292

True Blood hamarosan a HBO-n!
-
A harmadik szembehugyozza az első kettőt?! Szóval a harmadik évad jó nagyon? Alig várom, hogy az elsőn túl legyek, mert ez trééé nagyon. :( -
Reg5 #171 Persze, ezt nem is tagadom, csak arra az 55 percre ennyi kevés.
A 2. évad már jobban tetszett, de ott a főgenya elég szerencsétlen választás volt, mert szerintem annál durvábbat nem fognak tudni kitalálni. A 3. évad pedig kb szembehugyozza az első 2-t. -
Szerintem minden résznek vannak apró tanulságai...Nem fogsz tőle megvilagosodni, ne azt várd.... Szerintem messze jobb mint a tini vampirok... -
Reg5 #169 "Nem mindig pörög"
Az első évadban kb semmi nem történt. Felvezettek 1-2 szálat, ennyi. -
Neked mi az, ami átjött ebben a sorozatban? :) -
hu, ha neked csak ennyi jött át, akkor tényleg nézd inkább a vámpirnaplókat :) -
Mondanivaló? Én 25 éves vagyok, de... Jelenleg olyan sok mondanivalót nem mond nekem az, hogy a pasasnak a vért le kellett szívni a f*rkából, stb... Egy rész csak a nagymama temetéséről szólt, stb... -
nekem se tetszett az eleje, de aztán beindult és rákattantam :) -
viizo #164 a második évadra belendül rendesen ;) -
a vámpirnaplok egy tinisorozat, az ehhez képest mese... nem mindig pörög a true blood, de legalább találni benne mondanivalot, és jol felépitett története van... -
Elkezdem nézni ezt a sorozatot... Hát mit is mondjak?! A 8. résznél tartok, de nekem eddig kifejezetten unalmas. Alig történik benne valami, mondhatni, hogy majd' elalszok rajta! A Vámpírnaplók sokkal jobb, izgalmasabb nekem. -
viizo #161 Az első évad az első könyvet hellyel-közzel követi.
A második könyv már csak fő vonalakban található meg, de még azért sok az egyezés.
A harmadik évadban felbukkan pár könyvbeli karakter, de az már teljesen más, mint a könyv. -
:D
Ezek után el kéne olvasnom a könyveket, hogy mennyire követi a sorozat az eredetit, de azok meg olyan drágák, hogy nem nagyon tudom beszerezni (az egyiket már megvettem még anno, talán a 4. részt:D) -
Engem nem zavar, az viszont, hogy fogyatékosok írják a sorozatot, az annál inkább. -
Igen, ezek a meleg részek szerintem is nagyon erőltetettek voltak. Sajnos azt veszem észre, hogy mostanában szinte minden sorozatban, és egyre több filmben is feltűnnek.
-
egyetértek. -
viizo #156 True Blood 3. évad
Amennyire jó volt az első, és kiváló a második a évad, a készítők olyan sikeresen rombolták le azt a 3. évadban.
Gagyi történet, rém béna új karakerek, szinte nulla feszültség...
Hab a tortán, hogy a végére már majd minden karakter 'bemelegedett', ráadásul ezeket a jeleneteket sikerült annyira túlzásba vinni, a már hányinger kerülgetett. Eddig sem szerettem túlzottan a másságot, ezután sem fogom megkedvelni...
