292
banner_true_blood.jpg
True Blood hamarosan a HBO-n!
  • Orionk
    Ez a link szerint volt egy PILOT első epizód is, erről tudtok valamit?

Ez az első évadhoz tartozó epizódlista.

köszi
  • Orionk
    én csak azért kezdtem el nézni, hogy meglássam, hogy milyen. De annyira nem jön be, szinte minden rész ugyanarról szól. Eddig az első évad első 5 részét láttam.
    Szuké(tudom, hogy nem így írják ) mindegyik részben csak nyávog. A többi meg...., ehh mindenki ugyanazt csinálja.

Persze nem annyira szar mint a barátok közt, de no... :)
  • hitch
    "talán csak ez a jó a soroztban."????:O:O:O:O

húha ilyet se láttam még:P
  • Orionk
    Ennek a sorozatnak az intrója nagyon jó lett, talán csak ez a jó a soroztban.

-nyert valami díjat az intró?

köszi
    frankó!
  • hitch

Bannernak???:D
  • Orionk
    Kérdeznék valamit az első évad első epizódjával kapcsolatban:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az első részben van egy tini csaj, aki hallja mások gondolatai. Szeretném kérdezni, hogy mitől hallja?

köszi
  • Orionk
    Én most nézem az első részt.

Ez a sorozoat hány éven aluliaknak nem való?
    Csak mert szerintem tuti kellene a 18 éves korhatár, de talán 20 is
  • Ryna18
    Ez jó volt :D
  • hitch
    2x09 promo:D
  • Ryna18
    Reggel láttam 2x08 első 12 percét, de sajnos el kellett mennem:S De hamarosan folytatom!
    2. évad sztem is ezerszer jobb mint az első! Részről részre jobban imádom a true blood-ot :D
    Godricot ahogy megláttam 2x07 ben... áhh már rögtön imádtam:D
    De akkoris Eric a legjobb!!
  • Dns5000
    omg omg 2x08 iszonyat jó
    ez egyre jobb és jobb lesz
    Godric nagyon durva figura:)
    Az eslső évad sehol sem volt ehhez képest, nem tudom meddig tudják ezt még fokozni.
  • hunbasser
    uhh,de jó rész volt... :D
  • Ryna18
    Nah végre van felirat:D
  • Ryna18
    Már reggel van, de még mindig nincs.. :S Remélem du.ra már kiteszik:S
    Mert már én se bírom. Belenéztem már h mien lesz:D és így mégjobban nem bírom ki:D
  • Police88
    nem bírom ezt a tempót megnézem angolul :D
  • Ryna18
    Elvileg ma estére kész lesz a felirat.
    Gondolom péntek vagy szombat
  • Police88
    02x02-höz a felirattal mi a helyzet?
  • Ryna18
    igen, szerencsére:D Én is nagyon bírom, cuki:D
  • hunbasser
    uhh,tényleg jó rész volt :) jó volt végre újra látni Sookiet (L) :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    örültem,hogy Lafayette nem halt meg,mókás figura :D
  • Ryna18
    én már alig vártam, hogy jöjjön a felirat:)
  • hunbasser
    fél óra és nekem is lent lesz,kíváncsi vagyok
  • Ryna18
    Én nemrég néztem meg a 2x01et :D Hát nekem nagyon teccett, nem csalódtam:)
  • hunbasser
    hát én először megvárom a feliratot,habár látom,hogy angol felirat már van,de ha már tudtam várni két hetet,akkor kibírom már azt a pár napot a magyar feliratért :)
    valaki megleste már a 2. évad első részét?
  • hunbasser
    14-én jön a második évad :) és +fav
  • rékusmékus
    Okok, a fordítás tényleg gagyi, de a sorozat maga nagyonnagyon jó, barátnő-lekenyerezésnek csodálatos
    Női szemmel nézve
  • Daza500
    Egyetértek.
    Újabb True Blood reklám

Komolyan ennyi kreativítás van a HBO embereiben? Ez egy SZAR!
  • Graxon
    Hidd el annyira nem rossz, bár elsőre nekem is furcsa volt, pláne úgy, hogy egy barátom barátnője sikongatva követelte tőle, hogy töltse le a következőt, mert őt annyira érdekli... itt elkezdtem csendesen tépni a hajam, majd a srác odanyújtott egy dvdt, hogy az első 8 rész... természetesen az asszony szúrós szemekkel rábírt.. :) de kellemesen csalódtam.
  • Gnome
    jéézusom ekkora gagyi fordítást.....ráadásul, hogy fogják a déli akcentust áttenni magyar szinkronba?...jah tudom, úgy mint a néger szlenget...parasztosan.
  • Atti12
    ez a sztory kicsit tömény nekem :O
  • Graxon
    Hát mikor megláttam a havonta érkező csodaszép t-home logós "ennyivel húztunk le múlt hónapban, hogy legyen értelmes csatornád, ne csak rtl klubod" levelet, nagy meglepetésemre egész minőségi fecni hullott ki belőle. Aztán mikor elolvastam ezt a gyász magyar címet, na abban a pillanatban tudtam, hogy maradok az angol szinkronnál, mert biztos vagyok benne, hogy elcseszik a magyart.

Amúgy ha már a bemutatást valaki hiányolta, akkor röviden megteszem:
    HBO saját gyártású dráma/thriller/néha romantikus/néha vígjáték sorozata, mely 1 évadot élt eddig meg. A kritikusok hihetetlenül lehúzták, de egész népes tábornak tetszik. Alapsztori, hogy a japán tudósok kifejlesztenek egy művért, ami vámpírok számára kiváltja az igazi vért, (nem túl szellemesen True Bloodnak hívják), így felszínre jöhetnek, és jogokat követelnek ők is a társadalomban. Az emberek nagy része elítéli őket, pedig nagy részük ártalmatlan, kis részük meg tesz magasról a közvéleményre, nem mondanak le kedvenc csemegéjükről, az embervérről.
    Főszereplőink mind egyszerű emberek (első ránézésre) akik egy Sam nevű fickó bárjában pincérek, szakácsok, stb. Ide tér be Bill a vámpír, hogy igyon egy üveg vért...

Egyébként a történet néhol szerintem rettenetesen bárgyú, és sokszor csak műnyafogás megy, de hála égnek kibírható. Nálunk az asszony pont ezeket szerette. :D Megér egy próbát, már csak a zene miatt is. intro
  • Monoton
    Miért kellene zárni? Nem úgy kellett volna kezdeni a topikot hogy magyar gagyi cím hanem bemutatni a sorozatot!
  • azdie
    zárható?
  • nyami
    énis :\
  • tommygear
    Nincs meg (avagy a közismert '404 - a fájl elveszett')
  • azdie
    Ez mi a retek?