Inni és élni hagyni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kosadz0r.mybrute.com/
2.évad 9-dik résznél tartok.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
remélem ismét végre vmi ütõset hoznak össze, mert ha nem, akkor részemrõl pár rész után cancel
A 2. évad végén kellett volna lezárni, szép kerek egész lenne.
szvsz a true blood-hoz képest a fasorban sincs az a tinivámpíros izé, de jó szórakozást a Vámpírnaplókhoz. 😊
és ha az elsõ évad szerinted tré: nézd inkább tovább a vámpírnaplókat, vagy vmi hasonló tinixart, ez késõbb sem fog tetszeni
A 2. évad már jobban tetszett, de ott a fõgenya elég szerencsétlen választás volt, mert szerintem annál durvábbat nem fognak tudni kitalálni. A 3. évad pedig kb szembehugyozza az elsõ 2-t.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az elsõ évadban kb semmi nem történt. Felvezettek 1-2 szálat, ennyi.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nekem se tetszett az eleje, de aztán beindult és rákattantam 😊
A második könyv már csak fõ vonalakban található meg, de még azért sok az egyezés.
A harmadik évadban felbukkan pár könyvbeli karakter, de az már teljesen más, mint a könyv.
Ezek után el kéne olvasnom a könyveket, hogy mennyire követi a sorozat az eredetit, de azok meg olyan drágák, hogy nem nagyon tudom beszerezni (az egyiket már megvettem még anno, talán a 4. részt😄)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amennyire jó volt az elsõ, és kiváló a második a évad, a készítõk olyan sikeresen rombolták le azt a 3. évadban.
Gagyi történet, rém béna új karakerek, szinte nulla feszültség...
Hab a tortán, hogy a végére már majd minden karakter 'bemelegedett', ráadásul ezeket a jeleneteket sikerült annyira túlzásba vinni, a már hányinger kerülgetett. Eddig sem szerettem túlzottan a másságot, ezután sem fogom megkedvelni...
A negyedik évad elsõ 1-2 része kap még egy esélyt, de ha nem tér vissza az S01-S02 színvonalára, akkor részemrõl (és ahogy olvasom a véleményeket, elég sokak részérõl) kap egy cancel-t...
Kumiho #2179
Mondjuk, ha a vampirokat nezzuk csak, nem a sztorit, akkor a jo orag Angel(us)hoz egyik sem er fel😊
http://gaborszantai.co.uk/
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.