292
True Blood hamarosan a HBO-n!
-
#252 2013-Jun-16 True Blood 06x01 Who Are You, Really?
2013-Jun-23 True Blood 06x02 The Sun
2013-Jun-30 True Blood 06x03 You’re No Good
2013-Jul-07 True Blood 06x04 At Last
2013-Jul-14 True Blood 06x05 Fuck the Pain Away
2013-Jul-21 True Blood 06x06 Don't You Feel Me?
2013-Jul-28 True Blood 06x07 The Funeral
2013-Aug-04 True Blood 06x08 Season 6, Episode 8
2013-Aug-11 True Blood 06x09 Life Matters
2013-Aug-18 True Blood 06x10 Season 6, Episode 10 -
KaBuTo666 #251 #249
#250 -
viizo #250 az eddigi leggyengébb volt :/ -
#249 lásd #243 és #244 -
#248 Kinek, hogy tetszett az 5. évad? -
#247 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Molly nooooo
legjobb idei évadban behozott karakter volt -
#246 Csak szerintem nem volt semmi értelme a legutóbbi résznek? -
#245 és sokszor ilyen....
-
#244 és néha Facepalm -
KaBuTo666 #243 Fura.
Érdekes.
WTF.
He?
Lol?
OMG
WHAT? -
#242 Milyen az 5. évad? Spoiler nélkül!!! ;) -
#241 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!érdekes rész volt.. jónak nem nevezném, de érdekes volt... főleg azok a jelenetek, amiben Bill, Eric, Russel meg a többi vámpír volt, azokat én ritka gagyinak éreztem,erőltetett beszélgetések, miegymás... bár az vicces volt, mikor Bill felpattant Eric hátára... ami még feltűnt, hogy a megszokottnál is sokkal több káromkodás volt ebben a részben, lehet Tarantino babérjaira törekednek... egyedüli jelenet tán, ami megragadott, amikor Jason fejbe lőtte Jessicát -
#240 igaz, igaz, tényleg csak olyan, mint egy polgármester :) -
#239 hát mert a Király itt egy állam feje, de e felett még ott a "világhatalom" -
#238 Ami érdekes benne, az maga a vámpírok kormányzási rendszere. Ahogy látom, ha valaki király, kb. sz*rt sem ér. -
viizo #237 S05 első két rész kivégezve
spoilerkedni nem akarok, de eddig nagyon gyenge :o
kusza, következetlen történet, szinte összefüggéstelen, egymásra hajigált jelenetek.
ha ilyen lesz a folytatás, könnyen elpártolnak a nézők, és akkor cancel...
-
KaBuTo666 #236 Elkezdődött!
Érdekes rész volt. -
#235 Én szerintem meg 3. évad volt a legjobb! ;) Ez a negyedik nekem nem tetszett annyira... -
viizo #234 legutolsó évad kivégezve, verdikt: sokkal élvezetesebb volt, mint az előző (harmadik) évad.
S04E01 még botránygyenge volt, de hamar magára talált a sorozat, és lett belőle jóféle évad.
jöhet az ötödik! -
#233 Végére értem én is. Hát nem volt rossz. 8/10 -
#232 Mindig ennyit kellet rá várni kb:)
Newlin tiszteletes, meg bláh, Godric igazán kinyírhatta volna anno. De tökmindegy, Jason házának a küszöbét nem nagyon tudja átlépni:D -
#231 ja a végére mindenki bedurvult,főleg eric és bill.kicsit olyan volt mint a keresztapák végén mikor a nagy mészárlás volt,most is mindenki megkapta a magáét. a végén mikor alcide a parkolóházban a gödörnél volt,onnan russel edington bújhatott ki? jason meg jól beszopta,newlin tiszteletes bosszútáll :D -
#230 Igen-igen, már tudom én is. Hát akkor most jó sokat kell várni a folytatásra. Mondjuk nem is gond, mert így legalább talán kicsit nívósabb lesz. Ez az évad ugyanis nekem nem tetszett.
Észrevettétek, hogy itt a végén már mindenki kinyírt valakit, de senki nem nyomoz, senkit nem csuknak le, a hullákkal nem tudom, hogy mit csinálnak, stb... :) Sookie-nak se volt sok szerepe ebben az évadban. Az ápoló gyereket egyébként sajnálom, pedig eleinte nem volt szimpatikus. -
#229 Valószínűleg 2012. júniusában fog kezdődni a következő évad. -
#228 Én úgy tudom, hogy NEM kell várnod egy évet. Úgy tudom, hogy a nyáron már folytatódik is, de nem vagyok benne biztos.
Én még nem néztem meg az utolsó részt, azért Spoilerbe tehettétek volna a dolgokat! ;) -
Novotsik #227 bassza meg így nem lehet vége nem bírok várni 1 évet a következő évadig.
Nagyon komoly volt ez a rész Eric meg Bill brutál kemények,egyébként hány évad lesz még? -
#226 Te jó ég, hogy utáltam a Tarát meg farkasribancot, erre tessék... most már megérte megnézni ezt az évadot :D -
#225 szerintem meg az új évad arról fog szólni hogy lafeyetteben ott lesz marnie és mivel nem akarják megölni,ezért problémás lesz a dolog. -
#224 spoiler (de amúgy is láttátok már:D)
Lafayettet már nem, őt már megszállta Marnie szelleme. Gondolom az utolsó részben valahogyan kiűzik, aztán vége (jah, meg valami új bonyodalmat majd bedobnak az utolsó percben, hogy jobban várjuk a következő évadot:))
Sam öccsét én sem bírtam, idegesítő volt, nem fog hiányozni. -
#223 Engem Sam öccse irritált mindennél jobban, hál isten hogy kiírták :>
A feka nős szál már lezárult, egy szellem volt.. Arra kellett, hogy lafayett ki tudjon bontakozni mint médium.. Van egy olyan érzésem, hogy az évad végén őt fogja megszállni majd a spanyol ribi, és akkor majd hárdkórság lesz. -
#222 De ki nem állhatom Marnie-t... -
KaBuTo666 #221 Te...bár igazad lett volna. :-) -
#220 Én kérek elnézést! :) -
KaBuTo666 #219
Amúgy nem 20 perces részek vannak a vámpírnapló sorozatban. :D Duplázd meg kérlek. :D -
#218 Ez az évad kifejezetten ratyi... Mindig csak a részek elején-végén történik valami, közben meg valami iszonyatosan unalmas. Nem tetszik ez az évad.... -
Tök jó kép! :) -
#216 azt a csúnya babát adta a saját gyerekének is, akit valamiért megőtek.. és valami közös a két kölökben, gondolom, ami nem feltétlenül jó, ezért kobozta el a legutóbbi részben. : D -
#215 szerintem az a szellem azzal a csúnya babával kapcsolatos valami lehet:D sajnos rendesen nem nagyon bogozták ki azt a szállat -
#214 Fura, hogy itt senki sem beszél az aktuális részben történtekről, én kíváncsi lennék véleményekre, szálak bogózgatására, vagy hogy egyáltalán, mi a retek folyik épp, például ki a fene az a feka nőci, aki elvitte a gyerkőcöt, stb. -
#213 20 perces részekkel...