Izraeli katonai videók a YouTube-on
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdkesség:
Nemrég voltam egy kiállitáson a magyarság genetikai összetételével foglalkozott (nagy mintavétel,külföldi és magyar kutatok összehangolt munkája stb) azt mutatták ki ,hogy a magyar populácio döntö része "öslakosnak" tekinthetö a Kárpát medenében genetikai öröksége 20 ezer évre vezethetö vissza itt.Kiderült belöle,hogy az un "honfoglalo" magyarság vagy Árpád magyarjai csekély vagy szinte semmien genetikai nyomot nem hagytak maguk mögött.Itt is az történhetett mint a Franciáknál,vagy Bulgároknál.(nyelvet,nevet adtak)
Szoval...
Hamasz civilekre céloz, Izrael nem.
Hamasz felhasznál civileket, köztük gyerekeket is emberi pajzsnak, Izrael nem.
Hamasz rendszeresen hazudozik az áldozatok számáról, és megrendez konfliktusokat, Izrael nem.
Hamasz nyilatkozatait ellenõrzés nélkül átveszi a nyugati sajtó, Izraelét nem.
Hamasz és a többi arab ország rendszeresen felhasználja az ENSZet, fõleg az Emberi Jogok Tanácsát, és egyéb nemzetközi szervezeteket, hogy Izraelt lejárassa. Izrael nem próbálja meg nekiugrasztani a világ többi részét a palesztin és egyéb arab országok ellen, pedig bõven lenne miért.
Hamasz "békeidõben" is rakéták százait, ezreit zúdítja Izraelre. Izrael nem.
Hamasz intenzív ideológiai agymosást végez a palesztin civileken, Izrael nem.
Hamasz NEM demokratikus választásokkal került hatalomra, Izrael kormánya igen.
Hamasz kegyetlenül elnyomja a palesztin civileket, Izrael sem õket, sem sajátját.
Hamasz bombának neveli a palesztin gyerekeket, Izrael tiszteli az emberi méltóságot.
Hamasz nem tesz semmit a bûnözõ palesztinok ellen, Izrael megfékezi a sajátjait.
Hamasz a másik állam teljes pusztulását akarja, Izrael nem.
Hamasz nem akar békét, Izrael igen.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Te is történelmi analfabéta vagy. Izrael államát az ENSZ alapította meg, 33 igen, 13 nem, 10 tartózkodás mellett, tehát a világ népeinek többségével egyetértésben. Persze az arabok mind ellene szavaztak, plusz Törökország, Kuba, India és Görögország (ki tudja, miért).
Nézd meg ezt is:
http://www.mideastweb.org/palpop.htm
Speciel az arabok lélekszáma gyorsabban nõtt a zsidó többségû területeken 1931-48 között, mint azokon a területeken, ahol az arabok voltak többségben! Abszolút nem igaz tehát, hogy a zsidók kitúrták volna az arabokat.
"A zsidóknak elõbb kellett volna eszükbe jutnia, hogy talán saját ország kéne."
Mert a honfoglalás idõlimites játék? Meg van rajtuk sapka is, nem igaz?
Mondd, olvastál te történelmet egyáltalán? A török uralmat már írtam, a Habsburg uralom alól végül az mentett meg minket, hogy az külsõ okok miatt összeomlott. Ez amúgy azóta is nemzeti tragédia.
"Ez az igazi degenerált liberális hozzáállás: "Ne törõdjél semmivel, egyél zsemlét kiflivel". Amelyik nemzet magáévá teszi, annak harangoztak."
És most mi a fontos: a nemzet léte, vagy az emberek, akik benne élnek? Komolyan azt hiszed, csak magyarként érdemes élni?
"Régen hírbõl sem ismerték, akkor normálisak voltak az emberek, hûek a gyökereikhez. Az unokának kötelessége volt szembeszálni azzal akik megölték a nagyapját, mert a becsület úgy kívánta."
Tudod, szerintem meg az a masszívan abnormális, ha valaki emberöltõkkel ezelõtti sérelmek miatt generációkon át újra és újratermeli a sérelmeket. Ezt csinálják a palesztinok is. A te féléd leragadt a fejlõdésben az ovis öriharinál, és totálisan félreérti a gyökerekhez való hûséget.
http://ifamericansknew.org/
Ebbõl is látszik, hogy most melyik fél is az, aki ártatlanokat öl halomra...
