Inni és élni hagyni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
Nem volt olyan rossz a harmadik évad szerintem! Az elsõ volt a legszarabb!! 😊

Andr0
kíváncsi leszek, remélem nem a 3. évad színvonalát hozzák.

Armin & Ayu fan

True.Blood.S04E01.720p.HDTV.X264-DIMENSION
0ppika
végre

True.Blood.S04E01.HDTV.XviD-LOL

http://epica.nl

http://kosadz0r.mybrute.com/

hunbasser
😄DDDDdddd

ReaL MaDRid x siempre

Kb 2 hete lettem figyelmes erre a sorozatra,azóta a kedvencem.vámpíros filmeket amúgy is imádom!
2.évad 9-dik résznél tartok.
SötétBarom
Gay Voodoo Witch alert!!!!4

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

<#eljen>

remélem ismét végre vmi ütõset hoznak össze, mert ha nem, akkor részemrõl pár rész után cancel
MerlinW
"TRUE BLOOD Season 4 premieres June 26."

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
Elvileg júniusban
LoSA
A negyedik évad mikor jön?

LoSA
Jelentem, elkezdtem a 2. évadot! <#wink>

Úgy értem, hogy bár ott lényegesen több történés van, azaz nem alszol be rajta, de a történet szembemegy az elsõ 2 évadban lefeketett alapokkal. Innentõl pedig szerintem a 3. évad kb értelmét veszti.

A 2. évad végén kellett volna lezárni, szép kerek egész lenne.

LoSA
Ámen! <#wink>

innentõl fölösleges vitázni: Te nem gyõzöl meg minket, mi sem Téged 😊

szvsz a true blood-hoz képest a fasorban sincs az a tinivámpíros izé, de jó szórakozást a Vámpírnaplókhoz. 😊
LoSA
Legalább izgalmas... Ezen meg jókat alszom kb! 😊

A vámpírnaplók sokkal jobb? Uhhh... 😊

LoSA
Kiváló elsõ évad?!? Uhhh... 😊

fordítva: a kiváló elsõ két évad után kaptunk egy borzasztó harmadikat.

és ha az elsõ évad szerinted tré: nézd inkább tovább a vámpírnaplókat, vagy vmi hasonló tinixart, ez késõbb sem fog tetszeni
LoSA
A harmadik szembehugyozza az elsõ kettõt?! Szóval a harmadik évad jó nagyon? Alig várom, hogy az elsõn túl legyek, mert ez trééé nagyon. 😞

Persze, ezt nem is tagadom, csak arra az 55 percre ennyi kevés.

A 2. évad már jobban tetszett, de ott a fõgenya elég szerencsétlen választás volt, mert szerintem annál durvábbat nem fognak tudni kitalálni. A 3. évad pedig kb szembehugyozza az elsõ 2-t.

Tikal
Szerintem minden résznek vannak apró tanulságai...Nem fogsz tõle megvilagosodni, ne azt várd.... Szerintem messze jobb mint a tini vampirok...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

"Nem mindig pörög"

Az elsõ évadban kb semmi nem történt. Felvezettek 1-2 szálat, ennyi.

LoSA
Neked mi az, ami átjött ebben a sorozatban? 😊

Tikal
hu, ha neked csak ennyi jött át, akkor tényleg nézd inkább a vámpirnaplókat 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LoSA
Mondanivaló? Én 25 éves vagyok, de... Jelenleg olyan sok mondanivalót nem mond nekem az, hogy a pasasnak a vért le kellett szívni a f*rkából, stb... Egy rész csak a nagymama temetésérõl szólt, stb...

Tikal
nekem se tetszett az eleje, de aztán beindult és rákattantam 😊

a második évadra belendül rendesen 😉
Tikal
a vámpirnaplok egy tinisorozat, az ehhez képest mese... nem mindig pörög a true blood, de legalább találni benne mondanivalot, és jol felépitett története van...

LoSA
Elkezdem nézni ezt a sorozatot... Hát mit is mondjak?! A 8. résznél tartok, de nekem eddig kifejezetten unalmas. Alig történik benne valami, mondhatni, hogy majd' elalszok rajta! A Vámpírnaplók sokkal jobb, izgalmasabb nekem.

Az elsõ évad az elsõ könyvet hellyel-közzel követi.

