Inni és élni hagyni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
spoilerkedni nem akarok, de eddig nagyon gyenge :o
kusza, következetlen történet, szinte összefüggéstelen, egymásra hajigált jelenetek.
ha ilyen lesz a folytatás, könnyen elpártolnak a nézõk, és akkor cancel...
Érdekes rész volt.
S04E01 még botránygyenge volt, de hamar magára talált a sorozat, és lett belõle jóféle évad.
jöhet az ötödik!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Newlin tiszteletes, meg bláh, Godric igazán kinyírhatta volna anno. De tökmindegy, Jason házának a küszöbét nem nagyon tudja átlépni😄
ReaL MaDRid x siempre
Észrevettétek, hogy itt a végén már mindenki kinyírt valakit, de senki nem nyomoz, senkit nem csuknak le, a hullákkal nem tudom, hogy mit csinálnak, stb... 😊 Sookie-nak se volt sok szerepe ebben az évadban. Az ápoló gyereket egyébként sajnálom, pedig eleinte nem volt szimpatikus.
Én még nem néztem meg az utolsó részt, azért Spoilerbe tehettétek volna a dolgokat! 😉
Nagyon komoly volt ez a rész Eric meg Bill brutál kemények,egyébként hány évad lesz még?
Trolling is a art.
ReaL MaDRid x siempre
Lafayettet már nem, õt már megszállta Marnie szelleme. Gondolom az utolsó részben valahogyan kiûzik, aztán vége (jah, meg valami új bonyodalmat majd bedobnak az utolsó percben, hogy jobban várjuk a következõ évadot😊)
Sam öccsét én sem bírtam, idegesítõ volt, nem fog hiányozni.
A feka nõs szál már lezárult, egy szellem volt.. Arra kellett, hogy lafayett ki tudjon bontakozni mint médium.. Van egy olyan érzésem, hogy az évad végén õt fogja megszállni majd a spanyol ribi, és akkor majd hárdkórság lesz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy nem 20 perces részek vannak a vámpírnapló sorozatban. 😄 Duplázd meg kérlek. 😄
Kumiho #2179
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Kumiho #2179
<#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
Kumiho #2179
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Paquin elragadó teremtés. <#bohoc>#bohoc>
Valaki nézi a Vámpírnaplókat? Csak mert egy részt nem láttam belõle de nem hiszem hogy olyan jó lenne mint a True Blood.
http://kosadz0r.mybrute.com/
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
http://kosadz0r.mybrute.com/
2011-Jul-03 True Blood 04x02 You Smell Like Dinner
2011-Jul-10 True Blood 04x03 If You Love Me, Why Am I Dyin'?
2011-Jul-17 True Blood 04x04 I'm Alive And On Fire
2011-Jul-24 True Blood 04x05 Season 4, Episode 5
2011-Jul-31 True Blood 04x06 Season 4, Episode 6
2011-Aug-07 True Blood 04x07 Season 4, Episode 7
2011-Aug-14 True Blood 04x08 Season 4, Episode 8
2011-Aug-21 True Blood 04x09 Season 4, Episode 9
2011-Aug-28 True Blood 04x10 Season 4, Episode 10
2011-Sep-04 True Blood 04x11 Season 4, Episode 11
2011-Sep-11 True Blood 04x12 Season 4, Episode 12
[merlinw.org]
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek