkronnál, mert biztos vagyok benne, hogy elcseszik a magyart.
Amúgy ha már a bemutatást valaki hiányolta, akkor röviden megteszem:
HBO saját gyártású dráma/thriller/néha romantikus/néha vígjáték sorozata, mely 1 évadot élt eddig meg. A kritikusok hihetetlenül lehúzták, de egész népes tábornak tetszik. Alapsztori, hogy a japán tudósok kifejlesztenek egy művért, ami vámpírok számára kiváltja az igazi vért, (nem túl szellemesen True Bloodnak hívják), így felszínre jöhetnek, és jogokat követelnek ők is a társadalomban. Az emberek nagy része elítéli őket, pedig nagy részük ártalmatlan, kis részük meg tesz magasról a közvéleményre, nem mondanak le kedvenc csemegéjükről, az embervérről.
Főszereplőink mind egyszerű emberek (első ránézésre) akik egy Sam nevű fickó bárjában pincérek, szakácsok, stb. Ide tér be Bill a vámpír, hogy igyon egy üveg vért...
Egyébként a történet néhol szerintem rettenetesen bárgyú, és sokszor csak műnyafogás megy, de hála égnek kibírható. Nálunk az asszony pont ezeket szerette. :D Megér egy próbát, már csak a zene miatt is. intro -
Monoton #17 Miért kellene zárni? Nem úgy kellett volna kezdeni a topikot hogy magyar gagyi cím hanem bemutatni a sorozatot! -
#16 zárható? -
#15 énis :\ -
#14 Nincs meg (avagy a közismert '404 - a fájl elveszett')
-
#13 Ez mi a retek?