292
banner_true_blood.jpg
True Blood hamarosan a HBO-n!
  • simon7108
    mind 1 akkor feliratosan nézem:)
    csak már valahogy ráhangolodtam a szinkronra mert nem rossz de nem fogok várni....
  • viizo
    én is rettentően ki vagyok szomjazva már a sorozatra :)
  • Andr0
    Most nézem, Most vasárnap True Blood ? :D oww yea:D
    Nincs rá esély...
  • simon7108
    valaki esetleg nem tudja,hogy mikor fogják majd magyarul is adni a 3. évadot?gondolom arra nincs esély,hogy egy idoben az eredetivel adják:(
  • Police88
    lesz minisorozat
  • ddomi87
    :)
  • Szolnokboy1
    +fav

Eddig nem nagyon akartam elkezdeni a sorozatot, mert egyrészt már agyfaszt kapok a vámpíros témától és egyáltalán nem kedvelem Anna Paquint az X-Men óta, de írták sok helyen, hogy mennyire jó meg szép. Most értem az első évad végére (5 nap volt) és való igaz, nem egy szokványos sorozat. A főcím remekül prezentálja a hangulatot, a helyszínt, a bizarrságot és úgy egészében azt, hogy mire számíthat az ember. A déli tajparasztok lakta falucska így utólag remek ötlet volt, az akcentusok mindent visznek. (btw elég jól ismerem az angol nyelvet, felismerem az akcentusokat, de azt, hogy melyik déli akcentus hamis, azt sosem tudnám megmondani, ahogy semelyik másik magyar ember sem, ha csak nem élt odakint pár évet. ezt csak azért írom, mert rengeteg helyen olvastam, hogy a magyar kovácsjánosokat zavarta a fake-akcentus. gondolom, miután külföldi oldalakon elolvasták, hogy fake, na mindegy) A történet alapja tök jó, kissé újszerűnek is mondható, a vér és a káromkodás sokat nyom a latba. A színészekkel sincs különösebb baj, vannak idegesítőbbek (Sookie) és nagyon jók is(Lafayette, remélem, nem halt meg), de többnyire sokat adnak a hitelességhez. A legjobb nőket miért kell kiírni pár rész után??
    Kicsit pihentetem, aztán kezdem a második évadot, remélem, az is lesz ennyire jó.
  • Challanger

tzoli keze munkáját dícséri

nézzetek szét, ha van kedvetek. rengeteg igényes, házi készítésű digipack található az oldalon: http://hazidigi.blogspot.com/
  • Krezga
    Kommersz brandy beütése van:)
  • viizo
    belekóstolnék :)
  • Krezga
    Ha minden igaz, csak 2010 júniusában fog jönni a következő évad. AZ meg még jó messze van:(
  • viizo
    nemrég végignéztem az első 2 évadot, igen fincsi a sorozat - mérföldekkel jobb mint a semmitérő twilight.

nagyon remélem hogy mielőbb jön a harmadik évad, mert megalapozták rendesen a 12. rész végén: úgy tünik, hogy nem fogunk unatkozni :)
  • rékusmékus
    Tyhűűű.
    *doing*
    Kíváncsian várom a folytatást
  • zsutyesz
    vége van
  • zsutyesz
    óóóó
  • MerlinW
    Szept 13.-án lesz a második évad befejezése. A harmadik valszeg jövő tavasszal/nyáron.
  • zsutyesz
    az új évad mikor jön?
  • mosoporr
    Hát persze h jó volt,ha jól tudom ma jön a következő de ahogy látom a magyar felirat 1 nappal később. de mingyá itt a szeptember beindul majd a sorozat szezon minden napra lesz 1-2:)
  • eovin
    igen az eleje kissé vontatott..de megérte megnézni nem? :):)
  • mosoporr
    na másfél nap alatt ezt is ledaráltam.
    egész jó bár az eleje kicsit uncsi.
  • eovin
    De Jason se kutya, tetszik ez az önjelölt rambo szerep..:)
  • MerlinW
    Amcsi HBO-n.
  • nagyi87
    a 2. szezon az melyik tv-n megy? mind1 hogy hol csak meiken? én nem találtam hiába googliztam:P gondolom amcsiban de akkor is:)
    kösz;)
  • Orionk
    Tényleg sokkal jobb a második évad, teljesen más, a lényeg van benne, és nem pedig az állandó kufirc, meg, hogy csókolóznak e vagy nem...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kiváncsi vagyok, hogy ki az akit az utolsó pillanatban mutattak, hogy vérzik. Meg kiváncsi vagyok, hogy ki a vámpír királynő
  • MerlinW
    Szerintem szukitesó majd gyomron lövi egy paintballgolyóval:)
  • eovin
    Szerintem isteni a második évad...főleg az izgat, hogy végül is ki tudja legyőzni Maryannt..én Godricra tippeltem volna, de sajnos ez nem jött be. Sookie hirtelen képessége nagyon érdekes, talán benn isi valami ősi erő bújkál, vagy van még valami titok a múltjában ami napvilágra kerül még az évad végéig...de izgiiii. :D:D
  • MerlinW
    2x7-8 körül
  • Orionk
    Én még csak az első évadot láttam,de az alábbi kép melyik epizódból való?
  • MerlinW
    Mehet mindkettő:) Úgyis a többiek viszik a sorozatot a hátukon..:)
  • rékusmékus
    Bill karaktere mostanában annyira pöts, én annak örülnék a legjobban, ha kiírnák a sorozatból, és Sookie összejönne mondjuk Ericcel, vagy bárkivel, Bill szenvedése nem kéne....
  • MerlinW
    "hogy miért nem lett sookie vámpir, ha a vérét bill a sajátjával pótolta"
    Pedig igen érthetően elmondja Bill:)
  • MerlinW
    Tudom, poén volt:) Ettől függetlenül zavaró tényező számomra:)
  • Orionk
    Első évad második részében nem tudom, hogy miért nem lett sookie vámpir, ha a vérét bill a sajátjával pótolta, hogy meggyógyuljon. Jason, meg egy kevés vámpir vértől totál belövi magát, sok vámpir vért, ha meg megiszik, akkor nem is beszélve a következményekről.

Aztán később meg, ha valaki megiszik fél liter vámpir vért, nincs semmi baja...
    azért vannak ellentmondások
  • Orionk
    szinte ő a főszereplő az első évadban :P, és őrá, meg bill-re épül az egész. Furcsa lenne, ha kiirnák a soiból :)

Habár második évadot még nem kezdtem el, de akkor jónak hangzik, ha kevés Sookie van
  • MerlinW
    Az első évadot végigkínlódtam, bele-bele tekergettem, de ez a 2. évad zseniális:)

Hálisten eddig a 2. évadban kevés a Sookie jelenet - aki kiírhatnának a sorozatból, mert borzalmas és irritáló színésznő...:)
    Én pont azt utálom, de nagyon :)
  • Orionk
    Tara szinkronhangja miért változott, a 11-ik epizódra?
    mivel indokolták?