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Méretben meg nem a legnagyobb közel sem az IAF + IDF. Észak-Korea, Oroszország, Kína, Dél-Korea és még jópár ország simán megelõzi. A méretet ne keverd a fejlettséggel kérlek.. Szezon meg a fazon esete.
Nem isteni csoda folytán vertél el az arabokat. Tudod fejlettebb haditechnika alakalmazása, kemény munka és tiszetsséges kiképzés eredménye volt a dolog. Kicsit más emberanyagból dolgozott az IAF + IDF, mint az átlagarab (akik egy része írástudatlan besorozott volt). Meg az szovjetorosz kiképzési séma, technika és harceljárás kombinációja többször is kikapott (egyes esetekben szó szerint leszerepelt). Ezen nincs mit szépíteni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hát akkor talán fuss neki még egy párszor. Minkét oldal mellett bõven lehet érveket és ellenérveket felsoroni.
----
"Nem azon kell gondolkodni, hogy a tyúk, vagy a tojás volt-e elõbb. Izrael egészen egyszerûen megalapította a saját államát a Bibiliára hivatkozva."
Tévedés. Tudod volt egy ENSZ határozat. Ha Izrael szerinted nem jogos akkor a többi állam sem, de legfõképpen Palesztína. Ugyanis egyazon határozat mondja ki Palesztína és Izrael állam megalakulását... A környezõ országok is akkoriban alakultak meg.
----
"Elképesztõ, mintha mi magyarok egész mongóliát kisajátítanánk hivatalosan magunknak, azért mert, a krónikák szerint ott volt az õshaza."
Csak annyi az "apró" külöbség, hogy életk zsidók akkor is azon a területen. Hány magyar van Mongóliában ma? + ENSZ megintcsak. Ha már sokan annyira imádnak rá hivatkozni.
----
"A többi esemény sajnos ennek már csak okozata. a 6 napos háború, a gázai megszállás stb. stb."
Aha. Volt egy egyesített arab támadás '48-ban ami után részben a környezõ arab államok szállták meg Palesztínát, de részben még Jordániát is elég sokáig. Hej, de jó errõl is elfeledkezni. '67-ról is írtam, hogy mi volt. Talán olvass vissza egy kicsit.
----
"A zsidóknak elõbb kellett volna eszükbe jutnia, hogy talán saját ország kéne. Ha addig megvoltak hazátlanként, akkor úgy is kellett volna maradniuk."
Aha. Palesztína sem volt soha. Akkor nekik minek Palesztína. Izrael, mint állam létezett 2000 éve. Tudom, hogy régen volt, de akkor is volt. Palesztín állam meg soha nem volt. Akkor még arabok a környéken sem éltek... A 7. századtól kezdve foglalták el az egész Közel-keletet.
----
"Ezt Izrael baszta el, az más kérdés, hogy a palesztinok is elég agresszívan ugrabugrálnak, sok ott is a sötét emberke, talán diplomáciai megoldás kéne, én biztos belefáradnák több évtizednyi állandó háborúzgatásba."
Igen. Biztos. Saját magukat kezdték felrobbantani, meg aknavetõzgetni, meg rakétázgatni. Nem tûnt fel, hogy '82, 2006 és most is csak reagálás valamire. A '60-70-es években miért nem volt ilyen. Háború lezárult és után nagyjából nyugalom volt a két oldal között (kivéve a '67 és '73 között levõ Anyagháború idõszakát).
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Jó, hogy zabosak voltak a palesztinok, miután a területeik majd felét egyszerûen pár vízfejû segg elvette.
Pontosabban az ENSZ vízfejû seggei, akik aztán békefenntartóként próbáltak tevékenykedni a térségben és érdekes módon gyorsan el is takarodtak onnan, és vajon miért?
Mert palesztin ÉS zsidó szélsõségesek terrorista akciókat szerveztek, állandó jelleggel, rá is jöttek, hogy a ezt a két buta homoki népet nem lehet kordában tartani.
Ebbõl látszik, hogy majdnem egy kutya. Csak a zsidóknak több pénzük van, jobban meg tudják magukat védeni, illetve jobban rá tudják erõltetni akaratukat a gyengébbekre, ennek eredménye Izrael is.
Vagy most azt akarod megmagyarázni, hogy ugyan 3x-4x több fegyvere van a palesztinoknak, de mégis, valami isteni csoda folytán, minden esetben péppé veri õket Izrael?
Naaaaa
Nem azon kell gondolkodni, hogy a tyúk, vagy a tojás volt-e elõbb. Izrael egészen egyszerûen megalapította a saját államát a Bibiliára hivatkozva.