A negyedik évad első 1-2 része kap még egy esélyt, de ha nem tér vissza az S01-S02 színvonalára, akkor részemről (és ahogy olvasom a véleményeket, elég sokak részéről) kap egy cancel-t... -
viizo #155 sajnos tényleg minősíthetetlen lett a szinkron, teljesen más hangokat adtak a szereplők szájába, mint az eredeti 
-
Úristen, véletlenul belehallgattam a szinkronba... két percig bírtam... teljesen megöli a hangulatot, gyalázat :) -
be indul az mingyá :) -
6 résznél járok, de még nem igazán indult el a történet szerintem... meg egy két dolgot nem értek.. menőnek itt a vámpirok a bárban aztán a nagy délen még egy se rántott puskát, vagy ne is várjam hogy itt később valakik szembeszállnak ezekkel... végig a kis sookie szerelme lesz a téma? :) -
én még csak most kezdtem el nézni, első évad végére jutottam, az mindenesetre mókás volt, amikor a házassági törvény elfogadását mutatták a tévében, ahogy vámpír néni és ember bácsi esküsznek a verőfényes nyári NAPON : DD -
G_ArchAngel #150 A Vampire Diaries egy tinisorozat cukipofikkal, ez meg eleg jo cucc, nemi amerikai tarsadalomkritikaval:)
Mondjuk, ha a vampirokat nezzuk csak, nem a sztorit, akkor a jo orag Angel(us)hoz egyik sem er fel:) -
Na akkor erre még alszom egy párat mert már ezzel a Boardwalk Empire-el is szemezek:D -
#148 olyan vegye, 2 jó rész után jön kettő unalmas. Az évadzáró mpcsok jól volt, de a 2. rész a 2. évadból nem tudott lekötni. -
Hi! Annyira istenítik ez meg a Vámpírnaplókat, de én valahogy inkább ezzel szimpatizálok. A kérdésem azokhoz akik nézik, hogy megéri-e egyáltalán belekezdeni vagy eléggé ellaposodik egy idő után? -
szerintem az egész évadot elbaltázták, túl sok volt a szál, és ami még rosszabb, túl sok volt az érdektelen, unalmas szál. egy-egy rész annyi eseményt és új karaktert prezentált, hogy a rész végén már nem emlékeztem az elejére. az írók ezt most nagyon benézték, a 4. évadra kifinomultabb, visszafogottabb történetvezetést kérünk. -
tegnap néztem meg a 3. évad utolsó részét... eléggé elbaltázták az utolsó pár részt, az utolsó egyenesen béna! -
Megint milyen sokat kell várni a következő évadra...ejj-ejj -
#143 főleg a Hoyt meg az anyja rész nem passzolt a képbe -
Erre gondolok. Kezd kicsit túlviccesedni. -
szerintem is...évad közben voltak jobb részek is...olyan semmilyen volt a vége :(
én többet vártam... -
szerintem gyenge volt -
Ez az évedzáró hogyismondjam :DD A végére eléggé elfajult. :D -
komolyan mondom hogy kezdek hányni ezektől a buzeráns jelenetektől..valahogy nem bírja a gyomrom... 

-
azért az HBO nem a budspencer filmeket ismétli általában mint a magyar tévék:D -
persze,olyan filmek melyeket már ezerszer láttunk ez ám az izgalmas matiné :)
asszem pont erre gondoltam mikor azt írtam h megrekedtek a fejlődésben :).
vagy lehet h pont ezzel akarják rávenni a népet h inkább a természtben legyenek? ááá kizárt :D -
mikor nálunk hosszú hétvége van akkor mi megy a TV-be? éjjel nappal filmek mert olyankor a magyarok is inkább TV-znek mintsem kint vannak Amerikában is így megy főleg HBO-n. Ez mindenhol szokás hogy ilyenkor a megszokottól eltérő "filmes" műsorcsokor van terítéken -
értem én de nem értem...
ez a sori gondolom kint is a késő esti órákba megy amikor már mindenki otthon van és várja az évadzárót... de ha mégis inkább valameik motelba csalná az asszonyt az úr akkor másnap simán letorrentezeheti még...
kicsit megrekedtek a fejlődésbe ezek az amerikaiak :).
ünnep ide vagy oda az amcsik bámulják a legtöbbet a tévét és munkaszüneti napon nem hiszem h inkább a természetbe mennének. -
"munka ünnepe az USA-ban szeptember első hétfője."
megj.. Eureka(péntek) sem volt, mert péntek-hétfő hosszú hétvége van ilyenkor az USA-ban