A második könyv már csak fõ vonalakban található meg, de még azért sok az egyezés.

A harmadik évadban felbukkan pár könyvbeli karakter, de az már teljesen más, mint a könyv.
Krezga
😄

Ezek után el kéne olvasnom a könyveket, hogy mennyire követi a sorozat az eredetit, de azok meg olyan drágák, hogy nem nagyon tudom beszerezni (az egyiket már megvettem még anno, talán a 4. részt😄)
SötétBarom
Engem nem zavar, az viszont, hogy fogyatékosok írják a sorozatot, az annál inkább.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Krezga
Igen, ezek a meleg részek szerintem is nagyon erõltetettek voltak. Sajnos azt veszem észre, hogy mostanában szinte minden sorozatban, és egyre több filmben is feltûnnek.
Szolnokboy1
egyetértek.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

True Blood 3. évad

Amennyire jó volt az elsõ, és kiváló a második a évad, a készítõk olyan sikeresen rombolták le azt a 3. évadban.

Gagyi történet, rém béna új karakerek, szinte nulla feszültség...

Hab a tortán, hogy a végére már majd minden karakter 'bemelegedett', ráadásul ezeket a jeleneteket sikerült annyira túlzásba vinni, a már hányinger kerülgetett. Eddig sem szerettem túlzottan a másságot, ezután sem fogom megkedvelni...

A negyedik évad elsõ 1-2 része kap még egy esélyt, de ha nem tér vissza az S01-S02 színvonalára, akkor részemrõl (és ahogy olvasom a véleményeket, elég sokak részérõl) kap egy cancel-t...
sajnos tényleg minõsíthetetlen lett a szinkron, teljesen más hangokat adtak a szereplõk szájába, mint az eredeti <#levele>

Tikal
Úristen, véletlenul belehallgattam a szinkronba... két percig bírtam... teljesen megöli a hangulatot, gyalázat 😊

mosoporr
be indul az mingyá 😊

Tikal
6 résznél járok, de még nem igazán indult el a történet szerintem... meg egy két dolgot nem értek.. menõnek itt a vámpirok a bárban aztán a nagy délen még egy se rántott puskát, vagy ne is várjam hogy itt késõbb valakik szembeszállnak ezekkel... végig a kis sookie szerelme lesz a téma? 😊

böröczk
én még csak most kezdtem el nézni, elsõ évad végére jutottam, az mindenesetre mókás volt, amikor a házassági törvény elfogadását mutatták a tévében, ahogy vámpír néni és ember bácsi esküsznek a verõfényes nyári NAPON : DD

Kumiho #2179

A Vampire Diaries egy tinisorozat cukipofikkal, ez meg eleg jo cucc, nemi amerikai tarsadalomkritikaval😊

Mondjuk, ha a vampirokat nezzuk csak, nem a sztorit, akkor a jo orag Angel(us)hoz egyik sem er fel😊

http://gaborszantai.co.uk/

Victor1103
Na akkor erre még alszom egy párat mert már ezzel a Boardwalk Empire-el is szemezek😄

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Törölt felhasználó
olyan vegye, 2 jó rész után jön kettõ unalmas. Az évadzáró mpcsok jól volt, de a 2. rész a 2. évadból nem tudott lekötni.
Victor1103
Hi! Annyira istenítik ez meg a Vámpírnaplókat, de én valahogy inkább ezzel szimpatizálok. A kérdésem azokhoz akik nézik, hogy megéri-e egyáltalán belekezdeni vagy eléggé ellaposodik egy idõ után?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Szolnokboy1
szerintem az egész évadot elbaltázták, túl sok volt a szál, és ami még rosszabb, túl sok volt az érdektelen, unalmas szál. egy-egy rész annyi eseményt és új karaktert prezentált, hogy a rész végén már nem emlékeztem az elejére. az írók ezt most nagyon benézték, a 4. évadra kifinomultabb, visszafogottabb történetvezetést kérünk.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

nagybek
tegnap néztem meg a 3. évad utolsó részét... eléggé elbaltázták az utolsó pár részt, az utolsó egyenesen béna!

Krezga
Megint milyen sokat kell várni a következõ évadra...ejj-ejj
Törölt felhasználó
fõleg a Hoyt meg az anyja rész nem passzolt a képbe