Inni és élni hagyni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
Milyen az 5. évad? Spoiler nélkül!!! 😉

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
érdekes rész volt.. jónak nem nevezném, de érdekes volt... fõleg azok a jelenetek, amiben Bill, Eric, Russel meg a többi vámpír volt, azokat én ritka gagyinak éreztem,erõltetett beszélgetések, miegymás... bár az vicces volt, mikor Bill felpattant Eric hátára... ami még feltûnt, hogy a megszokottnál is sokkal több káromkodás volt ebben a részben, lehet Tarantino babérjaira törekednek... egyedüli jelenet tán, ami megragadott, amikor Jason fejbe lõtte Jessicát

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Krezga
igaz, igaz, tényleg csak olyan, mint egy polgármester 😊
Andr0
hát mert a Király itt egy állam feje, de e felett még ott a "világhatalom"

Armin & Ayu fan

Krezga
Ami érdekes benne, az maga a vámpírok kormányzási rendszere. Ahogy látom, ha valaki király, kb. sz*rt sem ér.
S05 elsõ két rész kivégezve

spoilerkedni nem akarok, de eddig nagyon gyenge :o

kusza, következetlen történet, szinte összefüggéstelen, egymásra hajigált jelenetek.

ha ilyen lesz a folytatás, könnyen elpártolnak a nézõk, és akkor cancel...

Elkezdõdött!
Érdekes rész volt.
LoSA
Én szerintem meg 3. évad volt a legjobb! 😉 Ez a negyedik nekem nem tetszett annyira...

legutolsó évad kivégezve, verdikt: sokkal élvezetesebb volt, mint az elõzõ (harmadik) évad.

S04E01 még botránygyenge volt, de hamar magára talált a sorozat, és lett belõle jóféle évad.

jöhet az ötödik!
davidka003
Végére értem én is. Hát nem volt rossz. 8/10

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Krezga
Mindig ennyit kellet rá várni kb😊

Newlin tiszteletes, meg bláh, Godric igazán kinyírhatta volna anno. De tökmindegy, Jason házának a küszöbét nem nagyon tudja átlépni😄
hunbasser
ja a végére mindenki bedurvult,fõleg eric és bill.kicsit olyan volt mint a keresztapák végén mikor a nagy mészárlás volt,most is mindenki megkapta a magáét. a végén mikor alcide a parkolóházban a gödörnél volt,onnan russel edington bújhatott ki? jason meg jól beszopta,newlin tiszteletes bosszútáll 😄

ReaL MaDRid x siempre

LoSA
Igen-igen, már tudom én is. Hát akkor most jó sokat kell várni a folytatásra. Mondjuk nem is gond, mert így legalább talán kicsit nívósabb lesz. Ez az évad ugyanis nekem nem tetszett.

Észrevettétek, hogy itt a végén már mindenki kinyírt valakit, de senki nem nyomoz, senkit nem csuknak le, a hullákkal nem tudom, hogy mit csinálnak, stb... 😊 Sookie-nak se volt sok szerepe ebben az évadban. Az ápoló gyereket egyébként sajnálom, pedig eleinte nem volt szimpatikus.

Krezga
Valószínûleg 2012. júniusában fog kezdõdni a következõ évad.
LoSA
Én úgy tudom, hogy NEM kell várnod egy évet. Úgy tudom, hogy a nyáron már folytatódik is, de nem vagyok benne biztos.

Én még nem néztem meg az utolsó részt, azért Spoilerbe tehettétek volna a dolgokat! 😉

bassza meg így nem lehet vége nem bírok várni 1 évet a következõ évadig.
Nagyon komoly volt ez a rész Eric meg Bill brutál kemények,egyébként hány évad lesz még?
daemonervosa
Te jó ég, hogy utáltam a Tarát meg farkasribancot, erre tessék... most már megérte megnézni ezt az évadot 😄

Trolling is a art.

hunbasser
szerintem meg az új évad arról fog szólni hogy lafeyetteben ott lesz marnie és mivel nem akarják megölni,ezért problémás lesz a dolog.

