292
banner_true_blood.jpg
True Blood hamarosan a HBO-n!
  • MerlinW
    2013-Jun-16 True Blood 06x01 Who Are You, Really?
    2013-Jun-23 True Blood 06x02 The Sun
    2013-Jun-30 True Blood 06x03 You’re No Good
    2013-Jul-07 True Blood 06x04 At Last
    2013-Jul-14 True Blood 06x05 Fuck the Pain Away
    2013-Jul-21 True Blood 06x06 Don't You Feel Me?
    2013-Jul-28 True Blood 06x07 The Funeral
    2013-Aug-04 True Blood 06x08 Season 6, Episode 8
    2013-Aug-11 True Blood 06x09 Life Matters
    2013-Aug-18 True Blood 06x10 Season 6, Episode 10
  • KaBuTo666

• viizo
    az eddigi leggyengébb volt :/
  • Shiwo
    lásd #243 és #244
  • LoSA
    Kinek, hogy tetszett az 5. évad?
  • Calver
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Molly nooooo
    legjobb idei évadban behozott karakter volt
  • böröczk
    Csak szerintem nem volt semmi értelme a legutóbbi résznek?
  • Andr0
    és sokszor ilyen....

• Shiwo
    és néha Facepalm
  • KaBuTo666
    Fura.
    Érdekes.
    WTF.
    He?
    Lol?
    OMG
    WHAT?
  • LoSA
    Milyen az 5. évad? Spoiler nélkül!!! ;)
  • Shiwo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    érdekes rész volt.. jónak nem nevezném, de érdekes volt... főleg azok a jelenetek, amiben Bill, Eric, Russel meg a többi vámpír volt, azokat én ritka gagyinak éreztem,erőltetett beszélgetések, miegymás... bár az vicces volt, mikor Bill felpattant Eric hátára... ami még feltűnt, hogy a megszokottnál is sokkal több káromkodás volt ebben a részben, lehet Tarantino babérjaira törekednek... egyedüli jelenet tán, ami megragadott, amikor Jason fejbe lőtte Jessicát
  • Krezga
    igaz, igaz, tényleg csak olyan, mint egy polgármester :)
  • Andr0
    hát mert a Király itt egy állam feje, de e felett még ott a "világhatalom"
  • Krezga
    Ami érdekes benne, az maga a vámpírok kormányzási rendszere. Ahogy látom, ha valaki király, kb. sz*rt sem ér.
  • viizo
    S05 első két rész kivégezve

spoilerkedni nem akarok, de eddig nagyon gyenge :o

kusza, következetlen történet, szinte összefüggéstelen, egymásra hajigált jelenetek.

ha ilyen lesz a folytatás, könnyen elpártolnak a nézők, és akkor cancel...

• KaBuTo666
    Elkezdődött!
    Érdekes rész volt.
  • LoSA
    Én szerintem meg 3. évad volt a legjobb! ;) Ez a negyedik nekem nem tetszett annyira...
  • viizo
    legutolsó évad kivégezve, verdikt: sokkal élvezetesebb volt, mint az előző (harmadik) évad.

S04E01 még botránygyenge volt, de hamar magára talált a sorozat, és lett belőle jóféle évad.

jöhet az ötödik!
  • davidka003
    Végére értem én is. Hát nem volt rossz. 8/10
  • Krezga
    Mindig ennyit kellet rá várni kb:)

Newlin tiszteletes, meg bláh, Godric igazán kinyírhatta volna anno. De tökmindegy, Jason házának a küszöbét nem nagyon tudja átlépni:D
  • hunbasser
    ja a végére mindenki bedurvult,főleg eric és bill.kicsit olyan volt mint a keresztapák végén mikor a nagy mészárlás volt,most is mindenki megkapta a magáét. a végén mikor alcide a parkolóházban a gödörnél volt,onnan russel edington bújhatott ki? jason meg jól beszopta,newlin tiszteletes bosszútáll :D
  • LoSA
    Igen-igen, már tudom én is. Hát akkor most jó sokat kell várni a folytatásra. Mondjuk nem is gond, mert így legalább talán kicsit nívósabb lesz. Ez az évad ugyanis nekem nem tetszett.

Észrevettétek, hogy itt a végén már mindenki kinyírt valakit, de senki nem nyomoz, senkit nem csuknak le, a hullákkal nem tudom, hogy mit csinálnak, stb... :) Sookie-nak se volt sok szerepe ebben az évadban. Az ápoló gyereket egyébként sajnálom, pedig eleinte nem volt szimpatikus.
  • Krezga
    Valószínűleg 2012. júniusában fog kezdődni a következő évad.
  • LoSA
    Én úgy tudom, hogy NEM kell várnod egy évet. Úgy tudom, hogy a nyáron már folytatódik is, de nem vagyok benne biztos.

Én még nem néztem meg az utolsó részt, azért Spoilerbe tehettétek volna a dolgokat! ;)
  • Novotsik
    bassza meg így nem lehet vége nem bírok várni 1 évet a következő évadig.
    Nagyon komoly volt ez a rész Eric meg Bill brutál kemények,egyébként hány évad lesz még?
  • daemonervosa
    Te jó ég, hogy utáltam a Tarát meg farkasribancot, erre tessék... most már megérte megnézni ezt az évadot :D
  • hunbasser
    szerintem meg az új évad arról fog szólni hogy lafeyetteben ott lesz marnie és mivel nem akarják megölni,ezért problémás lesz a dolog.
  • Krezga
    spoiler (de amúgy is láttátok már:D)

Lafayettet már nem, őt már megszállta Marnie szelleme. Gondolom az utolsó részben valahogyan kiűzik, aztán vége (jah, meg valami új bonyodalmat majd bedobnak az utolsó percben, hogy jobban várjuk a következő évadot:))

Sam öccsét én sem bírtam, idegesítő volt, nem fog hiányozni.
  • SötétBarom
    Engem Sam öccse irritált mindennél jobban, hál isten hogy kiírták :>
    A feka nős szál már lezárult, egy szellem volt.. Arra kellett, hogy lafayett ki tudjon bontakozni mint médium.. Van egy olyan érzésem, hogy az évad végén őt fogja megszállni majd a spanyol ribi, és akkor majd hárdkórság lesz.
  • Krezga
    De ki nem állhatom Marnie-t...
  • KaBuTo666
    Te...bár igazad lett volna. :-)
  • LoSA
    Én kérek elnézést! :)
  • KaBuTo666

Amúgy nem 20 perces részek vannak a vámpírnapló sorozatban. :D Duplázd meg kérlek. :D
  • LoSA
    Ez az évad kifejezetten ratyi... Mindig csak a részek elején-végén történik valami, közben meg valami iszonyatosan unalmas. Nem tetszik ez az évad....
  • LoSA

Tök jó kép! :)
  • böröczk
    azt a csúnya babát adta a saját gyerekének is, akit valamiért megőtek.. és valami közös a két kölökben, gondolom, ami nem feltétlenül jó, ezért kobozta el a legutóbbi részben. : D
  • Darthmushroom
    szerintem az a szellem azzal a csúnya babával kapcsolatos valami lehet:D sajnos rendesen nem nagyon bogozták ki azt a szállat
  • böröczk
    Fura, hogy itt senki sem beszél az aktuális részben történtekről, én kíváncsi lennék véleményekre, szálak bogózgatására, vagy hogy egyáltalán, mi a retek folyik épp, például ki a fene az a feka nőci, aki elvitte a gyerkőcöt, stb.
  • LoSA
    20 perces részekkel...