Ilyet világ még nem látott, és nem látott azóta sem.
Elképesztõ, mintha mi magyarok egész mongóliát kisajátítanánk hivatalosan magunknak, azért mert, a krónikák szerint ott volt az õshaza.
A többi esemény sajnos ennek már csak okozata. a 6 napos háború, a gázai megszállás stb. stb.
A zsidóknak elõbb kellett volna eszükbe jutnia, hogy talán saját ország kéne. Ha addig megvoltak hazátlanként, akkor úgy is kellett volna maradniuk.
Õszintén szólva nekem is kegyetlenül baszná a csõrömet, ha mondjuk a magyarság fele egyszerre úgy döntene, hogy az ország fele az övék, mert õseik azon a vidéken éltek, és hirtelen útlevél kéne ahhoz, hogy átjussak a dél-Alföldre.
Röviden ennyi.
Ezt Izrael baszta el, az más kérdés, hogy a palesztinok is elég agresszívan ugrabugrálnak, sok ott is a sötét emberke, talán diplomáciai megoldás kéne, én biztos belefáradnák több évtizednyi állandó háborúzgatásba.
És az arabok alé ki és mennyi fegyvert és tankor és SAM-et tolt? A SZU alsó hangon is 3-4-szer annyit... És akkor ez csak harckocsi, meg repcsi. Igen komoly saját továbbfejlesztéseik is voltak és vannak.
----
"Érdekes hogy nekik mostanság mindent szabad. Szabad az atom , szabad civileket lõni."
Mindent? Akkor miért nem dózerolták el még egész Palesztínát? Senki nem lenne képes megállítani ebben õket. Az atom miért ne lenne szabad nekik? Az még a 60-as évek maradéka amikor még tényleg, mint az állam léte is veszélyben forogatott.
1. Nem fenyeget vele senkit.
2. Semmiféle korlátozó szerzõdést nem írt alá.
Az arabnak mindent szabad? Rakétázhat és robbangathat büntetés nélkül? Ej, de szép a kettõs mérce.
----
"Milyen fair play tankkal gyerek ellen menni. Egyik tábor se válogat az eszközök közül... de mindenki úgy harcol ahogy tud."
Félreértés ne essék nem a tank megy a gyerek ellen, hanem a gyerek a tank ellen. Már ha vágod, hogy ez mit is jelent.
----
"Amúgy sztem az a rész ott közel keleten egy játszótér a sivatagban , ahol a nagyok kiprobálhatják a fegyvereiket , az ott élõk meg a bonusz nekik , ezért nem avatkozik közbe senki aki tud".
Aha. Lehet, hogy neked így tûnik. Radikálisan új dolgot nem vetetttek be ott semmit. Nem kell semmit kipróbálni. Nem a '30-as éveket és a spanyol polgárháborút éljük. '73, '82 és az ODS bizonyította, hogy a nyugati fegyverrendszerek és kiképzési rendszerek életképesek.
Tömegesen? Mert pár arra lovagló az mire jogosítana fel? Zsidók 2000 éve is voltak ott... Ha már ennyire a számokon és az idõn lovagolsz.
És az a rész nem volt gazdag egyáltalán... Egy baszott nagy kõ és homoksivatag volt az egész, ami termelhetõvé vált a kibucrendszernek köszönhetõen. Nézd meg akár a google mapson, hogy meddig tart a zöld terület. Délen érdekes módon pont addig, ahol az ország határa van. Elvágólagosan.
MJ rulz Pink Team The Only One
A vallásod esetleg nem buddhista, hinduista, iszlamista vagy keresztény?
Vagy csak néhány határozott dologra nem kérdezhet rá az ember? Válaszod koszonom elore is. Udv!
csuszi uzenet:
remélem a pofámba is mernél zsidózni te szellemi rokkant.
valszeg úgy basználak állba hogy sírhatnál tomispanodnak. aztán õ is kapna egyet. de neki csak akkor nagy a pofája, ha mögötte van a csürhéje. te idióta, csak annak örülök, hogy az olyan férgek mint te, elég kevesen vannak a világ értelmesebb felén (hála Isten még itt is...)
Az egészet onnan kell nézni hogy miért ? miért hozták létre izraelt ? és miért pont akkor ? Onnan kezdõdik a probléma igazi forrása. És milyen könnyû nekik amikor alájuk tolják a tankokat. Meg a rakétákat. Érdekes hogy nekik mostanság mindent szabad. Szabad az atom , szabad civileket lõni. Milyen fair play tankkal gyerek ellen menni. Egyik tábor se válogat az eszközök közül... de mindenki úgy harcol ahogy tud.