ReaL MaDRid x siempre

Krezga
spoiler (de amúgy is láttátok már😄)

Lafayettet már nem, õt már megszállta Marnie szelleme. Gondolom az utolsó részben valahogyan kiûzik, aztán vége (jah, meg valami új bonyodalmat majd bedobnak az utolsó percben, hogy jobban várjuk a következõ évadot😊)

Sam öccsét én sem bírtam, idegesítõ volt, nem fog hiányozni.
SötétBarom
Engem Sam öccse irritált mindennél jobban, hál isten hogy kiírták :>
A feka nõs szál már lezárult, egy szellem volt.. Arra kellett, hogy lafayett ki tudjon bontakozni mint médium.. Van egy olyan érzésem, hogy az évad végén õt fogja megszállni majd a spanyol ribi, és akkor majd hárdkórság lesz.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Krezga
De ki nem állhatom Marnie-t...
Te...bár igazad lett volna. :-)
LoSA
Én kérek elnézést! 😊

<#wow2>
Amúgy nem 20 perces részek vannak a vámpírnapló sorozatban. 😄 Duplázd meg kérlek. 😄
LoSA
Ez az évad kifejezetten ratyi... Mindig csak a részek elején-végén történik valami, közben meg valami iszonyatosan unalmas. Nem tetszik ez az évad.... <#nezze>

LoSA

Tök jó kép! 😊

böröczk
azt a csúnya babát adta a saját gyerekének is, akit valamiért megõtek.. és valami közös a két kölökben, gondolom, ami nem feltétlenül jó, ezért kobozta el a legutóbbi részben. : D

Kumiho #2179

Darthmushroom
szerintem az a szellem azzal a csúnya babával kapcsolatos valami lehet😄 sajnos rendesen nem nagyon bogozták ki azt a szállat

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

böröczk
Fura, hogy itt senki sem beszél az aktuális részben történtekrõl, én kíváncsi lennék véleményekre, szálak bogózgatására, vagy hogy egyáltalán, mi a retek folyik épp, például ki a fene az a feka nõci, aki elvitte a gyerkõcöt, stb.

Kumiho #2179

LoSA
20 perces részekkel...

Köszi az infókat. Most nézem, hogy 22 részes egy évad. <#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt>

<#ijedt><#ijedt>
Krezga
Egyáltalán nem rossz, sõt! Késõbb az is nagyon beindul.
böröczk
Csak abban nem ennyire gusztustalanok a szereplõk, borsódzik a hátam ettõl a szereplõgárdától : D

Kumiho #2179

SötétBarom
Csak engem irritál mocskos módon a "Sam öccse" szál? Kb úgy vagyok vele mint az elsõ pár 24 évadban az elnök feleségével. 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

LoSA
Majdnem jobb, mint a True Blood! <#wink>

Pár napja kezdtem el, második évadnál járok és nagyon jó sorozatnak mondanám.
Paquin elragadó teremtés. <#bohoc>

Valaki nézi a Vámpírnaplókat? Csak mert egy részt nem láttam belõle de nem hiszem hogy olyan jó lenne mint a True Blood.
"-you just killed my fairy godmother! -sorry" 😄DD

http://kosadz0r.mybrute.com/

davidka003
Beindul majd.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Most láttam a s01 kb 3. vagy 4. részéig. Befog indulni a sorozat, vagy végig hasonlo lesz? Mert eddig nagyon unalmas. :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Pörgõs évadnak ígérkezik ez így a 2. rész után 😊

http://kosadz0r.mybrute.com/

HBO Go elõfizetõknek bemutatták már az S04E02-t, nekem is itt van lent.
MerlinW
2011-Jun-26 True Blood 04x01 She's Not There
2011-Jul-03 True Blood 04x02 You Smell Like Dinner
2011-Jul-10 True Blood 04x03 If You Love Me, Why Am I Dyin'?
2011-Jul-17 True Blood 04x04 I'm Alive And On Fire
2011-Jul-24 True Blood 04x05 Season 4, Episode 5
2011-Jul-31 True Blood 04x06 Season 4, Episode 6
2011-Aug-07 True Blood 04x07 Season 4, Episode 7
2011-Aug-14 True Blood 04x08 Season 4, Episode 8
2011-Aug-21 True Blood 04x09 Season 4, Episode 9
2011-Aug-28 True Blood 04x10 Season 4, Episode 10
2011-Sep-04 True Blood 04x11 Season 4, Episode 11
2011-Sep-11 True Blood 04x12 Season 4, Episode 12

[merlinw.org]

Szolnokboy1
megnéztem a 4x1-bõl az elsõ 20 percet. nekem itt véget ért a sorozat. ez már bûbájos boszorkák szint. eddig olyan egészségesen gagyi volt a sorozat, most már csak gagyi. erre nincs szükségem, itt most nagyon leadta az HBO.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

igen
Andr0
biztos hogy kijött?

Armin & Ayu fan

Közben kijött a második rész is, valaki nem tud ahhoz feliratot?

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

0ppika
2 hét múlva.

http://epica.nl

LoSA
Szinkronos részek nem tudjátok, hogy mikor jönnek?

LoSA
Halálra untam magam... <#wink>

Az elsõ jó volt, csak nagggyoooon-nagggyoooon lasssúúúúúú volt 😊