Lehet hogy igazuk van tankkal meg lehet oldani a dolgokat , lásd mint nálunk.
(AMúgy sztem az a rész ott közel keleten egy játszótér a sivatagban , ahol a nagyok kiprobálhatják a fegyvereiket , az ott élõk meg a bonusz nekik , ezért nem avatkozik közbe senki aki tud )
ez egy meddõ vita, se ti nem gyõztök meg engem, se én titeket. semmi értelme. részemrõl vége, nyugodtan válaszoljatok, el is olvasom, reagálni már nem fogok rá, nyugodtan lehet tietek az utolsó szó. de azért a másik ember halálát akkor se kívánjáto, pláne nem azért mert zsidó származású, vagy mert afro vagy sárga vag ymittomén. a gyûlölködés nem igazán visz elõre. ezúton is elnézést kérek mytchictõl amiért privátban elkúldtem a halál faszára😊
további szép napot.
A zsidók meg egy jóval sûrûbben lakott helyre jöttek, full erõszakkal, azzal a céllal hogy kitúrják innen az addig itt lakókat, terrorcselekményekkel, népirtással.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
és nem haragszom rád, nem vagyok mérges, bár mythic zsidózása nem volt épp szimpi, de az hogy még lehetek olyan okos mint ti, és majd egyszer én is rájövök arra, hogy csak az árja faj a nyerõ, reménnyel tölt el.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
És mikor is alakult a szuverén, független palesztin állam? Ja hogy olyan nincs? Esetleg eddig végig csak bábkormányok váltották egymást?
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
és ugyan semmi közötök hozzá de nem vagyok zsidó, de rühellem az olyan faszkalap, kirekesztõ, másokat származásuk alapján megítélõ primitív suttyókat mint amilyenek ti vagytok...
és hidd el, tomcica képébe is mondanám amit leírok, nem vagyok beszarva egy olyan aljadéktól...
de igaza van annak aki lentebb írta, ez neveltetés kérdése. biztos engem nevelnek félre a sokdiplomás orvos szüleim, és valóban én vagyok a buta...rühelljem a másikat mert afro-amerikai, a zsidók gonoszak, heil hitler, és éljenek a nagy magyarok, én meg húzzak el innen. faszlámák.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
"Ugyanis a következõ generációknak már rohadt mindegy, miért ölette meg magát a nagyapja. Abban az országban él, amibe beleszületett. Neki igazából fontosabb lenne, hogy ne ölesse meg magát a nagyapja, mint hogy milyen színû zászlót lenget."
Ez az igazi degenerált liberális hozzáállás: "Ne törõdjél semmivel, egyél zsemlét kiflivel". Amelyik nemzet magáévá teszi, annak harangoztak.
Régen hírbõl sem ismerték, akkor normálisak voltak az emberek, hûek a gyökereikhez. Az unokának kötelessége volt szembeszálni azzal akik megölték a nagyapját, mert a becsület úgy kívánta.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Azzal se vagy tisztában, hogy ha máshogy történt volna, akkor most azt mondanád, hogy nagy szerencsém, hogy régen kardot ragadtak, így most nem Magyarországon élünk. Ugyanis a következõ generációknak már rohadt mindegy, miért ölette meg magát a nagyapja. Abban az országban él, amibe beleszületett. Neki igazából fontosabb lenne, hogy ne ölesse meg magát a nagyapja, mint hogy milyen színû zászlót lenget.
Amúgy szerintem a üzleti érzéke az európai zsidó társadalomnak pont amiatt fejlõdött ki, hogy az ókorban (vagy a középkorban? 😊 megfosztották õket a földtulajdonláshoz való joguktól, ezért csak a kereskedelem maradt nekik.
De Seghedin, Debreþin és Bichiº-Ciaba magyar lakossága is õslakosnak tekintené ma a románokat, ha éppen oda kerül a határ 1920-ban. (Mert ugye tudjuk, a Tiszáig tart az õsi román föld, mi csak betelepültünk ide.)
http://www.urbanlegends.hu/2005/07/08/a-dan-kiraly-peldamutatasa/
Igy fer nem????
<#shakehead>#shakehead>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ez azért érdekes, mert az Arabusok nem szeressék a Palesztínokat, persze kivéve ha Izraelnek lehet ugrani miattuk.